Slide to unlock....bože moj...

poruka: 22
|
čitano: 2.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

nisam znao, da je gnjila jabuka i to pantentirala...samo čekam, da če nektko pantentirati "wheels turning", pa "turn key to unlock", pa "open mouth to speak"... to je več bolesno...sad je valjda več i največim ifanovima jasno, da je to prljava borba za tržišni udio...bljak...bljak...

edit, Google strikes back....

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 13:38 (dalibor).
14 godina
protjeran

Nauči se pisati prije nego pljuješ po nekome.

14 godina

Što im sve neće pasti na pamet...

17 godina
neaktivan

Pa o tome je odavno bila tema na forumu...

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
14 godina
neaktivan
Re: Slide to unlock....bože moj...
covjece to je sve staro nekoliko mjeseci...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
18 godina
dalibor kaže...

nisam znao, da je gnjila jabuka i to pantentirala...samo čekam, da če nektko pantentirati "wheels turning", pa "turn key to unlock", pa "open mouth to speak"... to je več bolesno...sad je valjda več i največim ifanovima jasno, da je to prljava borba za tržišni udio...bljak...bljak...

Ti ne razumijes da je Apple revolucionalizirao nacin na koji otkljucavamo mobitel.

Mobilna industrija ne bi bila tu gdje je danas da nije bilo Apple i ovakvih inovacija.

{#}

- Psiho246
14 godina
neaktivan

taj apple je tako pokvaren, zastit patent koji jos ni izmislio nije niti napravio, i kad ga netko i napravi tuze ga za kradu autorskih prava i tak zapravo to netko drugi za njih napravi, GADE MI SE

14 godina
odjavljen
(N10) Luka kaže...

obicno kada se ljudi nemaju nikakvih argumenata seru po pravopisu kao da su maloumni pa ne razumiju kaj pise

14 godina
odjavljen

Jednog dana nećemo moći ni srati na wc-u jer je Apple i to patentirao.

SK crew
15 godina

Moze se kad si mocan.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

mogu znati razlog TD-a , ka inace mislim na onu shemu za prepoznavanje lica, neznam tko je to napravio, ALI NARAVNO apple je zastitio ko svoje.

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
dalibor kaže...

Ti ne razumijes da je Apple revolucionalizirao nacin na koji otkljucavamo mobitel.

Mobilna industrija ne bi bila tu gdje je danas da nije bilo Apple i ovakvih inovacija.  {#}

Da nije slide-to-unlocka, mobilna industrija ne bi bila ništa drugačija. Ali, da nije Applea, bila bi itekako drugačija. Samo treba obratiti pažnju na promjene u mobilnoj industriji od izdavanja iPhonea pa do danas.

15 godina
neaktivan
Random. kaže...
Psiho246 kaže...
dalibor kaže...

Mobilna industrija ne bi bila tu gdje je danas da nije bilo Apple i ovakvih inovacija. {#}

Da nije slide-to-unlocka, mobilna industrija ne bi bila ništa drugačija. Ali, da nije Applea, bila bi itekako drugačija. Samo treba obratiti pažnju na promjene u mobilnoj industriji od izdavanja iPhonea pa do danas.

da, vise tuzbi, manje inovacija

hvala apple

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

hvala apple

Ne pričaj gluposti, dok prvi iphone nije stigao nije bilo niti jednog smarthphona. Onaj symbian koji nije za ništa je bio vrhunac.

Tek kad je iphone izašao su počela nadmetanja, jedno 4-5 firmi, protiv applea, i apple ih još uvijek vodi.

Jbg ko im je kriv, šta drugi nisu patentirali.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
18 godina
(N10) Luka kaže...

oprosti, hrvatski nije moj maternji jezik...živim malo sjevernije od tebe...

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Random. kaže...
Psiho246 kaže...
dalibor kaže...

Mobilna industrija ne bi bila tu gdje je danas da nije bilo Apple i ovakvih inovacija.  {#}

hvala apple

Ako uspiješ nešto napraviti tako da korisnici to žele, a industrija se prebacije na tvoj model - inovirao si nešto. Poboljšao si način na koji ta industrija funkcionira i dao si primjer modela koji funkcionira.

18 godina
Arnold Layne kaže...
(N10) Luka kaže...

obicno kada se ljudi nemaju nikakvih argumenata seru po pravopisu kao da su maloumni pa ne razumiju kaj pise

dalibor kaže...
(N10) Luka kaže...

oprosti, hrvatski nije moj maternji jezik...živim malo sjevernije od tebe...

Ma ne obraćaj pažnju, evo Arnold je pojasnio pojavu grammar nazija.
A glede patent trolllinga, mislim da bi se patenti trebali početi reorganizirati u ideje/koncepte i patente.
-Patent bi trebao sadržavati izvedbene nacrte i funkcionalne prototipove i za njega se onda može tražiti odšteta kakve traži Apple i slični patent trolovi.
-Koncept/ideja bi trebali biti zaštićeni autorskim pravima/copyrightom, pa bi jedina naknada trebala biti spominjanje vlasnika prava ili jednokratna

naknada za preuzimanje koncepta. Ovo da ja sad patentiram način disanja, ili bipedalno hodanje, to valjda može samo u americi.
Neznam znate li da je američki NSA izuzet iz patentnih nesuglasica? Ne samo to, njihovi vlastiti patenti se ne
objavljuju u registrima, samo se javljaju privatno ako netko slučajno ne znajući patentira nešto slično njima. Naravno, taj je jadnik onda nagrabusio ;) :P

15 godina

Suzdržavam se od komentiranja!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

slika govori više od riječi

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
Random. kaže...

Ljudi nemogu shvatiti da je konkurencija dobra stvar tj odlična.

Niti samsung niti htc nebi nili tu gdje jesu da nije bilo apple-a i obrnuto

Zbog nadmetanja među njima mi dobijamo bolje proizvode ali nekolicina šupljeglavaca ovdje to nemože shvatiti.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 17:21 (Kill Frenzy).
18 godina

jedno je patentirati novu tehnologiju, a drugo princip. Mislim, da su sad stvarno pretjerali sa tim patentnim ratovima, zamislite, da Teslini patenti vrijede i danas....po nekima, možda bi imali alternativu struji, a po drugima, bogate rođake :)

18 godina
dalibor kaže...

jedno je patentirati novu tehnologiju, a drugo princip. Mislim, da su sad stvarno pretjerali sa tim patentnim ratovima, zamislite, da Teslini patenti vrijede i danas....po nekima, možda bi imali alternativu struji, a po drugima, bogate rođake :)

Tesla je, iako ne baš poslovni tip poput Jobsa, prilikom predaje prava za generatore/transformatore izmjenične struje i cijeli koncept trofazne izmjenične struje sa Westinghouseom dogovorio

osim 60 000 tadašnjih dolara u kešu i dionicama i "sitni" postotak od isporučenih kilowattsata.
Kako je tržište gladno električne energije doslovno eksplodiralo, taj postotak je narastao na nevjerojatnu cifru novca.

Toliku (u današnjim omjerima u stotinama milijuna dolara), da ga je Westinghouse molio da odustane od svojih prava jer će propasti.
Naravno, kako Tesla ipak nije Jobs, pristao je na odricanje prava. Poslije mu je falilo novca za daljnje izume, pa je moljakao i radio kompromise.
Da je samo zadržao patentna prava na neonsku rasvjetu, radio(tesline zavojnice) ili daljinsko upravljanje i posthumno dodijelio nama vlasništvo, vrijedilo bi valjda godišnje više nego turizam:)

Pa sad vi vidite dali je recimo izum neonske lampe u jednakom nivou patenta kao "slide to ulnock" lokot.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice