Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.310.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
rambox kaže...

Pa nije moguce da se i ti hvataš ko Muha u Paukovu mrežu, te legalizacije droge to je klasicna greška totalno neupucenih do daske u tu temu a kaj se tice Vjerunauka to ne bi niko ukinul danas sigurno nit Crveni, Žuti pa nit Mali zeleni ili Naranđasti recimo ta vremena su prošla na ovim prostorima.{#}

Poanta je da kod nas niti jedna vlast nevalja u tom je problem, HDZ je normalno najviše jahal na leđima ljudi po svojoj volji pa su najviše krivi ali SDP isto tak nije ništa napravil spomerna vrjednog dok su bili na vlasti i oni su dodali svoje glupandarije na Vagu itekak.{#}{#}

Baš tak, SDP je nastavil di je HDZ stal, i kasnije im predao njihov biznis onak kak su ga započeli.

Sve u padajućim tonovima...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
rambox kaže...

Pa nije moguce da se i ti hvataš ko Muha u Paukovu mrežu, te legalizacije droge to je klasicna greška totalno neupucenih do daske u tu temu a kaj se tice Vjerunauka to ne bi niko ukinul danas sigurno nit Crveni, Žuti pa nit Mali zeleni ili Naranđasti recimo ta vremena su prošla na ovim prostorima.{#}

Poanta je da kod nas niti jedna vlast nevalja u tom je problem, HDZ je normalno najviše jahal na leđima ljudi po svojoj volji pa su najviše krivi ali SDP isto tak nije ništa napravil spomerna vrjednog dok su bili na vlasti i oni su dodali svoje glupandarije na Vagu itekak.{#}{#}

Baš tak, SDP je nastavil di je HDZ stal, i kasnije im predao njihov biznis onak kak su ga započeli.

Nema Boga ni te računice po kojoj se u milijunima pa i milijardama kuna mogu izjednačiti u pljački.

Cemetary gates
17 godina
protjeran
thedream kaže...
doxy kaže...
rambox kaže...

Nema Boga ni te računice po kojoj se u milijunima pa i milijardama kuna mogu izjednačiti u pljački.

O ma nemoj...LoL.

Onda očito si spavao za njihovo vrijeme i dosta toga propustio.

Istina da nisu mogli, jer su bili na vlasti kraće od HDZ-a...ali su napravili masovne probleme, i nisu ništa ispravili, samo pogoršali...nisu ni pokušali. Samim time su isti ko i HDZ, za mene i gori.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
18 godina
doxy kaže...
thedream kaže...
doxy kaže...
rambox kaže...

O ma nemoj...LoL.

Istina da nisu mogli, jer su bili na vlasti kraće od HDZ-a...ali su napravili masovne probleme, i nisu ništa ispravili, samo pogoršali...nisu ni pokušali. Samim time su isti ko i HDZ, za mene i gori.

SDP je, predvidjevsi ekonomsko stanje drzave radio svakakve rezove potrebne kako bi drzava mogla vracati kredite.

Onda je HDZ na izborima srao po SDPu da nam je gore (da nam je barem sada kao onda) sada i da su sranja napravili, pa je dosao HDZ na vlast i poceo sa daljnjom mutnom privatizacijom i dizanjem kredita kako bi otplatili stare, te tek prije par mjeseci kada je vec, tako reci, kasno, poceli su uvoditi neke kvazi reforme o kojima je SDP pricao prije ohoho godina.

Onda je dosla sadasnjost i sve je u qrcu, a ti jos uvijek pusis propagandu HDZ-a. xD

Sigurno da SDP ima svojih musica, te su me ovdje forumasi uvjerili da je Milanovic i ne bas preinteligentan, ali Racan je bio covjek.

SDP nije savrsen, ali je sigurno najbolja alternativa HDZu. Problem je sto Hrvatska nema nikakve stranke sa cvrstim stavovima i odlucnim clanovima.

Takav je i narod, po uzoru na vlast.

- Psiho246
17 godina

Koje to masovne probleme?

Obrazloži tu tvrdnju,argumentiraj.

HDZ treba zabranit zakonom,ustavom kako god.

U Italiji se dogodio sličan slučaj 90-ih, premijer bio lopina i ministri,jednostavno su ih ukinili.

Pozatvarali pa ukinili,tako treba i s HDZ-om,i sa svim strankama koje su se ogriješile o zakon RH.

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
thedream kaže...
doxy kaže...
rambox kaže...

O ma nemoj...LoL.

Ma joj ne da mi se vjeruj mi. Štagod mislio, misli i dalje. Ja znam da bi HDZ ukinuo kao političku stranku i da bi mi kao pravna osoba odgovarala svom svojom imovinom i imovinom svojih članova za štetu nanesenu RH. To bi ja napravio.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 18:37 (thedream).
18 godina
thedream kaže...

Ma joj ne da mi se vjeruj mi. Štagod mislio, misli i dalje. Ja znam da bi HDZ ukinuo kao političku stranku i da bi mi kao pravna osoba odgovarala svom svojom imovinom i imovinom svojih članova za štetu nanesemu RH. To bi ja napravio.

Buduci da je vecina iz vrha HDZ-a, i njeni bivsi clanovi koji su bili navrhu optuzeni za neku vrstu pronevjere novca, tj. krsenja zakona, logicna je izjava da je HDZ zlocinacka organizacija, tako da ni meni bas nije jasno kako ta stranka jos postoji, ali ovo je ipak Hrvatska, tu je sve moguce. xD

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
thedream kaže...

Ma joj ne da mi se vjeruj mi. Štagod mislio, misli i dalje. Ja znam da bi HDZ ukinuo kao političku stranku i da bi mi kao pravna osoba odgovarala svom svojom imovinom i imovinom svojih članova za štetu nanesemu RH. To bi ja napravio.

Buduci da je vecina iz vrha HDZ-a, i njeni bivsi clanovi koji su bili navrhu optuzeni za neku vrstu pronevjere novca, tj. krsenja zakona, logicna je izjava da je HDZ zlocinacka organizacija, tako da ni meni bas nije jasno kako ta stranka jos postoji, ali ovo je ipak Hrvatska, tu je sve moguce. xD

Meni nije zaista jasno kao ekonomistu kako je moguće tolike milijarde izvući iz zemlje, ili šta ja znam, spiskati, a da se ne može ući u trag novcu. Mislim, u dio se ušao, ali, za sve gotovo da mora postojati račun, mora postojati nekakva potvrda transakcije. Pa nije valjda u qurac došao na sajam brodova i rekao, alo momak, daj mi onaj - malo vitra, i izvadio kesu sa par milijuna eura..

Hm..a jesam blesav ha..sam se pitam i sam si odgovorim, naravno da je to napravio. {#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

SDP je, predvidjevsi ekonomsko stanje drzave radio svakakve rezove potrebne kako bi drzava mogla vracati kredite.

Onda je HDZ na izborima srao po SDPu da nam je gore (da nam je barem sada kao onda) sada i da su sranja napravili, pa je dosao HDZ na vlast i poceo sa daljnjom mutnom privatizacijom i dizanjem kredita kako bi otplatili stare, te tek prije par mjeseci kada je vec, tako reci, kasno, poceli su uvoditi neke kvazi reforme o kojima je SDP pricao prije ohoho godina.

Onda je dosla sadasnjost i sve je u qrcu, a ti jos uvijek pusis propagandu HDZ-a. xD

Sigurno da SDP ima svojih musica, te su me ovdje forumasi uvjerili da je Milanovic i ne bas preinteligentan, ali Racan je bio covjek.

SDP nije savrsen, ali je sigurno najbolja alternativa HDZu. Problem je sto Hrvatska nema nikakve stranke sa cvrstim stavovima i odlucnim clanovima.

Takav je i narod, po uzoru na vlast.

SDP nije jednak kao HDZ ali da su dobri nisu štoviše loši su.... sa ovim da Hrvatska nema stranke sa čvrstim stavovima se slažem u potpunosti i sa time da je račan bio dobar političar ali bez odlučnosti, čvrstine...

Ne vidim izlaza iz ove naše situacije{#}

Arma 2-Chiko
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kako ne shvaćate da je smrtna kazna sve samo ne kazna.

Da mogu birati doživotni zatvor ili smrtnu kaznu odabrao bih smrtnu kaznu svaki put.

Doživotni zatvori i društveno koristan rad!

Mnogi kažu da bi rađe smrtnu, pa dok ti se ponudi opcija biraš život, čovjek ima instinkt za preživljavanjem i rijedak je onaj tko bi radije umro nego živio. Teške su to situacije di bi si sami presudili život... jako je malo takvih mudonja.

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Joj danas sam ju vidio u gradu fuj, obukla je neke vruče hlačice, a nožurine ko balvani.

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Danny_HR kaže...

Da mogu birati doživotni zatvor ili smrtnu kaznu odabrao bih smrtnu kaznu svaki put.

Mnogi kažu da bi rađe smrtnu, pa dok ti se ponudi opcija biraš život, čovjek ima instinkt za preživljavanjem i rijedak je onaj tko bi radije umro nego živio. Teške su to situacije di bi si sami presudili život... jako je malo takvih mudonja.

ovo što kažeš đapa je  točno, ne postoji ništa strašnije od smrtne kazne,pri tome mislim na alternativno robijanje u zatvorima  zemlja zapadne civilizacije
nekoliko dobrih filmova obrađuje tu temu ,i nakon njih čovjek  promjeni uvriježen stav da je dugotrajna robija teža kazna
smrt je konačna

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 19:14 (seneka).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
Đapa club kaže...
Danny_HR kaže...

ovo što kažeš đapa je  točno ne postoji ništa strašnije od smrtne kazne,pri tome mislim na zatvore u zemljama zapadne civilizacije
nekoliko dobrih filmova obrađuje tu temu ,i nakon njih čovjek  promjeni uvriježen stav da je dugotrajna robija teža kazna
smrt je konačni kraj

Kod dugotrajne robije uvijek posotoji način da izađeš, ali umrjet nitko ne želi. Jedino recimo pedofili i silovatelji nisu baš sretni po zatvorima jer ih drže ostali na piku kao takve pa i lošije prolaze.

15 godina
neaktivan

Doživotni zatvor + maltretiranje u njemu, mislim da bi to bilo super za tog mostruma! {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Doživotni zatvor + maltretiranje u njemu, mislim da bi to bilo super za tog mostruma! {#}

Takvi ko on uvijek dobe porciju jer nitko ne voli silovatelje djevojčica.

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

ma ne,đapa je manje više sve rekao
kazna bi bila smrtna,s godinom dana odgode
pa nije europa odustala od smrtne kazne pd ne znam pritiskom vatikana,pa kao nije čovjek dao pa ne može ni oduzeti život
odustala je jer je to nabrutalnija i najstravičnija kazna

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Monopol kaže...

pa nije europa odustala od smrtne kazne pd ne znam pritiskom vatikana,pa kao nije čovjek dao pa ne može ni oduzeti život

Takvu monstrum i zaslužuje.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

recimo,ali eto to su civilizacijske stečevine i nema smrtne kazne
čak mislim da je to u redu,velim, nekoliko igranih filmova prema istinitim događajima mi je zabetoniralo stav - protiv smrtne kazne

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
EraserHead kaže...

recimo,ali eto to su civilizacijske stečevine i nema smrtne kazne
čak mislim da je to u redu,velim, nekoliko igranih filmova prema istinitim događajima mi je zabetoniralo stav - protiv smrtne kazne

da nije ovaj jedan od : http://www.imdb.com/title/tt0139668/

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
Monopol kaže...

Najbrutalnija i najstravičnija kako kome, ali najgora moguća izuzev mučenja. Ja podržavam smrtne kazne jer takvi kao ovaj lik se u popravnoj instituciji neće opametiti. No opet kroz povijest su ljudi bili osuđivani na smrt pa se kasnijim tehnološkim analizama ustanovilo da nisu bili krivi kako su i sami tvrdili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 19:38 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

da nije ovaj jedan od : http://www.imdb.com/title/tt0139668/

i taj između ostalih

Đapa club kaže...

Najbrutalnija i najstravičnija kako kome, ali najgora moguća izuzev mučenja. Ja podržavam smrtne kazne jer takvi kao ovaj lik se u popravnoj instituciji neće opametiti. No opet kroz povijest su ljudi bili osuđivani na smrt pa se kasnijim tehnološkim analizama ustanovilo da nisu bili krivi kako su i tvrdili.

normalno da je sustavno mučenje gore,ali i ovo što kažeš o nevinima koje su smaknuli je dio te priče

16 godina
seneka kaže...

Najstravičnija kazna? Šalite se, zar ne?

Metak u čelendaru je namilosrdniji način za riješiti se određene nakupine bjelančevina, a to što su ljudi je*eno empatična bića, pogotovo u zapadnoj civilizaciji, potpuno je druga priča.

Pa napravit ću ja film nakon kojega će ljudi cmizdriti zbog toga što mi je netko posjekao moje omiljeno drvo, ili zbog toga što mi pesek ima tumor ili ne znam što.

Kada je zadovoljavanje pravde (zaboravljena riječ u zapadnoj civilizaciji) u pitanju, emocije su potpuno sporedna stvar i ako imamo masovnog ubojicu, koji leži u zatvoru, a čak i tamo ubija nekoga, taj nema što raditi na ovome svijetu, pa makar mi bio i rođeni otac.

Osoba koja drugu osobu, ili više njih, liši života sa namjerom - nema više status ljudskog bića, po meni. Ne treba ih mučiti, ili ne znam što, jer nismo je*ene zvijeri, ali ležati u zatvoru ne bi smio.

Teški rad za dobrobit države, ili komad olova u čelu, opet za dobrobit države.

Cijela priča oko raznih injekcija, plinova i ubijanja električnom strujom, a sve to pred je*enom publikom, je ono što je krajnje nakaradno i u suštini debelo nepotrebno.

Morbidni show, pod krinkom "humanog" lišavanja života.

Iako sam sto puta rekao da smrtna kazna nema smisla, ne zato što je okrutna, nego zato što se društvu potpuno nekorisna osoba tako oslobađa onoga što je suština iza zatvaranja najtežih zločinaca, a to je ispaštanje

Svako zlo, pogotovo svjesno počinjeno, mora biti popraćeno nečim pozitivnim.

Ja vidim da dosta sela nema nasipe, a koliko znam država ima dovoljno novca za par stotina lopata...ako me razumijete {#}

17 godina
neaktivan
eevek kaže...
seneka kaže...

Najstravičnija kazna? Šalite se, zar ne?

Metak u čelendaru je namilosrdniji način za riješiti se određene nakupine bjelančevina, a to što su ljudi je*eno empatična bića, pogotovo u zapadnoj civilizaciji, potpuno je druga priča.

Pa napravit ću ja film nakon kojega će ljudi cmizdriti zbog toga što mi je netko posjekao moje omiljeno drvo, ili zbog toga što mi pesek ima tumor ili ne znam što.

žava ima dovoljno novca za par stotina lopata...ako me razumijete {#}

ja tebe ništa ne razumijem{#}

16 godina
neaktivan

Ma i ljudi su glupi šta stopiraju. Kao da su se juče rodili i neznaju na šta su sve ljudi-životinje spremni napravit.

Ja recimo nebih nikada stopirao. I kad ja idem s autom i vidim da netko stopira ja samo po gasu.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ma i ljudi su glupi šta stopiraju. Kao da su se juče rodili i neznaju na šta su sve ljudi-životinje spremni napravit.

Ja recimo nebih nikada stopirao. I kad ja idem s autom i vidim da netko stopira ja samo po gasu.

Već smo ustanovili da je to izuzetan problem za ljude u manjim, udaljenijim krajevima. Njima je stopiranje svakodnevica.

3D dizajner
16 godina
neaktivan

I onda bi bilo dobro da autostoperi  nose sa sobom barem nož.

Pogledajte film Autostoper s Sean Beanom.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan

Suzavac od 35kn bi joj možda spasio život..ili ga bar produžio da pobjegne..mislim, nikad nećemo znati..zar ne..

Cemetary gates
16 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

I onda bi bilo dobro da autostoperi  nose sa sobom barem nož.

Pogledajte film Autostoper s Sean Beanom.

Nošenje noža čak i za osobnu zaštitu je kažnjivo, ja sam to naučio na teži način...

WP
16 godina
neaktivan

Šta si mahao s njim po sred ulice{#}

Stavit ga zapas i ne pokazivat i nema toga ko će skužit da imaš nož.

F.C LIVERPOOL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice