Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.283.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Re: Što se događa s našim društvom?
Tawals kaže...
Banke nece reci STOP jer su u vlasnistvu stranaca koji nam zele sve uzeti i porobiti nas.

Ma nemoj! Pa baš u tome je stvar - već smo dužni jako jako puno. I ako tako nastavimo doći ćemo do granice kad će banke smatrati da više nemamo što založiti, jer smo već previše dužni i onda ide stop - i bankrot i naplata banaka. Što ti misliš da će nam banke vječno davati kredite? Pa pogledaj što se dogodilo u SAD-u gdje su banke davale kredite za koje nisu imale pokrića - cijeli sustav se urušio.

18 godina
neaktivan
Tawals kaže...
Banke nece reci STOP jer su u vlasnistvu stranaca koji nam zele sve uzeti i porobiti nas.

mislim da si tu skorz u krivu

banke su u vlasništvu banaka i one kontroliraju sve države

banke su država za sebe i one ne poznaju nacije, samo kamate i dugove

i za 1 cent zarade spremne su uništiti bilo koju državu na svijetu

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 20:02 (Darky).
16 godina
protjeran
Darky kaže...

banke su u vlasništvu banaka i one kontroliraju sve države

Infinite loop?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina

Tak glasi na papiru da no u praksi, več vidim takve gluposti i budalaštine te muljažu i mutnolov da krepaš ipak je to Hrvatska jel na papiru jedno a ostalo zna se.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran
Misli sata god hoces, ali cinjenica je da je svima bilo bolje dok je Tito bio ziv (zavidim svom starcima sto su zivjeli u Yugi, ali ona je proslost). Alternativa EU je ekonomski jaka, neovisna Hrvatska.
18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Edit: da me se krivo ne shvati. Nisam za to da se ne poštuje volja naroda - upravo suprotno - upravo narod na referendumu mora odlučiti hoćemo li u EU ili ne. Samo konstatiram to da narod ima povijest pogrešnog odlučivanja i onda poslije kuka kak mu je teško, pa kad ponovno ima mogućnost da iskaže svoje mišljenje, opet će napraviti isto i opet će kukati kak mu je teško. Mislim da je evidentno da je Hrvatska nesposobna sama sobom upravljati i da nam treba neka viša instanca koja će paziti što se događa kod nas.

Možda nećemo niti to, pročitao sam negdje da misle mijenjati ustav na taj način da se referendum onemogući (ili bar na neki način izmanupulira). Sad, kolko je to istina, mislim, ipak bi to bila kap previše.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
Tawals kaže...
Misli sata god hoces, ali cinjenica je da je svima bilo bolje dok je Tito bio ziv (zavidim svom starcima sto su zivjeli u Yugi, ali ona je proslost). Alternativa EU je ekonomski jaka, neovisna Hrvatska.

...ja ne zavidim svome ocu koji je u jugi sa višom školom morao raditi posao kv radnika, jer se za

svaki natječaj na rukovodeće mjesto tražilo mišljenje partije, također ne zavidim svome djedu

koji je nakon rata završio sa metkom u potiljak ostavivši iza sebe ženu sa četvero djece, samo

zato što je bio satnik...muka mi je što je taj boldani gad ikada bio živ...

...kaos...
16 godina
protjeran
Jurra kaže...
Tawals kaže...

...ja ne zavidim svome ocu koji je u jugi sa višom školom morao raditi posao kv radnika, jer se za

svaki natječaj na rukovodeće mjesto tražilo mišljenje partije, također ne zavidim svome djedu

koji je nakon rata završio sa metkom u potiljak ostavivši iza sebe ženu sa četvero djece, samo

Ja stvarno ne znam kako je bilo u toj drzavi, ali znam da je moj djed bio finansijski inspektor na podrucju jednog od kantona BiH sa pristojnom placom, i da je svo njegovo troje djece zavrsilo fakultet, kao i njegov brat, inzinjer sumarstva. Baka s te strane imala je 4 razreda skole, a brat joj ima fakultet psihologije.

Doduse, drugi djed mi je izgubio oca jer se taj objesio nakon sto je, na mjestu direktora poste, najvjerovatnije pogresno optuzen za suradnju s okupatorom, a pricu bake s te strane ne znam, jer je dosla iz Slavonije i umrla od raka prije mog rodjenja. Njihova djeca nisu bas nesto uspjesna sto se skole tice, jer nisu bili bas prosperitetni zbog tog djeda, ali ipak je jedno od cetvero djece inzinjer biohemije.

