Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.527.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
cuspajz kaže...

Znači da vezom između oca i kćeri ne može nastat djete (zbog neke bolesti npr.) ti bi dopustio da se oni vjenčaju? Tebi bi to bilo uredu?

Zašto bi to trebao biti moj problem?

Navedi mi jedan razlog.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Danny_HR kaže...

Što se incesta tiče, pa zapravo i da. Dok god ne postoji rizik da se ugrožava neko drugo biće bilo kojim činom, taj čin je u redu. Ma što mi kao pojedinci mislili o tome.

Vjerovatno postoji nekakav eticki vrag gdje to zapravo nije normalno :)

Budem zvao dipl-a, on je pametan i znat ce odgovorit na ovo...

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
Cerina15 kaže...
tnakir kaže...

Ako sam ja zaljubljen u musku osobu, a ne prakticiram seks sa njom, jesam li homoseksualac ili ne?

jesi {#}

To je upravo ono sto zelim reci: da homoseksualnost ne implicira i fizicki odnos.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
cuspajz kaže...

Znači da vezom između oca i kćeri ne može nastat djete (zbog neke bolesti npr.) ti bi dopustio da se oni vjenčaju? Tebi bi to bilo uredu?

Zašto bi to trebao biti moj problem?

Navedi mi jedan razlog.

Danny_HR: "Ono što je bitna stvar kod homoseksualnih parova, i zašto je bitno da budu prihvaćeni, je činjenica da oni svojom seksualnom sklonošću ne utječu na nikoga osim na sebe same, niti ikome time štete. Razumiješ?

Ne postoji ni jedan jedini objektivan razlog zašto homoseksualcima brak ne bi bio dozvoljen."

Kažeš da nevidiš razlog zašto gayevima  ne bi bio dozvoljen brak. Pa te da li bi onda dozvolio brak oca i kćeri ako oni nemogu dobit djete?  Znači da poput gayeva ne utječu na druge svojom seksualnošću

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Kažeš da nevidiš razlog zašto gayevima  ne bi bio dozvoljen brak. Pa te da li bi onda dozvolio brak oca i kćeri ako oni nemogu dobit djete?  Znači da poput gayeva ne utječu na druge svojom seksualnošću

Pa odgovorio sam ti gore, ali ako nisi razumio odgovor evo opet.

Da, ne vidim zašto bi to bio moj problem. Odnosno, ne vidim zašto bih se ja morao brinuti o tome.

Navedi mi jedan razlog zbog kojeg ne bi dozvolio odraslim ljudima, svjesnim svojih djela, da stupe u brak.

Na stranu stavi svoj stav i probaj naći jedan objektivan razlog.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Glupost. Pravo na brak ne možeš regulirati (ne)mogućnošću imanja djece.

Imaš neko bolje pitanje ?

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
koji bi to hibridni komad debila ispao,kada bi nama s teme dali kakvog malog tarzana iz dzungle na odgoj.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pa odgovorio sam ti gore, ali ako nisi razumio odgovor evo opet.

Da, ne vidim zašto bi to bio moj problem. Odnosno, ne vidim zašto bih se ja morao brinuti o tome.

Navedi mi jedan razlog zbog kojeg ne bi dozvolio odraslim ljudima, svjesnim svojih djela, da stupe u brak.

Na stranu stavi svoj stav i probaj naći jedan objektivan razlog.

Recimo da sutra bude referendum. Pitanje glasi: dali bi dozvolio vjenčanje oca i kćeri ako ne postoji mogućnost da dobiju djete.Znači da onda svojom seksualnošću ne utječu na druge. Trebaš zaokružit  DA ili NE. Bez ikakvog objašnjenja. Što bi zaokružio?

Ja bi zaokružio NE. Zašto? Zato jer je to jednostavno bolesno

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:01 (cuspajz).
17 godina
neaktivan

Ukoliko je otac ga izvadio na vrijeme, onda nije ni htio napraviti dijete, onda ni nije bilo incesta.

Problems, ethic people? {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
Smooth Operator kaže...

Ukoliko je otac ga izvadio na vrijeme, onda nije ni htio napraviti dijete, onda ni nije bilo incesta.

Incest ne znaci da otac mora svrsit u kcer

18 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Recimo da sutra bude referendum. Pitanje glasi: dali bi dozvolio vjenčanje oca i kćeri ako ne postoji mogućnost da dobiju djete.Znači da onda svojom seksualnošću ne utječu na druge. Trebaš zaokružit  DA ili NE. Bez ikakvog objašnjenja. Što bi zaokružio?

Ja bi zaokružio NE. Zašto? Zato jer je to jednostavno bolesno

Zaokružio bi da. Jer ne postoji ni jedan razlog da ja zaokružim ne.

Rekao sam, stavi na stranu to što ti misliš da je to bolesno i navedi mi jedan jedini objektivan razlog zašto se to ne bi trebalo dozvoliti dok god ne ugrožava druge ljude.

Živimo u prividnim slobodama. Svi mislimo da smo slobodni, dok je realnost daleko od toga. Nismo slobodni jer smo okruženi nametnutim pravilima koja nemaju smisla. Čovjek, da bi bio slobodan, mora moći raditi sve što ne ugrožava druga bića oko njega, samo to je sloboda.

Ne shvaćaš da ograničavaš ljudima slobodu i spriječavaš ih da budu sretni. Ako je taj par s linka sretan skupa, tko smo mi da im to branimo. Svojom vezom ne ugrožavaju nikoga i ništa, osim možda izmišljenih i ograničenih pravila društva.

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Sam spolni odnos je incest. Brak nije dopušten jer se djeca češće rađaju sa štetnim posljedicama.

I, da, kod životinja incest nije ništa neobično.{#}

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
16 godina
neaktivan

Nedopustivo je da u ime slobode postanemo životinje. To čak ni one ne rade, da si djecu jašu. Apsolutno i kategoričko ne, to nema nikakve veze sa slobodom, i to nije ono što sloboda predstavlja. Ja volim jesti ljude, hoće li mi to zakon omogućiti, jer Bože moj ako on može ševiti svoju kćer mogu ja i požderati kojeg mrtvaca dok se ne osuši..šteta da propadne.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Incest nije dozvoljen radi jednog razloga -> (retardirane) djece.  Dakle, ako otac i kćer imaju spolni odnos i nema nikakvih posljedica, to nije incest, jer tehnički nisu ništa loše napravili (dijete).

Šta se desilo s dopuštenjem ljubavi svima, a ne samo njima?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Incest nije dozvoljen radi jednog razloga -> (retardirane) djece.  Dakle, ako otac i kćer imaju spolni odnos i nema nikakvih posljedica, to nije incest, jer tehnički nisu ništa loše napravili (dijete).

Šta se desilo s dopuštenjem ljubavi svima, a ne samo njima?

moram ti ponoviti.

incest je spolni odnos između bliskih srodnika. točka.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Čovjek, da bi bio slobodan, mora moći raditi sve što ne ugrožava druga bića oko njega, samo to je sloboda.

Da ja sad dođem ispred tvoje kuće i poserem se na stazu. Dali bi reko: slobodno prijatelju, olakšaj se ako imaš potrebu. Ili bi reko: konjino glupa zar nemaš nimalo srama?

Moj čin nikome nebi nikome ugrožavao slobodu, pa ja opet mislim da to nije u redu. Bez pravila i zakona  smo samo divljaci

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:18 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
magicmist kaže...

moram ti ponoviti.

incest je spolni odnos između bliskih srodnika. točka.

Šta ako sutra ovih dvoje iziđu na ulicu i počnu prosvjedovati, tražeći da usvoje djecu (da sad ne prave svoju, kad im ti se kromosoni shebu skroz)?

Da ih podržimo?

Situacija koja je savim realna danas.

18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nedopustivo je da u ime slobode postanemo životinje. To čak ni one ne rade, da si djecu jašu. Apsolutno i kategoričko ne, to nema nikakve veze sa slobodom, i to nije ono što sloboda predstavlja. Ja volim jesti ljude, hoće li mi to zakon omogućiti, jer Bože moj ako on može ševiti svoju kćer mogu ja i požderati kojeg mrtvaca dok se ne osuši..šteta da propadne.

Ali, na koji način ovaj par škodi bilo kome na svijetu? Još mi nitko nije ponudio neki objektivan razlog zbog kojeg bi to trebalo biti zabranjeno.

18 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Da ja sad dođem ispred tvoje kuće i poserem se na stazu. Dali bi reko: slobodno prijatelju, olakšaj se ako imaš potrebu. Ili bi reko: konjino glupa zar nemaš nimalo srama?

Moj čin nikome nebi nikome ugrožavao slobodu, pa ja opet mislim da to nije u redu. Bez pravila i zakona  smo samo divljaci

Kako ne bi?
Ako se pokenjaš na moju stazu ograničavaš moju slobodu i utječeš na mene.

Ako se pokenjaš na javnu stazu ograničavaš slobodu svih ljudi, uz to zasmrdio si prostor i samim time već utječeš na ljude oko sebe.

Seks ovo dvoje ljudi iz linka, u privatnosti njihova doma, ne utječe na NIKOGA.

Daj to shvati.

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Šta ako sutra ovih dvoje iziđu na ulicu i počnu prosvjedovati, tražeći da usvoje djecu (da sad ne prave svoju, kad im ti se kromosoni shebu skroz)?

Da ih podržimo?

Situacija koja je savim realna danas.

zbrajaš babe i žabe.

incestuozan brak je zabranjen jer je sam incest zabranjen a može i rezultirati defektnom djecom (kolikogod ga netko vadio na vrijeme).

homoseksualni brak je zabranjen iz ne znam kojeg razloga. reci mi ti.

17 godina
neaktivan
magicmist kaže...

zbrajaš babe i žabe.

incestuozan brak je zabranjen jer je sam incest zabranjen a može i rezultirati defektnom djecom (kolikogod ga netko vadio na vrijeme).

Tata izvrši vazektomiju? Nema defektne djece!{#}

Ovo drugo neznam, nisam baš oko tih zakona upoznat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:33 (Smooth Operator).
18 godina
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
magicmist kaže...

zbrajaš babe i žabe.

Tata izvrši vazektomiju? Nema defektne djece!{#}

Ovo drugo neznam, nisam baš oko tih zakona upoznat.

vazektomija, veliš ? otjerao si me na wiki {#}

i dalje je spolni odnos moguć.

ajde, ajde, možeš ti bolje.{#}

17 godina
neaktivan
magicmist kaže...

Da, odnos jest moguć, ali nisu djeca. Dakle, takvi ljudi na nikakav način ne štete sebi, niti okolini. Zašto bi im uskraćivali pravo na ljubav i djecu usvajanjem?

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
magicmist kaže...

Da, odnos jest moguć, ali nisu djeca. Dakle, takvi ljudi na nikakav način ne štete sebi, niti okolini. Zašto bi im uskraćivali pravo na ljubav i djecu usvajanjem?

(magicmist, budi strpljiv... budi strpljiv)

zato što je u startu incest (spolni odnos bliskih srodnika) zabranjen. zakon smo donijeli na temelju naučnih spoznaja da se iz takvih odnosa često (ne uvijek!!) rađaju defektna djeca. ne želimo defektne jedinke.

zbog jednog tate nećemo mijenjati zakon, jel tako ?

nasuprot tome, trpanje u goozu nije zakonom zabranjeno i nuspojava nisu defektna djeca. zašto im onda branimo brak i usvajanje djece ?

18 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ne znam samo otkud joj snaga za osmijeh kad je dolazila na spaljeni otok.

18 godina
magicmist kaže...
Danny_HR kaže...

ne znam samo otkud joj snaga za osmijeh kad je dolazila na spaljeni otok.

Trebali su je bacit negdi u more posred Brackog kanala :)

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

To je upravo ono sto zelim reci: da homoseksualnost ne implicira i fizicki odnos.

Jel' to ono sto se kaze "peder u dusi"?  {#}

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Jel' to ono sto se kaze "peder u dusi"? {#}

Moze se i tako reci, iako bi radije reko "peder u glavi". Inace, za mene je biti peder karakterna osobina, ne seksualna orijentacija :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice