Putovanje u Njemačku

poruka: 7
|
čitano: 2.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Putovanje u Njemačku

pozdrav, imam 15 godina i moji prijatelji isto, željeli bi ić u munchen na koncert u 6. mjesecu bez pratnje roditelja i punoljetne osobe, samo na jedan dan, sa vlakom...zanima me šta sve trebam ovjerit da se može putovat, u njemačkoj dali postoji zakon koji ograničava ono bit vani poslje 11 ko šta je kod nas...samo sam na ovom forumu aktivan pa evo tu i pišem, znam da forum nije baš za to al evo ako neko zna nek pomaže:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
18 godina
neaktivan
Putovanje u Njemačku

Ako si ispod 18 mozes u njemackoj izlazit do 12 (pola noci).

Dakle recimo da koncert ili disco otvori u 22 sata.

Moras u 12 izac van.

Kak to provjere?

Moras ostavit tvoju osobnu ili putovnicu na upadu.

Ako ne izades u 12 traze te izbacivaci i murja i eto ti frke.

Dakle do polnoci mozes poslje toga se ide na spavanac

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina
protjeran
Putovanje u Njemačku

da al to je koncet(linkin park) piše da počinje u 8 h, sad ko zna kad ce oni doc i tako to, e pa mi smo mislili sa vlakom doć tamo i poslje koncerta na želj.kolodvor i tamo odspavali dok ne dođe vlak jel to moguće?

18 godina
neaktivan
Putovanje u Njemačku

To se treba raspitat kod organizatora.

Ali kolko sam upoznat sa koncertima (cesto sam bio na vratima) svejedno moras izac u 12.

To je tak zakonom odredeno i nemogu tu organizatori bas puno.

Na kolodvoru spavat nije pametno.

Imaju redare na kolodvoru koji te otjeraju.

Ima i murje.

Ako nist drugo more bit da vas neko vidi (propalice,pijanci,drogerasi) i opljackaju i prebiju.

Sve je to svakodnevica ovdje.

Uglavnom ima sigurno mail adresa od organizatora koncerta pa se bolje raspitajte prije puta koji su uvjeti za maloljetnike

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina
protjeran
Putovanje u Njemačku

a ako ide punoljetna osoba s nama(brat od jednog prijatelja) i ako ima suglasnost roditelja nači onda je to isto koda sam s roditeljima jelda?

18 godina
neaktivan
Re: Putovanje u Njemačku
gjurki kaže...

a ako ide punoljetna osoba s nama(brat od jednog prijatelja) i ako ima suglasnost roditelja nači onda je to isto koda sam s roditeljima jelda?

po zakonu da ali je opet stvar organizatora dal to dopusta ili ne.

Neki imaju cak specijalne formulare koje roditelji na upadu moraju ispunit i onda mozes uc.

Najpametnije ti je stvarno upalit google i udri.

Probat iskopat organizatora koncerta i tamo poslat mail ili iskopat na stranici koji su uvjeti za maloljetnike.

Inace ti se jako lako moze desit da ti kazu na vratima:" za pol sata ti ide vlak za hrvatsku. ugodno putovanje"

15 godina
protjeran
Putovanje u Njemačku

velike komplikacije:D, prošle godine sam išo sa sestrinim mužem i njegovim prijateljima i sve je prošlo bez problema došli sa autom tamo ušli normalno i otišli...:D, nadam se da ce tako i sada bit:D, najgore šta se može desit da nas izruče nazad u hrvatsku haha:D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice