Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.035.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne,uživat' ću u HR i rješavat tobože nešto.

U Švedskoj koliko se sjećam donešen je zakon da sa područja ex-yu država nema davanja azila čak ni političkog,međutim to nije sasvim točno.

Ako si voljan imati veću plaču nego jug Švedske (Malmo) i živjeti u ciklusu 6 mjeseci dan:6 mjeseci noć uzimaju prijave i životopise za poslove na sjeveru Švedske,imaj na umu da u manjim gradovima zimi se kreće po grijanim tunelima ispod grada zbog vanjske hladnoće -40C.

Zbog slabog interesa samih šveda tu ostavljaju otvorena vrata imigrantima.

Znam da dvojica prijatelja odselili su iz Švedske jer nakon 12 godina na sjeveru živci su im popustili.Ali uvijek je bolje da vam živci popuste u novom volvu nego u ZET-ovom tramvaju.

Za vrlo kratko vrijeme po vezama doći ćeš na ideju "kako dalje za papire".

Ali treba činjenice reći:živio sam 7godina u ZG gdje sam propao,otišao i školovao se u NL i sada radim povremeno u HR u ime Nizozemaca gdje zarađujem jako dobro čak i za NL uvjete oxymoron.

Međutim HR ne osječam kao da pripadam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:13 (Igor_76).
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Mentalist kaže...

Ja sam za to da se uvede zabrana pljacki banke. Bez ikakvih kazni, samo da se to ne smije jer se tako steti drustvu.

uuu, dubokoumno...

mentalist strikes again, tocno u "sridu"...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:12 (Batista).
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Dam ti njezin e-mail i Skype ID pa njoj možeš objašnjavati kako je glupa i nesposobna, može?

To nisam ni rekao, ni mislio, citirat cu jednog covjeka kojeg cijenim: "Ne imputiraj mi tvoje shvacanje" :-).

Cinjenica je da se vise manje sve moze rijesiti, samo treba saznati kako. Evo, iz osobnog primjera: cekao sam novu radnu dozvolu 7 mjeseci da bi mi javili da nedostaje jedan papir. Kad sam napokon dosao do ispravne osobe, objasnila mi je da mi za ekspertnu vizu uopce ne treba sva ta papirologija, niti slanje u centralni imigracijski ured. Rekla je da skupim putovnicu, dva papira i staru radnu i odem na granicu i da ce mi tamo u roku od 20 minuta napraviti novu. Da to nisam saznao, morao bi predati papire nanovo i slijedecih 7 mjeseci cekati u Hrvatskoj ili Norveskoj.

7 mjeseci, naspram 20 minuta. I bila je u pravu. I ja sam to razglasio svim svojim prijateljima koji su bili u slicnoj situaciji.

Zelim reci da je sasvim moguce da je i ona bila u nekakvoj situaciji koja je imala rijesenje, ali ga nije nasla.

mbaksa kaže...

Drugim riječima, idealiziraš situacija i odbijaš odgovoriti na pitanje jer dobro znaš da su malobrojni sretnici koji imaju pravu šansu za otići iz ove banana države. Bježanjem pojedinaca iz Hrvatske problemi u Hrvatskoj se neće riješiti. {#}

Odbijam odgovarati na pitanje koje se kosi sa mojim savjetom. Pitao si me sta je s onima koji ne mogu otici, rekao sam ti da mi navedes koji ih to razlozi sprijecavaju. Ja sam siguran da ne postoji ama bas niti jedan razlog koji je nerijesiv.

Apropos podebljanog: Hrvastka nije nekakav samostalni entitet. Hrvatska su ljudi koji u Hrvatskoj zive. Problemi Hrvatske su problemi svakog Hrvata u toj drzavi. Ja smatram da je zivot prekratak da bi se covjek 'zrtvovao' za rijesavanje nekakvih problema cijele drzave. U 4 godine nece se puno promjeniti, mozda krene na bolje, ali trpiti 4 godine uz rizik da onda opet neki kreten preuzme vlast je po meni, previse.

I da... ide ti se vani?

"All you have to is ask, man... three pitchers of beers and you still can't ask?" - T.D.

A sada artiljerija, jer sam bas raspolozen :-D

Ja mislim da ti pokusavas rijesiti problem na pogresan nacin.

Igras po pravilima koje je (korumpirana) vlast napisala za tebe, I nadas se pobijediti.

Tj. igras u kazinu koji ima namjesten deck karata, krupjea koji vara, ali ti se planiras obogatiti bez da brojis karte.

Ti si sam masu puta napisao kako se krsi Ustav, a Zakon to ne sankcionira, i jos uvijek ne vidis da ce tako uvijek biti, jer 'mali ljudi', moj Baksa, ne mogu tu apsolutno nista.

Imamo tu nekakvu prividnu slobodu, prividni odabir vodecih, etc etc etc, a kad pogledas situaciju na malo duzem vremenskom rasponu, vidis da je sve ista pasta, oduvijek. Balkanu treba neki mudonja kao sto je bio Tito da sve to dovede u red.

Sta vise reci? Briga mene i za pravila i za politku i politicke procese, ako ih svatko s novcima krsi kako mu se prohtije, a da bi se stvorio privid zakona, kaznjavaju se pekari koji besplatno daju kruh.

Redovito mi se predbacuje da sam sebican zbog ovakvog stava, ali ljudi shvatite: NE ZNATE koliko zivota imate na raspolaganju. Treba zivot iskoristiti da vrijedi, a ne igrati tudje igre po tudjim pravilima zbog nekakve fiktivne promjene koja traje 20-50 godina, pa je onda novi rat i sve ispocetka...

Cyberpunk indie title - http://ghosts.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:19 (Deus ex machina).
16 godina
eevek kaže...
..
Deus ex machina kaže...
P.S. cisto iz znatizelje, da li se pravilno kaze 'glasovanje' ili 'glasanje'? Imam dojam da je 'glasati' opis zvukova zivotinje, ali nisam siguran...

Ma svejedno. Ako glasaš, ne znači da SE glasaš...nisi zbog glasanja automatski životinja ;)

- pošto nas je (otac domovine-II) dr.Franjo nazvao stokom (sitnog zuba), pošto ljudi jesu životinje, rekao bi da se glasam. Kad puštam glas.

- Novokomponirani nazivi koji bi me učinili rvatinom mi nekako ne leže. (zato spadam u one sitnozube, vs. onih 200).

Glasački listič ili glasačko mjesto, mi također (korjen riječi) govori da se tamo glasuje glasa. Kao što se jede, ne jeduje, ili hoda ne hoduje... no, povratak na temu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

"Glasački listić je turbo-folk jer omogućuje svakoj budali da stavi križić.." Rambo Amadeus

Glasam za Jan Petera jer vidim pomake i osjetim poboljšanje,u suprotnom vrijedi izreka gore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:20 (Igor_76).
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Dam ti njezin e-mail i Skype ID pa njoj možeš objašnjavati kako je glupa i nesposobna, može?

Drugim riječima, idealiziraš situacija i odbijaš odgovoriti na pitanje jer dobro znaš da su malobrojni sretnici koji imaju pravu šansu za otići iz ove banana države. Bježanjem pojedinaca iz Hrvatske problemi u Hrvatskoj se neće riješiti. {#}

Skoro svaka država koja ima manjak radnika u nekoj struci će primati imigrante koji imaju potrebne kvalifikacije za rad u deficitarnim strukama. Uostalom, ako nigdje drugdje, dobro je i u Sloveniji. Lakše je naći posao nego u Hrvatskoj, standard je viši, a i blizu je. Još kad uđemo u EU...

Odljev mozgova neće riješiti problem u Hrvatskoj, no zaboravljaš da nijedan građanin koji se ne bavi politikom u struci, nije dužan rješavati probleme u Hrvatskoj baš zato što mi, ekšueli, plaćamo jednu od najvećih stopi poreza u Europi i izdvajamo jednu od najvećih stopi davanja od bruto plaće za one koji su tu da riješe problem. Ako već toliko jako udaraju po džepu za punjenje blagajne, onda bi bilo realno i očekivati da stanje neće biti ovakvo kakvo je.

P.S. - prva rečenica ti je nepotrebna, pogotovo kao adminu.

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Apropos podebljanog: Hrvastka nije nekakav samostalni entitet. Hrvatska su ljudi koji u Hrvatskoj zive. Problemi Hrvatske su problemi svakog Hrvata u toj drzavi. Ja smatram da je zivot prekratak da bi se covjek 'zrtvovao' za rijesavanje nekakvih problema cijele drzave. U 4 godine nece se puno promjeniti, mozda krene na bolje, ali trpiti 4 godine uz rizik da onda opet neki kreten preuzme vlast je po meni, previse.

I da... ide ti se vani?

"All you have to is ask, man... three pitchers of beers and you still can't ask?" - T.D.

Ovo je tako istinito i vuče korijen iz psihologije.Ne postoji nešto što se zove "žrtvovanje pojedinca za opću dobrobit",zloupotreba morala tjera na takvo ponašanje,masa je samo sredstvo da se postigne određeni cilj i tip čovjeka.

Za "papire" bumo se snašli ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:45 (Igor_76).
15 godina
neaktivan
Bugovci u sredisnjem dnevniku... eto dokle je došlo.
Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
15 godina
Drago kaže...
Jako loša argumentacija.

Građanski otpor se pokazuje izlaskom na izbore i takvim ispunjavanjem listića da je on nevažeći. Na taj način, kada se zbroje glasovi, na osnovu nevažećih listića se jednostavno vidi koliko su ljudi stvarno nezadovoljni (ili zadovoljni) ponuđenim.

To što ti ostaješ doma skupa s tipom koji ni ne zna da su nekakvi tamo izbori i onime koji "baš kad treba birati ima dogovor za BF3 s klanom", pokazuješ samo da te nije briga, a to jest apatija ili indolentnost. 

Odakle ja znam da tvoj neizlazak na izbore tobožnji "protest", a ne nebriga?

Ne shvaćam zašto bi ti trebao znati je li moj neizlazak ovo ili ono. Svatko valjda sudi prema sebi, te ima neku osobnu moć prosuđivanja.

Građanski otpor se pokazuje i time da se ne izađe na izbore. I time da na dan izbora organiziraš prosvijed. I time da sâm osnuješ stranku koja bi ponudila biračima bolje(u) opciju.

Neću sada objašnjavati sustav glasovanja ali ga očito neki ne razumiju. U ovakvom sustavu glasovanja glasovanje nema smisla.

Ti kažeš da treba listić napraviti nevažećim. I? Ukoliko na izbore izađe manje od pola ukupnog broja glasača izbori se ponvaljaju. I tako sljedećih 350 godina dok netko ne shvati da nešto treba promijeniti.

Ukoliko pola listića bude nevažećih, odakle da ja znam jesu li ti ljudi nepismeni, zaboravili olovku ili iskazuju građanski bunt.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
ivan dragi kaže...

Ne shvaćam zašto bi ti trebao znati je li moj neizlazak ovo ili ono. Svatko valjda sudi prema sebi, te ima neku osobnu moć prosuđivanja.

Građanski otpor se pokazuje i time da se ne izađe na izbore. I time da na dan izbora organiziraš prosvijed. I time da sâm osnuješ stranku koja bi ponudila biračima bolje(u) opciju.

Neću sada objašnjavati sustav glasovanja ali ga očito neki ne razumiju. U ovakvom sustavu glasovanja glasovanje nema smisla.

Ti kažeš da treba listić napraviti nevažećim. I? Ukoliko na izbore izađe manje od pola ukupnog broja glasača izbori se ponvaljaju. I tako sljedećih 350 godina dok netko ne shvati da nešto treba promijeniti.

Ukoliko pola listića bude nevažećih, odakle da ja znam jesu li ti ljudi nepismeni, zaboravili olovku ili iskazuju građanski bunt.

Ma ne shvaćaš ni opću poantu niti sustav biranja o kojem bi pričao.

Prvo - gdje si vidio da se izbori ponavljaju ako na izbore izađe manje od pola birača? O čemu ti pričaš?

Drugo - ti bi se bavio nekim aktivizmom, a nemaš pojma kako se to radi, odnosno bio bi "krevetski" aktivist koji bi ostao doma i na taj način nevidljivo "protestirao".

Kada sam rekao da "ja" ne znam da li to znači da te jednostavno kuri bolac ili ne, nisam mislio na konkretnog mene, nego, naravno, na bilo koga tko nije ti i ne može znati što misliš i ima li tvoj neizlazak na izbore neko "dublje" značenje ili nema. 

This space for rent!
17 godina
Deus ex machina kaže...

Redovito mi se predbacuje da sam sebican zbog ovakvog stava, ali ljudi shvatite: NE ZNATE koliko zivota imate na raspolaganju. Treba zivot iskoristiti da vrijedi, a ne igrati tudje igre po tudjim pravilima zbog nekakve fiktivne promjene koja traje 20-50 godina, pa je onda novi rat i sve ispocetka...

TU zbog ovog zadnje dijela.

Igranje po pravilima, posebice u divljačkim zemljama kao što je ova, većinom loše završi za one koji se drže pravila. Pri tome ne mislim na pridržavanje moralnih normi i zakona, već "pravila života": budi "dobar", uči, završi faks, stažiraj itd...

Na kraju od moje generacije i nas ekipe koji smo "igrali po pravilima" ne znam niti jednoga koji se na kraju zaposlio u struci, kojemu je život tekao kako je planirao, koji nije požalio što je igrao po pravilima. 

Kod nas možeš doslovce biti vrh u svojoj struci, imati doktorsku titulu u svojoj grani znanosti, a i dalje ne raditi u struci ili ne biti u stanju naći uopće bilo kakav posao. 

Ne slušajte starije, ne određujte svoj život dok ste još mladi i niste sigurni što želite, ne upisujte se u škole/fakultete za koje niste sigurni da ih stvarno želite završiti, ne vezujte se za osobe koje će vam određivati kako ćete živjeti i budite iskreni prema sebi.

Ako ste pak odabrali smjer u životu, školu, osobu uz koju ćete se vezati, slobodno se predomislite kad za to dođe vrijeme. Imate samo jedan život i pravo na sreću u tom životu.

Sve ostalo je bullshit. 

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Jel ima bilo kakove šanse da kao društvo krenemo naprijed ?

Mislim ja sam se više pogubio u tim zaduženim/pokradenim/"raspi*kanim  "ciframa".

17 godina

Po meni, s ovim sistemom - ne. Kapitalizam puca po šavovima i samo je pitanje mjeseci kada nas čekaju velike promjene koje će prvo krenuti iz najrazvijenih zemalja: Njemačke, Velike Britanije, Francuske itd. Da li će se to okrenuti na fašizam koji uvijek ima spremne "krivce" za sve na ovom svijetu u "drugima", ili ćemo dobiti nešto humanije i bolje - još se ne zna. 

Nadajmo se da ćemo ostati na marginama zbivanja i da ćemo s dostatne udaljenosti gledati što se zbiva.

This space for rent!
15 godina
neaktivan
Drago kaže...

Po meni, s ovim sistemom - ne. Kapitalizam puca po šavovima i samo je pitanje mjeseci kada nas čekaju velike promjene koje će prvo krenuti iz najrazvijenih zemalja: Njemačke, Velike Britanije, Francuske itd. Da li će se to okrenuti na fašizam koji uvijek ima spremne "krivce" za sve na ovom svijetu u "drugima", ili ćemo dobiti nešto humanije i bolje - još se ne zna. 

Nadajmo se da ćemo ostati na marginama zbivanja i da ćemo s dostatne udaljenosti gledati što se zbiva.

Ja iskreno želim vjerovat u neku pozitivu.

17 godina
neaktivan

Sudac u Texasu premlatio kćer jer je skidala muziku sa interneta:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wl9y3SIPt7o&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FWl9y3SIPt7o

Navodno ta cura boluje od cerebralne paralize.

Ako je to istinito onda nemam riječi. Tim remenom bi ga objesio. Tući bolesnu kćer!!!

World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

...Kapitalizam puca po šavovima i samo je pitanje mjeseci kada nas čekaju velike promjene...

baš sam neki dan pametovao u društvu kako gledamo live slom kapitalizma i sam sam sebi zvučao ful pretenciozno uz neizostavano spominjanje "dabog da živili u zanimljivnim vremenima" kletve. Sad ne znam jel mi drago što sam sav pametan ili me strah...

Zeframe, poleti više...

iddqd
16 godina
F1-IVO kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wl9y3SIPt7o&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FWl9y3SIPt7o

Ako je to istinito onda nemam riječi. Tim remenom bi ga objesio. Tući bolesnu kćer!!!

-hmmm, zabrinjavajuće (za F1-IVO), jer svatko traži vijesti prema sklonostima. {#}

pa razni pogledi na vijest;

možda je vjernik (batina / raj), možda samo ljuti otac, koji (čak s pravom) kazni djete.

-često se govori da se prema svima treba jednako ponašati, hendikep. .. -pa do tog da si sasvim preskočio razlog, vrlo kažnjivo, politički nezgodno jer je on sudac, tko bi se tad brinuo o tom djetetu da iz takve neugodnosti npr mora dati otkaz, itd.

Uz napomenu da novinari znaju svakako prenjeti vijest.

umjesto zaključka, samo jedan citat velikog mislioca.. 'sve ostalo je bullshit'. Zefram neće uskoro.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
badmad kaže...
Drago kaže...

...Kapitalizam puca po šavovima i samo je pitanje mjeseci kada nas čekaju velike promjene...

baš sam neki dan pametovao u društvu kako gledamo live slom kapitalizma i sam sam sebi zvučao ful pretenciozno uz neizostavano spominjanje "dabog da živili u zanimljivnim vremenima" kletve. Sad ne znam jel mi drago što sam sav pametan ili me strah...

Zeframe, poleti više...

Kletva? Huh? Ja mislio blagoslov :-) Hebes dosadna vremena ;-)

Pitanje koje se ja pitam je, kolike su sanse da ce nakon kapitalizma doci nesto bolje, i sta bi to bolje uopce moglo biti?

Ali, mjeseci...? Znaci, this time next year, we'll be... ?

Nisam bas siguran u to. Epicentar promjena je par sati voznje na jug, a nije bas kaos, sve je podosta mirno... ova ekipa sta 'protestira' spavajuci po hladnoci bez ikakvih konkretnih zahtjeva - ne vjerujem da ce postic puno, nazalost :-(

Moje predvidjanje: nekome ce puknut film uskoro. Da li prosvjednicima ili policiji, ali uskoro ce jedna strana krenuti na drugu. Naravno, uplest ce se vojska i pobunjenici ce biti uguseni tik tak. Iako zvuci kao poraz, zapravo ce pokazati vecini Amera koliko im zapravo vrijedi ustav... tako da te promjene, do njih ce mozda doci u narednih 6-7 godina.

U medjuvremenu, japanci i kinezi pocinju naplate svojih dugova i vrse industrijsku/ekonomsku invaziju na US, postaju nova velesila. Ovisno o tome kako to US prihvati, tu izbija rat ili ne.

Oko New Yorka se gradi kupola.

U vojnoj bazi u Nevadi, eksperiment je posao u krivo...

novine izvjestavaju o incidentu koji se u strucnim krugovima naziva Cascade Resonance...

Volim promjene... no, ne vjerujem (naivno) da donose nesto bolje...

Cyberpunk indie title - http://ghosts.pleasantnightmare.com
15 godina
F1-IVO kaže...

Samo da dodam, ni majka nije ništa bolja.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-hmmm, zabrinjavajuće (za F1-IVO), jer svatko traži vijesti prema sklonostima. {#}

Hmmm, da.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

let's flip a coin 

13 godina
odjavljen
ihush kaže...

pa razni pogledi na vijest;

možda je vjernik (batina / raj), možda samo ljuti otac, koji (čak s pravom) kazni djete.

Kazniti kćer batinama, strašno pa to životinje rade... {#}

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
...

Pitanje koje se ja pitam je, kolike su sanse da ce nakon kapitalizma doci nesto bolje, i sta bi to bolje uopce moglo biti?

Nisam bas siguran u to. Epicentar promjena je par sati voznje na juge...

nemam pojma ni što će biti, ni kako...

i ne mislim samo na okupatore wall streeta, ne znam, sve mi izgleda zadnje vrijeme kao ekspres lonac kojem se pokvario onaj pištavi klinac na vrhu... bo... teško mi je uprijet prstom i reći: Grčka, Libija, Japan, Zemlja se počela prebrzo vrtiti, nešto... takav mi je ukupan dojam, teško objašnjivo i još teže obranjivo u raspravi, ali takav je{#}.

iddqd
17 godina
Deus ex machina kaže...

Kletva? Huh? Ja mislio blagoslov :-) Hebes dosadna vremena ;-)

Nisam bas siguran u to. Epicentar promjena je par sati voznje na jug, a nije bas kaos, sve je podosta mirno... ova ekipa sta 'protestira' spavajuci po hladnoci bez ikakvih konkretnih zahtjeva - ne vjerujem da ce postic puno, nazalost :-(

Moje predvidjanje: nekome ce puknut film uskoro. Da li prosvjednicima ili policiji, ali uskoro ce jedna strana krenuti na drugu. Naravno, uplest ce se vojska i pobunjenici ce biti uguseni tik tak. Iako zvuci kao poraz, zapravo ce pokazati vecini Amera koliko im zapravo vrijedi ustav... tako da te promjene, do njih ce mozda doci u narednih 6-7 godina.

