Televizija u Hrvatskoj (anketa)

poruka: 7
|
čitano: 2.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Molim Vas da izdvojite 2-3 minute svoga vremena i popunite sljedeću anketu

https://docs.google.com/forms/d/1iCMQb-lU94ilQC-907Zgh10FoPlIIrFMnlwRrWc7BD8/viewform

Anketa je anonimna. Cilj je saznati koje sve oblike  TV usluga  koristite.

Budite slobodni istu proslijediti prijateljima, rođacima, susjedima !

Hvala {#}

16 godina

Slobodno temu koristite za raspravu o TV programu u Hrvatskoj. Ako se ima što komentirati {#}

Osobno gledam vijesti, dokumentarce , tekme ili mi TV pravi buku dok nešto radim. 

15 godina
neaktivan

Ja pogledam tu i tamo neke vijesti, serije na RTL2, Doma i to je to. Mislim da je televizija u Hrvatskoj dosta jadna. Više ne znaju što staviti na program. Nije da se bunim ali recimo na RTL 2 se već 10 put repriziraju iste serije Dva i pol muskarca, Svi vole Raymonda, Ne daj se Nina i Zabranjena ljubav. Stvarno ne znam što reći. Neka otkupe nove serije. Dva i pol muškarca se još uvijek snima (zadnja snimljena sezona je 10.), a oni još uvijek vrte od 1. do 6. sezone. Na Domi je pak ista situacija. Naša mala klinika, Puna kuća, Prijatelji se već po ne znam koji put vrte. 

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 23:22 (Marko :D).
17 godina
neaktivan

Televizija kod nas je teška katastrofa. Na primjer HTV 2 je uvijek otkupljivao nogometne derbije liga petice pa čak i sažetke (nezaboravna emisija petica). Otkupljivao je formulu 1 (ovo sad govorim u kontekstu koliko je sportski program pao makar formulu prenose na lokalnim tv postajama). HTV kada otkupi neku novu sezonu serije stave ju u takav termin da ti se spava i da nemaš više volje čekati seriju ali važno da oni uredno poslije dnevnika emitiraju filmove koje već svi toliko znamo da možemo preraditi scenarij (to vrijedi i za novu tv i rtl). Nakon što je rtl ''pogodio'' sa 1001 noći slijedila je expanzija turskih serija da ti se život smuči i zgadi. Jedino što još se može pogledati su dokumentarci na HRT-u i naravno Top Gear makar je i to u opasnosti jer jednoga dana i Đelo mora ići u penziju. Ukratko živi užas.

16 godina

Hvala svima na popunjavanju, odaziv je bio solidan.{#}

Jedino pošto sam stavi na tehničkim forumima imam svega 25% ženskoga roda.{#}

Što se tiće moga mišljenja o kvaliteti slažem se sk kolegama. Neku sumu rezultata, ako Vas zanima, mogu objaviti nakon što dobijem ocjenu iz rada{#}

16 godina

Sta je to TV? U zadnjih par godina odkad sam okupiran PC-em i ostalim aktivnostima oko sebe ne stignem TV gledati uopce. Jedino mi se svida HRT kad ubace koji dokumentarac koji je zanimljiv, ali to je rijetkost. RTL i Nova tv su totalno odvratne sa reklamama svakih 20 minuta i to  usred recenice u filmu je ubace {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 23:29 (Fake_Alert).
16 godina

Da takozvani "zrcakni blokovi" izluđuju. Jer ga rade prema primarnom kanalu NOVA, RTL i onda se desi kao što si naveo da programe na DOMA odnosno RTL2 prekidaju u pola rećeice i nastave na 2. sceni{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice