Račun za struju?

poruka: 3
|
čitano: 1.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Račun za struju?

Evo dobio račun za struju 100Kn više mada nisam ništa od potrošaća novo spojio, ćak i preko zime dok radi centralno bojler ne troši struju nego koristi vruču vodu od centrealnog, WTF Jel poskupila struja opet ili šta?

14 godina
neaktivan
Re: Račun za struju?
mce64 kaže...

Evo dobio račun za struju 100Kn više mada nisam ništa od potrošaća novo spojio, ćak i preko zime dok radi centralno bojler ne troši struju nego koristi vruču vodu od centrealnog, WTF Jel poskupila struja opet ili šta?

Poskupila je jedino prosle godine u 6 mj. skupa je oko 1.14kn, 1 kWh, a jeftina ti je 0.56kn kWh

Izracunaj si na ovoj stranici:

http://www.smbwireless.hr/potrosnjastruje.htm

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
Re: Račun za struju?

Evo i mene zanima jedna stvar, pa da ne otvaram bezveze novu temu, rado bi se nadovezao u ovoj temi..

Naime, inace zivim u stanu u zgradi, placam struju redovno bla bla.. sve super krasno.. i danas ja primjetim da imam ugradeno novo brojilo (bez obavijesti, mog odobrenja, znanja itd..) i ne samo to vec su mi naprimjer kod VT smanjili potrosnju za nekih 6000kwh a na NT su mi povecali duplo npr. imao sam oko 50000, a sada je skoro na 99000 pa me zanima dali ima itko kakvu ideju WTF se dogada?

Zahvaljujem i sorry na offtopic..

I`m not Jesus, but He`s my son..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice