Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.528.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...
tnakir kaže...
Ma divan si mi tako tolerantan, os mi bit prijatelj na fejsu. Ono, gadis mi se ali povracat cu si u usta, necu po podu. Tako da je sve ok, jelda?

Kaže meni moj bratić iz Splita nakon one situacije s gay prideom:

"Nitko njih u Splitu nikad nije dira! Imaju jedan kafić di mogu izlazit koliko hoće i niko in tamo ne smeta. Ali da će oni meni ić po ulicama i vikat svima da su pederi, e neće!"

I sad ti dokaži njemu da on zapravo nije tolerantan i to što on 'dozvoljava' pederima da se skupljaju u nekom svom malom getu je zapravo nasilje...

pa tako razmišlja 90% splita, a od one mularije koja je prosvjedovala sigurno 99%

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

pa tako razmišlja 90% splita, a od one mularije koja je prosvjedovala sigurno 99%

Tako ti razmišljaš, ne govori u ime drugih. St ima jedan dobar problem, a taj je što velika većina ljudi po cijeli dan piju kavu i lade jaja. Nemaju što pametnije radit i onda idu i rade nered. Split je tolerentan (za grad pun seljačina i nekulturnih ljudi), onim neredima na gay paradi se htjelo dokazati da Split nije kao Zagreb. Ja još sebi ne mogu doć kad su pederi mislili da će parada proći nesmetano i bez incidenta. Kad su najavili gay paradu pomislio sam u sebi: "Spiz**t će ih ka beba zvečku". Prava se traže na sudu ili pred saborom a ugrožavat svoj život i time živote drugih (ovo ne pretjerujem) je skandalozno. Ljudi to je Split. Helouuu? Ništa drugo niste mogli očekivat.

Protiv gay populacije apsolutno nemam ništa. Volite se, mene nije briga. Želim im sve najbolje. Krščanin sam i mislim da sve crkve treba spaliti do temelja. Osim onih koje su jako stare. Vjera je stvar pojedinca i nešto intimno (kao seksualnost) i mislim da bi to trebao svak držati za sebe. "Najveće vjernike i Rvatine (posebno one istočno od Dalmacije) treba petrolejom i užgat."

P.S. Svim homofobima želim da im svako kljuse koje naprave bude nešto a la modni mačak. Radite nešto, (ja sam nezaposlen pa kopam starome vrtal i učim za ispite) i vjerujte mi da vam piz**rije neće padati na pamet.

Svi vi koji želite Veliku Hrvatsku... Žao mi vas je.

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan

ja sam kažem svoje mišljenje

nepada mi napamet reči vani da sam za pedere

da sam to reka u školi prije parade kad je to bila top tema, vjerovatno/sigurno bi me istriskalo i maltretiralo sljedečih par miseci

15 godina
protjeran
username kaže...
Cerina15 kaže...

Tako ti razmišljaš, ne govori u ime drugih. St ima jedan dobar problem, a taj je što velika većina ljudi po cijeli dan piju kavu i lade jaja. Nemaju što pametnije radit i onda idu i rade nered. Split je tolerentan (za grad pun seljačina i nekulturnih ljudi), onim neredima na gay paradi se htjelo dokazati da Split nije kao Zagreb. Ja još sebi ne mogu doć kad su pederi mislili da će parada proći nesmetano i bez incidenta. Kad su najavili gay paradu pomislio sam u sebi: "Spiz**t će ih ka beba zvečku". Prava se traže na sudu ili pred saborom a ugrožavat svoj život i time živote drugih (ovo ne pretjerujem) je skandalozno. Ljudi to je Split. Helouuu? Ništa drugo niste mogli očekivat.

Protiv gay populacije apsolutno nemam ništa. Volite se, mene nije briga. Želim im sve najbolje. Krščanin sam i mislim da sve crkve treba spaliti do temelja. Osim onih koje su jako stare. Vjera je stvar pojedinca i nešto intimno (kao seksualnost) i mislim da bi to trebao svak držati za sebe. "Najveće vjernike i Rvatine (posebno one istočno od Dalmacije) treba petrolejom i užgat."

P.S. Svim homofobima želim da im svako kljuse koje naprave bude nešto a la modni mačak. Radite nešto, (ja sam nezaposlen pa kopam starome vrtal i učim za ispite) i vjerujte mi da vam piz**rije neće padati na pamet.

Svi vi koji želite Veliku Hrvatsku... Žao mi vas je.

Stalno,ama bas stalno pljujete na te iz zagore i slicno,pa nisi mozda razmisljao da su ti ljudi osjetii žešće pucanje od vas pa zato su tako osjetljivi na Hrvatstvo (a ne podrugljivo Rvatstvo).Ja sam siguran da ih 90 % hrvata ne podrzava.Kakvu Veliku Hrvatsku?Nitko to nije spominjao.Izmišljaš i pišeš ono što tebi odgovara.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

ON TOPIC: kako u kini rijesavaju mito i korupciju http://danas.net.hr/svijet/page/2011/07/19/0093006.html?pos=n1

Zahebani ti Kinezi, ovi i pored ovakvih sankcija odlučili da rizikuju što ih je na kraju koštalo. Uvijek me zanimala ta neodoljiva želja za lopovlukom koja je jača od bilo čega. Vrlo drastično, no mislim da oni ne staju na tome i da su povratili svu lovu koju su ovi "pokrali" na ovaj ili onaj način. Može im se u njihovom sistemu, ali u demokraciji kroz pravično suđenje nema šanse da se vrati ni 10% vrijednosti kroz oduzimanje nelegalno stečene imovine jer je muka za dokazivanje. Kriminal bijelog okovratnika...najveće lopine. {#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

ON TOPIC: kako u kini rijesavaju mito i korupciju http://danas.net.hr/svijet/page/2011/07/19/0093006.html?pos=n1

kod nas bi uz ovakve zakone ubrzo ponestalo političara.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina

http://www.24sata.hr/sokantno/pronasla-oca-nakon-20-godina-ceka-ih-zatvor-jer-su-se-seksali-228184

Wtf!? Zar se mogu naci dvoje jednako munjenih i napraviti ovo!? Razumio bih da je jedno od ovo dvoje bolesno i da je spremno napraviti ovakvu gadariju, ali oboje!?!?! 

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
16 godina
neaktivan

Ma samo da mi netko nešto kaže za ovo smeće, i za HDZ koji mu ovo preko 20g dopušta. Da ga ja čujem, uživo, nek mi dođe i nek mi nešto kaže za njega. Dobiva povlaštenu cijenu plina za svoju rezidenciju koju je (i)legalno prenamjenio u stambeni prostor, dobiva državne poticaje, uvozi smeće izvana i sa maržom od valjda 300% ti ga servira kao domaće, trećerazredno voće, povrće, ma mislim, pa ne da ga treba zatvoriti, nego hitno ali ono - hitno promijeniti zakon, i oduzeti mu stečenu imovinu.

Pa taj čovjek se obogatio na siromaštvu hrvatskog čovjeka, pa di je ono žito nestalo bilo iz silosa, nema tome dugo, mlijeko se prolijeva, on ga uvozi iz Turske valjda i prodaje skuplje nego li je litra domaćeg čovjeka, tj. mlijeka.

Mislim toliko nešto odurno, toliko nešto ljigavo, tako stvarno, tako jednako cijeloj vladavini HDZ-a, je samo Todorić. Ne treba ti ništa drugo, to je školski primjer. Smeće odvratno, ništa drugo.

http://danas.net.hr/novac/page/2011/07/19/0278006.html?pos=n1

O plaćama kod njega neću ni govoriti. To je robovlasnik a ne poslodavac, to pričam iz 1. ruke.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

http://www.24sata.hr/sokantno/pronasla-oca-nakon-20-godina-ceka-ih-zatvor-jer-su-se-seksali-228184

Wtf!? Zar se mogu naci dvoje jednako munjenih i napraviti ovo!? Razumio bih da je jedno od ovo dvoje bolesno i da je spremno napraviti ovakvu gadariju, ali oboje!?!?! 

Sad bi neko reko da oni to imaju pravo kao pederi. Dvoje odraslih ljudi, znaju sta rade bla bla...

Ne bi se čudio da za par godina i ovakvima dozvole brak

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
cuspajz kaže...
tnakir kaže...

Sad bi neko reko da oni to imaju pravo kao pederi. Dvoje odraslih ljudi, znaju sta rade bla bla...

Ne bi se čudio da za par godina i ovakvima dozvole brak

Nisam spominjao gay populaciju. Problem kod incesta je sto su djeca sa genetskim bolestima i raznim retardacijama dosta cesta i zbog toga je incest ilegalan. Do 3 ili 4 koljena. Zamisli kolika je vjerovatnost da ce dobit bolesno dijete kad se udaraju u prvom koljenu!

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ajde, ajde. Ni prvi, ni zadnji slučaj. Kako u Engleskoj tako ni bilo gdje u svijetu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Ajde, ajde. Ni prvi, ni zadnji slučaj. Kako u Engleskoj tako ni bilo gdje u svijetu.

to ne znaci da netrebamo obracat paznju. nije ni natascha kampusch bila ni prva ni zadnja pa je nastala velika strka oko toga (i dobro da je)

Gle ko je iza tebe!
18 godina
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Znam da nije ali da se ja sad idem povalit sa svojom starom!? Ono bljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv :)

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nisam spominjao gay populaciju. Problem kod incesta je sto su djeca sa genetskim bolestima i raznim retardacijama dosta cesta i zbog toga je incest ilegalan. Do 3 ili 4 koljena. Zamisli kolika je vjerovatnost da ce dobit bolesno dijete kad se udaraju u prvom koljenu!

A kad gayevi rade "ono" onda ne mogu dobit nikakvu bolest?

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Baš ! Kao da mi nemamo Susak i neka sela u okolici Samobora.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
cuspajz kaže...
tnakir kaže...

A kad gayevi rade "ono" onda ne mogu dobit nikakvu bolest?

Mozes i ti dobit bolest ako se fokish sa zenskom koja ima SPB. Dakle vi ste odgovorno usli u taj odnos i snosite posljedice, bile one sida, gonoreja, kapavac, sifilis, stidne usi ili sto. Ali to djete koje je nastalo kao produkt incesta nije imalo izbora. Nemoj da ti moram dovest m_dipl-a da ti objasni zasto je incest los :)

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nemoj da ti moram dovest m_dipl-a da ti objasni zasto je incest los :)

Ne kažem ja da je incest dobar, baš naprotiv. Ali može se poistovjetit sa homoseksualnosti, jedino je razlika što se u jednom slučaju može dobit djete, a u drugom ne

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 13:30 (cuspajz).
18 godina
cuspajz kaže...
tnakir kaže...

Ne kažem ja da je incest dobar, baš naprotiv. Ali može se poistovjetit sa homoseksualnosti, jedino je razlika što se u jednom slučaju može dobit djete, a u drugom ne

Ne nemoze. Homoseksualnost ne znaci samo i jedino seks.

18 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
tnakir kaže...

Glupost.

Incest nema ni jednu jedinu poveznicu sa homoseksualnošću osim ako se radi o incestu između dva muška srodnika.

18 godina
neaktivan

Isto ka sto devesprve nisi smio reci da si rvat, tako danas nesmis rec da yebes svoju kcer. Za 10 godina ce to biti sasvim normalno.{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Glupost.

Incest nema ni jednu jedinu poveznicu sa homoseksualnošću osim ako se radi o incestu između dva muška srodnika.

Incest 2 muška srodnika po logici bio ok, jer nema posljedica/djece.

Diskriminacija. {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A ti Lazaruse imas dosta tanke zivce i nulti prag tolerancije. Mnogi moderatori su prosli kroz ovu temu, u njoj sudjelovali, takodjer bili grubi i bezobrazni, ali nisu glumili serife kao ti.

A ti tnakire ponasas se kao razmazeno dijete koje misli da pravila ne vaze za njega. Tolerentan sam i vise nego sto treba bar sto se tebe tice......

Okani se corava posla i nemoj mi davati savjete gdje da moderiram ili gdje da sudjelujem.

Sinoc si ispunio sve normative za jos jedan karton ali prosao si samo sa obrisanom porukom.

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
cuspajz kaže...
tnakir kaže...

Da, krivo sam se izrazio. Incest = spolni čin dvije osobe koje su u krvnom srodstvu. Ja sam mislio na tu vezu između oca i kćeri, a dio te veze je incest.

Ali ako je danas u nekim državam dozvoljena ženidba/udaja gayevima, zašto onda ne prihvate i ovakvu vrstu veze?

Jedino je razlika što oni mogu dobit djete (za koje je vrlo vjerojatno da će bit retardirano) a gayevi nemogu.

Svi su oni odrasli ljudi koji se vole i koji su odrasli. Tko smo mi da sprječavamo tu njihovu ljubav?

Ako naprimjer otac prihvati da bude kastriran, dali je onda njihova veza uredu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 13:41 (cuspajz).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A sto znaci homoseksualnost? Samozadovoljavanje?

Relation to the original topic decreases with every single post
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

jezuš marija, zar ti je teško otić na wikipediju ?

18 godina
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

A ti Lazaruse imas dosta tanke zivce i nulti prag tolerancije. Mnogi moderatori su prosli kroz ovu temu, u njoj sudjelovali, takodjer bili grubi i bezobrazni, ali nisu glumili serife kao ti.

A ti tnakire ponasas se kao razmazeno dijete koje misli da pravila ne vaze za njega. Tolerentan sam i vise nego sto treba bar sto se tebe tice......

Okani se corava posla i nemoj mi davati savjete gdje da moderiram ili gdje da sudjelujem.

Sinoc si ispunio sve normative za jos jedan karton ali prosao si samo sa obrisanom porukom.

Nikad se nisam bunio na svoje kartone. Cak sam se sam prijavljivao za njih.

Dodijeljen vam je žuti karton - upozorenje!

Razlog: prema zamolbi...

Vezano uz poruku:...

Samo sam htio reci da je tema takva da rasprava mora biti burna, da je rasprava burna vec 200 stranica i da nije bilo problema vezanih za nju i da jedini ti pravis probleme oko toga, a tu su i Danny i Naxeem i Baksa i Drago itd. Ali ako ce ti bit lakse, lijepi jos jedan karton. Ako moze crveni, nisam ga nikad imao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 13:45 (tnakir).
18 godina
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Ako sam ja zaljubljen u musku osobu, a ne prakticiram seks sa njom, jesam li homoseksualac ili ne?

18 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Da, krivo sam se izrazio. Incest = spolni čin dvije osobe koje su u krvnom srodstvu. Ja sam mislio na tu vezu između oca i kćeri, a dio te veze je incest.

Ali ako je danas u nekim državam dozvoljena ženidba/udaja gayevima, zašto onda ne prihvate i ovakvu vrstu veze?

Jedino je razlika što oni mogu dobit djete (za koje je vrlo vjerojatno da će bit retardirano) a gayevi nemogu.

Svi su oni odrasli ljudi koji se vole i koji su odrasli. Tko smo mi da sprječavamo tu njihovu ljubav?

Ako naprimjer otac prihvati da bude kastriran, dali je onda njihova veza uredu?

Ono što je bitna stvar kod homoseksualnih parova, i zašto je bitno da budu prihvaćeni, je činjenica da oni svojom seksualnom sklonošću ne utječu na nikoga osim na sebe same, niti ikome time štete. Razumiješ?

Ne postoji ni jedan jedini objektivan razlog zašto homoseksualcima brak ne bi bio dozvoljen.

Što se incesta tiče, pa zapravo i da. Dok god ne postoji rizik da se ugrožava neko drugo biće bilo kojim činom, taj čin je u redu. Ma što mi kao pojedinci mislili o tome.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Znači da vezom između oca i kćeri ne može nastat djete (zbog neke bolesti npr.) ti bi dopustio da se oni vjenčaju? Tebi bi to bilo uredu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 13:48 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Ako sam ja zaljubljen u musku osobu, a ne prakticiram seks sa njom, jesam li homoseksualac ili ne?

jesi {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice