Smeta li vam bumpanje tema?

poruka: 12
|
čitano: 2.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bi li vam smetalo da netko, ukoliko u temi nema zadovoljavajućih odgovora, nakon 12 sati - temu bumpa?

Pričam samo o temama u kojima se traži pomoć.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:30 (Random.).
16 godina
protjeran
RE: Smeta li vam bumpanje tema?
Random. kaže...

Bi li vam smetalo da netko, ukoliko u temi nema zadovoljavajućih odgovora, nakon 12 sati - temu bumpa?

Ne! Jel ima puno tema koje propustim... A opet su zanimljive Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan

Ne??

Mada je moram priznati malo iritantno i bude u oci.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
16 godina

Ne! Jer to osvježava temu i spašava je od zaborava.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
17 godina
neaktivan

Mene smeta samo ako je tema tipa "Možete preporučiti WC papir?" i neki klinjo se*e i bumpa temu nakon 50 minuta i napiše "ŠTA NIKO NEZNA NEKI DOBAR PAPIR?"

Karikiram, ali you get the picture ;)

PSN: filip99 //
17 godina
AlienWare1 kaže...

Mene smeta samo ako je tema tipa "Možete preporučiti WC papir?" i neki klinjo se*e i bumpa temu nakon 50 minuta i napiše "ŠTA NIKO NEZNA NEKI DOBAR PAPIR?"

Karikiram, ali you get the picture ;)

slažem se

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
17 godina
Random. kaže...

Pričam samo o temama u kojima se traži pomoć.

pa nemozes stalno covjeca pricekaj dan pa dva pa onda bumpaj kaj bi tebi moro neko odma odgovorit ja znam temu ostavit po 2 dana dok ne dobim odgovor

Nothing is true, everything is permitted
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa nemozes stalno covjeca pricekaj dan pa dva pa onda bumpaj kaj bi tebi moro neko odma odgovorit ja znam temu ostavit po 2 dana dok ne dobim odgovor

Nakon dvanaest sati su se izredale sve moguće teme pa mi se čini nemogućim da se nekoga time dosađuje. A kod nekih pitanja je vrlo malo vjerojatno da će ti netko dati odgovor a tema je na dnu u dvije minute.

Zato je negdje važno ponoviti pitanje, odnosno bumpati, ali sve u razumnom roku.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan

BUMP Belji seSmijeh

PSN: filip99 //
16 godina
neaktivan

Ovisi o kontekstu. Ne smeta, pogotovo ako su u pitanju teme gdje treba nekome pomoci.

Iako nemam nista ni protiv bumpanja bilo koje teme iz koje moze izaci korisna rasprava, bila ona IT ili iz sfere Ostalo.

Mislim da bi bilo super da pokretac teme ima tipku da bumpa temu tri puta, u periodu u kojem zeli. Bolje to nego da pisemo bump.

17 godina

da, bilo bi fora da postoji tipka, koja kad se stisne postavlja temu na vrh aktivnih, ali a se moze koristit jednom u 12 sati, ajmo to predlozit adminima

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
17 godina
odjavljen

Mislim da je već bilo rasprave o ovome i da je prijedlog odbijen zbog mogućnosti zlouporabe/spama. A ako bi se stavljala ta opcija, mislim da bi 1 bump u 24h bio dovoljan i samo 3 bumpa u tjedan dana po useru - ipak će se malo misliti kada i kako se ta opcija koristi. Ili da bude u vezi sa brojem zvjezdica. 1 zvjezdica = 1 bump u tjedan dana. Polovice nebi računao. Bump tema usera "mlađih" od 1 mjeseca mora odobrit mod.

Ali to su samo moji prijedlozi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice