nekolicina forumasa koji su mi se javili na PP da promjenimo temu.
koji je to intelektualni kružok morao biti, složili se ko lego kockice, nećemo o seksualnosti i vjeri, jel odluka bila unisona ili je netko ipak htio nastaviti? predlažem da osnujete stranku na forumu, kojom biste usaglašavali odluke i bili što monolitnije usmjereni protiv zdravog razuma a za što veći stupanj suprotnosti od hedonizma
Ne brini za karton ali jos ti je ostala ona gadna navika da editiras postove&premisljas nakon mnogo vremena. Vrlo pederski...
Bar da si stavio edit a ovako

[edit]
Gadna navika ti se provlaci jos od antivirusne teme. Jel' sad vidis kako je lijepo da vidis da sam editirao post? (:
ostavljam si razuman grace period odnosno vrijeme dok poruka koja je upućena sugovorniku od njega ne bude replyana tj, obilježena sa EDIT ukoliko procjenim da to ima smisla napraviti... u principu ukoliko vidiš oznaku EDIT kod mog posta znači da je mijenjana bit
da, puno editiram postove ali rijetko mjenjam bit, obično ispravljam gramatičke greške koje primjetim, dopunjujem, postavljam linkove, slike ili dodatno naglašavam pojedine djelove, originalna verzija zna biti puna grešaka i porazbacanih riječi od copy/pastanja po postu, obično je kostur onoga što nakon edita bude misao koju sam želio izreći a katkad ne bude ni onda, hebi ga tako pišem, a i ovaj post je editiran barem triput
, a da je uopće editiran se ionako primjećuje dolje ↓

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx