Evo dobio račun za struju 100Kn više mada nisam ništa od potrošaća novo spojio, ćak i preko zime dok radi centralno bojler ne troši struju nego koristi vruču vodu od centrealnog, WTF Jel poskupila struja opet ili šta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo dobio račun za struju 100Kn više mada nisam ništa od potrošaća novo spojio, ćak i preko zime dok radi centralno bojler ne troši struju nego koristi vruču vodu od centrealnog, WTF Jel poskupila struja opet ili šta?
Poskupila je jedino prosle godine u 6 mj. skupa je oko 1.14kn, 1 kWh, a jeftina ti je 0.56kn kWh
Izracunaj si na ovoj stranici:
Evo i mene zanima jedna stvar, pa da ne otvaram bezveze novu temu, rado bi se nadovezao u ovoj temi..
Naime, inace zivim u stanu u zgradi, placam struju redovno bla bla.. sve super krasno.. i danas ja primjetim da imam ugradeno novo brojilo (bez obavijesti, mog odobrenja, znanja itd..) i ne samo to vec su mi naprimjer kod VT smanjili potrosnju za nekih 6000kwh a na NT su mi povecali duplo npr. imao sam oko 50000, a sada je skoro na 99000 pa me zanima dali ima itko kakvu ideju WTF se dogada?
Zahvaljujem i sorry na offtopic..