Putovanje u Mađarsku

poruka: 5
|
čitano: 1.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Putovanje u Mađarsku
znam da je ovo informaticki forum al očajan sam treba mi pomoč, jel zna itko dali mogu sa 17 godina sam preko granice u Mađarsku i ostat na nekolko dana? idem u Pécs busom, čuo sam nešto da mi treba punomoč od roditelja da idem preko granice bez pratnje odrasle osobe al neznam jel trebam još kakve papire da tamo ostanem na par dana? hvala unapred!
malware master
16 godina
neaktivan
Re: Putovanje u Mađarsku
Omniscient kaže...
znam da je ovo informaticki forum al očajan sam treba mi pomoč, jel zna itko dali mogu sa 17 godina sam preko granice u Mađarsku i ostat na nekolko dana? idem u Pécs busom, čuo sam nešto da mi treba punomoč od roditelja da idem preko granice bez pratnje odrasle osobe al neznam jel trebam još kakve papire da tamo ostanem na par dana? hvala unapred!

mislim da ti treba samo osobna, ali najbolje da odeš u najbližu policijsku postaju 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan
Putovanje u Mađarsku
imam to, valjd ce mi trebat i putovnica, jel zna netko jel smijem tamo ostat na mjesec dana bez da netko punoljetan mora bit samnom?
malware master
15 godina
neaktivan
Putovanje u Mađarsku

Zna netko mađarski jezik....molim da mi ovo prevede....ne pomaže google prevoditelj...ako sam u krivoj temi nek me netko uputi u drugu, hvala.
jó es tu?
Szia, kzejg kisyt.

17 godina
neaktivan
Re: Putovanje u Mađarsku
Omniscient kaže...

treba ti putovnica sam, sa osobnom nemozes pogotovo ak ides na vise dana.moze sa osobnom samo na jedan dan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice