Svaka cast 
Zasto sam ja krkan? zato sto ne podrzavam gayeve?
Znaci krkani su 90 % hrvatske,i 90 % hrvatske su dinaroidni primati?
90% je malo pretjerano.
Koliki je ono udio HDZovih glasaca?
Svaka cast 
Zasto sam ja krkan? zato sto ne podrzavam gayeve?
Znaci krkani su 90 % hrvatske,i 90 % hrvatske su dinaroidni primati?
90% je malo pretjerano.
Koliki je ono udio HDZovih glasaca?
Izjasnjavaj se ti do mile volje ali nemoj brate vrijedati ljude.
Kad homoseksualcu kazes da je peder ne vrijedjas ga. Kad krkanu kazes da je krkan, to takodjer nije uvreda. Ko bi reko ds cu se rsdi homoseksualacs ovako nanervirat. Jesem ti sizgoreoa, sve je on kriv. :)
Do kada vi to meni mislite tolerirat?
Nemam ja face,za mene je to glupost 
Mogu ti reć da sam jako tolerantan,a ti pricaj sta oces.Usput prenesi torrentu posto me ignoro ,da se upise na dodatne casove zemljopisa 
Mogu ti reć da sam jako tolerantan,a ti pricaj sta oces.Usput prenesi torrentu posto me ignoro ,da se upise na dodatne casove zemljopisa 
Je, tolerantan si ko nitroglicerin u prometovom autobusu
imaju pm poruke,pa neka se vrijedjaju. poruke im ni mod ni admin nemogu vidjeti, jedino da javno ovdje postave ss. tema je do prije 10 dana na nesto i licila,a sad je postao hit, cim se nadojis indoktrinirane sise,pravo na ovaj forum.
Jedan OT
Kao bivši moderator s 6 godina iskustva znam da forumaš radije popije karton ali želi da se "njegov" post vidi.
Kad moderator pobriše post nestaje čarolije i uvreda nije sjela kako treba. 
To djeluje na "pisca" deprimirajuće. 
Ne nego me nervira dva puta pisati istu poruku. A sad idem pisati adminima da zatvore ovu temu jer ste je zasrali. Nemate zrna kulture, tolerancije i humanosti.
Je, tolerantan si ko nitroglicerin u prometovom autobusu
I ti si isto bezobrazan ,pricate o dinarcima kao da smo mi jedini koji smo homofobi.
Kazem ti naleti do vinkovaca,vukovara,da vidis sto šokci vole gayeve.
Kako si ti to zaključio da ja nisam tolerantan? Imao sam ja i prijatelja srba,muslimana ,albanaca ,cigana ... Nisam ti ja neki ultradesnicar koji bi kamenovao gayeve .Nego ih jednostavno ne podrzavam,a oni ako oce biti gayevi ,neka budu,njihova privatna stvar.
I da editiram ,i turčina jednog,pola cigo-pola turcin ,furo se na Ezela ,majke mi nelazem 
tema je do prije 10 dana na nesto i licila,a sad je postao hit, cim se nadojis indoktrinirane sise,pravo na ovaj forum.
skolarci nemaju skole a stariji forumasi su na godisnjem,iz toga proizade konstantno aktivna tema.
Moram se sloziti sa time.
Evo mene neki dan zaustavila dva lijepo odjevena tipa,i dali mi neki letak za Kulu stražara??
koji je to racku?? 
Te sekte pocele nicati niotkud...
Eh sizgoreo ,mos mislit kakva oni misljenja imaju o vama,budi sretan da mi mislimo ovo sto mislimo,da su oni većina bilo bi ko u srednjem vijeku ,na lomačama bi palili neistomišljenike,pedere i sl...
A te svećenike koje toliko nevolis,kad god dođeš od njih zatrazit pomoc budi siguran da ce ti pomoc ....
Kako normalna stvar, svake godine bi bilo sve više i više ljudi... 
@tnakir
Nije ti ovo prokleti chat da pises jedno slovo. Sada pocinjes da me nerviras i to jako mnogo. To sto si 3 godine na forumu vidim da nema nikakve veze. Daj saberi se covjece
budi sto 'oces. Budi marsovac, vegetarijanac ili bilo sto hoces ali nemoj trolati.
Poslednja opomena. Vazi i za ostale nekonstruktivne trolove na ovoj temi.
tema je do prije 10 dana na nesto i licila,a sad je postao hit, cim se nadojis indoktrinirane sise,pravo na ovaj forum.
skolarci nemaju skole a stariji forumasi su na godisnjem,iz toga proizade konstantno aktivna tema.
Svi smo ovdje netolerantni jedni prema drugima ;)..Samo kaj isprani mozgovi tu netoleranciju vide samo na jednoj strani...
anketa. da se dijeli djabe, odmah bi uzeo jedan primjerak za setnju parkom.
Ove čizme dobre za čistit snijeg,sto ne bi uzeo da se dijeli đaba 
Naravno,samo mi evo jakna ne paše u ovo ljeto vrijeme, pa bih rađe neku polo majicu...Ako nema baš polo majice ,onda barem neku crnu košulju...E,da palice nisu in, u MK piše da su šake najbolje...:D
E,da,neću ove marte,nemaju bjele žnirance...
Najjace cipele koje su ikada napravljene.
Moje su trajale 7 godina, dok ih napokon nisam skinuo i prestao nositi.
Kakva kvaliteta!
Edit: Ajooooj, sada je editirao post i dodao jos i palicu, jer je valjda skuzio kakvu je glupost napravio.
Spitku i marte naravno nosi vecina subkultura.
Palica? Bas i nema neku funkcionalnost kod izlaska vani. Nije prakticno za samoobranu, a ni za dobar provod - tj. kako kome.
Spitku i Martensice bih uzeo,jer mi se sviđaju.
Baseball palicu ipak ne bih...jer sam gorljiv pobornik nebavljenja sportom
Čizme bi prodao, jakno ostavio, a palicu-hmm, igrao se sa njom? Ok, nemam loptu, ali bih ju nabavio.
Zapravo gledaj obrat situacije
preko puta u tvojoj ulici,ovaj gospodin otvara restoran sa jamajca foodom.
Šta njemu fali? Cool rista.
Glavno da nije cigan.
U mom kvartu ima kao fast indian food, nisam još pogledo jesu radnici indijci...
Ja bi zapalio jedan s njim. 
posto ste bili sumnjivi sa anketom setajuci parkom u onom izdanju, izgleda da ste ok,a to potvrdjuje i rastaman u drugoj anketi.
gle onog sa onim linkom...pa to nije mogao google izbacit skins + marte + gay...to je iz bookmarksa ;)
Nebi bio gost, ne volim jamajca food. A nisam ni kreten da idem razbijat...:/
O ne, necemo o ovima koji su dosli u Zagreb i koji guraju svoje na radna mjesta! 
Palica? Bas i nema neku funkcionalnost kod izlaska vani. Nije prakticno za samoobranu, a ni za dobar provod - tj. kako kome.
Skakavac? Sto nose kada prodaju cigle?