Svijet se mijenja drastično, a vi slavite "generala" sumnjivog morala.
Preporučio bi vam da počnete učite ruski.
Njemu je uvijek trebao neki tutor. To je general koji nikada ni nije znao pričati hrvatski jezik. Kakav je to general koji nije nikakve škole završio, niti je bio u velikim ratnim operacijama? On je bio plaćeni ubojica. Suspektna ličnost. Nije čudo kaj je nacionalni heroj, a ne recimo Josip Rajhl-Kir.
Kaj se tiče Stipetića, on je postao general JNA iz razloga kaj su mu se smilovali zbog teške obiteljske tragedije koju je doživio sa svojim sinom i ostalim bliskim članovima. Inače, nije bio podoban za generala, jer je dolazio iz nacionalističkog obiteljskog backgrounda.
Što se kasnije pokazalo i točnim, jer je izdao svoje drugove.
Kaj se tiče profita i domoljublja, jel ste kada vidjeli siromašne domoljube?
Haha! A recimo tvoj uzor Josip Broz Tito je savršeno pričao hrvatski jezik i bio visoko obrazovan. Daj molim te...
...budi realan.
Što se tiče Ante Gotovine, ima jedna priča da je tijekom 90' bio zaustavljen od strane policije. I tom prilikom je mladom policajcu koji ga je zaustavio bahato postavio pitanje u stilu: "Znaš li ti tko sam ja!?". Uz to ga je i ošamario kada je dobio odgovor da ne zna tko je on. Kasnije u policijskoj postaji, su se još neki likovi čudili svom kolegi kako on to ne zna tko je Ante Gotovina. A na to je jedan (moguće nadređeni) policajac stao u obranu kolege protupitanjem: "Kakav je to general koji šamara policajce?".
Zar ćemo tako anegdotalno i na razini rekla-kazala, majke mi... itd. ocrnjivati generale domovinskog rata samo zato jer nisu na liniji? Je li možda i prekomjerno granatirao? E to nije, jel tako, to je izmislio haški sud da bi ga oslobodio i poslao u domovinu kao špijuna nečastivog.