Meni nije sjasno zašto vi kada kažemo da nemamo ništa protiv incesta (ili pedera) odmah gledate kroz sebe? Mnogi ovdje provlače isto..
Kao da ću ja odobravanjem, tjerati nekog od vas na incest ili pederluk?! Kako to ikome od vas šteti? Kako ikome šteti što se preko puta u susjedstvu brat sa sestrom "igra"?!
Pa ni ja nebi svoje dijete ni brata ni sestričnu hebao. Ako netko to želi.. to nije moja stvar.. Poanta je da se ni pedere ni incestnike ne smije kažnjavati.
I ono što ja pitam jest zašto vi mislite da ih se treba kažnjavati (ili osuđivati, diskriminirati, ili nazivati nenormalnima i neprirodnima)?
To što Vas nekoliko zna što je prirodno i normalno.. me u najmanju ruku čudi. Zaista olako dajete zaključke o prirodnosti ili normalnosti nekog odnosa.
Zašto sebe postavljate kao mjerilo? Zašto ja sa svojim zaključkom ne bi bio mjerilo? (ili sizgoreo, danny..)
Ja ne bi nikog iz familije ni pipnuo. Zaista nisam peder, i svejedno ne mislim da bi ih se trebalo kažnjavati. Pustimo na stranu osobno mišljenje, jer mene ni incest ni isti spol ne privlače, kao ni mnoge od Vas, ali zašto je nečiji odnos za osudu ili kaznu? Nije mi jasno zašto nešto što se meni gadi (mrzim dinje) bi trebalo biti zabranjeno? Iako zaista mrzim dinje.
I konstantno provlačenje kroz neke religije kao da su one mjerodavne smjernice? Ili ćemo dovijeka principom dva loša ubiše miloša?

, no što ćemo mi sa ovakvim parovima, Nicola Yates (26) i Andrewa Butler (46), tabuizacia ovdje nije upalila a očito je da se to dvoje voli, tabuizacija je čini se vrlo jeftino rješenje stvari, emocionalni odnos u kojem roditelj vrbuje svoje djete na seks sa njime se treba uočiti daleko prije te poduzeti mjere..

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!