Ovako,zbavio sam par komada novog hardwera i naravno nemam šarafa pa mi cd dok je u čitaču zuji,lupa i cvrči.Pitanje:Ima li to kupiti u chipoteke ili u nekoga jer neću stavljat šarafe za ivericu pa da nešto za___em.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,zbavio sam par komada novog hardwera i naravno nemam šarafa pa mi cd dok je u čitaču zuji,lupa i cvrči.Pitanje:Ima li to kupiti u chipoteke ili u nekoga jer neću stavljat šarafe za ivericu pa da nešto za___em.Hvala
Normalni sarafi za komp, moze cak i od stranice kucista 
Normalni sarafi za komp, moze cak i od stranice kucista
Te ja koristim i savršeno drže.
Znan ali nemam ih više,imam 4 HDD-a,dvd,jedan je u grafi u kućištu nema ni jedan,zanima me samo je li se oni mogu kupiti kao zasebna roba ili samo u kompletu s hardwerom?
odi ili u čipoteku ili bilo koji "hardware store" sa jednim šarafom i kupi pola kile tih istih!
naravno da možeš kupiti pojedinačno...
ili si u čipoteci uzmi one "velike" za kučište (više ti ne treba odvijač za skidanje), a ove koje imaš iskoristi za disk, DVD,...
Jel tu nitko ne vidi da on priča o pržilici?
Na pržilice idu oni sa finim navojem.
A na hardove i kućišta idu oni o kojima vi pričate, sa grubim navojem.
A na kartice - to ovisi od kućišta do kućišta, na neke idu fini na neke grubi navoj.
EDIT: naravno to vrijedi ako ćeš stavit sve po PS-u. Ako nećeš onda moćeš stavit i ove grube svakamo, al ja se nekako loše osjećam kad to napravim pa to već godinama ne radim.
Hvala,pogledat ću na njihovoj stranici
Nema ništa na njihovoj stranici pitat ću ovde u nekoj željezari.