Vidite kako bi bilo smijesno da svi pricamo price o stablu familije?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 21:17 (Mentalist).
15 godina
protjeran
Ja sam svoju percepciju o bivsoj drzavi dobio sam YouTuba, pricama starijih i nitko se nije zalio. Mozda je to zbog mladosti, sada su stariji i sve im je teze.
15 godina
protjeran
Ne sumnjaj da ce to i napraviti.
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Danas sa višom školom, pa čak i fakultetom niti ne radiš.

Za rukovodeće mjesto ti treba nekakva rodbina ili veza.

Ubiju ti trudnu ženu (dakle i nerođeno dijete), točnije pregaze automobilom zbog alkohola i brzine i dobiju za to 2 godine, pa ih stave na uvjetnu zbog uzornog vladanja...

EDIT: Da se razumijemo, ovaj post nije jugonostalgičan, već samo komentira današnju situaciju (u odnosu na ovo što si ti rekao).

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 21:17 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vidite kako bi bilo smijesno da svi pricamo price o stablu familije?

...ja sam govorio o političkom maltretiranju i teroru u toj jugi kroz sudbinu svoga djede i oca, a ti

pričaš priče o onome što nazivaš smješnim...{#}

...kaos...
16 godina
protjeran
Jurra kaže...

Moram samo pitati, zasto ti je cudno sto ti je djed umro u ratu? Pa to se radi u ratu.

17 godina
neaktivan

...prestani glumiti genijalca i pokušaj pravilno pročitat', napisao sam nakon rata...{#}

...kaos...
16 godina
protjeran
Jurra kaže...

...prestani glumiti genijalca i pokušaj pravilno pročitat', napisao sam nakon rata...{#}

Samo provjeravam...

Streljali su ga?

17 godina
neaktivan

...naletio na neke bosance koji nisu uspjeli da shvate tko je...{#}

...kaos...
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je prije bilo mnogo ugodnije i sigurnije živjeti, egzistencija se nije rješavala preko noći, ljudi su za tu egzistenciju dobro krvi i znoja prolili, rekao bi Tito - mi smo more krvi prolili, jel, ali kvragu - ta egzistencija se nije gubila preko noći, kao danas, kada na stotine ljudi dnevno ostaje bez posla.

Priče da ako si bio Hrvat nisi mogao to, to i to, su toliko jadne, toliko jednostavno lažne i neistinite, moja oba roditelja su hrvati, i oba su završila fakultete u toj nesretnoj Jugoslaviji, dida mi je bio u partizanima, sa 15g je izašao iz njih, bio je kasnije autoprijevoznik, prevozio je cement itd., uspio je u toj crnoj Jugoslaviji 3 hebene kuće napraviti, 3 kuće i 3 prokleta hebena polja imati, puna loze, smokava itd. Niti je ukrao - bio bi u zatvoru, niti je nasljedio - ostao je sam jer su mu sve pobili talijani, i naše vrle ustaše.

Nemojte meni molim vas prodavati floskule kad se bolje živjelo, i širiti ponos ovime što sada imamo. I prije smo imali Hrvatsku, nigdje te nitko ne bi ubio da si rekao ok šta, Hrvat sam. Ali mentalni sklop je bio drugačiji, tjeralo se to jugoslavenstvo upravo iz razloga da se zatru nacionalizmi, a ne nacije. Pa naravno kvragu da srbin srbin, a hrvat hrvat, nitko te ne može ni prekrstiti ni pokrstiti ali jednostavno u Jugi se daleko više cijenilo i gledalo čovjeka.

Danas se gleda ono šta tko ima, a ne koga predstavlja, i to je zaista najveći civilizacijski poraz i dno. Samo pogledajte čime nas bombardiraju od modnih mačaka, red carpeta, mafijaši su nam gospoda, a gospoda nam je prava na stupu srama i marginalizirana.

Samo da dovršim priču o fakultetima, stari mi je sociologiju magistrirao, na grupi je imao hebene crnce, ruse, srbe, hrvate iz bosne, hercegovine, ma nema koga nije, slovence, i svi su završili. Nije bilo - tko je hrvat taj neće završiti, i sličnih odvratnoglupih izjava polupismenih seljačina.

Ne kažem da je u Jugi tekao med i mlijeko, ali jedno je sigurno - radnik je bio zaštićen kao lički medvjed, i rad se cijenio pet puta više nego danas, bilo je OUR-a, SOUR-a i ne znam čega ne, bilo je radnih akcija, ma bilo je jednostavno posla, i posao se platio.

Nije se moglo dogoditi kao danas da Todorić svoje dobavljače ne plati po godinu dana i za nagradu dobije 10,20 ili 50 milijuna kuna iz proračuna što olakšica što poticaja. Jugoslavija je imala velikih nedostataka ja od toga ne bježim, ali je nažalost sramota za šta su se ovi naši branitelji borili, i kakva je u 20g izašla ova država zahvaljujući ogromnom, ma šta, 90%-tnom dijelu HDZ-u, tajkunizaciji, privatizaciji i jednoj besramnoj pljački koja - svjedoci smo, traje i danas, jer se ni ne zna crno na bijelo koliko je taj qurčev Sanader jamio para.

Rojs je prije rata bio šofer, danas milijunaš,  Čermak nula od škole, ma od ičega, danas milijarder, pa ja vas pitam, kakav je to rat bio gdje se generali bogate, i kakav je to rat bio gdje vojnici dobivaju dnevnicu?! Pa o čemu mi pričamo, partizani nisu vode imali, nisu hrane imali, ratovali su 500-1000km od doma, govorim za Sutjesku itd., bili su gaženi i pregaženi, pa ih se danas pljuje, ne smiješ reći čovječe iz partizanske sam obitelji.

Ja ne znam iskreno koji kreten, koja to budaletina, je vama utuvila da su partizani = srbi = nekakvi četnici. Pa ljudi božji čitate li vi povijesne časopise, ili vi čitate knjige? Pa ustaše mili moji su pili i žderali sa četnicima, i zajedno bratimili protiv Tita i partizana, ako je netko mrzio Tita kao ustaše, to su bili četnici. Kakav Tito šta vam je..i onda dođe jedan Karamarko, volim ga zvati veslač, jer je preveslan sa 152 afere, i taj tip, karikatura, je nama na čelu policije pazi ti to, ne bilo kakvog ministarstva, i on pokapa i otkapa kosti, on bi sad mijenjao ustav, mijenjao nazive ulica, trgova la la la.

Neću više o tome, bolje da ne kažem šta mislim, imam životni primjer za svaku svoju riječ, koga zanima može me pitati. Ali ne moram baš ni reći sve šta mislim..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 21:59 (thedream).
16 godina
neaktivan

Što se tiče Jugoslavije, i stanja danas, postoji jedna bitna razlika. Danas možda imamo "državu"   (veoma upitno, ali eto..) i neku samostalnost, ali šta nam to znači kada nemamo prosperitetnu zemlju?

Oni pajvančići iz EU nas zezaju na svakom koraku, maksimalno nas potcjenjuju, uništavaju naše poljoprivrednike, obećali su da će nam "pomoći" u tranziciji, a pomažu tako što grade kladionice, banke i tržne centre.

U Jugoslaviji se znao red, oni iz partije su imali malo veća prava, ali je tako i seljak iz neke zabiti ako je uporan vrlo lako mogao završiti fakultet. Jugoslavija možda nije bila savršena (a nije, pogotovo po ovu gamad od ekstremnih desničara/ljevičara (anarhista) ).

Danas se ne zna red, ubiješ čovjeka, dobiješ 2 godine kazne, navijač gurne policajcu baklju u usta sa namjerom da ga ubije, dobije 4 godine kazne, oni ekstemni desničari se osjećaju kao da je 1938, razmahali se izjavama kao nikada do sada, je*o ih njihov firer sve redom.

S punim pravom možemo žaliti Jugoslaviju, s punim pravom, prijatelji moji..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
protjeran

''Prije će Sava poteći uzvodno nego će Hrvati imati svoju državu'' Tito

pametnome dosta

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Danas sa višom školom, pa čak i fakultetom niti ne radiš.

Za rukovodeće mjesto ti treba nekakva rodbina ili veza.

Ubiju ti trudnu ženu (dakle i nerođeno dijete), točnije pregaze automobilom zbog alkohola i brzine i dobiju za to 2 godine, pa ih stave na uvjetnu zbog uzornog vladanja...

EDIT: Da se razumijemo, ovaj post nije jugonostalgičan, već samo komentira današnju situaciju (u odnosu na ovo što si ti rekao).

...kome ti to pričaš i kakve to ima veze sa onim što sam ja napisao, sa ubijanjem nedužnih ljudi

od strane države, bez ikakvog suda...

...kaos...
16 godina
protjeran
Domido kaže...

pametnome dosta

To bi i ja rekao da sam uspostavio manje-vise predobru i reguliranu vlast sa dobrim stranjem u drzavi manje-vise neovisnoj u odnosu na susjede.

Sve sto su trebali jer reci da su svi Jugoslaveni (sto i jesu), ali opet sacica idiota pokvari sve.

15 godina

Ne poznajem Joška Keruma ali poznajem Ivicu Tolušića, od prije nekih 20-tak godina, dok je radio u Zagrebu, jaki kadar, baraba, vidiš li možda dečko ti radar {#}  !!

Link na vijest; http://www.index.hr/vijesti/clanak/optuzni-prijedlog-za-keruma-juniora-sa-20-godina-vozio-terenac-mercedes-od-510-ks/568304.aspx

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Domido kaže...

pametnome dosta

Prema nekim povjesničarima Tito je kriv za smrt 10 - 15 mil. Hrvata. (Josip Jurčević npr, jedan od ovako uvaženijih karikatura desnice, koji sam napiše knjigu, pa se na nju poziva onda kad ga pitaju otkud mu to. Kaže pa pišu tako povjesničari, a on napisao, show žešći. Ili Banac, koji tumači povijest kako mu se sprdne, iz 51-dnog konteksta, Tito mu je nedvojbeno zločinac, a o Paveliću se ne zna dovoljno što je bio, i imao je dobru ideju stvaranja Hrvatske države u to gluho i teško doba, ma marš daj molim te )

Ja nisam bio tamo kad je Tito to govorio, ja samo dvije, ma evo, tri stvari znam. I tri hebene stvari su činjenica da ne mogu biti veća, 1. Tito je vratio dio Dalmacije i otoke Jugoslaviji nakon što ih je Pavelić Rimskim ugovorima prodao Talijanima za zlato, to je crno na bijelo i to bio ti ustaša ili bradati četnik, ne može nitko zanijekati 2. Tito je završio rat zajedno sa Jugoslavijom na pobjedničkoj strani, dakle uz Ruse i saveznike, da li ti možda misliš da bi ovaj prostor - odnosno NDH konkretno bolje prošli, nakon kapitulacije Njemačke i Italije? Zanimljivo promišljanje, ako tako misliš. Ja mislim da bi nas satrali da se ne bi idućih 200g oporavili. I treća nešto novija činjenica, je da je Tuđman bio Titov general, koji je jedno mislio, drugo radio, a za treće se vjerojatno pokajao, jer mu se kosilo sa mišljenjem i djelom. I taj Tuđman je imao nedvojbeno veliku ulogu u stvaranju Republike nam Hrvatske, to je točno. Ali činjenica broj tri glasi, da isto tako, ako je netko kriv, za ovo što nam je sada ovako, to je u velikoj i ogromnoj mjeri upravo Franjo Tuđman, pa onda Gojko Šušak i ostali banditosi. Ali Franc je udario temelje korupcije sa 200 bogatih obitelji, oštrog razračunavanja s protivnicima, bilo je tu ubojstava, bilo je tu nestanaka ljudi, gotovo nikakve razlike od te zle ti Juge ha, progutao ljude mrak i tamo, a vid vraga i prije 20g isto gutao mrak, a nije od četnika zločestih, itd.

Malo šire gledaj stvari, nitko ti neće uzeti Hrvatsku, ali je li ona zaista danas tebi služi na ponos i čast? Jesi ti ponosan na današnje političare, u biti na 99% političara u zadnjih 20g?

Ja ću ti reći sad na koga možeš biti ponosan, Savka, Račan, Vlado Gotovac, Vlado Bebić i eventualno, ali debelo debelo isto eventualno - blesavi Lesar i Kajin, lolek i bolek 21. stoljeća. Ti ljudi su nešto napravili za ovu državu i ovaj prostor, ili rade i dalje.

Nad ostalima bi se mogao i morao duboko zamisliti.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 22:23 (thedream).
15 godina
protjeran
Slucna stvar koja se dogada trenutno u Libiji. Podplati par budala, zavadi, dat cemo im oruzje, kada se poubijaju medusobno doci cemo i reci dosta.
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...kome ti to pričaš i kakve to ima veze sa onim što sam ja napisao, sa ubijanjem nedužnih ljudi

od strane države, bez ikakvog suda...

Veliš, otac ti je sa višom školom radio posao kv radnika -> danas sa višom školom niti nemaš posao, bome ni sa faksom.

Veliš, ako nisi dobar s partijom, nisi dobio rukovodeće mjesto -> danas bez veze takvo rukovodeće mjesto isto ne možeš dobiti.

Veliš, ubili su ti djeda -> frajer autom pregazi trudnu curu, nikom ništa, drugim riječima kao da ju je država ubila (ima ona neka, ako ništa ne poduzmeš dođe ti na isto kao da si to i napravio, drugim riječima, država nije gotovo pa ništa poduzela glede tog lika, dođe na isto kao da joj je to ona i napravila - dobro, ovo je malo nategnuto, but you get the point...)

Vučem paralelu od tih događanja prije (koja si ti naveo) i događanja danas, stvari se praktički nisu promijenile ili su se promijenile na gore. Drugačije je jedino sredstvo, poanta je u principu ista.

18 godina

jel taj tolušić bio nekoć i u okolici zagreba neki policijski načelnik il tak nekaj? ak da, išo sam mu sa sinom u osnovnu.. mislim da ga je sad utopio negdje ko vozača (oni kaj voze face po gradu u bmw 5icama i 7icama).. eh da sam si ostao dobar s njime..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Veliš, otac ti je sa višom školom radio posao kv radnika -> danas sa višom školom niti nemaš posao, bome ni sa faksom.

Veliš, ako nisi dobar s partijom, nisi dobio rukovodeće mjesto -> danas bez veze takvo rukovodeće mjesto isto ne možeš dobiti.

Veliš, ubili su ti djeda -> frajer autom pregazi trudnu curu, nikom ništa, drugim riječima kao da ju je država ubila (ima ona neka, ako ništa ne poduzmeš dođe ti na isto kao da si to i napravio, drugim riječima, država nije gotovo pa ništa poduzela glede tog lika, dođe na isto kao da joj je to ona i napravila - dobro, ovo je malo nategnuto, but you get the point...)

Vučem paralelu od tih događanja prije (koja si ti naveo) i događanja danas, stvari se praktički nisu promijenile ili su se promijenile na gore. Drugačije je jedino sredstvo, poanta je u principu ista.

...tamo gje ti vidiš paralele ja samo vidim, koncentrične krugove gluposti i neznanja, kao što bi pjesnik

rek'o, sorry ne zanimaju me besmislene polemike...{#}

...kaos...
16 godina
protjeran
thedream kaže...
Domido kaže...

pametnome dosta

Prema nekim povjesničarima Tito je kriv za smrt 10 - 15 mil. Hrvata. (Josip Jurčević npr, jedan od ovako uvaženijih karikatura desnice, koji sam napiše knjigu, pa se na nju poziva onda kad ga pitaju otkud mu to. Kaže pa pišu tako povjesničari, a on napisao, show žešći. Ili Banac, koji tumači povijest kako mu se sprdne, iz 51-dnog konteksta, Tito mu je nedvojbeno zločinac, a o Paveliću se ne zna dovoljno što je bio, i imao je dobru ideju stvaranja Hrvatske države u to gluho i teško doba, ma marš daj molim te )

Ja nisam bio tamo kad je Tito to govorio, ja samo dvije, ma evo, tri stvari znam. I tri hebene stvari su činjenica da ne mogu biti veća, 1. Tito je vratio dio Dalmacije i otoke Jugoslaviji nakon što ih je Pavelić Rimskim ugovorima prodao Talijanima za zlato, to je crno na bijelo i to bio ti ustaša ili bradati četnik, ne može nitko zanijekati 2. Tito je završio rat zajedno sa Jugoslavijom na pobjedničkoj strani, dakle uz Ruse i saveznike, da li ti možda misliš da bi ovaj prostor - odnosno NDH konkretno bolje prošli, nakon kapitulacije Njemačke i Italije? Zanimljivo promišljanje, ako tako misliš. Ja mislim da bi nas satrali da se ne bi idućih 200g oporavili. I treća nešto novija činjenica, je da je Tuđman bio Titov general, koji je jedno mislio, drugo radio, a za treće se vjerojatno pokajao, jer mu se kosilo sa mišljenjem i djelom. I taj Tuđman je imao nedvojbeno veliku ulogu u stvaranju Republike nam Hrvatske, to je točno. Ali činjenica broj tri glasi, da isto tako, ako je netko kriv, za ovo što nam je sada ovako, to je u velikoj i ogromnoj mjeri upravo Franjo Tuđman, pa onda Gojko Šušak i ostali banditosi. Ali Franc je udario temelje korupcije sa 200 bogatih obitelji, oštrog razračunavanja s protivnicima, bilo je tu ubojstava, bilo je tu nestanaka ljudi, gotovo nikakve razlike od te zle ti Juge ha, progutao ljude mrak i tamo, a vid vraga i prije 20g isto gutao mrak, a nije od četnika zločestih, itd.

Malo šire gledaj stvari, nitko ti neće uzeti Hrvatsku, ali je li ona zaista danas tebi služi na ponos i čast? Jesi ti ponosan na današnje političare, u biti na 99% političara u zadnjih 20g?

Ja ću ti reći sad na koga možeš biti ponosan, Savka, Račan, Vlado Gotovac, Vlado Bebić i eventualno, ali debelo debelo isto eventualno - blesavi Lesar i Kajin, lolek i bolek 21. stoljeća. Ti ljudi su nešto napravili za ovu državu i ovaj prostor, ili rade i dalje.

besmisleniji i netočniji post nisam već duže vrijeme vidio, ali što i očekivati nakon 50 godina sustavnog laganja i trovanja naroda lažima, tjeranja straha u kosti da ljudi po Zagrebu, Hrvatskoj i Sloveniji  i dan danas se boje pričati o partizanskim mučenjima, ubijanjima i jamama kojima su svjedočili kao mali.

Već pod tvojom 1. točkom koju si naveo vidim da nisi upoznat s poviješću onakvom kakva je nego se služim serviranim komunističkim lažima i podvalama, jer kad se laž toliko puta ponavlja, postane istina tako da sve tvoje daljnje tvrdnje mogu slobodno zanemariti.

17 godina
ATJLučko kaže...

Ne poznajem Joška Keruma ali poznajem Ivicu Tolušića, od prije nekih 20-tak godina, dok je radio u Zagrebu, jaki kadar, baraba, vidiš li možda dečko ti radar {#}  !!

Link na vijest; http://www.index.hr/vijesti/clanak/optuzni-prijedlog-za-keruma-juniora-sa-20-godina-vozio-terenac-mercedes-od-510-ks/568304.aspx

deja vu, samo par stranica prije ista slika, možda policija primjeti i ostala vozila. ... kao da se nešto mijenja, bit će jugo ili izbori? Ili je Kresus prejako nagazio nečije žuljeve...

thedream kaže...
..

nakon što ih je Pavelić Rimskim ugovorima prodao Talijanima za zlato

... 

- dodao bi, Pavelić je 20tih bio na specijalizaciji u italiji (kamp za obuku). Nije slučajno došao na vlast. Nije slučajno poklonio Dalmaciju. (nevjerujem da je i jedna Lira data, on je bio običan kastoski pas).

-  osim Loleka i Boleka, jedan lik, među njima još najpošteniji (tak obarem imam feeling), Čehok. Ali eto i on je u hladovini.

Inače Varaždin, biznis su vrlo uredni u tom dijelu HR, ide se naprijed, slično Istri, vjerojatno zasluga Čehoka.

Pošto je trenutno na Remetinačkoj adresi, nije kandidat. Mada mi izgleda da su svi ostali koji su u utrci, trebali već odavno biti na golom. Osim Kaina, za njega je ipak neka blaža institucija.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice