Jel se meni čini ili je tržište e-readera na zalasku, s obzirom koliko često izlaze novi modeli e-readera od Sonya, Amazona, Barnes & Noble a koliko njihovi tableti, pari mi da tableti trenutačno ubijaju tržište e-readera kao što su već ubili i tržište netbooka (iako nisu ekvivalentna jednako upotrebljiva zamjena ni za jedno od toga, ali proizvođači se koncentriraju na ono od čega se zarađuje najbolje, i tako oni koji su još uvijek zainteresirani za netbook ili pravi e-reader sa e-paperom ostaju na suhom) ?
Šta kažete vi malobrojni koji imate ili želite e-readere (ono što ima LCD umisto e-papera nije e-reader) ? Da li vam pari da ih nestaje s obzirom kolika je bila poplava različitih modela od različitih proizvođača prije 2-3 godine a koliko ih sad malo ima recentno izašlih ? A još čitam o gubicima Barnes & Noble na e-reader tržištu...
A šta je fascinantno prodaju se za nekoliko puta niže cijene nego u njihovom zlatnom dobu. Ja sam svoj zadnji platio preko 400$ a sad ih ima neloših za malo preko 100$...