Osjećam neku agresivnost u Garfieldovim postovima, kao da se sve teže suzdržava..možda to ima neke veze sa sramoćenjem HDZa u zadnje vrijeme, stranke u kojoj je bio i doktor Franjo Tuđman - prvi i jedini presjednik Republike Hrvatske...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrhovnik je bio dalekovidniji i prozreo je namjere vukova, među nama.
dakle čiko sa krivim ustima je prozreo namjere vukova tako što ih je stavljao za ministre policije?
dobra taktika nema što...
Vrhovnik je bio dalekovidniji i prozreo je namjere vukova, među nama.
dakle čiko sa krivim ustima je prozreo namjere vukova tako što ih je stavljao za ministre policije?
dobra taktika nema što...
Da, na taj način je i otjerao krajišnike i njihovu nejačad iz tzv. Krajine. Fino i profinjeno. Malo nam generali dobiju zatvora, ali njih nema više.
Stoka sitnog zuba kako nas je titov general francek nazvao.
Ah, kvragu... pa taman se vratio, i otisao opet na hladjenje... a bas sam poceo uzivati.
Dobro, makar linkao svoj blog... http://strumpf-usklicnik.blog.hr/2011/07/index.html
Gospodo pazite se duqu trojana koji iskorištava dosad nepoznatu ranjivost u win kernel-u. Širi se preko word dokumenata i iznimno je opasan.
Drago na istraživanje i ima da napišeš članak!
Gospodo pazite se duqu trojana koji iskorištava dosad nepoznatu ranjivost u win kernel-u. Širi se preko word dokumenata i iznimno je opasan.
Drago na istraživanje i ima da napišeš članak!
Evo, već stavljam ovo na Google Translate... :-)
Da, na taj način je...
- interesantna poslovica kaže, dok jednima ne smrkne, drugima ne osvane. Upravo vidim da je nečiji status iz zelenog otišao u crveno... Providnost?
Šteta, a mogao nam je recimo objasniti dali je Sanader dični sin 'rvacke? Dali su nam više (za nešto) krivi pravoslavci, crnci i židovi (naravno i pederi) nego (pre)dragi nam političari kao Jaca, Čo .. ma ispustio bi nekog pa stajem.
Dali je recimo Franjo, bio general JNA (kuriozitet, u UNu za primanja HR, jedini sudionik rata na strani saveznika, naravno ustaštvo je prevladalo u kontekstu kroejša..) u vrijeme Boljkovca, obiteljske veze, banke... Ma ok, za Dr.Franju mi je OK. još bi se našlo i novaca za 200 spomenutih tajkuna.. ali nakotilo se toga malo više. Ima sad (službenih tajkuna) 800. Pa još dodati koju nulu. Sve do kalmetinog vozača, koji u jednom danu okrene love koliko radnica u Konzumu za godinu. Naravno bez PDVa.
Eto Kara-Marko, svakog kog stigne... hmm, interesantno, ali pada mi napamet još jedno ime prije Jace, Mesić? inače miljenjik... Pa za kraj Jaca.
Hipotetsko pitanje, što bi se dobilo takvim križanjem Karamarko+Jaca? Teško je za zamisliti, ali mora biti nešto strašno... Golum ili autistični Hobit kao Zoki, možda neki Orc... a možda su u šumici (nisu u bunaru).
Naravno, to je još samo jedna od predstava, jednaka beračima kestenja .. Master of Puppets.
Kada bi se mogli riješiti ovog našeg "kazališta lutaka", ovo bi se događalo češće ;
Hipotetsko pitanje, što bi se dobilo takvim križanjem Karamarko+Jaca?
Jailbreak!
Šta drugo
- Ne želiš promjene - glasaš za vladajuće
- Želiš promjene - glasaš za oporbu
- Apatičan si - ne glasaš
Svojim eventualnim neglasanjem sam pokazao kako nemam interesa za kandidate za sljedeći mandat.
Ne postoji treća kategorija apatija - ne glasanje, jer je ona dio prve - ne želiš promjene.
Svojim neglasanjem pokazao si samo da ti je svejedno kakva je situacija..
Ni jedno ni drugo nije točno. Ako želim promjene ne moram glasovati za oporbu. Neglasovanje je protest, nikako apatija.
Statistički jedan glas nije bitan. U ovakvom sustavu glasovanja i u ovako podijeljenim izbornim jedinicima svjedoci smo da ni 100.000 glasova nije bitno. Svaka čat D"Hondtu al ovo je NJesra.
Svojim neglasanjem pokazuješ da ŽELIŠ promjene. Itekako.
I da se don Grubišić nije pojavio ne bi izašao na izbore. Evo kažu da prestiže Keruma u Splitu.
A nadala se dobrom provodu jer je to obično razlog zbog kojega se ljudi javljaju u izborne komisije...
ma nije se nadala provodu, već lovi, znaš da ženama love nikad dosta, a to joj se činilo kao laka lova na brzaka
na kraju je ispalo da je radila na izbrni dan cijeli dan i još dva popodneva (u ponedjeljak i utorak) kad su ponovo prebrojavali glasove da dobiju konačne izbore.
... znaš da ženama love nikad dosta...
A s 'mužima' je nešto drugačije? :)
Ni jedno ni drugo nije točno. Ako želim promjene ne moram glasovati za oporbu. Neglasovanje je protest, nikako apatija.
Statistički jedan glas nije bitan. U ovakvom sustavu glasovanja i u ovako podijeljenim izbornim jedinicima svjedoci smo da ni 100.000 glasova nije bitno. Svaka čat D"Hondtu al ovo je NJesra.
I da se don Grubišić nije pojavio ne bi izašao na izbore. Evo kažu da prestiže Keruma u Splitu.
Ne kužim kako moj, hipotetički, neizlazak na glasanje može značiti protest? Protiv čega? Ako se ne slažem s trenutnim stanjem, kako će moj neizlazak to promijeniti? Tako zapravo svoj glas dajem trenutnoj vladi, jer zapravo glasam za njih iako svoj glas mogu dati nekoj "boljoj" stranci u nadi da će biti bolje. I kada bi većina protivnika današnje politike tako napravila, a znamo koliko ima ha-de-ze-ovaca (živih i mrtvih), kako može biti nešto drugačije? Drugo je to kada bi recimo 50+% birača bojkotiralo izbore, ali to je kod nas nemoguće.
Ma nama nikad dosta love - da je trošimo na žene.
gle one nikad nemaju niš za obuć, nikad im dosta cipela....
gle one nikad nemaju niš za obuć, nikad im dosta cipela....
Ne spominji cipeleeeee......
Vidi, daš ženi nešto novaca da ode u kupovinu a ti lipio po BF ili nečemu drugome....
Uf, ona slika o HDz-ovim obečanjima me totalno dotukla..... Izlazite ljudi na izbore da maknemo bagru...
Jako loša argumentacija.
Građanski otpor se pokazuje izlaskom na izbore i takvim ispunjavanjem listića da je on nevažeći. Na taj način, kada se zbroje glasovi, na osnovu nevažećih listića se jednostavno vidi koliko su ljudi stvarno nezadovoljni (ili zadovoljni) ponuđenim.
To što ti ostaješ doma skupa s tipom koji ni ne zna da su nekakvi tamo izbori i onime koji "baš kad treba birati ima dogovor za BF3 s klanom", pokazuješ samo da te nije briga, a to jest apatija ili indolentnost.
Odakle ja znam da tvoj neizlazak na izbore tobožnji "protest", a ne nebriga?
Nevjerojatno je koliko možete kenjati brbljati o tom neizlasku na glasačka mjesta.
Recite mi, koja je razlika između ostanka doma i davanja glasa stranci (ili pojedincu) koja neće prijeći prag (čak i ako prijeđe prag nemaju zagarantiranog zastupnika)?
Ha?
Edit: da se ne nađete uvrijeđeni, jer nije mi to namjera
Dosadašnja vladajuća stranka će dobiti glas manje?
Pa kako da mi znamo koja će prijeći prag, a koja ne? Zato i služe izbori da se vidi, zar ne?
Nevjerojatno je koliko možete kenjati o tom neizlasku na glasačka mjesta.
Recite mi, koja je razlika između ostanka doma i davanja glasa stranci (ili pojedincu) koja neće prijeći prag (čak i ako prijeđe prag nemaju zagarantiranog zastupnika)?
Ha?
Mislim da nema smisla da ti to netko drugi osim tebe samog odgovori.
Eh,tek sad vidio. Ne znam kako ova goropadna koza nije u buvari odavno, di joj je i misto.
Da takav jedan grad bankrotira, lijepa promocija nema šta. HDZ zna.
Eh,tek sad vidio. Ne znam kako ova goropadna koza nije u buvari odavno, di joj je i misto.
http://www.jutarnji.hr/dubrovacki-proracun-pred-bankrotom--na-offshore-racunu-zavrsila-22-milijuna-kuna-iz-kredita-za-suicinu-megagarazu/984945/
Da takav jedan grad bankrotira, lijepa promocija nema šta. HDZ zna.
Problem je što nemamo dovoljno sudaca i tužitelja samo za obradu ekipe iz te stranke, a da ne govorimo o redovnim "tekućim poslovima" pred sudovima...
Zavukli su se u svaku poru Hrvatske i iz svake ebene stanice sisu lovu. Strasno!!!
Zavukli su se u svaku poru Hrvatske i iz svake ebene stanice sisu lovu. Strasno!!!
Mene samo čudi koliko tih para ima, tj. koliko ih je bilo , pa mi smo Švicarska jbt., ili bolje reći mogli biti. Da nije HDZ-a.
Nevjerojatno je koliko možete kenjati brbljati o tom neizlasku na glasačka mjesta.
Ha?
Edit: da se ne nađete uvrijeđeni, jer nije mi to namjera
Mislil sam da si skužil kaj je Drago napisal ,ali očito nisi - iskaži protest tako da izađeš na izbore ,zaokružiš na listiću dvije (2) stranke ili liste i taj listić je nevažeći i tvoj glas NE IDE NIKOME!!
Dosadašnja vladajuća stranka će dobiti glas manje?
Dakle, još uvijek je u narodu glavna spika da neizlaskom na izbore dajemo glas vladajućoj stranci, a poanta je izaći i srušiti vladajuće.
U ovoj državici se stvarno ništa ne mijenja.
Koliko mogu iščitati iz velikog broja portala, foruma i inih elektronskih načina komunikacije, glavna preokupacija Hrvata trenutno jest srušiti vladajuću garnituru.
I opet, po tko zna koji put, ljudi trče na izbore kako bi maknuli nekoga, ne razmišljajući pritom koga će dovesti na vlast i još se pritom stigne omalovažavati sve koji ne žele biti dio te farse.
Priča o neizlasku na izbore, kao obliku podupiranja vladajuće stranke je presmiješna, kao što je smiješna i priča da uništavanjem glasačkog listića radite nešto drugačije nego da ostanete doma na toplom.
Uglavnom, sa ili bez mene, HDZ će vas još jednom natjerati da vam iskoče oči...samo čekajte rezultate izbora