U medjuvremenu, japanci i kinezi pocinju naplate svojih dugova i vrse industrijsku/ekonomsku invaziju na US, postaju nova velesila. Ovisno o tome kako to US prihvati, tu izbija rat ili ne.

Oko New Yorka se gradi kupola.

U vojnoj bazi u Nevadi, eksperiment je posao u krivo...

novine izvjestavaju o incidentu koji se u strucnim krugovima naziva Cascade Resonance...

Volim promjene... no, ne vjerujem (naivno) da donose nesto bolje...

Ja ti volim čitati avanture Milesa Vorkosigana, SF space opera podvrste. Taj kepec ima svog posilnog/dadilju narednika Botharija kojega u početku (dok ovaj ne izgine) stalno vodi iz jedne nevolje/avanture u drugu i govori mu kako ne želi valjda da mu bude dosadno. Narednik je veteran mnogih ratova i kaže svom gazdi "Ja volim kad mi je dosadno."

Ja isto volim kad mi je "dosadno". Već smo preživjeli jedna famozna "povijesna vremena", ne trebaju nam druga. 

Što se tiče Amerike - ne vjerujem da će se tamo išta dogoditi bitno za svijet. Očekujem erupciju nezadovoljstva u Z. Evropi. "Neoprane mase", kako ih se voli zvati, imaju razloga biti zlovoljne, a samo je pitanje na koju će se stranu okrenuti. 

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
...

Ne slušajte starije, ne određujte svoj život dok ste još mladi i niste sigurni što želite, ne upisujte se u škole/fakultete za koje niste sigurni da ih stvarno želite završiti, ne vezujte se za osobe koje će vam određivati kako ćete živjeti i budite iskreni prema sebi.

Ako ste pak odabrali smjer u životu, školu, osobu uz koju ćete se vezati, slobodno se predomislite kad za to dođe vrijeme. Imate samo jedan život i pravo na sreću u tom životu.

Sve ostalo je bullshit.

Ovo je zbilja serious deep-minded shit {#}. Jako mi se svida. Ovo bih si trebao isprintati. :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 0:58 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Drago kaže...
...

Sve ostalo je bullshit.

Ovo je zbilja serious deep-minded shit {#}. Jako mi se svida. Ovo bih si trebao isprintati. :)

Slazem se..iz iskustva, podcrtavam sve receno. Kada vam kazem ljepo za mudrost manite se istocnjackih apstraktnih knjiga, dodjite na bug forum :D

17 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/iran-odgovorio-sadu-i-velikoj-britaniji-mi-smo-spremni-za-rat/580926.aspx

Zar drzave svijeta, hag i sta ja znam ko odobravaju Americke "preventivne napade" zbog obicnih sumnji? Sumnjali su i da Afganistanci imaju nuklearno oruzje pa sipak. Srali su Gadafiju pa sipak. Koji kua? Zbilja mi nije jasno da amerikanci drze cijeli svijet u saci. 

Informaticki casopis Bug se na web stranicama sve manje bavi informatikom, a sve vise gadgetima i televizijom. Uzas.
15 godina
neaktivan

Ne drže, samo se Kinezima i Rusima ne da zayebavati s njima, a spčkaju ih lijevim pinklecom na nozi, samo da im se hoće, prvo Kinezi ekonomski, a Rusi vojno. Tome pridodaš i sajkoe iz Koreje, i imaš nuklearni rat.

Čak možda bolje reći, i sa SAD možda i misli da drži svijet, ali SAD drže za jajca ovi gore crveni.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 7:50 (thedream).
14 godina
protjeran

Evo više detalja o duqu-u:

http://technet.microsoft.com/en-us/security/advisory/2639658

(za dragu)

hacktivist
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/iran-odgovorio-sadu-i-velikoj-britaniji-mi-smo-spremni-za-rat/580926.aspx

Zar drzave svijeta, hag i sta ja znam ko odobravaju Americke "preventivne napade" zbog obicnih sumnji? Sumnjali su i da Afganistanci imaju nuklearno oruzje pa sipak. Srali su Gadafiju pa sipak. Koji kua? Zbilja mi nije jasno da amerikanci drze cijeli svijet u saci. 

Ekšuali su prošli tjedan našli kemijsko oružje u libiji. Prijelazna vlada je javila hagu da su našli, a ameri sad trebaju doći to uništiti.

hacktivist
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice