Smak svijeta

poruka: 9
|
čitano: 3.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Smak svijeta

Što mislite o tome pišite sva svoja mišljenja!

ja jednostavno mislim da je to praznovjerje! I glupost najveća što je ikad izrečena!! -.-

17 godina
neaktivan
Smak svijeta

To više manje svi misle, samo mi nije jasno što si morao otvarati temu kad jedna već postoji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Smak svijeta

Trolololo..

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
15 godina
Re: Smak svijeta

newfags cant triforce

▲

▲ ▲

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
Drk0 B. kaže...

ja jednostavno mislim da je to praznovjerje! I glupost najveća što je ikad izrečena!! -.-

Smak sveta je neminovan događaj, ali još će otprilike 5 milijardi godina proć do njega ( tako tvrdi nauka ), a tada možda budemo u nekoj drugoj galaksiji :) 

Inaće ono što sam primetio je da sve više ljudi  želi verovat u smak sveta, te isto da se po mogućnosti desi u narednih godinu - dve. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina
woodgamesfx kaže...
Drk0 B. kaže...

Smak sveta je neminovan događaj, ali još će otprilike 5 milijardi godina proć do njega ( tako tvrdi nauka ), a tada možda budemo u nekoj drugoj galaksiji :) 

Inaće ono što sam primetio je da sve više ljudi  želi verovat u smak sveta, te isto da se po mogućnosti desi u narednih godinu - dve. 

ljudima je pun k{#} ove vlasti...lose placenih poslova...nemoze se ovako zivit vise...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

ljudima je pun k{#} ove vlasti...lose placenih poslova...nemoze se ovako zivit vise...

Ima u tome istine, recimo najveći protagonist smaka sveta kojeg ja poznajem  baš je to rekao, da mu je više pun kura* svega i da čeka dan iz scenarija "Dan posle sutra" ili "2012". 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina
protjeran
Smak svijeta

Preživimo jedan smak svijeta i odma se piše o idućem -.- 

16 godina
neaktivan
Smak svijeta

Hm smik smak tududududu tududu du {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: