Šarafi za HDD

poruka: 7
|
čitano: 2.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Šarafi za HDD

Ovako,zbavio sam par komada novog hardwera i naravno nemam šarafa pa mi cd dok je u čitaču zuji,lupa i cvrči.Pitanje:Ima li to kupiti u chipoteke ili u nekoga jer neću stavljat šarafe za ivericu pa da nešto za___em.Hvala

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
15 godina
neaktivan
Re: Šarafi za HDD
veki je car kaže...

Ovako,zbavio sam par komada novog hardwera i naravno nemam šarafa pa mi cd dok je u čitaču zuji,lupa i cvrči.Pitanje:Ima li to kupiti u chipoteke ili u nekoga jer neću stavljat šarafe za ivericu pa da nešto za___em.Hvala

Normalni sarafi za komp, moze cak i od stranice kucista {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Re: Šarafi za HDD
GimmieCorsair kaže...
veki je car kaže...

Normalni sarafi za komp, moze cak i od stranice kucista{#}

Te ja koristim i savršeno drže.

http://www.youtube.com/watch?v=hWCfm0EukkA
16 godina
neaktivan
Šarafi za HDD

Znan ali nemam ih više,imam 4 HDD-a,dvd,jedan je u grafi u kućištu nema ni jedan,zanima me samo je li se oni mogu kupiti kao zasebna roba ili samo u kompletu s hardwerom?

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
18 godina
neaktivan
Šarafi za HDD

odi ili u čipoteku ili bilo koji "hardware store" sa jednim šarafom i kupi pola kile tih istih!

naravno da možeš kupiti pojedinačno...

ili si u čipoteci uzmi one "velike" za kučište (više ti ne treba odvijač za skidanje), a ove koje imaš iskoristi za disk, DVD,...

16 godina
Šarafi za HDD

Jel tu nitko ne vidi da on priča o pržilici?

Na pržilice idu oni sa finim navojem.

A na hardove i kućišta idu oni o kojima vi pričate, sa grubim navojem.

A na kartice - to ovisi od kućišta do kućišta, na neke idu fini na neke grubi navoj.

EDIT: naravno to vrijedi ako ćeš stavit sve po PS-u. Ako nećeš onda moćeš stavit i ove grube svakamo, al ja se nekako loše osjećam kad to napravim pa to već godinama ne radim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 8:23 (miki1981).
16 godina
neaktivan
Šarafi za HDD

Hvala,pogledat ću na njihovoj stranici

Nema ništa na njihovoj stranici pitat ću ovde u nekoj željezari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 8:37 (veki je car).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice