The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Pa nema kugu jebo ga ti.

Odi na 10 minuta, inace ces biti lik koji ju nije htio posjetiti dok je umirala, a to ti nece pomoci da ju obrlatis, ili sto vec zelis..

Sve to ovisi, pitanje je jel ta zaraza gore ili dolje? :P

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
15 godina
neaktivan
the_freefighter21 kaže...
chutac kaže...

Pa nema kugu jebo ga ti.

Odi na 10 minuta, inace ces biti lik koji ju nije htio posjetiti dok je umirala, a to ti nece pomoci da ju obrlatis, ili sto vec zelis..

Good point, sir.

Vjerovatno gore, ne bi mu rekla da je dolje, ne? :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
chutac kaže...
chutac kaže...

Pa nema kugu jebo ga ti.

Good point, sir.

Vjerovatno gore, ne bi mu rekla da je dolje, ne? :)

Cure su čudna bića. {#}

17 godina
The Friendzone Club

Dečki zajebite vi to, bil sam i ja frendzonan prije godinu dana i odjebal ju, sad otišel na fax i našel si normalnu curu...

15 godina
Pero kaže...

Dečki zajebite vi to, bil sam i ja frendzonan prije godinu dana i odjebal ju, sad otišel na fax i našel si normalnu curu...

A jel tvoja bila na zaraznoj? Treba ju iskoristit sad kad je slaba i nemocna. Mozda mu je to jedina sansa.
Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
Pero kaže...

A jel tvoja bila na zaraznoj? Treba ju iskoristit sad kad je slaba i nemocna. Mozda mu je to jedina sansa.

Bil ju je nogiral dečko, i onda smo se napili na jednom rođendanu i svi si mogu zamišljati kaj je bilo dalje. Eto to je možda jedini način da se takve svlada iako mislim da to baš nije zanimljivo, barem meni više čekati kad bude cura pijana pa onda zaskočit.

15 godina
neaktivan
Pero kaže...
Ezio kaže...
Pero kaže...

Bil ju je nogiral dečko, i onda smo se napili na jednom rođendanu i svi si mogu zamišljati kaj je bilo dalje. Eto to je možda jedini način da se takve svlada iako mislim da to baš nije zanimljivo, barem meni više čekati kad bude cura pijana pa onda zaskočit.

Slična priča kao i kod mene. Samo što je ovu dečko prevario, i onda ona pokupi svu pamet svijeta i ide mu se osvetit tako što njega vara, što njegovog dečka ne *ebe ni 5 posto, naleti krava na mene, rješimo se, tako par puta,  taman se zagrijao za nju opet kad ona meni da joj je dečko koji normalno *ere rekao kako je baš htio biti opet s njom, ispričat joj se al ne može nakon toga što mu je ona napravila, ona meni kako to između nas nije trebalo bit ništa, velika pogreška blablabla i sad jadna pati za tim mačorom. {#}

17 godina
Pero kaže...
Ezio kaže...
Pero kaže...

Slična priča kao i kod mene. Samo što je ovu dečko prevario, i onda ona pokupi svu pamet svijeta i ide mu se osvetit tako što njega vara, što njegovog dečka ne *ebe ni 5 posto, naleti krava na mene, rješimo se, tako par puta,  taman se zagrijao za nju opet kad ona meni da joj je dečko koji normalno *ere rekao kako je baš htio biti opet s njom, ispričat joj se al ne može nakon toga što mu je ona napravila, ona meni kako to između nas nije trebalo bit ništa, velika pogreška blablabla i sad jadna pati za tim mačorom. {#}

Tipični friendzone :@ 
I to te bude mučilo još jako dugo dok neskužiš i smogneš snage ju odjebat, pa nađeš neku normalnu. Svi budete vi tak prešli sad ili posle, tu kruha nema u večini slučajeva. {#} 

15 godina
cuspajz kaže...

Frednzona ili wtf?

Znači cura me dodala na fejsu, dopisujemo se i sve super

Za par dana kaze ona meni: ja tebe gledam kao prijatelja, drugi dečko mi se sviđa

Za par dana: joj neznam sta sam ono pričala neki dan... sviđaš mi se

Za par dana: zovem je na kavu da se vidimo, i kaže mi kao imam dečka

I sad je butra u bolnici i zoveme da ju dođem posjetit (jos uvijek je s onim dečkom sudeći prema statusima na fejsu, znači nisu ni tjedan dana bili zajedno već se vole najviše na svijetu i te šeme).

Cura kojoj je dosadno u životu i koja ne zna šta će sa sobom, vjerojatno cijele dane provodi na fejsu cvileći i za*ebavajući druge.
 Friendzoned su svi oni koji svojim prijateljicama priznaju osjećaje, budi odbojan al' isto toliko i šarmantan, tu i tamo koji kompliment. Iz vlastitog iskustva, kuje vole gadove. {#}

Dobro ali kako onda napravit nesto? Odlucia sam s jednom malom probat, sramezljiva dosta, trebalo mi je par mjeseci da pocne pricat s menom kako spada, reka sam joj u facu ,jel ti meni zelis ostat samo prijateljica ili? She was like , wtf, pa sta si ti mislija. Zasto su zene ovako komplicirane xd, da sam isa pre rano preplasila bi se, ides malo kasnije doceka te friendzone. Ako budes odbojan sta bi se trebalo desit? Da ona napravi prvi korak? Jer mi to zvuci ko znanstvena fantastika.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Cura mi se danas javila sa porukom: dosla sam iz bolnice jucer da ti javim hihiih Ja se kao ispricavam sto joj nisam mogo jucer doc. I kaze mi kao mozes mi doc u posjet jedan dan. I ono sto me iznenadilo odjednom mi u svakoj poruci stavlja srce, prije to nije radila. Sljedecih par dana joj necu sigurno doc da se ne zarazim a i da vidi da neskacem odma na svaku njenu zelju.
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
The Friendzone Club

nemoj joj sad dan dva odg ak ti je poslala na fb poruku, pogotovo jer moze vidt ono da si pogledo por..nek se grize malo ko ju j.... {#}

14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

nemoj joj sad dan dva odg ak ti je poslala na fb poruku, pogotovo jer moze vidt ono da si pogledo por..nek se grize malo ko ju j.... {#}

Tako je, no ne previše čekat, naljute se brzo :P

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Joj trebo sam to odma na njenu prvu poruku odgovorit tek sutra... Sad smo zavrsili razgovor: ja sam joj reko glavno da ti je sad bolje nego prije :)). Ona kaze:pa da :))
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Kontam da joj se javim za jedno tjedan dana i kazem joj da cu je doc posjetit, bicu tamo jedno 15-20minuta. Onda cu se pravit da me na mobitel zove jedna prijateljica iz zagreba da je dosla u Osijek i ima 2 sata slobodno pa zeli da se vidimo. Tijekom tog kao razgovora cu rec sjecam se gdje ti je stan, al pricat cemo malo kasnije u posjeti sam kod nekog :) Ak je ona mogla mene zahebavat onda cu i ja nju, ali sa stilom
16 godina
The Friendzone Club

pazi da nebi prevrsio neku mjeru, jer mi muski vise trpimo zahebanciju od njih pa da te nebi odhebala.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pazi da nebi prevrsio neku mjeru, jer mi muski vise trpimo zahebanciju od njih pa da te nebi odhebala.

Ona sad kao ima decka, tak da se nema sta ljutit ako se ja viđam sa drugim curama. I pitanje jel jel bi se ona meni uopce javila da nelezi po cjele dane u krevetu i ne dosađuje se
15 godina

Ona sad kao ima decka, tak da se nema sta ljutit ako se ja viđam sa drugim curama. I pitanje jel jel bi se ona meni uopce javila da nelezi po cjele dane u krevetu i ne dosađuje se

nema niceg bolje, malo je natezi, odugovlaci, neka se zainteresiran za tebe, nakon tjedan-2 dodjes kod nje, pice, neki film...., kresnes je i aj bok.

To iskoristi jedino ako ne zelis biti s njom u vezi, nego da ti bude za pod jaja kako bi se reklo {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo jedna super stvar u vezi friendzone. Znači ovako, upoznam si jednu curku, i sve lijepo ide i ja upadnem u friendzone. Mislim si, poludit ću, zašto baš to bla bla bla... Al evo znamo se već godinu dana, i stvarno mi je super u friendzoni, da vam iskreno kažem, nebi išao u vezu sa njom (iako mogu) jer ne želim izgubiti tako dobru prijateljicu kao što je ona. Našla si je dečka (inače mog najboljeg frenda :P ), i super im je, ja sam sretan zbog nje. Možemo si sve reći, svaku tajnu, sitnicu.

Je, mislio sam i ja da je friendzone-a gl*pa, al ipak kad malo bolje pogledam, upoznao sam tako dobru prijateljicu da je nebi mijenjao ni za što. {#}

Nadam se da ste shvatili poantu moje priče. :)

16 godina
The Friendzone Club
Jedino sto sam shvatio je da ti je najbolji frend pametniji od tebe.
15 godina

Jesmo, beta as fuck.

Upoznao si curu, svidjela ti se al ju je zbario tvoj frend. Sad se tjesis da ti je lijepo u friend zoni. Zapravo ne zelis izgubit frenda koji je sad s njom a znas da si ti trebao biti.

Jesam pogodio?

its summer in here...
17 godina
agent_00klc kaže...

Jesmo, beta as fuck.

Upoznao si curu, svidjela ti se al ju je zbario tvoj frend. Sad se tjesis da ti je lijepo u friend zoni. Zapravo ne zelis izgubit frenda koji je sad s njom a znas da si ti trebao biti.

Jesam pogodio?

+ ocajno zeli bit s njom al ne zeli se suocit s tim

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Dobro ali kako onda napravit nesto? Odlucia sam s jednom malom probat, sramezljiva dosta, trebalo mi je par mjeseci da pocne pricat s menom kako spada, reka sam joj u facu ,jel ti meni zelis ostat samo prijateljica ili? She was like , wtf, pa sta si ti mislija. Zasto su zene ovako komplicirane xd, da sam isa pre rano preplasila bi se, ides malo kasnije doceka te friendzone. Ako budes odbojan sta bi se trebalo desit? Da ona napravi prvi korak? Jer mi to zvuci ko znanstvena fantastika.

Nemos nikad pre rano ici, u 7 sekundi shvatiš jel ti osoba fizički privlačna ili nije (to su kao znanstvenici utvrdili, bio je članak o tome)

15 godina
duma.ivan kaže...

Evo jedna super stvar u vezi friendzone. Znači ovako, upoznam si jednu curku, i sve lijepo ide i ja upadnem u friendzone. Mislim si, poludit ću, zašto baš to bla bla bla... Al evo znamo se već godinu dana, i stvarno mi je super u friendzoni, da vam iskreno kažem, nebi išao u vezu sa njom (iako mogu) jer ne želim izgubiti tako dobru prijateljicu kao što je ona. Našla si je dečka (inače mog najboljeg frenda :P ), i super im je, ja sam sretan zbog nje. Možemo si sve reći, svaku tajnu, sitnicu.

Je, mislio sam i ja da je friendzone-a gl*pa, al ipak kad malo bolje pogledam, upoznao sam tako dobru prijateljicu da je nebi mijenjao ni za što. {#}

Zanima me koliko ce trebat da ti se pocne mijenjat u ocima. Meni je trebalo 2 godine, prekinia sam sve odnose kasnije i sad mi je direktno uvredljivo kad mi osoba zenskog roda zeli bit prijateljica. Jbga znam da nije normalno al jedan put je bilo dosta da se opametim.

cuspajz kaže...
athlon64 kaže...

Nemos nikad pre rano ici, u 7 sekundi shvatiš jel ti osoba fizički privlačna ili nije (to su kao znanstvenici utvrdili, bio je članak o tome)

Da, trebalo mi je mjesec dana da ju malo bolje upoznam i da mi se otvori, bas kad su odnosi postali normalni jer smo se dobro upoznali a cura je sramezljiva, ja probam direktno i jasno, odjeb. Nije mi jasno kako zene to kocipiraju u svojoj glavi. Malo muškaraca u stvari zeli zenske prijateljice. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
The Friendzone Club

A jeste li pokusali procitati ovu knjigu? U njoj vam je sve odlicno objasnjeno. 

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Jedino sto sam shvatio je da ti je najbolji frend pametniji od tebe.

Zašto bi trebao biti pametniji od mene? Zbog toga šta san ja skužija da ne želin na kraju pokvarit odnose sa njon jer ja nisan za neke duge veze? Ma daj molinte...

agent_00klc kaže...

Jesmo, beta as fuck.

Jesam pogodio?

Ne, uopće nisi pogodio. Ja da sam htio vezu, mi bi mogli biti u vezi, ali ja nisam htio jer sam shvatio da ne želim vezu sa tako dobrom prijateljicom.

Hacker002 kaže...
agent_00klc kaže...

Jesmo, beta as fuck.

Jesam pogodio?

+ ocajno zeli bit s njom al ne zeli se suocit s tim

Dada...

athlon64 kaže...
duma.ivan kaže...

Zanima me koliko ce trebat da ti se pocne mijenjat u ocima. Meni je trebalo 2 godine, prekinia sam sve odnose kasnije i sad mi je direktno uvredljivo kad mi osoba zenskog roda zeli bit prijateljica. Jbga znam da nije normalno al jedan put je bilo dosta da se opametim.

Ne znam, vidjet ćemo sve. Za sada je sve super.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Izgleda da je ignorianje uspjelo, danas mi poslalje poruku: falis mi <3

U isto to vrijeme njoj dočko to na zid piše... E sad neznam šta da napravim. Ako se dopisujem i viđam s njom oću upast u frendzonu ili njoj dečko dosadio pa se meni javlja?

17 godina
cuspajz kaže...

U isto to vrijeme njoj dočko to na zid piše... E sad neznam šta da napravim. Ako se dopisujem i viđam s njom oću upast u frendzonu ili njoj dečko dosadio pa se meni javlja?

kurvica?

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
cuspajz kaže...

kurvica?

To mi nije problem, ne mislim ja snjom bit u nekoj ozbiljnoj vezi. Čisto ono što se kaže sa stavit pod jaja...

17 godina
cuspajz kaže...

To mi nije problem, ne mislim ja snjom bit u nekoj ozbiljnoj vezi. Čisto ono što se kaže sa stavit pod jaja...

opravdano

15 godina
cuspajz kaže..

reko sam ti vec, ko stvorena za ono sto sam ti napisao

sad nemoj vise cekat, ni odugovlacit, ondmah prijedji u akciju

znaci odgovoris joj nesto tipa i ti meni falis, moramo se vidjeti, na kavu, itd itd imas milion kombinacija

kad se vidite ili je pozovi odmah kod sebe ili dogovori sljedeci spoj kod tebe, pripremis vino, pogledate neki romanticni film i kresnes je bez pardona

Nakon toga mozes nastavit da je trosis(dok njen decko misli da je ona samo njegova HAHAH {#}) ili je stavis u friendzonu. Ako je dobra preporucam prvu opciju.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice