The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:39 (peterstern9).
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Ajde ajde smiri se, svatko ima svoje mišljenje, ja sam alergičan na takve ultra nabrijane rokere i isto tako kad bi mi se vani bahatio tak neki roker pa izbio bi dušu iz njega...nemoj me krivo shvatit, ali većina rokera su ili alkosi ili tolko dime da više ni disat ne mogu i onda su toliko nabrijani da su kao najjači...nije da se sad hvalim ili nešto takvo, ali kad se bavim već godinama hrvanjem i kad stvarno pucam od snage za razliku od njega, onda je stvarno iritantno kad ti se jedan takav ku*ci jer se zeli pokazat pred svojom ekipom...

Ma kakav rock, budite extrem i recite curi da sluštate brutalni black metal, odmah će pasti, garantiram! :D

14 godina
The Friendzone Club

Prijatelju da imalo znas da ring i ulica nije jedno te isto , treniram i ja MMA i kickbox vec godinu dana a prije toga podloga od 7 godina karatea.. 

Doces na ulicu netko ce te pogoditi bocom u glavu i sta ces ti? ili ce te nozem izbosti ili te budu gazili njih cetvorica nema veze s vezom ..

Ali ajmo ne ici u off topic.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:27 (XVII Mini).
15 godina
The Friendzone Club

evo da nas koliko toliko izbavim iz ovog off topica

https://www.facebook.com/video/video.php?v=158858367629122

jel imo tko iskustva sa slicnim?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
odjavljen

Slusam ja rock od 10 godine, ali kad vidim nekoga sa dugom kosom i sve crno smuci mi se dan. U nasem gradu rokeri su najveci virginity protektori, vecina ih smrdi na cigare, duga kosa i jedino sto sa njima mozes pricati je o muzici, gitari, basu, a ako ne slusas sto i oni oni te mrze ko da si im ubio nekoga. Ako su oni negdje u klubu kontaj da je sledecih dva stola oko njih prazna. Njih 20 rokera i dvije cure i to jedine dvije cure koje oni poznaju. Onda oni padaju u depresiju i govore kako su svi retardirani, ne znaju sta je muzika, kako ih niko nece zato sto su oni drugaciji, a kad pogledamo sliku svi rokeri su isti medjusobno, svi isti fazon furaju, a pricaju kako su unikat. Rokeri su jedina nacija koja nije evulirala iz 80' godina.

I to sto ti treniras mozes zadrzati za sebe i ja sam trener Tae Kwon Do-a (procitaj moj nick), pa ne odam po forumima i pricam ljudima kako cu nekoga istuci, sa takvim stavom ti si za mene nikakav borac niti sportista! Takvi kao ti su unistili sliku MMA-a i Kickbox-a.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:34 (DarkoKwon).
16 godina
neaktivan
@Ranko, na depressive suicidal black metal sve padaju :D
Dajte ljudi, koji vam je, ja slušam metal i rock pa se to na meni izvana nimalo ne vidi, jedino što crne majice na bendove nekad nosim. Ne generalizirajte :D
Bez svađe, došao sam se smijat malo, a ne prepirke gledat.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
Tomislav95 kaže...
@Ranko, na depressive suicidal black metal sve padaju :D
Dajte ljudi, koji vam je, ja slušam metal i rock pa se to na meni izvana nimalo ne vidi, jedino što crne majice na bendove nekad nosim. Ne generalizirajte :D
Bez svađe, došao sam se smijat malo, a ne prepirke gledat.

Ja slusam uglavnom core podvrste. Tj najbrze i najagresivnije podvrste metala. Nebi nikad rekao na meni. Kao ni na svim drugim koji slusaju HC podvrste. Ekipa sta slusa blackmetal npr se skuzi na kilometar. Punkeri isto. Ovisi o kulturi...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:53 (athlon64).
14 godina
The Friendzone Club

Gle ljudi nije vasa briga kako se tko oblaci i sta slusa ako mu se to svida neka, super za njega, iskreno bas metalci i rokeri su predobri gledaju svoja posla i boli ih  briga za ostalo a i najmanje problema rade, ne diraj ti njih i oni nece tebe ... sta ste digli toliku paniku i stvarno bi trebali prestati s off-topicom.

Peace!
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ekipa sta slusa blackmetal npr se skuzi na kilometar. Punkeri isto. Ovisi o kulturi...

Ne bih se složio za punkere, ja slušam između ostaloga i punk pa jedino što me eventualno može povezati sa njim je ovo:

Ostatak se oblačim "normalno", traperice i majca kratkih rukava.

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
15 godina
The Friendzone Club

Ja sam na jednom privatnom, osobnom, štagod partiju prikopčao mobitel i pustio ovo na zvučnike

moram li reći da su u roku 15 sekundi sve bile na meni?

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Ja sam na jednom privatnom, osobnom, štagod partiju prikopčao mobitel i pustio ovo na zvučnike

moram li reći da su u roku 15 sekundi sve bile na meni?

Ako se ne šališ, ja onda stvarno ne bih volio bit s takvim curama niti imat išta s njima...

To je samo moje skromno mišljenje, NHF {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 21:20 (peterstern9).
15 godina
The Friendzone Club

Ljudi dosta {#} !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Došao sam vamo da se nasmijem, a ne da slušam o vašim j.ebenim prepucavanjima o muzici !!

Aj sad nek neko, ako ima, nabaci neki pričicu..{#}

...The South Will Rise Again... White -h- boys
13 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Ljudi dosta {#} !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Došao sam vamo da se nasmijem, a ne da slušam o vašim j.ebenim prepucavanjima o muzici !!

Aj sad nek neko, ako ima, nabaci neki pričicu..{#}

Baš, ajde pričica, dosta o ovome, možda se nasmijemo, ali zna biti i dobrih priča :)

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

master of disaster je reko da ima jednu

16 godina
The Friendzone Club
Nije pricica, vise pitanje. Evo prekjucer cekam na kolodvoru bus i bas neka zgodna cura stpji isto na peronu, ja ju onako zagledam al ona u svom filmu, ude u bus i sjedne na predzadnje mjesto, ja isto samo na suprotnu stranu. I sad ona cijelim putem gleda kroz prozor a ja onako povremeno bacim pogled na nju i razmisljam si, kako ju upoznat. Pa pitanje glasi: kako upoznat cure koje tako vidite?
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ma dajte ljudi, mjesto da se svađate koje više *čka povalio, vi se svađate čiji je opseg bicepsa veći. Iskreno, do nedavno sam bio žgoljav, stil oblačenja ko u stogodišnje babe, al oduvijek imam neku spiku, ni premekan, ni pregrub. Sa svojih 17 godina uspio sam zbarit oko 40 ženskih i hm kak da kažem spavat s njih 3, a s obzirom iz kakvog sam malog mjesta, to je sasvim oke, i ono, najbolje je takve stvari držat za sebe a ne se kao neki kreten hvalit. U životu sam jednom odjeban jer odmah se osjeti kad te cura neće a kad hoće.

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
15 godina
the_freefighter21 kaže...

najbolje je takve stvari držat za sebe a ne se kao neki kreten hvalit.

the_freefighter21 kaže...

Sa svojih 17 godina uspio sam zbarit oko 40 ženskih i hm kak da kažem spavat s njih 3,

{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Nije pricica, vise pitanje. Evo prekjucer cekam na kolodvoru bus i bas neka zgodna cura stpji isto na peronu, ja ju onako zagledam al ona u svom filmu, ude u bus i sjedne na predzadnje mjesto, ja isto samo na suprotnu stranu. I sad ona cijelim putem gleda kroz prozor a ja onako povremeno bacim pogled na nju i razmisljam si, kako ju upoznat. Pa pitanje glasi: kako upoznat cure koje tako vidite?

A je se bojite "upast" curi, pa ne grizu -.-

Dodes do nje i pitas je dali je mjesto slobodno, ako kaze da je super, nakon toga joj pruzis ruku i kazes " Ja sam mar123 " i tako krenes u pricu. Na "kraju" joj kazes da bi volio izaci sa njom van, razmjenite brojeve i to je to.

Shema je, mozes ti izgledat ko Brad Pitt al ako nemas samopouzdanje đabe ti je. Samopouzdanje je kljuc ;)

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 21:58 (QuidZz).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Nego, ako nije tajna.. koliko godina ti imas?
Pitaj ju dal je mjesto pored nje slobodno, ako ti kaze da je i nasmijesi se onda sjednes pored nje i bacis neku spiku {#}

15 godina
QuidZz kaže...

Dodes do nje i pitas je dali je mjesto slobodno, ako kaze da je super, nakon toga joj pruzis ruku i kazes " Ja sam mar123 " i tako krenes u pricu. Na "kraju" joj kazes da bi volio izaci sa njom van, razmjenite brojeve i to je to.

To cu sad isprobat po prvi put s ovom malom. U petak se vidili prvi put u zivotu. Raspricali se, dodao je na fb, malo chattali. Iduci tjedan izademo, vidimo ko sta zeli i ajmo dalje... 

Ili ajmo u vezu {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
mar123 kaže...

Znaci ovako evo jedna prica: Znaci ulazim s frendom u bus i jedna cura ude s nama i neka starija teta(mama, sta vec) s njom i sad vidim ja da se oni dvoje gledaju cijelim putem i taman dodemo na stanicu i likica izlazi i  sad ju frend pita kao kako se zoves a ona what? (turistkinja) i on kao what's your name? a ona neko tamo cudno (ne sjecam se) i poljubi ga i izade ja i on ono ostali gledamo sta je ovo ugl. od tad je lud za njom al da ce ju ikad vidjet vrlo tesko ..

Ugl. pouka te price nemoj bit papak nego se ustani i ako te cura fizicki privlaci pitaj ju kako se zove odmah ces skuzit na odgovoru da li je zainteresirana ili nije, ako je oduzit ce se razgovor ako nije jebiga barem ces znati ime {#}

Peace!
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
QuidZz kaže...

To cu sad isprobat po prvi put s ovom malom. U petak se vidili prvi put u zivotu. Raspricali se, dodao je na fb, malo chattali. Iduci tjedan izademo, vidimo ko sta zeli i ajmo dalje... 

Ili ajmo u vezu {#}

Ja sam ti lijepo pogodio za onu tvoju situaciju nedavno ;) procitao sam tvoj post tu koji je samo potvrdio ono sto sam ti ja rekao prije :D

16 godina
The Friendzone Club

ma bilo mi je glupo sta ja znam, nisam nikad u zivotu tako uletio nekoj curi. a bojim se sjest kraj nje i nesto rec i onda mi kaze da ima decka i sta onda da radim? osramotim se pred cijelim busom? s*ebana je to situacija.

inace imam 17 godina(netko je pitao).

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma bilo mi je glupo sta ja znam, nisam nikad u zivotu tako uletio nekoj curi. a bojim se sjest kraj nje i nesto rec i onda mi kaze da ima decka i sta onda da radim? osramotim se pred cijelim busom? s*ebana je to situacija.

Da bolje je doci na forum i kukat :D
I sta da kaze da ima decka? Pa znao bi na cemu si! Realno koliko te ljudi u tom busu zna? Nije to nikakva sramota da te odje*ala, ni prvi ni zadnji. S druge strane da je rekla da nema decka bio bi na konju.

Ali ne, najlakse je tu kukat bilo mi je glupo uletit, pun bus, nisam nosio svoje sretne bokserice itd..{#} 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Hugh Hefner (87), njegova žena (27)
Berlusconi (77), njegova žena (27)
Maradona (52), njegova žena (22) ..

Nemaš curu!?- Ne brini! Možda još nije rođena!

moguce moguce :D
14 godina
mar123 kaže...

Cure vole decke sa samopouzdanjem, sjednes kraj nje i nabacis kao neki kompliment np: ej primjetio sam da imas prelijepe oci ili nesto slicno ona se nasmije ( u 99% slucajeva ) a ti pitas za ime ( u 99% slucajeva dobijes ime ) ali sada kako ce se nastavit razgovor sve ovisi o tebi .. ali ako si sa drustvom probaj izbjegavat to koliko god ti se svidala ta neka cura zato sto u vecini slucejva to zavrsi sprdanjem tebe i onda ispadnes ko papak ( tako je to u tim godinama ) .. ali ugl. samo treba hrabro to je kljuc svega .

Peace!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
ovako imam pitanje ...

Dali odmah na pocetku treba curu (koju ne poznajes) pitati da li je u vezi il kasnije?
Naravno ako se to desi negdje u klubu il sl.

15 godina
XVII Mini kaže...

Ovo je normalno seljobersko oblacenje danasnjih "mulaca" ( pretezito sminkeri ) 

Znaci Iphone u ruci, srebrni lancic koji se mora vidjeti na vratu, srebrna narukvica na lijevoj ruci i na desnoj bijeli Ice watch i uz to dodatak sav u bijelom ( svi ga zovu pekar po gradu ali njemu to nema veze ) ali vrhunac svega je to sto i dalje padaju cure na taj tip deckiju ...

EDIT: A o karakteru da ne govorim ... 

Zasto mi se cini da znam tko je ovo na slici? Zivis u Rijeci?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

upadanje butrama u pol bijela dana na javnom mjestu nije bas jednostavno...

Mos ju pitat

e jel znas jel ovaj bus ide u...

kad ovaj bus dolazi u ...

i onda ju pitas nes malo osobnije ili se upoznas s njom

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
QuidZz kaže...
mar123 kaže...

Da bolje je doci na forum i kukat :D
I sta da kaze da ima decka? Pa znao bi na cemu si! Realno koliko te ljudi u tom busu zna? Nije to nikakva sramota da te odje*ala, ni prvi ni zadnji. S druge strane da je rekla da nema decka bio bi na konju.

Ali ne, najlakse je tu kukat bilo mi je glupo uletit, pun bus, nisam nosio svoje sretne bokserice itd..{#} 

sto je najbolje u busu je bilo svega 5 ljudi i to sve sjedili naprijed, ali to je bilo onako na peronu vidim zgodnu curu, nista rijetko i nekako me bas privukla, moj tip cure je bila, onak frckava crna kosa, lijepe noge, odlicna guzica, ful niska i onako ne izgleda ko jedna od droljica. kad bih barem znao tko je, pas mater.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice