Bi li vam smetalo da netko, ukoliko u temi nema zadovoljavajućih odgovora, nakon 12 sati - temu bumpa?
Pričam samo o temama u kojima se traži pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bi li vam smetalo da netko, ukoliko u temi nema zadovoljavajućih odgovora, nakon 12 sati - temu bumpa?
Ne! Jel ima puno tema koje propustim... A opet su zanimljive 
Ne??
Mada je moram priznati malo iritantno i bude u oci.
Ne! Jer to osvježava temu i spašava je od zaborava.
Mene smeta samo ako je tema tipa "Možete preporučiti WC papir?" i neki klinjo se*e i bumpa temu nakon 50 minuta i napiše "ŠTA NIKO NEZNA NEKI DOBAR PAPIR?"
Karikiram, ali you get the picture ;)
Mene smeta samo ako je tema tipa "Možete preporučiti WC papir?" i neki klinjo se*e i bumpa temu nakon 50 minuta i napiše "ŠTA NIKO NEZNA NEKI DOBAR PAPIR?"
Karikiram, ali you get the picture ;)
slažem se
Pričam samo o temama u kojima se traži pomoć.
pa nemozes stalno covjeca pricekaj dan pa dva pa onda bumpaj kaj bi tebi moro neko odma odgovorit ja znam temu ostavit po 2 dana dok ne dobim odgovor
pa nemozes stalno covjeca pricekaj dan pa dva pa onda bumpaj kaj bi tebi moro neko odma odgovorit ja znam temu ostavit po 2 dana dok ne dobim odgovor
Nakon dvanaest sati su se izredale sve moguće teme pa mi se čini nemogućim da se nekoga time dosađuje. A kod nekih pitanja je vrlo malo vjerojatno da će ti netko dati odgovor a tema je na dnu u dvije minute.
Zato je negdje važno ponoviti pitanje, odnosno bumpati, ali sve u razumnom roku.
BUMP 

Ovisi o kontekstu. Ne smeta, pogotovo ako su u pitanju teme gdje treba nekome pomoci.
Iako nemam nista ni protiv bumpanja bilo koje teme iz koje moze izaci korisna rasprava, bila ona IT ili iz sfere Ostalo.
Mislim da bi bilo super da pokretac teme ima tipku da bumpa temu tri puta, u periodu u kojem zeli. Bolje to nego da pisemo bump.
da, bilo bi fora da postoji tipka, koja kad se stisne postavlja temu na vrh aktivnih, ali a se moze koristit jednom u 12 sati, ajmo to predlozit adminima
Mislim da je već bilo rasprave o ovome i da je prijedlog odbijen zbog mogućnosti zlouporabe/spama. A ako bi se stavljala ta opcija, mislim da bi 1 bump u 24h bio dovoljan i samo 3 bumpa u tjedan dana po useru - ipak će se malo misliti kada i kako se ta opcija koristi. Ili da bude u vezi sa brojem zvjezdica. 1 zvjezdica = 1 bump u tjedan dana. Polovice nebi računao. Bump tema usera "mlađih" od 1 mjeseca mora odobrit mod.
Ali to su samo moji prijedlozi.