Razoran potres u Japanu

poruka: 489
|
čitano: 82.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Razoran potres u Japanu

Ne plačete za kitovima kad ih masakriraju kosooki.Opekli su ih ameri u drugom svjetskom ratu i nisu se naučili nego su nasrali nuklearki po svome vrtu ka gljiva,a svjesni su na kakvom opasnom području žive.Ne branite ih več kritizirajte jer su oni globalna prijetnja i za kuraz im svo znanje i tehnologija kad ne slušaju majku zemlju.Sad će opet ovi slijepci šta uokvireno gledaju,napad na mene,ajmo navalite td.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina
Re: Razoran potres u Japanu

poanta, paralela i zaključak su ti da se objesiš

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
jooooooj ljudi jel vi znate koliko zračenja treba da se razviju genski poremecaji...

preuvelicava se sve to...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
jooooooj ljudi jel vi znate koliko zračenja treba da se razviju genski poremecaji...

ja se samo malo zajebavam ali svijet je danas ludji nego ikad...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan

Frend mi je pričao da kada je bio u Černbilu, izložbeni prijmerci u muzeju kažed a izgledaju gore nego iz filma Alien-a 4 , scena kada uđu u onaj dio stanice gdje su vršene genetske manipulacije, tak toliko o tome da nema gen. poremečaja. 

I'm from Hollywood
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Frend mi je pričao da kada je bio u Černbilu, izložbeni prijmerci u muzeju kažed a izgledaju gore nego iz filma Alien-a 4 , scena kada uđu u onaj dio stanice gdje su vršene genetske manipulacije, tak toliko o tome da nema gen. poremečaja.

iz cernobila je 2 tjedna nesmetano sve curilo...

i nitko nije rekao da nema, ali zračenje potrebno za manipulaciju je oko 2gy na cm2 koze... to je unutar mozda 50 km od elektrane a da je ne saniraju..

17 godina
protjeran
dery kaže...

Ne plačete za kitovima kad ih masakriraju kosooki.Opekli su ih ameri u drugom svjetskom ratu i nisu se naučili nego su nasrali nuklearki po svome vrtu ka gljiva,a svjesni su na kakvom opasnom području žive.Ne branite ih več kritizirajte jer su oni globalna prijetnja i za kuraz im svo znanje i tehnologija kad ne slušaju majku zemlju.Sad će opet ovi slijepci šta uokvireno gledaju,napad na mene,ajmo navalite td.

U stvari, ti si taj koji gleda uokvireno - i teško mi je vjerovati da si u istom tekstu uspio uvaliti ''kosooki'' i svoju ljubav prema ''majci zemlji''. Kritiziranje japanaca je stvarno najlogičniji izbor trenutno...

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
neaktivan

očajan post, ali djelomično pogođena prva rečenica...da japanci rade svašta kitovima, ali nije istina da za njima, kako ti kažeš "ne plačemo" tj da ih svijet ne osuđuje zbog toga...i da, ne znam kakve to veze ima s potresom, šta, kitovi su ga poslali ?

dokumentarac na temu:

The Cove (2009)

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 13:50 (EraserHead).
16 godina
neaktivan

i nitko nije rekao da nema, ali zračenje potrebno za manipulaciju je oko 2gy na cm2 koze... to je unutar mozda 50 km od elektrane a da je ne saniraju..

Da, ali zračenje traje jaaaaaaaaaako dugo nakon eksplozije, tako da im onda propade taj dio od 50km2

Pardon, 100km2 , jer ipak, to su 2 elektrane.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
to je jedna elektrana s 6 reaktora... i zracenje ne ostaje toliko koliko mislite... nisu to kobaltove bombe...
16 godina
neaktivan
to je jedna elektrana s 6 reaktora... i zracenje ne ostaje toliko koliko mislite... nisu to kobaltove bombe...

U Černobilu je trajala podugo.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
ČERNOBIL je curio 2 tjedna nitko nista nije napravio, černobil nije imao zaštita nikakvih...

Bože i vi i Černobil...
Samo to i znate...
17 godina
neaktivan
mene su prozvali idiotom kad sam to rekao tnakir...

ali slazem se s tobom... pomozimo prvo u svom dvoristu...

Tebe su prozvali idiotom (s pravom) zbog konstantnog trollanja i skretanja teme na sebe dok druge nazivaš licemjerima, a sam si jedan veliki licemjer (očito po tvojim porukama i ponašanju na forumu).

Znamo da ti je potrebna pažnja i sve, ali ovo što stalno radiš je smiješno i nema smisla, maltretiranje drugih imo. Ja bi to trebao ignorirati, ali "neda mi se", nit me briga za posljedice. Ignoriranje mi nije baš neko rješenje jer takvi pojedinci jako utječu na raspravu pa ni ovaj rant ne smatram off topicom.

Problemi sa grafičkom? ajmo pričat o EP-u. Piratstvo? ajmo pričat o EP-u. Vijesti iz it područja? ajmo pričat o EP-u. Razorni potres u japanu? ajmo pričat o EP-u i sprdat japance i omalovažavat ljudsku tragediju jer je isto kad netko izgubi posao i kad izgubi obitelj zbog tsunamija.

Modovi slobodno mi dajte crveni za ovo, nema beda.

chiiiill homes, that's just my opinion, relax
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Da, ali zračenje traje jaaaaaaaaaako dugo nakon eksplozije, tako da im onda propade taj dio od 50km2

Pardon, 100km2 , jer ipak, to su 2 elektrane.

Gledao sam nedavno na Discovery-u jednu emisiju i kažu da se otprilike 3 dana nakon eksplozije nuklearne bombe već može izaći i da je "relativno sigurno" za ljude. Naravno da se potpuno pročisti treba puno duže.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
14 godina
neaktivan

pray for Japan 

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
17 godina
neaktivan
petar269 kaže...

pray for Japan 

Više bi pomoglo da doniram 10 lipa.

Ako ih je taj Bog prije par dana smrvio, ne znam zašto bi im sad pomogao.

Shakespearicles was the strongest writer who ever lived. He was the inventor of the two-story building, the stage play, America and the Rocket Launcher.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
petar269 kaže...

pray for Japan

Sto sad Bog (viša sila) ima s ovim???

Prirodne katastrofe su upravo to sto jesu... prirodne katastrofe na koje se ne moze utjecati...

Drugi par rukava je sad ta elektrana... (kojoj evo citam ne ide baš najbolje, cak i ugasli reaktori imaju problema)...

17 godina
Horagio kaže...
petar269 kaže...

pray for Japan 

Da da... bog je tu kriv... da. Ciji? Njihov ili tvoj?

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
16 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Jel moguće da se Japan još uvijek trese? Na ovom linku pokazuje da se potresi još uvijek događaju, i to njih dvadesetak dnevno? 

Jesu li ovo točne informacije ili što?

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
petar269 kaže...

pray for Japan

Sto sad Bog (viša sila) ima s ovim???

Prirodne katastrofe su upravo to sto jesu... prirodne katastrofe na koje se ne moze utjecati...

Drugi par rukava je sad ta elektrana... (kojoj evo citam ne ide baš najbolje, cak i ugasli reaktori imaju problema)...

Prvu rečenicu ste obojica preskočila, druga je pisana sarkastično...

Malo mi ide na ku*ac kad se molitvom idu rješavati problemi.

Two hands working can do more than a thousand clasped in a prayer.

Shakespearicles was the strongest writer who ever lived. He was the inventor of the two-story building, the stage play, America and the Rocket Launcher.
17 godina
neaktivan
Slazem se Horagio to za molitve...

A sto se tiče tih 10 lipa, misljenja sam da se moze pametnije utrositi u nasem dvoristu...
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

@EP

Molim te nemoj me krivo shvatiti, ali ne znam kolika je zapravo tvoja razina informiranosti o posljedicama zracenja na ljudski organizam. Zapravo zanimljivo je da gotovo osporavas citavu jednu znanost koja se ubrzano razvija te koristi zracenje u svrhe liječenja i dijagnosticiranja. Male doze fotonskog zračenja koje se koristi prilikom RTG snimanja djeluju štetno na čovjekov organizam (mamografija ima ograničenja upravo zbog podložnosti tkiva dojke većoj apsopciji), a da ne govorimo o zračenjima upotrijebljenima u nuklearnoj medicini koja se bavi otvorenim izvorima zračenja.

Većina fizičara je umrla upravo od radijacijske bolesti premda nisu proizvodili ni priblizno razorne zrake kao npr. nuklearna elektrana. Dugotrajna ekspozicija mogla bi dovesti upravo do sličnih posljedica kao i Černobil (a i neke druge presucene katastrofe).

Čestično zračenje ima još razorniji trenutni učinak na čovjeka i iskreno mislim da bismo se zbog ljudskog faktora trebali pobrinuti da ti ljudi pogođeni jednom od većih prirodnih sila budu zbrinuti i zaštićeni.

U svu ostalu stručnu terminologiju ne bih ulazila, ali mislim da ova rasprava polako postaje sukob karaktera i zivotnih stajalista.

NHF

15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

nuklearni pogon tamo ima 7 reaktora ako se ne varam, 6/7 je za sada nestabilno i iako je japanska vlada uvjeravala da 2 reaktor nece eksplodirati to se desilo, za 4ti su sutili i on je eksplodirao, ako bi nedaj boze procurilo svih 7 reaktora cijeli svijet bi plakao i molio boga da vjetar ne puse prema njima. dajte malo respekta prema zrtvama. sve sto su ikad imali i stekli u zivotu je nestalo u par sekundi

16 godina
neaktivan
Draga Giga...

Studiram medicinu, a i sam sam ozračen nedavno s 36gy kobaltnom kapsulom tako da znam poprilicno...

Vjeruj tim gradivom vladam (medicinski utjecaj nuklearne tehnologije i zračenja na ljudski organizam) jako dobro...

I govoriti da će ova katastrofa prouzrociti disbalans u svijetu je čisti nonsens...

Unutar 100 - 200 - 300 km radijusa da... dalje nece...

Čovječe jel' ti uopšte znaš koliko je to?

15 godina
neaktivan

Ispricavam se ako sam dovela tvoju strucnost u pitanje.

Iskreno malo me zacuduje tvoj stav s obzirom na odabrano zanimanje, ali opet svi smo razliciti.

Ispricavam se jos jednom i cijenim tvoje misljenje, ali ipak ostajem zabrinuta. Ne toliko zbog sirenja radijacije koliko zbog novonastale situacije u japanu u vidu desetaka tisuca zrtava kojima je potrebna pomoc. Zao mi je sto ne mogu i vise pomoci no, donirala sam ( i cijela moja obitelj) nesto novca pa valjda ce stici na odrediste i pomoci nekom da prezivi ovaj pakao, bio on djelom Boga, prirode ili samog covjeka.

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Ispricavam se jos jednom i cijenim tvoje misljenje, ali ipak ostajem zabrinuta. Ne toliko zbog sirenja radijacije koliko zbog novonastale situacije u japanu u vidu desetaka tisuca zrtava kojima je potrebna pomoc. Zao mi je sto ne mogu i vise pomoci no, donirala sam ( i cijela moja obitelj) nesto novca pa valjda ce stici na odrediste i pomoci nekom da prezivi ovaj pakao, bio on djelom Boga, prirode ili samog covjeka.

Kaj ti pada na pamet. Valjda su važnij ovdašnji problemi oko nezaposlenosti nego deseci tisuća ljudskih života.

Zbilja si čudna.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Inace sve ti ovisi o vjetrova (a u ovo doba godine pusu prema pacifiku)...

Tako da je sve ovo prekomjerno podizanje panike...

Za japance je definitivno katastrofa... Ali to ti naprave uštede kad gradiš na jednom od najaktivnijih područja na kugli zemaljskoj...
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Nebi bilo loše pojedine forumaše kompletno isključit iz pojedinih tema.

Čisto ljudski.

Potpis.
17 godina
Razoran potres u Japanu

Ovo polako prelazi u svađu, svađate se oko gluposti, sad ste i Boga počeli spominjati, još malo ćete i Male Zelene i tako hehe!

Kao da su svi odjednom popili svu pamet svijeta, odjednom se svi razumiju u nuklearnu medicinu, nuklearnu fiziku i koncept gradnje i rada nuklearnih elektrana... Ja znam samo ovo malo što se stavlja na net, ali opet sa sigurnošću govoriti što će se dogoditi (kao otići će svijet k vragu prije 21.12.2012. {#}) je glupost. Pa ni sami Japanci ne znaju što će biti, ovo sve do sada su nagađanja. Ali jedno je sigurno, neće biti kao Černobil, biti će samo slabije, jače nikako.

Al znate kako se kaže:

100 ljudi - 100 ćudi, 100 žena - 200 sisa {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice