Protiv državne mature !

poruka: 40
|
čitano: 8.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Protiv državne mature !

Neznam mnogo o cijeloj toj priči, al mislim da su (s obzirom na okolnosti - premalo informacija) s pravom prosvjedovali.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
Protiv državne mature !

I ja mislim da su ispravno postupili jer jednostavno nema informacija.Ja mislim da ni gospoda iz ministarstva ne zna jos kako ce funkcionirati ta drzavna matura.

Ali opet, ne pretjerujmo...

40% ih je na prosvjed islo tek tako, nisu ni znali protiv cega se bune...

Ja sam za drzavnu maturu, ali nek se ta ideja jos malo razradi...

17 godina
neaktivan
RE: Protiv državne mature !
Ige kaže...

40% ih je na prosvjed islo tek tako, nisu ni znali protiv cega se bune...

Upravo tako, bitno da se prosvjeduje i da se izostaje iz škole.
AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
Protiv državne mature !

Pa da tako smo mi samo da ne idemo u skolu, jos smo imali veliki ispit tako da nam je to super doslo XD

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
Protiv državne mature !

Ja se ne bunim protiv prosvjeda...barem nema skoleCool

17 godina
Dark Prince kaže...
Tiberius kaže...

Prosvjedovali su oni koji ionako nist ne uce, nego se slepaju i misle se provuc kroz srednju i sve im je zajebancija, sve u svemu zgubidani, najveća im je fora sto su blokirali promet i mozda vide svoj jadni lik na tv-u, većina je tamo dosla stvarat nered - pubertetlije su najgore, misle da su popili pamet citavog svijeta, bahati, nadobudni, a ne znaju ni sami koliko su tupavi, al skuzit ce poslije kad malo odrastu.

Hvala bogu pa sam se toga rijesio.

Potpisujem ovo...
Tiberius kaže...
unknown kaže...
ole,ole,ole,ole
danas sam bio na prosvjedu gađali smo jajima.J..... IM JA psa mater.
Neka ukinu taj njihov hir!!!
 Iz tvog teksta se vidi da maturu ne bi prosao, jer vidljivo je da si psovni glagol primjenio na zivotinju, a ne na onima koje si mislio pokarat- to je vjerojatno ekipa iz ministarstva... Tako da si se ti prijatelju svrstao u likove koji opće sa životinjama i mogao bi imati problema sa drustvima za zastitu životinja...
BOLJE TI JOS MALO ZAGRIJ STOLICU, umjesto sto okolo bacas jaja

Ziva istina!

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

Kao 1 ja nisam protiv toga da ja ne pišem jer imam dobre uvijete u skoli, i ja bi ju dobro na pisao ,no ja sam drug i želim da svi imaju dobre uvjete shvačaš. Mislim da i nismo dovoljno informirani i to sam izrazio u proslom tekstu. I salažem se s tobom da su oni na prosvijedu 25.5. bili totalni propaliteti ćim su bacali jaj i rajćice oni su sve za.....i , ali i dalje ostaje ćinjenica da je to neorganizirano ama baš nikako , o 3 stranice Republike Hrvatske o D.M. nijedna ne radi.

Hvala

17 godina
neaktivan

Unimatrix 007 a ti si ona BUDALA koja je sve one propalitete pred zgradu doveo e.E vidiš neznam te nit sam te ikad vidio ali ona tvoja rečenica na vijestima - mi čemo vam reč sve što vas zanima- U prošlosti ljudi nisu zapisivalli događaje pa su  neki događaji izgubljeni a neki izokrenuti u prenošenju informacia i to je sve tako bilo dok se nije krenulo pisat . A to znači sve dok oni nama ne daju na papiru sve informacije ja ne pušim foru. O.K.

17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
Ponašanje kakvo je bilo nije primjereno srednjoškolcima.
... ili ponašanje kakvo nije primjenjeno državnom vrhu?

anyways, vidim da ima puno ljudi koji puno pričaju, a da nisu upućeni u temu. (samo pogledajte malo datume rođenja i sve će biti jasno)
ja ne podržavam državnu maturu. zato jer se gubi subjektivnost. a čovjeka se ne može procijeniti na osnovu tri-četiri papira na kojima je on sad iskrižal nekakve kvadratiće i neka faca je to gurnula u optički čitač. daj molilm te. smiješno.(btw, ja sam treći razred --> ja sam trebao biti dio probne generacije)

e sad, ono s čim se slažem je da većina učenika kroz srednju školu fušari, cuga i napušava se da bi onda na kraju 4.og razreda nastala opća frka-panika kud dalje. naravno, onda su krivi svi drugi osim njih - jer im nisu na vrijeme rekli, jer deca nisu znala kaj se događa, jer... (you got the point). ako si radil kroz srednju školu, onda uopće nije bitno ni kad se piše, ni gde se piše, ni kolko ima zadataka; onda jednostavno znaš i pišeš test.

e sad, to lijepo izgleda ovak napisano ovak na papiru(ekranu), ali... ima još okolnosti koje mogu utjecat na osobu prije ili za vrijeme pisanja ispita. tu se javlja problem. kao što rekoh, čovjeka nije moguće procijeniti (njegovo znanje, jel) na osnovu tih par papira upravo zbog tih okolnosti. zato bi trebali imati normalnu maturu, da nas ispituju profesori koji poznaju nas, i mi njih.

no, dobro... ja ionak ne idem na maturu ak još četvrti prođem s 5 :)
17 godina
neaktivan

Ja se slažem stobom ali tu ima jedna caka. Vidiš ja sam u 1 razredu osnovne misli da ću ja u mioc se tako do 7.r. Tada sam shvatio da se ne trebam mučit u daljnjem školovanju jer postoji prijamni za faks, za koji imaš pripreme i takve stvari. Pa sam u 7 popustio i bolila me ona stvar, onda su u 8 rekli da uvode D.M. i onda sam ja trebo stisnut  u 8 da nebih završio u nekoj gimnaziji ili strukovnoj školi u kojoj loše ili ti nekvalitetno obrađuju nastavu, na kraju sam se upiso u PKG gdije mi nisu gledali ocije a imo sam 56 bodova + 2 za jezike tako da sam imo dovoljno i za 2. Ali ima onih koji se nisu uspijeli sabrat i nisu upali u dobre škole i sad su u k...u shvačaš. PA zato ja mislim da nije fer da istu D.M. pišemo ja i on jer sam ja u nekoj prednosti. I tu je ona stara tema INFORMACIJE O D.M. I SVE DOK IH NE DOBIJEMO NA PAPIRU JA MISLIM DA NEBI SMO TREBALI PISAT

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice