Ja sam ratno dijete i bio sam udaren vjerujuci pozitivnom ishodu nakon stvaranja hr drzave;uskratili su mi sve sto su mogli a onda sam otisao u Holandiju,gdje su mi dali uskraceno u hr-skolovanje.U hr nisam mogao naci posao 7 godina za isti posao koji sada radim tj. radim za nizozemce u hr;oxymoron i na relaciji sam nl-hr.
Pisao sam o tome vec u ovoj temi,neki moderator je htio posao van hr.
U hr mali je postotak ljudi koji mogu u nekom smjeru pokrenuti hrvatsku i dati joj poziciju i smisao,vecina je u apatiji i pasivi tj. nista ne moze pa kud ces logicnije da na vlasti budu oni kod kojih sve moze.
Takvo stanje voli vecina roditelja i djece,kako sam obavljam razgovore kod zaposljavanja tu se vidi mnogo toga,strah,neukost,strah od drugih ljudi,strah od kritike,strah od posla...itd a sve radi neiskustva,zasto raditi praksu kad ti stari moze srediti potpis kod frenda?
I naravno da imas na kraju produkt retard-generacije konzumenata sto i jeste cilj,jer ak nesto mozes srediti preko veze onda si cool;osim sto si budala.
Ja pricam o ljudima rodenima za vrijeme i poslije rata, iz imena mogu zakljuciti da si vjerojatno '76. godiste a takvih se ne doticem.
Sve u redu,dotakao si vrh sante poblema,problem je dublji skrecem paznju.