Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.533.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Monopol kaže...

Nadam se da ću doživjeti otkrivanje lažnih branitelja! {#}

Također! Pun mi je kufer likova koji su za vrijeme rata bili pod Jorgan planinom,

ženi uz toplo dupe ili u Minken Bojnoj,a kad je sve završilo,nema većih Hrvatina od njih.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Monopol kaže...

U to ime ću popiti nešto opako, pošteno, u spomen onima pravima dečkima, poginulima i ranjenima, stradalima na bilo kakav način {#}!

Pa zar se nisu otkrili kad je objavljen taj registar? Znam da sam citao po portalima i forumima (ukljucujuci ovaj) da su ljudi vidjeli svoje susjede i "prijatelje" na listama za koje pouzdano znaju da nisu vidjeli bojista.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan

Ako smijem pitati, tko ga može/mora objaviti kako bi se riješili lažni branitelji?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
AA-d00d kaže...

Pa zar se nisu otkrili kad je objavljen taj registar? Znam da sam citao po portalima i forumima (ukljucujuci ovaj) da su ljudi vidjeli svoje susjede i "prijatelje" na listama za koje pouzdano znaju da nisu vidjeli bojista.

Da,i? Kakve sankcije su provedene nad tima i takvima?

I nad onima koji su im to omogućili?{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan

E to je vec drugo pitanje, ja sam samo rekao da su oni otkriveni (ATJ mozes popit jednu ;), to sto nisu procesuirani/javno osramoceni/lincovani/etc. je drugi problem.

Hrvatsko pravosuđe..{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ali zašto i na što? Ne vidim ništa na što bih bio ponosan, sve na što bi se moglo biti ponosno u Hrvatskoj nema zapravo nema veze s Hrvatskom.

Zbilja ne vidim što je to na što trebam biti ponosan. Ne samo u Hrvatskoj, već bilo gdje u svijetu.

Odlično pitanje!

Jel možda jezik? Kad se cijeli jedan narod (ili neka populacija na nekom geo području) oko nećega dogovori onda moraš biti ponosan {#}.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
AA-d00d kaže...
ATJLučko kaže...
Monopol kaže...

U to ime ću popiti nešto opako, pošteno, u spomen onima pravima dečkima, poginulima i ranjenima, stradalima na bilo kakav način {#}!

Taj registar još nije objavljen. na žalost {#}  !!!!

Monopol kaže...

Ako smijem pitati, tko ga može/mora objaviti kako bi se riješili lažni branitelji?

Smiješ pitati dok ne "zatalasaš po površini previše", jer kada bi se objavilo tko je sve "branitelj"  {#}, a trećina ih je kaput!!!!!

fromcelltohell kaže...
AA-d00d kaže...

Nikakve, NULA bodova bez borbe, jer to "njima" nije u interesu i.   {#}{#}

ATJ Lučko
18 godina

Malo kasnim ali svejedno bih ovo napisao. Sve one koji su uvuceni u afere, sve one koji su krali i protupravno se bogatili na temelju namjestenih natjecaja i slicno treba strogo kazniti, oduzeti im imovinu i zabraniti im da se bave politikom, nebitno jesu li desni, lijevi, gornji ili donji, te jesu li premijeri ili nekakvi rodjaci od rodjaka.

Takodjer je bitno da se takve stvari procesuiraju odmah, bez ikakvog politiziranja i slicno. Jer je danas normalna stvar da se cunke izvlace bez kazni, sudjenja i slicno. Zbog toga se dogadja ovo sto se dogadja. Hrvatska je daleko od pravne drzave, tko ima novaca izvlaci se bez problema, tko ima rodjake na polozaju takodjer se izvlaci i to se ne smije dopustiti.

Kada bi se znalo koje su posljedice kradja, malverzacija i slicno, onda bi potencijalni pocinitelji dvaput razmislili sto ce napraviti. 

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
fromcelltohell kaže...
AA-d00d kaže...

Pa ništa nema sankcija malo sutra,  Jaca bi izgubila vlast vec puno puta da ide rješavat lažne branitelje za koje se itekak zna jel baš super koje svinjarije.{#}{#}

Usput za utakmice HNL-a znamo bez kojih je ostal HTV, otišle su na Max TV za one koji ne znaju još ali ovo dole je apsurdno skroz pa ostali su izgleda tj ostat če i bez Radijskih prjenosa HNL-a koja banana  za krepat od smijeha.{#}{#}

http://www.crvenikarton.com/l/?l=http://www.index.hr%2Fsport%2Fclanak%2Fhrt-ostaje-i-bez-radijskih-prijenosa-hnla%2F561812.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Malo kasnim ali svejedno bih ovo napisao. Sve one koji su uvuceni u afere, sve one koji su krali i protupravno se bogatili na temelju namjestenih natjecaja i slicno treba strogo kazniti, oduzeti im imovinu i zabraniti im da se bave politikom, nebitno jesu li desni, lijevi, gornji ili donji, te jesu li premijeri ili nekakvi rodjaci od rodjaka.

Takodjer je bitno da se takve stvari procesuiraju odmah, bez ikakvog politiziranja i slicno. Jer je danas normalna stvar da se cunke izvlace bez kazni, sudjenja i slicno. Zbog toga se dogadja ovo sto se dogadja. Hrvatska je daleko od pravne drzave, tko ima novaca izvlaci se bez problema, tko ima rodjake na polozaju takodjer se izvlaci i to se ne smije dopustiti.

Kada bi se znalo koje su posljedice kradja, malverzacija i slicno, onda bi potencijalni pocinitelji dvaput razmislili sto ce napraviti. 

To u Hrvatskoj ti nećeš doživjeti.

18 godina
naxeem kaže...
tnakir kaže...

Naravno da necu kad su ovi kojima se treba suditi krojili zakone.

18 godina
moderator
tnakir kaže...

Većina toga je odavno otišla u zastaru. Dakle, ozakonjeni kriminal. [cinizam ON] Živjela Hrvatska i braća 'Rvati, najveće poštenjačine na svijetu, prvenstveno prema vlastitom narodu. Baš sam ponosan što s takvima dijelim narodnost. [cinizam OFF]

Nažalost, iako su se u zadnje vrijeme pokrenule stvar, većina takve gamadi nikad neće odgovarati za svoja zlodjela. Zbog zastare. Sad ako koga uhvate, uhvatili su ga jer je imao prste u pekmezu zadnjih nekoliko godina - ostalo je zaboravljeno, upravo ono kad su se i dogodile najveće pljačke. A čak i da se sve to procesira, ti ljudi bi završili iza rešetaka, ali za društvo ne bi bilo neke koristi - poduzeća su uništili, ljude su osiromašili, uništili su im poslove, a pare su potrošili ili negdje sakrili i nema šanse da nadoknade/isprave svu učinjenu štetu.

17 godina
odjavljen
mbaksa kaže...

Nažalost, iako su se u zadnje vrijeme pokrenule stvari...

Mislim da si u krivu i da se ništa nije pokrenulo. Moje viđenje je da Kosor se obračunala sa Sanaderovim, a krenula je i s Mesićevim frendačima. Sve je to politički rat, a izgleda mi kao mafijaški obračun, samo što mi se čini da jedan mafijaški klan ima u rukama pravosuđe i policiju pa to i koristi. A fino se proda i kao predizborna kampanja. Naravno, možda griješim, ali to je moje mišljenje i moje viđenje stvari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 20:28 (Tonči).
18 godina
mbaksa kaže...

Većina toga je odavno otišla u zastaru. Dakle, ozakonjeni kriminal. [cinizam ON] Živjela Hrvatska i braća 'Rvati, najveće poštenjačine na svijetu, prvenstveno prema vlastitom narodu. Baš sam ponosan što s takvima dijelim narodnost. [cinizam OFF]

Nažalost, iako su se u zadnje vrijeme pokrenule stvar, većina takve gamadi nikad neće odgovarati za svoja zlodjela. Zbog zastare. Sad ako koga uhvate, uhvatili su ga jer je imao prste u pekmezu zadnjih nekoliko godina - ostalo je zaboravljeno, upravo ono kad su se i dogodile najveće pljačke. A čak i da se sve to procesira, ti ljudi bi završili iza rešetaka, ali za društvo ne bi bilo neke koristi - poduzeća su uništili, ljude su osiromašili, uništili su im poslove, a pare su potrošili ili negdje sakrili i nema šanse da nadoknade/isprave svu učinjenu štetu.

E da, hvala Mario, zaboravio sam da takve stvari ne smiju ici u zastaru. Zapravo nista nebi smilo ic u zastaru. Treba ubrzat sudstvo. Neki sporovi cekaju sudjenje po deset godina. Evo vam primjer kako radi hrvatski sud: http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/135101/Default.aspx

Tonči kaže...

Mislim da si u krivu i da se ništa nije pokrenulo. Moje viđenje je da Kosor se obračunala sa Sanaderovim, a krenula je i s Mesićevim frendačima. Sve je to politički rat, a izgleda mi kao mafijaški obračun, samo što mi se čini da jedan mafijaški klan ima u rukama pravosuđe i policiju pa to i koristi. A fino se proda i kao predizborna kampanja. Naravno, možda griješim, ali to je moje mišljenje i moje viđenje stvari.

Osobno mislim da su sve ove afere koje su se otkrile i slicno, osim sto su nekakav oblik revansizma Sanaderu i njegovima, zapravo skupljanje bodova za predizbornu. Vidite, mi smo vas uveli u EU, mi smo procesuirali ove sto su pljackali Hrvatsku. Birajte nas dragi biraci, jer vidite kako smo mi dobri i posteni. Pa picka vam materina, sidili ste sa istima 3 godine za stolom samo u ovom mandatu, a sad kao niste znali i vi cete njih u zatvor. Nadam se da postoji pakao i raj jer ce ovi gorit ko da su benzinom poliveni.

16 godina

Svaka čast ljudi, odlično vas je krenilo zadnja 2-3 dana, ja neman ništa pametnoga za reć budući da nisan politički obrazovan pa samo čitan.

Također budući da san napunia 18 nedavno ovo će bit moji prvi izbori, neman pojma za koga ću glasat, al otom potom.

{#}

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
naxeem kaže...
...

zašto? Ako misliš na prosječni ljudski vijek (životni).. pa znanost probija sve granice. Predviđaju uskoro preko 150 godina.

... hmmm, da, kad razmislim nije to dovoljno za evoluciju domaćeg političara iz prvobitnog primata 'grabiličara' u neki benigniji stadij, nešto što bi bilo nalik homoerektusu. Prvi znaci svijesti, organizacija čopora i plemena što podrazumijeva suradnju za dobrobit svih (ne samo njih). Nekad je lov bio uvjet preživljavanja, sad je lov(a). Nije se puno promijenilo...

-  sorry tnakir, nećeš doživjeti....

Tonči kaže...
..

-ispravljen tipfeler... ;-)

uz opasku da je drugi klan imao u rukama čarobni štapić, tj dok je mesić imenovao i dijelio odlikovanja ili pomilovanja.. -sad više nema čarobnog štapića.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 22:39 (ihush).
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Svaka čast ljudi, odlično vas je krenilo zadnja 2-3 dana, ja neman ništa pametnoga za reć budući da nisan politički obrazovan pa samo čitan.

Također budući da san napunia 18 nedavno ovo će bit moji prvi izbori, neman pojma za koga ću glasat, al otom potom.

{#}

Ista stvar i mene muči iako volim raspravljati o društvenim i političkim temama koliko mi to znanje omogućava.

Probat ću se malo informirati u predizbornoj kampanji, najviše preko programa koje mislim da je svaka stranka dužna objaviti. Ukoliko me nijedna stranka neće uvjeriti, neću glasovati za nikoga. Nekako mi se trenutno IDS čini kao ok stranka pošto sam dobio dojam da je Istra najrazvijenije regionalno područje u Hrvatskoj.

P.S. - odnedavno sam počeo sudjelovati u ovoj temi, ali kad vidim da je samo danas napisano već 6 stranica (rekao bih konstruktivnih, ali više paše opširnih) komentara, nekako izgubim volju...

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Ista stvar i mene muči iako volim raspravljati o društvenim i političkim temama koliko mi to znanje omogućava.

Probat ću se malo informirati u predizbornoj kampanji, najviše preko programa koje mislim da je svaka stranka dužna objaviti. Ukoliko me nijedna stranka neće uvjeriti, neću glasovati za nikoga. Nekako mi se trenutno IDS čini kao ok stranka pošto sam dobio dojam da je Istra najrazvijenije regionalno područje u Hrvatskoj.

Ako se meni neka stranka učini dobra, glasat ću za nju, najviše ću na internetu gledat, normalno tu je TV i svakakve reklame. A ako pak ne nađem pogodnu, glasat ću za one za koje mislim da će imat najmanje glasova.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
moderator
sirka666 kaže...

Ako se meni neka stranka učini dobra, glasat ću za nju, najviše ću na internetu gledat, normalno tu je TV i svakakve reklame. A ako pak ne nađem pogodnu, glasat ću za one za koje mislim da će imat najmanje glasova.

I tako baciti svoj glas, jer tvoj glas u tom slučaju neće ništa vrijediti. To ti definitivno nije najbistrije. Ako si zadovoljan postojećim stanjem, glasaj za HDZ. Ako nisi, glasaj za stranku za koju misliš da može donijeti promjene. Stranka za koju misliš da će imati najmanje glasova ne može ništa - neće proći izborni prag i tvoj glas je bačen u vjetar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 22:45 (mbaksa).
15 godina
neaktivan
Ako smatram da prve 3-4 stranke nisu dobre onda je bolje da glasam zadnje kako mi kompanija nebi ukrala glas.
18 godina
moderator
Monopol kaže...
Ako smatram da prve 3-4 stranke nisu dobre onda je bolje da glasam zadnje kako mi kompanija nebi ukrala glas.

Da, tad ti nitko neće moći ukrasti glas, ali s tim si takoreći izjavio da ti odgovara postojeće stanje, iako formalno nisi glasao za stranku na vlasti. {#}

15 godina
neaktivan
Želim da pobjedi najslabiji iako je to nemoguce i to je znak da ne podrzavam sadašnju stranku.
16 godina
protjeran

Ma kako bilo,glasovi če se nabit..i to zna se za koga...Opet ćemo imati zombije glasače...

WP
15 godina
i_rambo_plache kaže...
sirka666 kaže...

{#}

P.S. - odnedavno sam počeo sudjelovati u ovoj temi, ali kad vidim da je samo danas napisano već 6 stranica (rekao bih konstruktivnih, ali više paše opširnih) komentara, nekako izgubim volju...

O tome dali je najrazvijenija i zašto ako je moglo bi se raspravljati, jer Istra nije osjetila patnju Domovinskog Rata, kao niti gore Varaždinska županija i onaj kraj u cjelini  {#}  {#}  !!!!

Ako već želite razmišljati o nekoj opciji, osobno gledam čovjeka koji bi bio na listi te neke konkretne stranke, jer ako je čovijek od djela i riječi, ako zna svoj posao, ako su mu reference kvalitetne i iznadprosječne, a poznajem 1 takvog, SAMO JEDNOG {#}, na žalost, ako nema putra na glavi, ruke umočene do ramena, stoplala mu samo vire iz nečije stražnjice, "zdrava kralježnica", čist kod organa gonjenja i pravosuđa, e tek onda možemo razgovarati o odabiru {#}!!

ATJ Lučko
18 godina
Tonči kaže...

samo što mi se čini da jedan mafijaški klan ima u rukama pravosuđe i policiju pa to i koristi.

da tragedija bude veca, to se jos smatra normalnim radnjama. dok obicni smrtnik ceka u redu kod drzavnog odvjetnistva ili mu spis sa prijavama stoji u ladici pod nekim rednim brojem, ovi grcaju od "narucenog" posla.

mediji isto prelaze preko svega,jer je eto to normalno.  sve je to nakaradno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 23:10 (torrente).
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
sirka666 kaže...

{#}

Ne vidim smisla u tom IDS-u jer je to regionalna stranka,gledaju samo svoje dvorište, i HDSSB je regionalna takođe...

Nama treba netko tko će na nivou cijele države napraviti dobro a ne samo u svom dvorištu.

Mislim da će Zvonko Bušić biti pravo osvježenje za trenutnu političku scenu ,nemojte sad pocet o pricama da je terorist i slicno.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 22:59 (bole_vk).
15 godina
neaktivan

e ljudi znam da sad ovo nema veze s ovim o cem se razgovarate, al mene je oduvijek zanimalo da li je za ulazak u EU bilo kakvo glasovanje ili nesto? mislim ja se ne sjecam niceg...

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Želim da pobjedi najslabiji iako je to nemoguce i to je znak da ne podrzavam sadašnju stranku.

Zašto onda ne iskoristiti mogućnost glasovanja na bolji način i svojim glasom podržati stranku koja ima realne šanse za dolazak na vlast i smjenu postojeće stranke.

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

a poznajem 1 takvog, SAMO JEDNOG {#}, na žalost, ako nema putra na glavi, ruke umočene do ramena, stoplala mu samo vire iz nečije stražnjice, "zdrava kralježnica", čist kod organa gonjenja i pravosuđa, e tek onda možemo razgovarati o odabiru {#}!!

Jedan čovac ne znači puno,hehe,a ko ti je taj da vidimo jel lopina ili nije {#}

15 godina
neaktivan
Zato kaj ne podržavam niti jednu stranju sa vrha ljestvice.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice