Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.308.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Psiho246 kaže...

Uuuuu, pravi tudmanovski govor!

Daj molim te, na takvo laprdanje padaju ovce, a iz moje perspektive nisi rekao nista pametnog niti relevantnog.

Kako nije doslo zbog propusta?

Ako je vec osudivani silovatelj, osudavnik za pokusaj silovanja te optuzenik za silovanje na slobodi, definitivno je doslo do debelog propusta i srpske i bosanske i hrvatske policije.

Da su na vrijeme uhitili ovog bolesnika, ovaj se dogadaj ne bi dogodio i to je cinjenica.

Ti sada ponesen emocijama mozes kukati plakati te drzati svoje govore koliko god hoces ali to ne mijenja cinjenice.

A ako hoces uzrok, pa dali su ti ga vec. Ovaj bolesnik je u ratu ocito ostao psihicki slomljen te sigurno pati od nekakvog poremecaja. Tu nema rasprave jer normalna osoba ne ubija i ne siluje.

Da se odmah reagiralo kako treba, kod prve zrtve, danas se ne bi desilo ovo sta se desilo.

Slazem se s tobom da je sustav pun rupa, ne znam zasto si ti zakljucio da ja to ne mislim.

Zapravo znam, lupetas bezveze i uopce ne razmisljas te dolazis do zakljucka bez ikakvog smisla.

Ti si naivan ako mislis da sakacenje i ubijanje rijesava problem.

Valjda si cuo onu: "kakva vlast, takav narod".

Ti bi odlican primjer davao mladezi sa ubijanjima i sakacenjima, odlicno bi rijesio problem!

Zasto se prije nije nitko toga sjetio?? Aha bilo ih je par, povijest ih pamti kao manijake, ubojice, zlocince, a ironicno protiv takvih bi se borio.

Nasilje stvara jos nasilja, te se s vatrom ne mozes boriti vatrom.

Ti si krscanin jel da? Takvo razmisljanje bi ti trebalo biti poznato...

Malo licemjerno od tebe, jel da? {#}

Gle, zamolio bih ti da mi ne prikačaš neke prostranačke epitete, jednom si me prozivao za HDZ, sad za Tuđmana, koliko puta ti moram ponoviti da prestaneš sa tim sranjima i da nisam stranački nastrojen tip. Nabavi sebi naočale i po stoti ti puta ponavljam čitaj sa razumjevanjem, čak sam ti i olakšao kada sam podebljao "prvenstveno". Kako možeš reći za sistem da je napravio propust kada non stop generira propuste? Izlišno je govoriti o tome kada je faličan. Sakaćenje nisam spomenuo, tako da nemoj tvrditi da sam nešto pisao kada nisam.  Kada se već rasipaš sa uzrečicama valjda si čuo i za onu "Klin se klinom izbija".

Nisam kršćanin i nisam iz Hrvatske, a tvoji komentari na te segmente govore u prilog tvom kvazi "argumentiranju" kada prelaziš na osobne stvari u nedostatku ničeg pametnijeg.

Koliko si površan govori tvoj snobistički lažni humanizam gdje tvrdiš da se oni mogu resocijalizirati, i zbog toga bi te rado vidio u sobičku 2x2 sa njime da vidimo o čemu ćete pričati i kako ćeš ga ti resocijalizirati.

Štrik i tačka, problem globalno neće biti riješen, ali od njega više nećemo očekivati da će nekoga silovati i zadaviti.

Budala bio, budala ostao...
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I onda bi bilo dobro da autostoperi  nose sa sobom barem nož.

Pogledajte film Autostoper s Sean Beanom.

Gle kad ideš nekog pokupit u auto mislim da uzimaš veči rizik od njega samog. Najmanje ti se može desit da te pokrade, a u najgorem slućaju možeš ostat bez auta ili mrtav. Cure koje stopiraju u kasno večernjim satima po meni nisu baš pametne, a ima ih puno takvih nije Antonija jedina, neke nastradaju, a da neće priznat. Uglavnom zaključak je da je rizik obostran, a najgore je curama i još ako su same te nalete na budalu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:08 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Gle kad ideš nekog pokupit u auto mislim da uzimaš veči rizik od njega samog. Najmanje ti se može desit da te pokrade, a u najgorem slućaju možeš ostat bez auta ili mrtav. Cure koji stopiraju u kasno večernjim satima po meni nisu baš pametne, a ima ih puno takvih nije Antonija jedina, a neke nastradaju, a neće priznat. Uglavnom zaključak je da je rizik obostran, a najgore je curama i još ako su same te nalete na budalu.

Malo više nisu pametne, da nemam auto rađe bi hodao...

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Gle kad ideš nekog pokupit u auto mislim da uzimaš veči rizik od njega samog. Najmanje ti se može desit da te pokrade, a u najgorem slućaju možeš ostat bez auta ili mrtav. Cure koji stopiraju u kasno večernjim satima po meni nisu baš pametne, a ima ih puno takvih nije Antonija jedina, a neke nastradaju, a neće priznat. Uglavnom zaključak je da je rizik obostran, a najgore je curama i još ako su same te nalete na budalu.

Malo više nisu pametne, da nemam auto rađe bi hodao...

Sročio sam to na najljepši mogući način za mene su jeb*eno glu*pe. Dobro ti si muškarac i to je druga stvar kao i ja, ali cura si to nesmije dozvolit pogotovo sama.

17 godina
odjavljen

Ajde fala Bogu dragomu da netko misli isto kao ja. Gdje ste bili ranije?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Istina da nisu mogli, jer su bili na vlasti kraće od HDZ-a...ali su napravili masovne probleme, i nisu ništa ispravili, samo pogoršali...nisu ni pokušali. Samim time su isti ko i HDZ, za mene i gori.

Koje to masovne probleme?

Obrazloži tu tvrdnju,argumentiraj.

HDZ treba zabranit zakonom,ustavom kako god.

U Italiji se dogodio sličan slučaj 90-ih, premijer bio lopina i ministri,jednostavno su ih ukinili.

Pozatvarali pa ukinili,tako treba i s HDZ-om,i sa svim strankama koje su se ogriješile o zakon RH.

onda SVE u zatvor ili bolje na goli otok..

15 godina
neaktivan

Pa nebi stopirao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima di nisu čuli za kršenje zakona a kamoli ubojstvo ili otmicu a ne u HR. {#}

P.S Oni imaju par ljudi u zatvoru i to su vjerovatno Balkanci! {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Pa nebi stopirao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima di nisu čuli za kršenje zakona a kamoli ubojstvo ili otmicu a ne u HR. {#}

P.S Oni imaju par ljudi u zatvoru i to su vjerovatno Balkanci! {#}

Meni nebi bio tolko bed stopirat kolko mi nije svejedno nekog povest s autom, a da ga ne poznajem no sve ovisi o pojedincu. Recimo imam frenda koji je cjeli svijet proputovao i stopiranje i takve stvari su uobičajene vani. No dobro opet teško da je on mogao na nekog luđeg od njega samog naletit tak da se ne brinem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:28 (Đapa club).
16 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Šta si mahao s njim po sred ulice{#}

Stavit ga zapas i ne pokazivat i nema toga ko će skužit da imaš nož.

ne,nego su se neki idioti potukli u kaficu i murja nas ispretresala ni krive ni duzne :/

WP
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
Praetorian1 kaže...

ne,nego su se neki idioti potukli u kaficu i murja nas ispretresala ni krive ni duzne :/

Kako noz mozes koristiti za obranu? Koliko znam to je orudje napravljeno za direktno ubijanje a ne onesposobljavanje, u najboljem slucaju krvarenje. Pa mi sad reci zasto bi nosio noz za obranu? Osim ako ne zelis malo "naucit pameti" napadaca/e. Imas elektro soker koji je i vise nego dovoljan za samoobranu pa ga nosi. Jel prakticno? Nije. Ali nisam siguran da zelis imati necji zivot na rukama zato jer si se "branio".

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 3:23 (GimmieCorsair).
16 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...
netko,netkovic kaže...
Praetorian1 kaže...

Kako noz mozes koristiti za obranu? Koliko znam to je orudje napravljeno za direktno ubijanje a ne onesposobljavanje, u najboljem slucaju krvarenje. Pa mi sad reci zasto bi nosio noz za obranu? Osim ako ne zelis malo "naucit pameti" napadaca/e. Imas elektro soker koji je i vise nego dovoljan za samoobranu pa ga nosi. Jel prakticno? Nije. Ali nisam siguran da zelis imati necji zivot na rukama zato jer si se "branio".

Shvacam te u potpunosti, ali nije bilo zato da bih ubio nekoga,nego samo da bih se osječao sigurnije. Anyway naučio sam da je najsigurnije se uzdati u snagu :D

WP
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
GimmieCorsair kaže...
netko,netkovic kaže...
Praetorian1 kaže...

Shvacam te u potpunosti, ali nije bilo zato da bih ubio nekoga,nego samo da bih se osječao sigurnije. Anyway naučio sam da je najsigurnije se uzdati u snagu :D

A i pazi sebe malo. ne zelis da ljudi steknu krivu sliku o tebi, kad se u mom mjestu procuje da netko nosi noz nije ljudima bitno jel za samoobranu il nesto drugo, pocinju prisivati price da si drogeras sigurno, nasilnik, ubojica itd.

Gamers Don't Die, They Respawn.
18 godina
neaktivan
Cuj, onaj tko napadne nekog s nozem, vec je dovoljno glup.
Znam osobu koja (legalno) nosi pistolj (kao djelatna vojna osoba visokog cina) i dvaput je u zivotu napadnuta, jednom je samo upozorio da je naoruzan, a drugi je bilo samo dovoljno da ga izvadi. Razbojnici su se dali u bijeg iako su u drugom slucaju imali revolver.

Danas je setati ulicom opasno. Pljacke su sve cesce i po danu, ulica je divlji zapad, a policija je nemocna i uglavnom ih nije briga.

18 godina

Ova tema je puna nasilja :(

... bit cu ja i gori!!!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

I paranoje.

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Cuj, onaj tko napadne nekog s nozem, vec je dovoljno glup.
Znam osobu koja (legalno) nosi pistolj (kao djelatna vojna osoba visokog cina) i dvaput je u zivotu napadnuta, jednom je samo upozorio da je naoruzan, a drugi je bilo samo dovoljno da ga izvadi. Razbojnici su se dali u bijeg iako su u drugom slucaju imali revolver.

Danas je setati ulicom opasno. Pljacke su sve cesce i po danu, ulica je divlji zapad, a policija je nemocna i uglavnom ih nije briga.

Mislim da je ovo malo over to :) 

Pa nije Zagreb Bronx , ili bilo koji drugi grad u hrvatskoj. 

Inaće ja sam iz manjeg mjesta, tj. okolice jednog manjeg mjesta, u prijevodu "pripizd*ne",  i znam da je oduvijek bilo koje kakovih sran*a , ali sve je to , ajd moglo bi se reć "normalno" , naime uvijek je bilo onih koji su se htjeli "potegnut" na abavama isl. na nekima je bilo ćak i vađenja dugih cijevi i rafalne paljbe, bogu hvala u zrak, a sve u večini slućajeva zbog upucavanja curi iz drugog mjesta koja je by the way bila "zauzeta" s momčinom iz istog mjesta , i onda su nastale tučanjave između momčina jednog i drugog mjesta, nekad je bilo manje nekad više krvi. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
18 godina
woodgamesfx kaže...
 a sve u večini slućajeva zbog upucavanja curi iz drugog mjesta koja je by the way bila "zauzeta" s momčinom iz istog mjesta , i onda su nastale tučanjave između momčina jednog i drugog mjesta, nekad je bilo manje nekad više krvi. 

To me podsjeca na borbu bikova :)

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

I paranoje.

kultura straha

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...
 a sve u večini slućajeva zbog upucavanja curi iz drugog mjesta koja je by the way bila "zauzeta" s momčinom iz istog mjesta , i onda su nastale tučanjave između momčina jednog i drugog mjesta, nekad je bilo manje nekad više krvi. 

To me podsjeca na borbu bikova :)

Da odnedavno ( prije 2-3 godine ) i to se organizira u jednom mjestu :) , a samo da napomenem da sam iz okolice Zagreba, a ne dalmatinske zagore gdje je takav običaj , uobičajen i naravno očekivano ta manifestacija se tako lijepo udomačila tj. asimilirala te postala prihvačena da je to milina , mislim da oko 10tak tisuća ljudi dolazi to gledat. 

Pitam se da legaliziraju borbe pasa, mislim da bi posjećenost bila kao na finalu američkog nogometnog kupa. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
seneka kaže...

ja tebe ništa ne razumijem{#}

{#}

Evo, da pojasnim... smrtna kazna - nepotrebna, jer ubojice treba natjerati na rad, a ne zato što je takva kazna stravična.

Za slučajeve koji jednostavno ne prestaju sa sranjima, tipa ubija druge zatvorenike, jer ionako ima doživotnu - metak u čelendaricu, dok ekipa vani sa transparentima protestira kako je svijet okrutan.

18 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx

Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!

... bit cu ja i gori!!!
18 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx

Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!

Ja koji sam odgojen u katoličkom duhu im se naje*bem mame, mamine, najbitinija stvar im je da na misi krenu s onim teleskopima uzimat lovu. Netrebaju im križari kad imaju njega..

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 13:06 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

sada neću braniti nikoga, ali pročitajte tekst:

"Sa žaljenjem konstatiramo da državna tijela nisu adekvatno, po službenoj dužnosti, reagirala na otvorene izričaje netrpeljivosti prema katolicima na onaj isti način kako su reagirali kada se radilo o pravima drugih ugroženih zajednica i pojedinaca. Držimo da treba prekinuti s praksom prozivanja i omalovažavanja katolika zbog njihove vjerske pripadnosti, njihova načina života, njihovih vjerskih uvjerenja i učenja, koja se bez ikakvih argumenta proglašavaju nazadnima"

Moram primjetiti da taj tekst baš i nije = svatko tko kaže da je crkva nazadna ne smije proći nekažnjeno.

Index.hr{#}

iddqd
18 godina
badmad kaže...
tnakir kaže...

sada neću braniti nikoga, ali pročitajte tekst:

"Sa žaljenjem konstatiramo da državna tijela nisu adekvatno, po službenoj dužnosti, reagirala na otvorene izričaje netrpeljivosti prema katolicima na onaj isti način kako su reagirali kada se radilo o pravima drugih ugroženih zajednica i pojedinaca. Držimo da treba prekinuti s praksom prozivanja i omalovažavanja katolika zbog njihove vjerske pripadnosti, njihova načina života, njihovih vjerskih uvjerenja i učenja, koja se bez ikakvih argumenta proglašavaju nazadnima"

Moram primjetiti da taj tekst baš i nije = svatko tko kaže da je crkva nazadna ne smije proći nekažnjeno.

Index.hr{#}

Tko omalovazava katolike? 

Biskupi su ti koji su nedavno govorili protiv antigay skupa. Oni su ti koji govore protiv "crvenih komunista". Oni su ti koji brane svoje pope pedofile koji ne idu u zatvor nego u drugu zupu. Oni su ti koji uzimaju iz proracuna parsto milijuna godisnje. Oni su ti koji ne placaju PDV i ne daju financijska izvjesca.

Po cemu su oni to potlaceni? Ko ih to progoni i omalovazava?

Katolickoj crkvi je u Hrvatskoj ko bubregu u loju. Radi sto hoce, za nista nije odgovorna i jos se hrani iz drzavnog proracuna.

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Biskupi su ti koji su nedavno govorili protiv antigay skupa. Oni su ti koji govore protiv "crvenih komunista". Oni su ti koji brane svoje pope pedofile koji ne idu u zatvor nego u drugu zupu. Oni su ti koji uzimaju iz proracuna parsto milijuna godisnje. Oni su ti koji ne placaju PDV i ne daju financijska izvjesca.

Po cemu su oni to potlaceni? Ko ih to progoni i omalovazava?

Katolickoj crkvi je u Hrvatskoj ko bubregu u loju. Radi sto hoce, za nista nije odgovorna i jos se hrani iz drzavnog proracuna.

ništa od ovog što si napisao ne mijenja činjenicu da naslov članka na portalu nema veze sa onim što je izjavljeno.

iddqd
16 godina
neaktivan

MAJKA DEUSCHLAND DOBRODOSLA, krscanka europa

{#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
badmad kaže...

ništa od ovog što si napisao ne mijenja činjenicu da naslov članka na portalu nema veze sa onim što je izjavljeno.

Novinari to jesu malo preuveličali no to ne mijenja činjenicau da se crkva prema jednima odnosi na jedan način, a prema drugima na drugi. 

Srž svega je to što crkva gubi svoju moć i (loš)utjecaj nad narodom i na ovaj način to pokušava vratiti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Drago kaže...

A pazi ove besmislenosti -  s obzirom da su moji Galići Vrgorčani relativno sam često kao dijete išao iz Splita u Vrgorac za vikend preko te Stupice i znam da tu odroni kamenja nisu bili tako rijetki - jednom u par godina je bilo normalno. Tada je "naslijeđe komunizma" u socijalizmu bilo takvo da bi se taj odron raščistio najčešće isti dan ili, ako je veći, za dva dana. 

To "nasliljeđe komunizma" se, međutim, nije probilo do današnjeg trenutka, pa umjesto toga Kalmeta i ekipa kontempliraju mjesecima nad stjenčugom. Negdje sam pročitao da sanacija ceste i razbijanje i odvoz ove gromade košta 75.000 kuna, a izgradnja tunela 10 milijuna eura. (Naravno, u predračunu, ali kako to rade Hrvatske ceste za očekivati je da će kao i sve ostalo u njihovom aranžmanu na koncu stajati tri puta više).

Jer je krucijalno da tih 100-200 auta šta dnevno prođu baš kroz tunel i to sad kad imaš i autoput i barem jedan alternativni put za koji ja znam.

A koliko je "krucijalna" Kalmeti ta cesta govori podatak da je zadnjih 6 mjeseci - zatvorena.

Ali, on bi gradio (i "bojao", stavljao "signalizaciju", "opremao"...) tunel od 10 milja eura u predračunu... 

Drago, probijen je tunel... :)

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/probijen-tunel-kroz-stijenu-na-cesti-makarska-vrgorac.html

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
18 godina
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?

To je super - negdje do rujna će i cesta opet biti otvorena...

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice