Što mislite o tome pišite sva svoja mišljenja!
ja jednostavno mislim da je to praznovjerje! I glupost najveća što je ikad izrečena!! -.-
ja jednostavno mislim da je to praznovjerje! I glupost najveća što je ikad izrečena!! -.-
To više manje svi misle, samo mi nije jasno što si morao otvarati temu kad jedna već postoji.
newfags cant triforce
▲
▲ ▲
Smak sveta je neminovan događaj, ali još će otprilike 5 milijardi godina proć do njega ( tako tvrdi nauka ), a tada možda budemo u nekoj drugoj galaksiji :)
Inaće ono što sam primetio je da sve više ljudi želi verovat u smak sveta, te isto da se po mogućnosti desi u narednih godinu - dve.
Smak sveta je neminovan događaj, ali još će otprilike 5 milijardi godina proć do njega ( tako tvrdi nauka ), a tada možda budemo u nekoj drugoj galaksiji :)
Inaće ono što sam primetio je da sve više ljudi želi verovat u smak sveta, te isto da se po mogućnosti desi u narednih godinu - dve.
ljudima je pun k
ove vlasti...lose placenih poslova...nemoze se ovako zivit vise...
ljudima je pun k
ove vlasti...lose placenih poslova...nemoze se ovako zivit vise...
Ima u tome istine, recimo najveći protagonist smaka sveta kojeg ja poznajem baš je to rekao, da mu je više pun kura* svega i da čeka dan iz scenarija "Dan posle sutra" ili "2012".