Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.522.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran

Uf, baš ste se raspisali, morat ću češće provjeravati ovu temu, ubiše me zaostaci :P

Što se tiče incesta, javljanje moguće seksualne želje za bliskim srodnikom uvelike ovisi o tome jesmo li odrasli (kritičan period utiskivanja u ovom slučaju je do 6 godine života) sa tom osobom - evo zgodan isječak o tome,  tzv. Westermarck efektu:

''Many sociologists and evolutionary psychologists believe that the instinctual aversion to incest has developed to avoid the pairing of rare, potentially lethal, recessive genes. The incest taboo is implemented through the Westermarck effect, in that growing up in proximity at a young age (through approximately six years of age) renders it sufficiently likely that the persons are siblings, to trigger the instinctive aversion. Many close tribal and small village communities marry outside of the tribe or village, and many childhood friends end up unlucky, because of this. This would also explain why brother-sister incest was possible among Egyptian royals (where the girls were raised separately from the boys and didn't even meet until after puberty), while some European royal families such as the Valois faced extinction because the king and queen couldn't bear to touch each other - not because they were that closely related, but because they'd been brought up together since early childhood and thought of each other as siblings.''

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ihush kaže...
Poveznica su norme. Norme ponašanja. Shvatljivo?

Norme su i za mjenjanje, a ne samo za slijepo provođenje. Norme postavljamo sami i one su odraz vremena u kojem živimo. Zašto se ne bi mjenjale kako se i društvo mjenja, misliš da bi bolje bilo da su ostale iz srednjeg vijeka?

Nije da norme postoje same radi sebe i na nama je jedino da ih poštujemo. Upravo suprotno, mi ih formiramo..

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

- prvi odlomak; -slažem se. (potrebno je da se i ti sam složiš s tim, ne samo deklarativno, jer ...)

...

da se više ne zahebavam sa tvojim stavovima, napist ću ono što sam napiso u postu koji citiraš još jednom, norma je smeće, čisto odvratno govno ukoliko nije utemeljena na znanstvenim činjenicama, također treba u obzir uzeti i hijerarhiju, gdje se npr. nasušne i osnovne psihofizičke potrebe ne mogu izjednačavati sa zabranom nošenja sombrera, točno mi se hebe za gluposti postavljanja ruke ispred lica prilikom kihanja kada mi se u biti povraća i to mogu vrlo malo odnosno nikako i vrlo kratko kontrolirat, kontaš?

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
15 godina
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...

- prvi odlomak; -slažem se. (potrebno je da se i ti sam složiš s tim, ne samo deklarativno, jer ...)

...

da se više ne zahebavam sa tvojim stavovima, napist ću ono što sam napiso u postu koji citiraš još jednom, norma je smeće, čisto odvratno govno ukoliko nije utemeljena na znanstvenim činjenicama, također treba u obzir uzeti i hijerarhiju, gdje se npr. nasušne i osnovne psihofizičke potrebe ne mogu izjednačavati sa zabranom nošenja sombrera, točno mi se hebe za gluposti postavljanja ruke ispred lica prilikom kihanja kada mi se u biti povraća i to mogu vrlo malo odnosno nikako i vrlo kratko kontrolirat, kontaš?

Pa da, zašto stavljati ruku na usta, sve nas zanima sadržaj tvojih usta i šta si jeo za prijašnji obrok.

Tko je tebe odgajao? 

Tvoja se filozofija svodi na hedonizam. Gade mi se takvi ljudi koji u svemu vide užitak. Podržavaš gnjusne stvari te neograničenu slobodu.

Sva sreća pa nečeš imati potomke.

18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Pa da, zašto stavljati ruku na usta, sve nas zanima sadržaj tvojih usta i šta si jeo za prijašnji obrok.

Tko je tebe odgajao? 

Tvoja se filozofija svodi na hedonizam. Gade mi se takvi ljudi koji u svemu vide užitak. Podržavaš gnjusne stvari te neograničenu slobodu.

ajde sad fino zdravo marijo i oče naš, i ukoliko si blizu rijeke na koljenima trsatskim stubama do crkve se pomolit jer griješiš mišlju, sva sreća ne i djelom a ako ipak misliš da me nisi uvrijedio i da bog voli takve tvoje izljeve onda se barem pomoli za grješnika mene, hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:11 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Ne znam čemu uzburkane strasti kad se za razliku od zakona, normi možeš a i ne moraš pridržavati. Provališ u kiosk i uhvati te policija, ideš u ćuzu. S druge strane prasneš li bratovu ženu ili u duhu nedavne teme - bratovu kćer, to je društveno neprihvatljivo ponašanje. Iako je maloj pasalo i iako ste oboje pretjerat ću, zgotovili,no. Ali to nije nešto što je normalno, ugroziti nekoga ili nešto ne znači samo djelovati na opipljivom planu, pa trajnije su često psihičke posljedice i uništavanje života.

Natasha Kampusch je danas curetak, daj Bože da se uključi maksimalno u normalan život, netko tko ne zna šta je prošla gledati će ju samo izvana kao ribu, ili ribetinu jbg debelu. Ali njena psiha je nepovratno uništena.

Nisam se htio vraćati na inceste itd. Samo kažem - norme su na svakom ponaosob da odluči hoće li ih se držati ili ne. Naravno da sve svima nije ni prihvatljivo, ni neprihvatljivo, ali potpuno je promašeno nekoga uvjeravati u suprotno.

Ako ništa drugo svjedoci smo da brojne norme izumiru, a nove se stvaraju, to je proces, one nisu zaključane ni fiksne. Dapače u današnje doba su prilično proizvoljne, da se tako izrazim modernizacijom ljudske svijesti.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

nisi shvatio hiperbolu,čovjek je pjesnik

15 godina
(s)izgoreo kaže...
OriginalEXE kaže...

Tko je tebe odgajao? 

ajde sad fino zdravo marijo i oče naš, i ukoliko si blizu rijeke na koljenima trsatskim stubama do crkve se pomolit jer griješiš mišlju, sva sreća ne i djelom

Može, čim ti odeš i staviš ga svom prijatelju di mu je po tebi mjesto, onda malo požvali sestru/brata/mamu/tatu.

Zatim kihni bez da staviš ruku na usta, podijeli sa svima svoje bacile, kao i bacile koje si pokupio od rodbine/prijatelja s kojima si se maločas zabavljao. 

Uživaj, šta da ti kažem, drugo niti ne postoji.

18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

... čini što hoćeš sve dok tvoji akti ne ugrožavaju druge, ja sam mislio da se ona podrazumjeva ...

Danny_HR kaže...

...sloboda je ogranicena na ono cime ne skodis drugima...

neke odnose i vrijednosti u društvu dodatno se štite pa se sloboda ograničava ne samo kod činjenja direktne štetu drugima, već i kod same mogućnosti da se određeniom činjenjem učini šteta. (dakle dok akti ne ugrožavaju ili mogu ugroziti druge; čime štodiš ili možeš škoditi drugima).

Nije zabranjeno nošenje oružja bez dozvole jer time ugrožavaš druge, već što njegovom uporabom možeš ugroziti druge; ne postoji zabrana brzine jer prebrzom  vožnjom direktno ugrožavaš druge, dovoljna je mogućnost "ugrozdbe" da bi se postavilo ograničenje brzine.

[sori (s)izgoreo, ali ne mogu kvotati onaj tvoj post vezan za edukaciju i detabuizaciju, anyway - odgovor:]

sve bi to bilo lijepo i krasno (mislim, ne bi, bilo bi nastrano i odvratno IMHO), ali u praksi neizvedivo. U slučajevima o kojima smo govorili tabu je sigurno bolja (efikasnija) metoda osiguranja od edukacije i izrade psiholoških profila (s time da mi nije jasno što si pod time mislio, nešto kao da Ministarstvo obitelji i Ministarstvo zdrastva izdaju uvjerenja i dozvole za incestuozni odnos, uz obvezu nerazmnožavanja  sudionika tog pravnog posla{#}?)

iddqd
18 godina
neaktivan
badmad kaže...
[sori (s)izgoreo, ali ne mogu kvotati onaj tvoj post vezan za edukaciju i detabuizaciju, anyway - odgovor:]

sve bi to bilo lijepo i krasno (mislim, ne bi, bilo bi nastrano i odvratno IMHO), ali u praksi neizvedivo. U slučajevima o kojima smo govorili tabu je sigurno bolja (efikasnija) metoda osiguranja od edukacije i izrade psiholoških profila (s time da mi nije jasno što si pod time mislio, nešto kao da Ministarstvo obitelji i Ministarstvo zdrastva izdaju uvjerenja i dozvole za incestuozni odnos, uz obvezu nerazmnožavanja  sudionika tog pravnog posla{#}?)

ako se mogu izdavati dozvole za upravljanje motornim vozilima, ne vidim razlog zbog čega se nebi trebalo npr. nacističkim roditeljima zabraniti da odgajaju djecu ili dozvoliti dvoje potpuno neovisne osobe da ostvaruju svoju ljubav, zar ćemo zatvarati oči pred ljudskim sudbinama samo zato jer su tebi odvratne, btw i meni su odvratne, jer sam još uvjek koliko god to ne bih želio biti pod utjecajem.... neću reći čijim {#}, odvratne su mi i zmije, ali to je moj problem

btw. tabu je govno koji obavlja prljavi posao moralista i ostalih (da ne pomenem kojih jer će se dignuti hajka opet na mene) dušebrižnika

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:33 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

ako se mogu izdavati dozvole za upravljanje motornim vozilima, ne vidim razlog zbog čega se nebi trebalo npr. nacističkim roditeljima zabraniti da imaju djecu ili dozvoliti dvoje potpuno neovisne osobe da ostvaruju svoju ljubav, zar ćemo zatvarati oči pred ljudskim sudbinama samo zato jer su tebi odvratne, btw i meni su odvratne, odvratne su mi i zmije, ali to je moj problem

btw. tabu je govno koji obavlja prljavi posao moralista

s jedne strane se zalažeš za više sloboda, s druge strane da se za ostvarivanje slobode treba tražiti nečija dozvola? Normirao bi ukidanje normi?

ovo što si napisao samo zato jer su tebi odvratne je poprilično zlonamjerno od tebe. U dva posta sam probao logički i etički objasniti potrebu zabrane, a sada mi imputiraš da sam to argumentirao sa " jer jer je to meni odvratno". Nije u redu tražiti argumentiranu diskusiju pa udarati spod pojasa. 

I još jedna stvar: ne bi zatvarao oči pred ljudskom sudbinama, već ih otvorenih očiju poslao na liječenje.

iddqd
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Može, čim ti odeš i staviš ga svom prijatelju di mu je po tebi mjesto, onda malo požvali sestru/brata/mamu/tatu.

Zatim kihni bez da staviš ruku na usta, podijeli sa svima svoje bacile, kao i bacile koje si pokupio od rodbine/prijatelja s kojima si se maločas zabavljao. 

Uživaj, šta da ti kažem, drugo niti ne postoji.

jel mogu i tebe požvalit i hoćeš li mi okrenut i druga usta da ti ga zarijem?

drugo, pročitaj original još jednom pa onda brzaj koliko hoćeš

kleči i moljakaj koliko god hoćeš, završit ćeš život mrtav i crvljiv

17 godina
bed kaže...
ihush kaže...
Poveznica su norme. Norme ponašanja. Shvatljivo?

Norme su i za mjenjanje, a ne samo za slijepo provođenje. Norme postavljamo sami i one su odraz vremena u kojem živimo. Zašto se ne bi mjenjale kako se i društvo mjenja, misliš da bi bolje bilo da su ostale iz srednjeg vijeka?

Nije da norme postoje same radi sebe i na nama je jedino da ih poštujemo. Upravo suprotno, mi ih formiramo..

-zar tvrdim drugačije? Naravno slažem se s ovim gore.

Ono s čim se ne slažem je način i ponašanje, inputiranje, generaliziranje .... zar su neki 'jednakiji'?

Previše bi bilo potrebno riječi za preciznije objašnjenje. To bi opet bilo zamorno za većinu, pa prekidam...

-jer mišljenja, pogotovo zauzeti stavovi (busija), se očigledno teško mijenjaju. Na forumu skoro nemoguće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
badmad kaže...

s jedne strane se zalažeš za više sloboda, s druge strane da se za ostvarivanje slobode treba tražiti nečija dozvola? Normirao bi ukidanje normi?

ovo što si napisao samo zato jer su tebi odvratne je poprilično zlonamjerno od tebe. U dva posta sam probao logički i etički objasniti potrebu zabrane, a sada mi imputiraš da sam to argumentirao sa " jer jer je to meni odvratno". Nije u redu tražiti argumentiranu diskusiju pa udarati spod pojasa. 

I još jedna stvar: ne bi zatvarao oči pred ljudskom sudbinama, već ih otvorenih očiju poslao na liječenje.

nema argumentirane rasprave kada bi stvari rješavao tabuom koji je potka tvojih opravdanja, kada si već spomenuo odvratnost odgovorio sam što i ja osjećam, molim ne okreći teze i ne seri ako je nešto toliko istabuizirano onda se na taj jogurt treba duvati da takvi kao ti ne krenu sa salvama hospitalizacija i ustanova

iskreno sam mislio kako u prvom postu opisuješ stav društva, ali ti si još gori i tome dodaješ odvratnost kao argument... molim

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:55 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
...

nema argumentirane rasprave kada bi stvari rješavao tabuom koji je potka tvojih opravdanja, kada si već spomenuo odvratnost odgovorio sam što i ja osjećam, molim ne okreći teze i ne seri ako je nešto toliko istabuizirano onda se na taj jogurt treba duvati da takvi kao ti ne krenu sa salvama hospitalizacija i ustanova

iskreno sam mislio kako u prvom postu opisuješ stav društva, ali ti si još gori i tome dodaješ odvratnost kao argument... molim

da, probao sam opisati i arumentirati stav društva, a moje gađenje nisam naveo kao argument, već kao osobni stav o temi za koji sam se potrudio da ne utječe na raspravu, ali sam ga imao potrebu izraziti.

da, i dalje smatram da je to pitanje poprilično dobro i jednostavo riješeno tabuom i da ni na jedan drugi način u praksi ne bi bilo bolje regulirano. S obzirom da sa ovim "ne okreći teze" (koju sam ja tezu okrenuo?), "ne seri" i generalizacijama "takvi kao ti" vrijeđaš i opet dozvoljavaš  temperamentu da guši civiliziranu i pristojnu raspravu, zahvaliti ću ti na pažnji i za sada prestati.

iddqd
18 godina

Kcer i tata se vole, sexaju se - nema nikakvih tragova zlostavljanja - znaci neka bude dozvoljeno.

Covjek strenira psa na sexualni odnos - pas se ne opire, odgovara jednom i drugom - dozvoljeno.

I onda netko veli kako smo mi napredna vrsta, ma mi smo pi*ke materine. Nista pametniji od zivotinja.

U incestu koriste zastitu, no u zanosu ju zaborave koristit i voila - rodi se najvjerojatnije hendikepirano/retardirano dijete. Pa to dijete nije nista manje nego prokleto od strane umobolesnih ljudi.

Onda se pisalo kako nema straha za ljudski genocid od strane homoseksualaca...

U pocetku se nije niti naslucivalo da ce neka zivotinjska vrsta izumrijet zbog istrebljivanja...

Pa evo, kolko danas ima zivotinjskih vrsta kojima prijeti izumiranje ?

A tko je tu najvise kriv ? Hm... Pitam se...

Truth in engineering.
18 godina
neaktivan
badmad kaže...

da, probao sam opisati i arumentirati stav društva, a moje gađenje nisam naveo kao argument, već kao osobni stav o temi za koji sam se potrudio da ne utječe na raspravu, ali sam ga imao potrebu izraziti.

da, i dalje smatram da je to pitanje poprilično dobro i jednostavo riješeno tabuom i da ni na jedan drugi način u praksi ne bi bilo bolje regulirano. S obzirom da sa ovim "ne okreći teze" (koju sam ja tezu okrenuo?), "ne seri" i generalizacijama "takvi kao ti" vrijeđaš i opet dozvoljavaš  temperamentu da guši civiliziranu i pristojnu raspravu, zahvaliti ću ti na pažnji i za sada prestati.

okrenuo si moju tvrdnju da ukoliko je nešto toliko istabuizirano to nešto se treba i dobrano provjeriti, u svoju korist kojom poentiraš da ja koji se zalažem za slobode tražim za tabuizirani odnos dozvolu.... molim nakog ovog objašnjenja suzdrži se daljnjeg trolanja jer ću u protivnom dobiti karton radi vrijeđanja

tabu - u prenesenom značenju tabu znači nešto što se ne smije dirati, o čemu se ne smije govoriti bazirano na moralnim procjenama i religijskim vjerovanjima

ako je zataškavanje istine i samim time nedostatkom spoznaje i educiranosti po tom pitanju stvar rješena onda ja i ti stvarno više nemamo što pričati pa ti odzdravljam starom kršćanskom parafrazom zabranjeno voće je najukusnije

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Homoseksualci?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Danny_HR kaže...

Homoseksualci?

Totalno neovisno o seksualnoj orijentaciji.

Truth in engineering.
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kcer i tata se vole, sexaju se - nema nikakvih tragova zlostavljanja - znaci neka bude dozvoljeno.

Covjek strenira psa na sexualni odnos - pas se ne opire, odgovara jednom i drugom - dozvoljeno.

I onda netko veli kako smo mi napredna vrsta, ma mi smo pi*ke materine. Nista pametniji od zivotinja.

U incestu koriste zastitu, no u zanosu ju zaborave koristit i voila - rodi se najvjerojatnije hendikepirano/retardirano dijete. Pa to dijete nije nista manje nego prokleto od strane umobolesnih ljudi.

U pocetku se nije niti naslucivalo da ce neka zivotinjska vrsta izumrijet zbog istrebljivanja...

kakaš prije nego si išta pojeo, pitaš se ko fol a nisi se ni usudio pročitati drugačije stavove, tabu anyone?

(s)izgoreo kaže...

vrlo suvislo i kvalitetno objašnjeno pogotovo prvo, hvala {#}, no što ćemo mi sa ovakvim parovima, Nicola Yates (26) i Andrewa Butler (46), tabuizacia ovdje nije upalila a očito je da se to dvoje voli, tabuizacija je čini se vrlo jeftino rješenje stvari, emocionalni odnos u kojem roditelj vrbuje svoje djete na seks sa njime se treba uočiti daleko prije te poduzeti mjere..

ja bih se ovdje kod zrelih partnera rukovodio psihološkim profilom takvih osoba, ukoliko je odnos i psihološki prerastao roditeljski i ušao u obostrano seksualnu atrakciju, dakle iz stroge u eros bez vidljivih roditeljsko - dominantnih te dječje - potčinjenih ideja tada definitivno takvu vezu treba dozvoliti, jer na postoji pretpostavka štete po liniji prinude, slično mislim i sa odnosima među braćom i sestrama u zrelosti, što se tiče četvrte točke mislim da je pogotovo tu tabuizacija apsolutno nepotrebna, jer incest je minoran u odnosu na druge oblike seksualnosti

imam osjećaj da su mehanizmi koji dovode do pedofilije te incesta u zreloj dobi također vrlo različiti, i to dvoje treba razgraničiti

što se krvnog nasljeđa takvih parova tiče, to se jednostavno treba zabraniti, bez tabua, baš naprotiv, treba objasniti zašto zabrana, edukacijom i činjenicama

18 godina
(s)izgoreo kaže...
Batista kaže...

kakaš prije nego si išta pojeo, pitaš se ko fol a nisi se ni usudio pročitati drugačije stavove, tabu anyone?

(s)izgoreo kaže...

vrlo suvislo i kvalitetno objašnjeno pogotovo prvo, hvala {#}, no što ćemo mi sa ovakvim parovima, Nicola Yates (26) i Andrewa Butler (46), tabuizacia ovdje nije upalila a očito je da se to dvoje voli, tabuizacija je čini se vrlo jeftino rješenje stvari, emocionalni odnos u kojem roditelj vrbuje svoje djete na seks sa njime se treba uočiti daleko prije te poduzeti mjere..

ja bih se ovdje kod zrelih partnera rukovodio psihološkim profilom takvih osoba, ukoliko je odnos i psihološki prerastao roditeljski i ušao u obostrano seksualnu atrakciju, dakle iz stroge u eros bez vidljivih roditeljsko - dominantnih te dječje - potčinjenih ideja tada definitivno takvu vezu treba dozvoliti, jer na postoji pretpostavka štete po liniji prinude, slično mislim i sa odnosima među braćom i sestrama u zrelosti, što se tiče četvrte točke mislim da je pogotovo tu tabuizacija apsolutno nepotrebna, jer incest je minoran u odnosu na druge oblike seksualnosti

imam osjećaj da su mehanizmi koji dovode do pedofilije te incesta u zreloj dobi također vrlo različiti, i to dvoje treba razgraničiti

što se krvnog nasljeđa takvih parova tiče, to se jednostavno treba zabraniti, bez tabua, baš naprotiv, treba objasniti zašto zabrana, edukacijom i činjenicama

Vjerovatno mi zelis obratit pozornost na ovo zeleno, ako da - imas moje pitanje ciji tekst je pozutio :)

Truth in engineering.
18 godina

Kaj reci na ovo dole ko neka epizoda, iz serije Monty Python-a samo kaj je ovo jadno i žalosno do daske koji jadnici treba njih jednog i drugog izbičevat do daske ko mlinski Kamen.{#}{#}

http://www.24sata.hr/news/gospicki-lijecnici-se-samarali-dok-je-djevojcica-2-umirala-228328

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vjerovatno mi zelis obratit pozornost na ovo zeleno, ako da - imas moje pitanje ciji tekst je pozutio :)

nisi ukakio samo to žuto straga, ukakio si se i straga i sprijeda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:31 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...

nisi napisao samo to zeleno, napisao si krdo nesnošljivosti i nerazumjevanja

Jesam li ?

Napisao sam istinu, i nista vise. To sto ti neces prihvatit (kao niti ja tvoju tvrdnju) - boli me briga. Mozes ti trubit o homoseksualizmu i incestu kolko je to normalno i prihvatljivo uz neke tam uvjete... Bljak.

@izgorjeli, ti mora da volis kakicu kad je tolko spominjes, ta stvar je tebi vrlo bliska ocito... (kolko sam shvatio - gay si - i neka si)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:37 (Batista).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Prekini trolati i zaustavi uvrede na osobnoj razini.

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jesam li ?

Napisao sam istinu, i nista vise. To sto ti neces prihvatit (kao niti ja tvoju tvrdnju) - boli me briga. Mozes ti trubit o homoseksualizmu i incestu kolko je to normalno i prihvatljivo uz neke tam uvjete... Bljak.

@izgorjeli, ti mora da volis kakicu kad je tolko spominjes, ta stvar je tebi vrlo bliska ocito... (kolko sam shvatio - gay si - i neka si)

je bliska mi je, dva posta do mojeg mi je bliska

Lazarus Long kaže...

Prekini trolati i zaustavi uvrede na osobnoj razini.

ja trolam?

Batista kaže...

...dakle uopće se ne gledaju argumenti kakvi god oni bili nego se dođe na forum istresti a onda se čudi reakciji

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 18:38 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

sizgo ti si peder?

Cemetary gates
15 godina
thedream kaže...

sizgo ti si peder?

nije "peder" nego je gay

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
16 godina
neaktivan

Da sam htio napisati gay napisao bi. Samo pitam, nije mi zagolicalo maštu ili nešto treće. Drago mi je da ima i članova takvog opredjeljenja na forumu.

Cemetary gates
15 godina

Nije gay nego je homoseksualac.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice