igram nogomet, dižem utege il sam pred kompom
zadovoljavaj po kucama
spremi si sobu...skineš si starce s vrata, imaš čistu sobu a i vrem prođe...
ha?
Buwahahahhaa
jako zabavno.
pa...evo jedna ideja ak živiš u zgradi..
Raspali Nessun dorma il i neku drugu operu, ariju, i vidjet ćeš kako će susjedi ludjeti.
Situacija može postati dosta...hm... zanimljiva (!) :)
čitam ovakve teme
Radi sklekove
Upiši teretanu
Igraj igre
gledaj filmove iili serije
odi van prošetat
sjedni i popij kavu
posjeti stranice za odrasle
Ali najbolje ti je napraviti ovo:Legni se u krevet,zatvori oči te drijemaj,slušaj muziku ili meditiraj.Tako će ti se mozak i tijelo opustit i odmorit,a proći će ti i vrijeme.
Upiši teretanu
Igraj igre
gledaj filmove iili serije
odi van prošetat
sjedni i popij kavu
posjeti stranice za odrasle
Ali najbolje ti je napraviti ovo:Legni se u krevet,zatvori oči te drijemaj,slušaj muziku ili meditiraj.Tako će ti se mozak i tijelo opustit i odmorit,a proći će ti i vrijeme.
Haha, dobar savjet, thumb up
Ne otvaram ovako glupe teme!
uzmi si flat i problemi su rješeni
Ja radim na svom programu, uvijek se nesto nađe, a kad ne to izađem s prijateljima..
ha?
Buwahahahhaa
jako zabavno.
pa...evo jedna ideja ak živiš u zgradi..
Raspali Nessun dorma il i neku drugu operu, ariju, i vidjet ćeš kako će susjedi ludjeti.
Situacija može postati dosta...hm... zanimljiva (!) :)
sto si probao? hehhehe e
Dosadno je dosadnim ljudima.
sto si probao? hehhehe e
eh, da samo probao... susjedi me baš "vole" :D
ne, bez zajebancije**, redovito to puštam nna najjače jer volim klasičnu glazbu i arije, a nessun dorma mi je baš nekako dobra. :D
Visiti na BOL-u.
Skini si Joomlu, instaliraj ju, pročitaj hrpu tutorijala, djelove koji ti se ne čitaju pogledaj na jutubu i napravi web stranicu.
To če te zabaviti za dulje vrijeme, zagarantirano.
Samo nemoj zaboraviti na curu, od nje imaš najviše koristi nego od bilo čega drugog :)))
Ček malo! A nitko ne ide pit kad mu je dosadno?
meni kad je dosadno hodam po kuci i razmisljam sto da radim sjednem se za komp upalim internen ugasim ga i opet hodam po kuci sjednem se za komp pogledam sto imam za igrat sve dosadilo i opet hodam po kuci jedino ako se nađe neki dobri film ili serija na tv u ili ako imam novu igru (onda mi nije dosadno) :D
meni kad je dosadno onda gledam filmove ili igram igrice...
meni vise sad nebude dosadno...dolazi skola...dosadno ce biti samo na pojedinim satovima...
youtube, i gledas epizode vecernje skole, pa jos epizode lud zbunjen normalan, ima puuno toga na youtube tako da nikad nije dosadno.
Nadji fuckin prijatelje!! Bavi se sportom!! Nađi curu (ili nekoliko cura)!!! Pocni piti!! :D
Cinjenica da otvaras ovakvu temu na forumu pokazuje da si stvarno u krizi!
Napravi barem 2 od ova 4 savjeta! Pozdrav!
nebih znao sto, nikad mi nije dosadno, jos da imam vremena sve stic....
drkaj
drkaj
Tema je stara 2 godine, autor je protjeran, a i sigurno se nekako zabavio u ove 2 godine.
drkaj
a eto niđoo malo kasnis sa svojim otkricem amerike
Čitaj Mentalistove postove
čitam, vozim bicikl, učim kartat belu (bezuspješno), šetnja gradom, surfam netom, kava s frendovima, čuvam klinca od sestre, pumpam sklekove (onda se gledam u ogledalu sa facom "kak sam si yeben"), svađam se na forumima, odem na kupanje (sad kad su već karlovačke grabe tople) - a ak mi je jako dosadno, sve navedeno radim odjednom