Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.532.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Monopol kaže...
bole_vk kaže...
Ja ga recimo ne bi tukao,ali sam protiv da dolaze stranci ,kinezi i slicni ,otvaraju radna mjesta,ali samo za svoje radnike ,odvratno....Samo rade stetu...

O ne, necemo o ovima koji su dosli u Zagreb i koji guraju svoje na radna mjesta! {#}

Nemoj samo o bosancima i hercegovcima....{#}

Vrijeđate nekolicinu ljudi na forumu sa tim...

Pogledajte samo albance recimo,dođe ih po 20 u familiji,i drze se iskljucivo zajedno,sa nikim nemaju kontakata,

pa evo ja neznam u vinkovcima ni jednu pekaru da nije albanska,zalosno da nasi ljudi prepustili biznis njima....

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Bolje ovakva anketa:

Ovi vam se dosele u kuću pored vas.

Njih bi iselio. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina
torrente kaže...

gle onog sa onim linkom...pa to nije mogao google izbacit skins + marte + gay...to je iz bookmarksa ;)

Haha, dobra, dobra. {#}{#}

- Psiho246
18 godina
Monopol kaže...

O ne, necemo o ovima koji su dosli u Zagreb i koji guraju svoje na radna mjesta! {#}

ti se dobro maskiraju. imaju dinarski look.  inace tog primata dijelimo na 6 vrsta kvadratnih glava i 8 podvrsta. ovi nesretnici nemaju sanse.

15 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

Pogledajte samo albance recimo,dođe ih po 20 u familiji,i drze se iskljucivo zajedno,sa nikim nemaju kontakata,

pa evo ja neznam u vinkovcima ni jednu pekaru da nije albanska,zalosno da nasi ljudi prepustili biznis njima....

A ovi boldani se ne drže skupa i nedaju drugima blizu? Koga vrijeđam? Mogu kaj hocu u svom gradu, drugi su tu gosti. {#}

17 godina
odjavljen
Monopol kaže...

Njih bi iselio. {#}

Kad bi bar mogao. {#}

Kod mene takvi puštaju cajke, ja uzvraćam Thompsonom.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Bolje ovakva anketa:

Dodatno učvrščujem žljebove..

WP
15 godina
protjeran
Monopol kaže...
bole_vk kaže...

A ovi boldani se ne drže skupa i nedaju drugima blizu? Koga vrijeđam? Mogu kaj hocu u svom gradu, drugi su tu gosti. {#}

Ovisi,kako tko...evo ja sam vec rekao i opet cu,ja sam jedan od tih podebljanih i nemam posla i jos stosta...ali ima ljudi iz mog kraja ,koji tjeraju svoje i cudno se ponasaju pa rezultat ispadne tvoje misljenje {#}

Drzimo se mi zajedno,istina,al daleko smo mi od albanaca na primjer...

Evo u Vinkovcima na Vinkovačkim jesenima ja umrem od smijeha kad recimo vidim nekog iz mog kraja u šokačkoj nošnji {#}

vidiš ima ljudi koji se prilagode tamo gdje su dosli,a ne tjeraju svoje kako ti mislis,,al vec sam rekao uvijek ima izuzetaka,koji kvare nasu cjelokupnu sliku....

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 1:19 (bole_vk).
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje za vas iz BiH.

Naime imam neke nove susjede ( od kad su dosli planiram nerede ) sjede vani na stepenicama pričaju i piju kavu svaki dan ( glasnim tonom ) do dugo u noc.

I sad dali je to neki običaj kod vas? Već sam im mislio ponuditi stolice pošto svi normalni ljudi pričaju  i piju za stolim a ne na stepenicama... {#}

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Bolje ovakva anketa:

skompas se s njima i dobar si si sa svima koji su kao i oni, nikad neces imat problema sa romima :D

jos im prodas 2 kg zeljeza i da vidis kak ce biti dobri :D

neki stvarno zive pokraj takvih, jesi se kad provozao po selima u medimurju kad si isao npr u madarsku ili austriju? ja jesam i nisam mogao vjerovat koliko ih ima... procitao sam negdje prije 1-2 god da su cak napravili i neka sela za njih i financirali ih... strasno

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Naime imam neke nove susjede ( od kad su dosli planiram nerede ) sjede vani na stepenicama pričaju i piju kavu svaki dan ( glasnim tonom ) do dugo u noc.

I sad dali je to neki običaj kod vas? Već sam im mislio ponuditi stolice pošto svi normalni ljudi pričaju  i piju za stolim a ne na stepenicama... {#}

a da ih jednostavno zamolis da se stisaju? ali ne ruznim nego lijepim tonom. mislis da ce se nesto dogoditi?

Gle ko je iza tebe!
15 godina
protjeran
Monopol kaže...

Nije to kod nas običaj,naši ljudi vole glumit gospodu iako su daleko od gospode,tako da sumnjam da bi sjedili na stepenicama ...{#}

Prije da je to kućni odgoj,ja imam isti problem sa susjedima kao i ti ,kako vrijeme ide cini mi se da necu to moc rijesit a da ih ne premlatim,jer na lijepe rijeci ne reagiraju nego jos vise prkose.

Pokusaj sa susjedima lijepo,ako ne ,cekaj 10 sati i zovi policiju ,poslije 10 mislim da nemaju pravo to radit...{#}

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

u zagrebu je to nepristojno ponašanje i na balkonu/terasi, a kamoli na stepenicama
izađi , zapali cigaretu i nedistancirano ih dekomodiraj

15 godina
neaktivan

Samo pitam, pošto sam skuzio da Bosanci i Hercegovci to rade ( ne samo ovi moji susjedi ).

KAJ SE NJIH TICE, MIRNA RUKA HLADNO SRCE. {#}

17 godina
odjavljen
minikdo5 kaže...

skompas se s njima i dobar si si sa svima koji su kao i oni, nikad neces imat problema sa romima :D

neki stvarno zive pokraj takvih, jesi se kad provozao po selima u medimurju kad si isao npr u madarsku ili austriju? ja jesam i nisam mogao vjerovat koliko ih ima... procitao sam negdje prije 1-2 god da su cak napravili i neka sela za njih i financirali ih... strasno

Ja ih mrzim. Ne podnosim ih. Sad kad malo razmislim, za onu palicu mi ne bi ni trebala lopta. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

ili jednostavno pustis glasno muziku, pa ce vidjet ko je glasniji (al onda ocekuj nerede) :D

evo ti odma link za pjesme :D

Gle ko je iza tebe!
15 godina
protjeran
Monopol kaže...

Samo pitam, pošto sam skuzio da Bosanci i Hercegovci to rade ( ne samo ovi moji susjedi ).

KAJ SE NJIH TICE, MIRNA RUKA HLADNO SRCE. {#}

Ja od "svojih" nikad vidio da to netko radi...iskreno...

Ipak mislim da je to kucni odgoj...

A sto se tice Roma,zbilja ih znam mnogo,ali MAJKE TI svaki me probao preveslat za nesto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 1:30 (bole_vk).
16 godina
protjeran
minikdo5 kaže...
vexx5555 kaže...

Bolje ovakva anketa:

haha...Oni svoja sela imaju godinama, EU im plača..Svakih tjedan dana se mijenjaju oni znakovi da je financirano od EU-a (nekad samo nestanu,nekad su prostrijeljani)...Ako imaš bakrene žljebove, e pa nemaš ih :D..S crkvi kradu žljebove, nedavno su bili radovi i kako su kopali radnici su došli do elektro kabela - sljedeći dan ga nije bilo (zamisli odrezali kabel pod naponom!!)...U OSNOVNE ŠKOLE nose pištolje i razna oružja...U srednjoj ne prolazimo kroz obližnju školu ljeti dok su vani, jer obično napadaju (bio sam i sam u takvom slučaju di su me baš ovi koje je torrente opisao spasili)...Želiš još da ti pričam?

Sad nezz di je bilo ono kad su krali na jednom imanju i jednog od njih je ubila struja i vlasnik tek ujutro vidio, zvao murju i naravno oni odnjeli tjelo.Nakon čega kad je išao iz dućana,vlasnik biva napadnut i pod prijetnjom da će ga ubiti do kraja dana...

WP
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 1:31 (netko,netkovic).
18 godina
neaktivan

Malo ste promasili temu. Nespavalice su tamo  ›››››››››››››››››

Na primjer kako zive cigani i kakva prava imaju (:

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
minikdo5 kaže...
vexx5555 kaže...

Bolje ovakva anketa:

haha...Oni svoja sela imaju godinama, EU im plača..Svakih tjedan dana se mijenjaju oni znakovi da je financirano od EU-a (nekad samo nestanu,nekad su prostrijeljani)...Ako imaš bakrene žljebove, e pa nemaš ih :D..S crkvi kradu žljebove, nedavno su bili radovi i kako su kopali radnici su došli do elektro kabela - sljedeći dan ga nije bilo (zamisli odrezali kabel pod naponom!!)...U OSNOVNE ŠKOLE nose pištolje i razna oružja...U srednjoj ne prolazimo kroz obližnju školu ljeti dok su vani, jer obično napadaju (bio sam i sam u takvom slučaju di su me baš ovi koje je torrente opisao spasili)...Želiš još da ti pričam?

Tko?

Inace grozno se ponasaju kad su većina,a kad su manjina( dobro i onda ce ti doc 30 cigana ako jednog diras) i onda su u ku*cu...

recimo ja cijenim rome koji kupe staro zeljezo sa kamioncicima,barem nesto rade i pokusavaju zaradit...

Lazarus neznam kakvi su romi u makedoniji...A i mogao bi procitat privatnu poruku koju sam ti poslao !

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 1:34 (bole_vk).
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
minikdo5 kaže...

Ja ih mrzim. Ne podnosim ih. Sad kad malo razmislim, za onu palicu mi ne bi ni trebala lopta. {#}

uh, kakve smo probleme imali...

prije par godina sam osobno jednu vecer vidio kako su ukrali bicikl, stavili ga u kombi i vozi. bilo je nekih 5-10 metara ispred mene

Gle ko je iza tebe!
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Sad nezz di je bilo ono kad su krali na jednom imanju i jednog od njih je ubila struja i vlasnik tek ujutro vidio, zvao murju i naravno oni odnjeli tjelo.Nakon čega kad je išao iz dućana,vlasnik biva napadnut i pod prijetnjom da će ga ubiti do kraja dana...

eto a ti se trudiš da im pomogneš tako što citiraš nacionalsocijalistička sranja po forumu, šta se ne družite s njima, odete na piće ili pitate jel treba što pomoći, jel vam fali štogod, namješta se rođacima a njima nikad, cigane obožvam, dvojica su u mom društvu i prijatelji smo, čuvam im djecu na svadbama u bivšoj mjesnoj zajednici, to su genijalni veseli ljudi i dobri drugovi, samo što ih niko ne hebe 5 devet

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
15 godina
protjeran

(s)izgoreo

Ja sam bio na ciganskoj svadbi ,nezaboravno iskustvo,samo su se naljutili na mene jer sam otisao prvi dan.Kazu da slave po tjedan dana ,plesu pjevaju bez prestanka ...{#}

7 dana i sedam noci,zamislite...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 1:44 (bole_vk).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
netko,netkovic kaže...

eto a ti se trudiš da im pomogneš tako što citiraš nacionalsocijalistička sranja po forumu, šta se ne družite s njima, odete na piće ili pitate jel treba što pomoći, jel vam fali štogod, namješta se rođacima a njima nikad, cigane obožvam, dvojica su u mom društvu i prijatelji smo, čuvam im djecu na svadbama u bivšoj mjesnoj zajednici, to su genijalni veseli ljudi i dobri drugovi, samo što ih niko ne hebe 5 devet

Bilo je pokusaja,mislis da mozes zivjeti blizu njih i ne pokusati se druziti s njima?

Išao sam s jednim u razz,bio je ono,ok lik...(to je još bilo u osnovnoj),naravno družili smo se i sve ok..sve 5...Početkom srednje išao sam kući i dođe on sa još trojicom, i jedan me pita za cigaretu,nisam imao i velim da nemam i ovaj koj je išao prije samonom u razz me šutne nakon toga...Tak da uživancija ti je s njima...

WP
15 godina
protjeran
Velika vecina je u kur*u ...Cijenim ove sto posteno rade ,ali nije to bas praksa kod njih...
15 godina
neaktivan
bole_vk kaže...
Velika vecina je u kur*u ...Cijenim ove sto posteno rade ,ali nije to bas praksa kod njih...

I slušaju ovo dok VEXXX kipi sa palicom na ramenu. {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
bole_vk kaže...

I slušaju ovo dok VEXXX kipi sa palicom na ramenu. {#}

omg ne mozes cajku stavit -.- po meni cajkose treba krr, vex njih mogu s tobom ako hoces :D

daj chill malo :)

Gle ko je iza tebe!
17 godina
neaktivan

...još jedan naslov pa uzimam mali odmak od politike...vratio se ivo i unatoč svim pričama i najavama

znalaca naše političke zbilje, ne očekujem početak suđenja prije proljeća...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 10:00 (Jurra).
18 godina
bole_vk kaže...
tnakir kaže...
Neznam ja sta su to dinarci. Niti iman sta protiv hercegovaca, muslimana, srba, albanaca, crnaca, kineza, homica, patuljaka, mormona, katolika, druida, vilenjaka ni oostenih hadezeovaca (lol). Jedino imam nesto protiv jehovinih svjedoka jer su dossdni.

Moram se sloziti sa time.

Evo mene neki dan zaustavila dva lijepo odjevena tipa,i dali mi neki letak za Kulu stražara??

koji je to racku?? {#}

Te sekte pocele nicati niotkud...

Eh sizgoreo ,mos mislit kakva oni misljenja imaju o vama,budi sretan da mi mislimo ovo sto mislimo,da su oni većina bilo bi ko u srednjem vijeku ,na lomačama bi palili neistomišljenike,pedere i sl...

A te svećenike koje toliko nevolis,kad god dođeš od njih zatrazit pomoc budi siguran da ce ti pomoc ....

Mislim da su jehovi poprilicno tolerantni, jedino ne zele da im se diraju temelji i principi njihovog vjerovanja i to je to.

Takodjer molim Lazarusa da ode kao moderator (dok kao sudionik nek slobodno ostane) sa ove teme.

Tema je kao takva dosta "opasna" jer se u njoj najcesce sukobljavaju dvije suprotne strane i normalno je da ce biti grubih tonova, ruznijih rijeci i slicno. Eto whatever i ja se prepiremo vec jedno 100 stranica, ali opet bih sa njim sutra popio pivo.

A ti Lazaruse imas dosta tanke zivce i nulti prag tolerancije. Mnogi moderatori su prosli kroz ovu temu, u njoj sudjelovali, takodjer bili grubi i bezobrazni, ali nisu glumili serife kao ti.

Zato lijepo pristojno otidji i ostavi moderiranje ostalima. Fali ti smisla za humor i zrno tolerancije. E sad obrisi i ovo i zabij mi karton.

ON TOPIC: kako u kini rijesavaju mito i korupciju http://danas.net.hr/svijet/page/2011/07/19/0093006.html?pos=n1

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 9:52 (tnakir).
18 godina
tnakir kaže...
Ma divan si mi tako tolerantan, os mi bit prijatelj na fejsu. Ono, gadis mi se ali povracat cu si u usta, necu po podu. Tako da je sve ok, jelda?

Kaže meni moj bratić iz Splita nakon one situacije s gay prideom:

"Nitko njih u Splitu nikad nije dira! Imaju jedan kafić di mogu izlazit koliko hoće i niko in tamo ne smeta. Ali da će oni meni ić po ulicama i vikat svima da su pederi, e neće!"

I sad ti dokaži njemu da on zapravo nije tolerantan i to što on 'dozvoljava' pederima da se skupljaju u nekom svom malom getu je zapravo nasilje...

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice