dakle ja sam ti usputno ispao primjer, pa me vređaš, zar je na ovom forumu praksa da se svaki puta mora pisati gomile teksta te moljakati na pp da bi se kaznilo moderatora koji je u prekršaju, zar ne uviđavaš sam potrebu da se kazniš kartonom radi uvrede kojom si me počastio a i ne samo mene već svojim nerazumjevanjem i sve ostale gejeve, jel došao neki dan baksa i izričito zabranio upotrebu riječi p.... na forumu kad sam mu rekao da uskladite satove u moderatornici i dalje je inzistirao, a tvoje puši qrac je ne znam šta da kažem, još mi se i smiješ nakon toga... alo
šta se tako ponaša moderator na javnim forumima, da kad mu se digne ide se istresati na forumaša, zar je to primjer koji ostali mladi i maloljetni forumaši trebaju slijediti, i ne nije ovo off topic, i mi forumaši smo dio društva a ovaj forum ima utjecaja, pogledaj samo kolike si tuove dobio za svoj poluhomofobni tekst
ti kao moderator dođeš i jednim postom praktički usereš sve i daš za pravo svima koji se homofobno ponašaju
Ti shvacas da kada ti nekoga prozoves homofobom da ga automatski vrijedas, buduci da je homofobija bolest a ti nemas nikakvu ljecnicku potvrdu da smo recimo ja ili Naxeem homofobi i time naravno radis upravo ono sto ne zelis da se radi tebi.
Edit: Naravno ti to smijes raditi drugima jer si gej, ali boze sacuvaj da netko slicno napravi tebi.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?