Prvo, ispricavam se autoru ako se naljutio na moju salu, jer vidim da je Kemo bas i nije dobro primio.
Sad evo da postam slike svog grada i okolice (na nekim sam ja, pa zanemarite me:)):
Prvo, ispricavam se autoru ako se naljutio na moju salu, jer vidim da je Kemo bas i nije dobro primio.
Sad evo da postam slike svog grada i okolice (na nekim sam ja, pa zanemarite me:)):
evo vam slike s cijelog mojeg Brača:
Prvo, ispricavam se autoru ako se naljutio na moju salu
vidim da nas još ima pod sljemenom
steta sto nemam sada slika, al zivim u dubrovniku i ima snijega ko u prici xD
evo jutrošnje slike pogled na vranjsko jezero na buri od 100km na sat jadan bor a sutra stavin slike i s pogledom na more digitalac nije doma
Najljepši grad!!
Uživajte u slikama!!
Neko reče zabačeno mjesto? hmm pa neznam baš ali do centra grada autom ima 4min. A Točno, ono je mokarski pravac i vide se Mokro i Turčinovići!!
Neko reče zabačeno mjesto? hmm pa neznam baš ali do centra grada autom ima 4min. A Točno, ono je mokarski pravac i vide se Mokro i Turčinovići!!
I okolice. Ljubuški. Al radim na Širokom. Pitaj Icemana13! Zauzeli smo ovaj thread, dajte i drugima da postaju!
Najljepši grad!!
Uživajte u slikama!!
evo slike mjesta u kojem ja živim. slikano je ovog ljeta nakon uređenja parka
uploadat ću još slika, samo da se prebacim na xp, sad sam sedmici...
evo me... pa nema onih slika koje sam uplodao sa sedmice. grrr. sad sve ponovno...
edit 23.06.2016:
obrisane slike
Najljepši grad!!
Uživajte u slikama!!
Ja sam nekih 40 km od Pule,ne znam da li se to smatra širom okolicom.
Ja sam nekih 40 km od Pule,ne znam da li se to smatra širom okolicom.
jednostavno - Sarajevo, ma nestane sve u jedan post :D
ovaj vikend ak će bit lijepo vrijeme uzet ću digitalac od cure i poslikat malo svoj kraj da vidite od kud doxy tipka
Divno, milo :)