Fažol
Pobogu ovo je informaticki forum -.-'
Hm a zasto onda ima podforum za ostale teme??
Bug je informaticki casopis ali forum kao takav nije namjenjen samo informatickim temama nego svemu i svacemu...
Heh, kolko sam ja toga u životu pojeo iznenadili bi ste se xD..
Nego, khm, danas sam jeo zelje salatu ( svježa rastura ), mlince i krmiće...
Inače mi ne smetaju glupe teme, neke su mi čak i zabavne, ali ova je odvratna.
Ti ne voliš jesti?
P.S. domaća juha, a sljedeće na meniu musaka =)
Iskreno, od svih glupih tema zadnjih par mjeseci na forumu, ova je najmanje glupa
Zadnje sam, u menzi na FER-u, jeo pire sa nekakvim mesnim okruglicama i svježim zeljem. Iznenadio sam se koliko je dobar pire bio
Škampe kardinale i oradu sa žara uz bocu bogdanuše.
uh... to je bolje od moje danasnje pizze.... bogami lijepo ti menzis..
Iskreno, od svih glupih tema zadnjih par mjeseci na forumu, ova je najmanje glupa
Zadnje sam, u menzi na FER-u, jeo pire sa nekakvim mesnim okruglicama i svježim zeljem. Iznenadio sam se koliko je dobar pire bio
Ja jedva čekam četvrtak, onda im je grah s kobasicom na meniu, odlican je =)
Ja jedva čekam četvrtak, onda im je grah s kobasicom na meniu, odlican je =)
Oho, pa to ću morati probati... Nekako sam imao averziju prema njihovoj menzi, no čini mi se da ću ju počet ćešće posjećivat, bolja je hrana mnogo nego na mom faksu, barem je ovo danas bilo stvarno odlično :D
Stisnuo bih ti Hvala, no nema gumba u ovom podforumu, jbg :P
Da, menza im je odlicna i neka je malo skuplja, vrijedi toga.
Jedino im kolači ne valjaju niš Po izgledu bi rekao da su super a kad zagrizeš suho ko kruh, i to baš svaki. Najbolji kolači su na kampusu na borongaju, barem meni.
Da, menza im je odlicna i neka je malo skuplja, vrijedi toga.
Jedino im kolači ne valjaju niš Po izgledu bi rekao da su super a kad zagrizeš suho ko kruh, i to baš svaki. Najbolji kolači su na kampusu na borongaju, barem meni.
Pa ti si iskusan s tim menzama :D Meni je ovo treća godina da idem na faks i jeo sam ukupno valjda 20 puta po menzama, tek sam od neki tjedan počeo redovito prakticirati to i nije uopće loša stvar, moram priznati :)
Valja se neće ljutiti modovi zbog malo offtopica, povezano je s temom djelomično ustvari ;)
SUSHI!!!
OBOZAVAM sushi!
Jel netko zna gdje u Zg pojesti dobar sushi?
Za tebe znam da si negdje u inozemstvu pa ti ovakve delicije ne predstavljaju nesto ekstra....
Nažalost 3 frigana jaja, malo paprike, malo slanine. To jedem kad želim nešto sebi spremit na brzinu.
SUSHI!!!
OBOZAVAM sushi!
Ja bih tebi dao sushi, a sam bih probao zdjelu za sushi :)
P.S. Inače, ja sam danas pojeo burek sa sirom, bobisov štrudel sa sirom i domaću goveđu juhu, te dvije orbit žvake (zelene) od kojih sam jednu skoro progutao. Ali nedavno sam jeo ono sa slike pa sam opet zamišljao i skoro sam imao isti osjećaj. :)
ja sam pojeo pola graficke kartice to jedem svaki dan radi zdravlja ociju. a pojedem i 2 cipa od rama da mogu vise razmisljat :D
P.S. Inače, ja sam danas pojeo burek sa sirom, bobisov štrudel sa sirom i domaću goveđu juhu, te dvije orbit žvake (zelene) od kojih sam jednu skoro progutao. Ali nedavno sam jeo ono sa slike pa sam opet zamišljao i skoro sam imao isti osjećaj. :)
Uf, ja bi UBIO za burek... ili cevape... ajmeeee....
Mislim da ova tema samo otvara apetit, evo ja sam sad gladan od svih ovih pisanih cevapa bureka sushija i ostalih shranja..
Domaćicu...
Uf, ja bi UBIO za burek... ili cevape... ajmeeee....
Složi sam? Kupi lisnato tijesto ili izvaljaj, sir za kuhanje i napravi burek sa sirom ili samelji meso u mesara i napravi s mesom ili ćevape i pomfri :)
Pečenu domaću papriku na salatu. =)
.
XD to izgleda ko da je pobeglo iz dead spacea
Bas sad janjca tu kod kucista okrecem pa reko da "zamezim" malo...
Rucao sam kelj cuspajz i pecene hrenovke, za uzinu u skoli pizzu i sada za veceru langosicu.