Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.532.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...

dakle ja sam ti usputno ispao primjer, pa me vređaš, zar je na ovom forumu praksa da se svaki puta mora pisati gomile teksta te moljakati na pp da bi se kaznilo moderatora koji je u prekršaju, zar ne uviđavaš sam potrebu da se kazniš kartonom radi uvrede kojom si me počastio a i ne samo mene već svojim nerazumjevanjem i sve ostale gejeve, jel došao neki dan baksa i izričito zabranio upotrebu riječi p.... na forumu kad sam mu rekao da uskladite satove u moderatornici i dalje je inzistirao, a tvoje puši qrac je ne znam šta da kažem, još mi se i smiješ nakon toga... alo

šta se tako ponaša moderator na javnim forumima, da kad mu se digne ide se istresati na forumaša, zar je to primjer koji ostali mladi i maloljetni forumaši trebaju slijediti, i ne nije ovo off topic, i mi forumaši smo dio društva a ovaj forum ima utjecaja, pogledaj samo kolike si tuove dobio za svoj poluhomofobni tekst

ti kao moderator dođeš i jednim postom praktički usereš sve i daš za pravo svima koji se homofobno ponašaju

Ti shvacas da kada ti nekoga prozoves homofobom da ga automatski vrijedas, buduci da je homofobija bolest a ti nemas nikakvu ljecnicku potvrdu da smo recimo ja ili Naxeem homofobi i time naravno radis upravo ono sto ne zelis da se radi tebi.

Edit: Naravno ti to smijes raditi drugima jer si gej, ali boze sacuvaj da netko slicno napravi tebi.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 23:19 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ti shvacas da kada ti nekoga prozoves homofobom da ga automatski vrijedas, buduci da je homofobija bolest a ti nemas nikakvu ljecnicku potvrdu da smo recimo ja ili Naxeem homofobi i time naravno radis upravo ono sto ne zelis da se radi tebi.

Edit: Naravno ti to smijes raditi drugima jer si gej, ali boze sacuvaj da netko slicno napravi tebi.

ti si homofob, i to je tako, jer tvoji tekstovi to pokazuju, ti bi čak i tukao homoseksualce koji ti se kako si rekao polugoli krevelje, hebi ga, što je tu je, pomiri se s tim i pokušaj ispraviti

netko,netkovic kaže...
Ali kada sam malo bolje razmislio i poslozio stvari

KAKO ŽIVI ANTUNTUN

U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.

On posao svaki
Na svoj naćin radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.

Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.

Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.

Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.

Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.
Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 23:41 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...

ti si homofob, i to je tako, jer tvoji tekstovi to pokazuju, ti bi čak i tukao homoseksualce koji ti se kako si rekao polugoli krevelje, hebi ga, što je tu je, pomiri se s tim i pokušaj ispraviti

A ti si osoba sa psihickim i hormonalnim poremecajem te si disfunkcionalan pojedinac u ovome svijetu.

I svi sretni i zadovoljni i bolesni. {#}

Btw. za one koji ne kuze, ovo sto je on rekao je laz i vadenje iz konteksta.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 23:37 (Psiho246).
18 godina
Sizgoreo, istina da provociras odredjene likove, pustiu kua. Dosta o pederima i crkvi (ona ce ionako propast za kojih stotinjak godina). Dalje, whatever, spominjes da su privatnici neuredni platise, pa drzava je neurednija od svih. Jbt ja cekam grad split da mi plati peteroznamenkastu cifru od petog mjeseca, a trose pare na piydarije. Cinjenica je da, ako zelimo reda u drzavi i gospodarski oporavak, da svi moramo biti spremni nazrtve. Pitanje je jedinomkoja ce politicka opcija imati muda provesti takvu reformu. Mislim da je svima bitniji jos jedan mandat od opceg prosperiteta.
Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
Whatever kaže...
(s)izgoreo kaže...
, nadam se da će krajem ovoga biti potpuno normalno vidjeti golog čovjeka kako se šeće gradom... crkva svojom isključivošću i stavom potiče homofobe i daje im za pravo da budu i dalje homofobi, u tome je problem

eto baš bi volio vidjeti predstavnika neke homoseksualne zajednice na audijenciji kod pape

Ne znam što je tebi "normalno" u tome da gol čovjek šeće gradom !?

On bi unazadio tisuce godina ljudske evolucije kako bi nas vratio na razinu primata, a onda su njegovi neistomisljenici primitivni i zadrti. {#}

Njemu je crkva kriva za sve, on je ocito veoma isfrustriran religijom.

Mora da ga je neki svecenik pipkao, mozda i od tud njegovi problemi.

Covjek je uvjeren da je crkva odgovorna za pokrivanje golog tijela odjecom.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 23:45 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
naxeem kaže...

Ma uznemirilo me nešto drugo, ne ti konkretno. Ti si samo ispao primjer. Toliko sam slobodan da me baš briga - zabavno mi je nekome spustit, popljuvat i ponekad sam strašno bezobrazan i neodgojen. To mi paše, odmara me i rješava stresa. Na forumu ponekad ne moram imati nikakve kočnice.

Što se Microsofta tiče, baš suprotno. Ali to je kompleksna stvar i čini mi se da nisi baš kompetentan za raspravu o toj temi.

Nije ono satira - ono je rezultat tvoje frustracije i nesigurnosti. Ja se izjašnjavam kao katolik, pa mi je apsolutno svejedno što Vatikan misli o bilo čemu. Ti, koji si (vjerujem) ateist (a i to ima svoje razloge), sav si zajapuren na Vatikan. Meni se čini da tebe muči više od Vatikana i više od pederluka među svećenicima.

dakle ja sam ti usputno ispao primjer, pa me vređaš, zar je na ovom forumu praksa da se svaki puta mora pisati gomile teksta te moljakati na pp da bi se kaznilo moderatora koji je u prekršaju, zar ne uviđavaš sam potrebu da se kazniš kartonom radi uvrede kojom si me počastio a i ne samo mene već svojim nerazumjevanjem i sve ostale gejeve,

jel došao neki dan baksa i izričito zabranio upotrebu riječi p.... na forumu kad sam mu rekao da uskladite satove u moderatornici i dalje je inzistirao, a tvoj "puši qrac" je ne znam kako da pravilno odreagiram i šta da kažem, još mi se i smiješ nakon toga... alo šta ti je

šta se tako ponaša moderator na javnim forumima, da kad mu se digne ide se istresati na forumaša, zar je to primjer koji ostali mladi i maloljetni forumaši trebaju slijediti, i ne nije ovo off topic, i mi forumaši smo dio društva a ovaj forum ima utjecaja, pogledaj samo kolike si tuove dobio za svoj poluhomofobni tekst

ti kao moderator dođeš i jednim postom praktički usereš sve i daš za pravo svima koji se homofobno ponašaju

Peder mi je lakše napisati nego homose... svejedno. Inače, puši... tebe nebi trebalo vrijeđati, dapače, da meni kažeš idi liži... ja bi rekao - ok, ali kasnije.

Homofobija nema veze s tim. Ja imam frenda homoseksualca. Nije problem u tome, nego što ti u svakom svom postu spomeneš svoje seksualne preferencije. Namjerno provociraš homofobe (jer znaš da se lako pale) da bi im smjestio karton kao i zagrižene vjernike  (jer znaš da se lako pale). - - - Daj ohladi s tim. Ne vrti se sve oko tvog seksa niti seksa u Vatikanu (ili nedostatka istog).

Inače, zbog ovoga (http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/58756/VIDEO-iz-pritvora-uhicenog-uoci-gay-parade-Isli-smo-u-crkvu-a-policija-nas-zatocila.aspx) parade idu ljudima na živce. Nedavno su radnici neke državne firme blokirali luku pa je izbio sukob, tučnjava i nered. Prava se traže na sudu, a ne opstruirajući drugima život na ulici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 23:50 (naxeem).
15 godina
protjeran

s(izgoreo)

A sta se ti ljutis sto ti je covjek rekao Pusi Qrac?
Kao da ga ne pu*is?{#}

U cem je problem ?

Mislio sam da je to kod vas "gayeva normalno" ?

a je legenda ovaj rojs {#} evo on kaze da bi ga trebalo obisit kad bi posto peder i obolio {#}

A gospodine rojs sta mislite o kiltovima?

a znam...ima toga i u svedskoj {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:11 (bole_vk).
18 godina
neaktivan
Whatever kaže...
Gdje je kraj te praznine, mora biti kraj !?

A ako kraja ima, opet ta sva masa mora biti u nečemu, pa fizika tako uči , hebate da glava zaboli, ali ti ćeš mi sigurno to znati znanstveno objasniti !?

Koja fizika, kad si već to spomenul?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Sizgoreo, istina da provociras odredjene likove, pustiu kua. Dosta o pederima i crkvi (ona ce ionako propast za kojih stotinjak godina). Dalje, whatever, spominjes da su privatnici neuredni platise, pa drzava je neurednija od svih. Jbt ja cekam grad split da mi plati peteroznamenkastu cifru od petog mjeseca, a trose pare na piydarije. Cinjenica je da, ako zelimo reda u drzavi i gospodarski oporavak, da svi moramo biti spremni nazrtve. Pitanje je jedinomkoja ce politicka opcija imati muda provesti takvu reformu. Mislim da je svima bitniji jos jedan mandat od opceg prosperiteta.

jesi siguran?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
18 godina

na temi je zavladala klasicna parada dinarskih primata koji su perfektno bazdareni po BUS-u (balkanski univerzalni standard).

a vec sam jednom pojasnjavao,da se dinarski primat iz sumadije sa ovim standardom, ne razlikuje od dinarskog primata sa ovih podrucja.

samo malo drugaciji raspored ikonografije.

cak je i taj sa YT klipica fini kapitalac dinarskog primata.

18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

jesi siguran?

Tak je rekla baba Vanga {#}

2167. - Nova religija.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
neaktivan

Nakon trolanja sizga, možemo li se vratiti Sanaderu? {#}

15 godina
protjeran
torrente kaže...

na temi je zavladala klasicna parada dinarskih primata koji su perfektno bazdareni po BUS-u (balkanski univerzalni standard).

a vec sam jednom pojasnjavao,da se dinarski primat iz sumadije sa ovim standardom, ne razlikuje od dinarskog primata sa ovih podrucja.

Vidiš torrente ,čim imamo drugačije mišljenje odma smo dinarski primati i slicno .

A dođi ti u Vinkovce,Vukovar (tu nema "dinarskih primata ,dobro sem nas nekolicine ) pa da vidis kakvo divno misljenje imaju o gayevima {#}

Recimo šokci ti obožavaju gayeve ,divni ljudi {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:15 (bole_vk).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Peder mi je lakše napisati nego homose... svejedno. Inače, puši... tebe nebi trebalo vrijeđati, dapače, da meni kažeš idi liži... ja bi rekao - ok, ali kasnije.

Homofobija nema veze s tim. Ja imam frenda homoseksualca. Nije problem u tome, nego što ti u svakom svom postu spomeneš svoje seksualne preferencije. Namjerno provociraš homofobe (jer znaš da se lako pale) da bi im smjestio karton kao i zagrižene vjernike  (jer znaš da se lako pale). - - - Daj ohladi s tim. Ne vrti se sve oko tvog seksa niti seksa u Vatikanu (ili nedostatka istog).

to sam potpuno isto i ja napisao baksi pa sam odheban, ja stvarno ne znam što tebe vrijeđa, samo znam da na silu trpati nekome nešto u usta nije nimalo ugodno, na kraju to što si mi ti uputio je psovka i to u negativnom svađalačkom tonu koja bi osim mene trebala vrijeđati i katolike, što se ostatka teksta tiče, da, komentiram homofobne, rasističke, nacističke ispade jer nemogu otrpjeti takve gluposti i da očekujem da se takvi kazne, za sada nemam nikakve druge želje niti raditi na forumu i vjerojatno bi pisalo neaktivan na profilu da nije ove teme, i ne ne vrti se sve oko mog sksa, sve se vrti oko čovječnosti i pravde

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:17 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Cerina15 kaže...

jesi siguran?

Tak je rekla baba Vanga {#}

2167. - Nova religija.

nebi baš reka da će religije nestat, njih će uvik bit, dok je i ljudi...

kako bi rekao hawking 'raj je za one koji se boje smrti' a takvih će uvik bit nema veze šta znanost reće odnosno dokaže

pogotovo tamo na bliskom istoku di su muslimani, ili po indiji hinduisti itd.

može znanost bilo šta dokazat ali opet će neko reč 'bog se igra s nama' 

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
@Jakovp sto i ti ne istupis i ponosno kazes :"Peder sam" XD

i tnakir bi mogao {#}

Ajde ljudi poslusajte Rojsa ,istupite i recite ponosno : Jesam ,Peder sam i točka {#}

s(izgoreo)

KAKVI MOLIM TE RASISTICKI ISPADI?

pa evo par prethodnih postova vi spominjete DINARSKE PRIMATE?

a vi nas ne vrijeđate????

Radite tocno ono sto ne zelite da drugi vama rade !

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:21 (bole_vk).
18 godina
(s)izgoreo kaže...

i ne ne vrti se sve oko mog sksa, sve se vrti oko čovječnosti i pravde

Tebi je pravedno kada ti okolo djelis ljudima etikete i nazivas ih bolesnima, ali kada tebi netko napravi isto, onda bi ga najstroze kaznio da mozes.

Ima ona jedna krscanska, glasi ovako nekako: "ne radi drugome sto ne bi htio da se tebi radi".

Mozda nisam vjernik, ali ovo mi sasvim u redu zvuci. Nadam se da se ne boris i protiv toga samo zato jer si isfrustriran religijom.

- Psiho246
18 godina

@jakovp je jedan u nizu normalnih ljudi koji prate sadrzaj i koriste opciju foruma slazem se/ne slazem se.  takvih je oko 50 na forumu.  stari forumas sa tom praksom je @LoZ.

nema razloga da se jos i ljude koji citaju temu vrijedja.

btw. ako gdje bude nejasnoca, to moze nastati jer do sada na forumu imam 3 lika na ignoru i ne pratim njihov sadrzaj.

15 godina
torrente kaže...

Dinara u Šumadiji {#}, još da si kazao jetti, sasqwatch ili bigg foot ajde de, ali to, ma {#}!!

Molim te, ako već raspravljamo o primatima, dinarskima, šumadijskima ili kojim godar već, cjenio   ih da pojasniš malo razvojno stablo he he he he {#}!?

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

s(izgoreo)

pa gosn doxy, ZDS etc. su protjerani radi takvih ispada npr.

ja nisam vi, i to nisam napisao, pisao sam drugačije stvari i u drugačijem kontekstu na drugačije tvrdnje, za neke svoje tvrdnje i bezobrazne ispade sam se i ispričao i čak zamolio karton, ali taj moj mazohizam nitko nije doživio

18 godina

dipl.krim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:47 (torrente).
15 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
torrente kaže...

Dinara u Šumadiji {#}, još da si kazao jetti, sasqwatch ili bigg foot ajde de, ali to, ma {#}!!

Molim te, ako već raspravljamo o primatima, dinarskima, šumadijskima ili kojim godar već, cjenio   ih da pojasniš malo razvojno stablo he he he he {#}!?

Ma ponestalo im argumenata,i jos bi morali na satove zemljopisa {#}

Steta Torrente sto ovo nemos procitat ,al stvarno mi je drago sto si me stavio na ignore ,pobijedio sam {#}

18 godina
Da se ponovo izjasnim, nadam se ovaj put bez brisanja. Da, peder sam, a bole je krkan. Primitivni. Lazarus daj jos jedan karton, al prijatelju, ne brisi mi poruke
18 godina
tnakir kaže...
Da se ponovo izjasnim, nadam se ovaj put bez brisanja. Da, peder sam, a bole je krkan. Primitivni. Lazarus daj jos jedan karton, al prijatelju, ne brisi mi poruke

ljudi sa slamnatim sesiricima crven-bijel-plav neznaju sto je pojam krkan. opet geografski problem.

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Ima ona jedna krscanska, glasi ovako nekako: "ne radi drugome sto ne bi htio da se tebi radi".

Moram te ispraviti, to zlatno pravilo je puno starije nego kršćanstvo, datira još iz doba Aristotela i njegove etika {#}

15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
bole_vk kaže...

s(izgoreo)

pa gosn doxy, ZDS etc. su protjerani radi takvih ispada npr.

ja nisam vi, i to nisam napisao, pisao sam drugačije stvari i u drugačijem kontekstu na drugačije tvrdnje, za neke svoje tvrdnje i bezobrazne ispade sam se i ispričao i čak zamolio karton, ali taj moj mazohizam nitko nije doživio

s(izgoreo)

Ja protiv tebe kao osobe ,nemam apsolutno nista,i na neki nacin te cijenim sto si se ispricao za neke bezobrazne ispade.

Evo ja se tebi ispricavam sto sam rekao da si bolestan,mada je to moje misljenje ,i shvati da jednostavno ne podrzavam gayeve.Ali slobodno ti budi gay,nitko ti ne brani {#}

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Da se ponovo izjasnim,

Izjasnjavaj se ti do mile volje ali nemoj brate vrijedati ljude.

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Svaka cast {#}

Zasto sam ja krkan? zato sto ne podrzavam gayeve?

Znaci krkani su 90 % hrvatske,i 90 % hrvatske su dinaroidni primati?

znaci šokci ,dalmatinci ,zagorci su Dinarci samo jer 90 % ne podrzava gayeve,pa znate li vi di su oni od podrucja di zive "dinaroidi" ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:37 (bole_vk).
18 godina
Ma divan si mi tako tolerantan, os mi bit prijatelj na fejsu. Ono, gadis mi se ali povracat cu si u usta, necu po podu. Tako da je sve ok, jelda?
17 godina

Pih,šta vrućina radi od ljudi{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice