THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
g15, win 7, sve 5 :)
Pa dobro kaj je onda kod mene drukčije??
ak ista znaci imam prvu verziju s plavim svjetlom.. a i malo sam guglo pa vidim da ima i 100% rezultata a i poprilicno losih
ak ista znaci imam prvu verziju s plavim svjetlom.. a i malo sam guglo pa vidim da ima i 100% rezultata a i poprilicno losih
GOD DAMN IT!! I ja sam htio plavu kupit al nisu imali Ja imam narančastu...
Koliko sam čitao da neki proizvođači stavljaju jeftine kontrolere u svoje tipkovnice i tako vežu više tipki na iste kanale, i kada pritisnete dvije ili više tipki na istom kanalu kontroler ih ignorira.
Uglavnom, ovaj test mogu proči večinom skuplje i kvalitetnije tipkovnice.
Koliko je mjerodavan ovaj test? Ovo je mit ili fakt? A sto je kada ispisivate specijalne znakove sa oba SHIFT-a?
Na primjer Microsoft Comfort Curve 2000 ispise THE QUICK BROWN ..bez greske ali zakaze kada pokusas utipkati # i *
MS Wireless Desktop 6000 v3 ne radi nikakve felere niti na specijalne znakove....tikovnica je nenadj3bivo dobra.
I zasto bi netko drzao dva Shifta u isto vrijeme? :)
To nemora biti 2 shifta.. Npr kada sam igrao bilo koji nfs (need for speed) cuvam gas, skrecem sa tipkom za lijevo ili desno i onda me treba izvuc pa dam nitro sa "alt".. To kod mog sadasnjeg laptopa ne moze dok mi to npr bez problema ide na hp-u. Isto i u cod-u. Cuvate w i d da bi isli dijagonalno, izleti vam protivnik i vi ne mozete kliknut "v".
Mislim da to nemora bit oba shifta, probajte sa ctrl i alt, rezultati bi trebali biti isti.
HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE CRY OG
THCE YQMU;ICEK BVR:OXWN F:OXW JMUMU_PS :OVRCEVR THCE LAZYQ D:OG
lol
THCE YQMU;ICEK BVR:OXWN F:OXW JMUMU_PS :OVRCEVR THCE LAZYQ D:OG
lol
ovo ide pod -100%
TE UIC RWN JUS VER TE LAZ DG
Tipkovnica: logitech cordless desktop ex 100
Daj recite vi sa G15, kako ste se navikli na američki layout? I koliko vam je trebalo?
Daj recite vi sa G15, kako ste se navikli na američki layout? I koliko vam je trebalo?
Američki layout?
Američki layout?
Pretpostavljam da se to odnosi na samu tipkovnicu, raspored slova i dr. DamageHigh, ispravi me ako grijesim
Američki layout?
Da vidim sada da je hrvatski na linksovoj stranici..genijalno..
Nego, po slici tipkovnica ima narančasto osvjetljenje..a u mišljenjima korisnika piše da ima plavo osvijetljenje..jesu to dvije verzije iste tipovnice ili se boja može mijenjati?
Ako ovo nađem, sa plavim osvjetljenjem, to je ono što tražim mjesecima..=)
I ispričavam se na malom offtopicu..
Američki layout?
Pretpostavljam da se to odnosi na samu tipkovnicu, raspored slova i dr. DamageHigh, ispravi me ako grijesim
Tako je..ono nema čćžšđ, z i y zamjenjeni, znakovi na drugim mjestima i to..koliko sad vidim, layout je hrvatski..:D
Američki layout?
Hm.... ja imam i hrvatski i američki layout, ali samo američki mi je osvjetljen... al ionak ne gledam u tipkovnicu
I da, nisu QWERTY layout nego QWERTZ.
EDIT : @Damagehigh, ja imam narančastu tipkovnicu, a plave tipkovnice su "prve verzije" i žalim kaj nisam uzel plavu Ove G15 tipkovnice koje mogu točno napisat ovu ovo sa lazy foxom i dogom i bla bla su plave, moja narančasta to nemože.
the quick brown fox jumps over the lazy dog
KOJA GLUPOST eto vam pijacarske tastature
sve radi, laptop tipkovnica hp compaq nx7300 (u devetom mjesecu ce biti star 4 godine)
THE QUICK BROWN OX UMPS OVER THE LAZY OG
EDIT-Neka a4Tech tipkovnica
Ne kužim u čemu je problem,meni sve hoće, a tipkovnica je neka od 50-ak kuna
Ne kužim u čemu je problem,meni sve hoće, a tipkovnica je neka od 50-ak kuna
ako si stisnuo lijevi shift pa desni onda će sve, ako nisi onda nezz
moraš stisnut u isto vrijeme
aaa,moje isprike
HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
pola njih laze, mogu i ja napisati sve i reci neku tastaturu, Bog zna koju.... ali eto....
Kada si htio cheatat bar si mogao zakljucit da kad cuvas shift, budu velika slova
=
TE QUICK BROWN FOX JUP OVER TE LAZY O
29/35
82%
Slabo slabo :D
Kada si htio cheatat bar si mogao zakljucit da kad cuvas shift, budu velika slova
haha, koja panjina!
Moj prvi test je bio sa A4Tech tipkovnicom.
Ovo je sa Logitech,neka od 50 kn, PS/2
HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Y OG
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER LAZY DOG - H UICK BON FOX JUMPS OV LAY DOG vidi se da je kineska :)
ja sam na svoju ponosan
sta sam je puta udario šakom samo bog zna ili je lupo od sto stvarno izdrzljiva
HE QUICK BROWN FOX JUMP OVER THE LAY OG
Dellov laptop (stari sempron)
Evo tipkovnice sa kompjutera
HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Y OG
LOL, loše...
HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
hahah.