Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.522.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Batista kaže...

nekolicina forumasa koji su mi se javili na PP da promjenimo temu.

koji je to intelektualni kružok morao biti, složili se ko lego kockice, nećemo o seksualnosti i vjeri, jel odluka bila unisona ili je netko ipak htio nastaviti? predlažem da osnujete stranku na forumu, kojom biste usaglašavali odluke i bili što monolitnije usmjereni protiv zdravog razuma a za što veći stupanj suprotnosti od hedonizma

Lazarus Long kaže...

Ne brini za karton ali jos ti je ostala ona gadna navika da editiras postove&premisljas nakon mnogo vremena. Vrlo pederski...

Bar da si stavio edit a ovako

{#}

[edit]

Gadna navika ti se provlaci jos od antivirusne teme. Jel' sad vidis kako je lijepo da vidis da sam editirao post? (:

ostavljam si razuman grace period odnosno vrijeme dok poruka koja je upućena sugovorniku od njega ne bude replyana tj, obilježena sa EDIT ukoliko procjenim da to ima smisla napraviti... u principu ukoliko vidiš oznaku EDIT kod mog posta znači da je mijenjana bit

da, puno editiram postove ali rijetko mjenjam bit, obično ispravljam gramatičke greške koje primjetim, dopunjujem, postavljam linkove, slike ili dodatno naglašavam pojedine djelove, originalna verzija zna biti puna grešaka i porazbacanih riječi od copy/pastanja po postu, obično je kostur onoga što nakon edita bude misao koju sam želio izreći a katkad ne bude ni onda, hebi ga tako pišem, a i ovaj post je editiran barem triput {#}, a da je uopće editiran se ionako primjećuje dolje ↓

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 3:51 ((s)izgoreo).
18 godina

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/jedva-prica-dali-joj-deterdzent-u-kaficu-sprzio-joj-se-jednjak-228486

Cura je radi nepaznje/nemara/slucajnosti zaradila 2 godine zatvora.

Ubojica koji namjerno nekog ubije dobije 5 godina, sto mu skrate na uvjetnu.

Kamatar, pljackas, diler dobiju godinu dvije dana efektivnog zatvora. Ono. WTF!? Ja sam mislio da kazna mora odgovarati zlocinu.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
tnakir kaže...

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/jedva-prica-dali-joj-deterdzent-u-kaficu-sprzio-joj-se-jednjak-228486

Cura je radi nepaznje/nemara/slucajnosti zaradila 2 godine zatvora.

Ubojica koji namjerno nekog ubije dobije 5 godina, sto mu skrate na uvjetnu.

Kamatar, pljackas, diler dobiju godinu dvije dana efektivnog zatvora. Ono. WTF!? Ja sam mislio da kazna mora odgovarati zlocinu.

Ljudska glupost je najveci zlocin.

A zasto mislis da ona nece dobiti uvjetnu?

Uostalom, kamatar kamatari nekoga tko mu je duzan novce koje je ovaj posudio NELEGALNO.

Diler je naziv za preprodavaca nekog proizvoda.

Ubojstvo, e to je vec nesto sto ne odgovara kazni u Hrvatskoj. To i zlouporaba ovlasti, tj. korupcija/malverzacije.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Taj deterđent je agresivno sredstvo da nagriza i ruke ako dođe u kontakt s njima. Ja sam ga uvijek držao pokraj perilice za posuđe a gdje ga je ona držala a da tako katastrofalno pogriješi? U frižideru? Cura je strašno inteligentna, po meni (koji sam radio kao šanker 7 sezona :) to je "epski nemar".

Što se tiče kazne da su joj dali 10 godina ne bih se iznenadio. Dan danas prolazim kraj momaka koji su odslužili 4 godine za provalu u kojoj su ubili vlasnika kuće i zatukli ga 20-etak puta pajserom po glavi. Sramota u kakvoj državi živimo.

When all else fails - crowbar the fucker
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 9:56 (username).
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Uostalom, kamatar kamatari nekoga tko mu je duzan novce koje je ovaj posudio NELEGALNO.

Diler je naziv za preprodavaca nekog proizvoda.

Kako misliš, posudio nelegalno?

Nadam se da je ovaj post bio u nekom ironičnom tonu (koji zbog manjka kave nisam skontao)

username kaže...

Taj deterđent je agresivno sredstvo da nagriza i ruke ako dođe u kontakt s njima. Ja sam ga uvijek držao pokraj perilice za posuđe a gdje ga je ona držala a da tako katastrofalno pogriješi? U frižideru? Cura je strašno inteligentna, po meni (koji sam radio kao šanker 7 sezona :) to je "epski nemar".

Što se tiče kazne da su joj dali 10 godina ne bih se iznenadio. Dan danas prolazim kraj momaka koji su odslužili 4 godine za provalu u kojoj su ubili vlasnika kuće i zatukli ga 20-etak puta pajserom po glavi. Sramota u kakvoj državi živimo.

koliko se sjećam priče, nije ona držala sredstvo za pranje, već ga je netko od kolega prelio u bočicu i stavio u frižider (u ovo zbilja nisam siguran, ali mislim da je tako bilo). Ne umanjujem odgovornost konobarice, već mislim da bi odgovornost trebalo proširiti i na onoga tko je (ako je uopće netko drugi) stavio to u frižider u bočicu. A ako ga je sama spremila pa zaboravila pa dala mušteriji, ajme glupače.

iddqd
17 godina
badmad kaže...
...

proširiti i na onoga tko je (ako je uopće netko drugi) stavio to u frižider u bočicu. A ako ga je sama spremila pa zaboravila pa dala mušteriji, ajme glupače.

-da, jedino šti je to (da je netko drugi stavio bočicu) čest izgovor. Najvjerojatnije laž jer tako odbacuje-smanjuje odgovornost.

U odnosu na teške zločine i kriminal, ovakve kazne zvuče strogo, no s druge strane 'random kileri' su opasniji upravo zbog ovakvih gluposti.

Obično je cilj uvjetna kazna (osim da se utvrdi namjera, tad je manijak).

U oba slučaja je zbog neodgovornosti treba udaljiti s posla, onemogućiti da to ponovi.

Zato takve 'kazne' nisu neobične i pretvaraju se u uvjetne, s uvjetom da je udaljena od te mogućnosti (isti posao)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

Fora mi je kako je u ovom slučaju odmah izrečena kazna od 2 godine zatvora (nadam se da će se to prebaciti u uvjetnu), dok recimo onaj mali kreten koji je prije par godina negdje na moru sa BMW Z3 ubio 2 cure dobio uvjetnu kaznu, a već je prije imao neke prekršaje ako se ne varam. Također i lik koji se prošle godine zabio u auto odozada gdje je poginuo tip (cura živa mislim ili obrnuto), također nije dobio još nikakvu kaznu.

Hebeno zakonodavstvo i korupcija, svi gledaju samo na lovu i gdje mogu izvući najviše za sebe! {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
16 godina
neaktivan

ništa čudno i samo nama slično.

ja sam u jednom našem šmensi ljetovalištu dobio gemišt pola rakija, pola mineralna.

konobar je ispod pulta imao brlju u flaši od mineralne koju je točio na crno. ne mogu se žaliti. natočio je novo piće a i nije mi spržio jednjak.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 10:29 (magicmist).
18 godina
neaktivan
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
neaktivan

bit će da su do sada predobro poslovali, to ti je ko ovaj naš forumski sindrom suprotnosti hedonizmu i utjecaj zdravog razuma

15 godina
neaktivan
Ne brini se super posluju, rade 4 mjeseca a ostatak godine hlade jajaca! :)))))))))
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
odjavljen

moji cobani nemaju veze s time (grad pag)... to rade cobani iz opcine kolan. nis cudno za cobanski otok s 2 zupanije i 5,6 opcina

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina

Ma izvode cirkus, nije to zbog parkinga, to su samo neki primitvni sukobi pa se podize "zid"...

Ta plaza Zrce ima ogromnu novinarsku pratnju, samo se piskara kako je krcata turistima i sve ostale pozitivne strane... Ni rijeci o drogi, predoziranju i sl... Ko da politika i tu prste ima...

A cijene su da ti se oci okrenu... Ne znam cime su nabili tolku reputaciju da zgrcu tolko love...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@izgorjeli je jos isfrustriran, daj covjek ohladi malo, polako - kad tad ces opet doci na red. Do tad cu te stavit na ignore listu da mi ne kvaris atmosferu u temi :)

Truth in engineering.
18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

...onaj mali kreten koji je prije par godina negdje na moru sa BMW Z3 ubio 2 cure dobio uvjetnu kaznu...

on je u svom slučaju imao ozbiljne osnove za smanjenje kazne ili čak oslobađajuću presudu...*

... tatica je Sanaderu kupovao BMW-ee... u nas je to dosta da ga se oslobodi i da akontacija da će ga osloboditi za sljedeća dva ubojstva. Katastrofa

*ne tucite me - ovo ne mislim ozbiljno

iddqd
15 godina
neaktivan
Kolko je Čolak dobio za ubojstvo one ljepotice?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina
neaktivan

evo jedna za Baksu: Pet stvari za koje je pušenje zdravo

pa su tako u tekstu teze:

1. Pušenje smanjuje potrebu za operacijom koljena

2. Pušenje smanjuje opasnost od Parkinsona

3. Pušenje smanjuje vjerojatnost pretilosti

4. Pušenje smanjuje opasnost od smrti nakon infarkta

5. Pušenje pospješuje djelovanje lijeka za srce

he, he, 4. i 5. su super, pomažu da dobiješ infrakt ali ti zato pomažu i da ga prebrodiš

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 10:50 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Idem pod hitno po dve-tri šteke Marlbora.
Taman imam neku bol u laktu pa da se izliječim.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

moji cobani nemaju veze s time (grad pag)... to rade cobani iz opcine kolan. nis cudno za cobanski otok s 2 zupanije i 5,6 opcina

updejt: novaljci rade zid zbog parkinga LOL, ipak i jos nesto : na zrcu su vam 75% muzi!! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran

Ministar Milinovic:

"PRIJE 20 godina beogradski glumac Čkalja šalio se da je, ako se želite riješiti punice, pošaljete u gospićku bolnicu. Danas je to hrvatska klinika Schwarzwald, to je moja bolnica, i ne želim da neki incident naruši njen ugled"

Od Schwartzwalda moze samo spominjat tortu koja bi mu dobro sjela u facu. Koji freak.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milinovic-o-smrti-djevojcice-nije-bolnica-u-gospicu-ona-gdje-je-ckalja-slao-u-smrt-svoju-punicu-/562495.aspx

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 12:28 (Tallahasee).
17 godina
skank666 kaže...
..

updejt: novaljci rade zid zbog parkinga LOL, ipak i jos nesto : na zrcu su vam 75% muzi!! 

- ako piše muži, (muškarci, mužjaci, mušterije..).

- Naravno, 24% je djelatnica koje odrađuju kao mamac, 1% je osoblje i taman je to razlika za PDV koji se ne naplaćuje za tabletice i sl. (vjerojatno slane tablete za morsku bolest).

Sve to pod nosom javnih službi, no ni 'slova' o tome. Jedino što sad kvari sezonu je ovih par (stotina) spomenutih djelatnica 'poduzetnica' u maserskom biznisu, koje su nakratko van posla.

Preciznije, naplaćuje im se PDV (kao dokaz da je državna kasica prazna, pa i od njih reba skupiti donacije... do jeseni jer treba dobiti izbore, za to je potreban novac...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

evo jedna za Baksu: Pet stvari za koje je pušenje zdravo

pa su tako u tekstu teze:

1. Pušenje smanjuje potrebu za operacijom koljena

2. Pušenje smanjuje opasnost od Parkinsona

3. Pušenje smanjuje vjerojatnost pretilosti

4. Pušenje smanjuje opasnost od smrti nakon infarkta

he, he, 4. i 5. su super, pomažu da dobiješ infrakt ali ti zato pomažu i da ga prebrodiš

Za Parkinsona i cigarete je bilo već slično istraživanje prije 5-6 godina, zanimljivo da im nije još jasan sam mehanizam. Kad smo već kod ''duvanja'', mi smo obrađivali i nekoliko istraživanja vezanih uz marihuanu i neke tumore mozga - u nekim je slučajevima dolazilo ne samo do usporavanja širenja tumora, već i do ''ubijanja'' samih stanica.

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
odjavljen

ima toga puno tamo sto ne izlazi vani... meni je smjesno npr da specijalna pandurija regulira promet na ulazu u plazu, eh sad to bi bilo OK da ekipa koju regulira, upucuje, bla bla ne cuga u autu i vozi pred njima.

ako idu na pretres vozila, vozaca to nikad nije u blizini zrca..

novaljski gradonacelnika je samo marioneta, novalju vode zagrepcanci...

17 godina
Batista kaže...
Danny_HR kaže...

Ma izvode cirkus, nije to zbog parkinga, to su samo neki primitvni sukobi pa se podize "zid"...

Ta plaza Zrce ima ogromnu novinarsku pratnju, samo se piskara kako je krcata turistima i sve ostale pozitivne strane... Ni rijeci o drogi, predoziranju i sl... Ko da politika i tu prste ima...

A cijene su da ti se oci okrenu... Ne znam cime su nabili tolku reputaciju da zgrcu tolko love...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@izgorjeli je jos isfrustriran, daj covjek ohladi malo, polako - kad tad ces opet doci na red. Do tad cu te stavit na ignore listu da mi ne kvaris atmosferu u temi :)

Ma na Zrću je bilo dobro od 2000-2003. Poslije se to sve istopilo.

Sićam se kad je tamo bilo 3-4 ženske na jednog muškarca. Uffff tad je bilo dobroooo.... A sad je obrnuto 5 muškaraca na jednu ženu.

Zadnji put sam tamo bio 2007 i nakon toga sam izgubio svaku želju za Zrćem.

A da su im cijene paprene to da. Ali kad si pod alkoholom, onda ti ništa nije skupo. Samo da se pije...{#}

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Idem si zapalit jednu.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Da, reklamna im je kampanja mocna. Nije to ni lose, ako imaju kapacitete da postanu ono za sto se reklamiraju i da narastu u smjeru u kojem idu.

Zasto pricati o drogi, pa svi znaju da je ima. Pogledaj Exit u Novom Sadu, svi znaju da se ljudi tamo drogiraju, a opet je jedan od najvecih muzickih festivala u Evropi na kojem je ove godine nastupilo 600 muzicara ili skupina (ako se ne varam).

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

sex sells.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
Littlemanbeingerased kaže...
Batista kaže...

sex sells.

Hm samo neznam koji sex.

Mislim da su to prije par godina snimili neki par koji radi posao u borićima iza plaže. I to je to od sex-a.

A sad ti tamo nema ništa od toga. Kažu ljudi da je 5 muškaraca na jednu ženu.

Nećeš se tamo usrećiti po tom pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 13:19 (amater_2).
18 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Hm samo neznam koji sex.

Mislim da su to prije par godina snimili neki par koji radi posao u borićima iza plaže. I to je to od sex-a.

nebitno.

niti razne mackalice za lice ne pomazu ti da postignes bod. ali svejedno se reklamiraju a ljudi i dalje kupuju.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Hm samo neznam koji sex.

nebitno.

niti razne mackalice za lice ne pomazu ti da postignes bod. ali svejedno se reklamiraju a ljudi i dalje kupuju.

"Ne hebe lep,nego uporan"...

WP
18 godina
amater_2 kaže...
sex sells.

Hm samo neznam koji sex.

Ali zato bi izgorjeli mogao :)

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice