Prosvjedi u Varšavskoj

poruka: 188
|
čitano: 22.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Prosvjedi u Varšavskoj
i_rambo_plache kaže...

Ja ću samo jedno reći:

Je li na građanima da provjeravaju što je legitimno, a što nije? Postoje institucije koje to provjeravaju i koje izdaju dozvole za gradnju. Ukoliko je dozvola dobivena nelegitimnim putem, postoje druge institucije na kojima je da to istraže. Kolika se prašina digla oko toga, ne vjerujem da će se išta moći zataškati.

Nađi mi jednu poštenu i nekorumpiranu instituciju u ovoj f*cked up državi.

15 godina
neaktivan
Prosvjedi u Varšavskoj

Treba ukinut pravo glasa 95% populacije pa mozda prestanu izabirat debile na vlast stalno. I onda poslije se bune i prosvjeduju, a sami su si zakuhali... Mislim, koliko je Bandic dobio glasova za predsjednika, ma demokracija je smijurija - valjda najlaksi oblik vlade za manipuliranje maasama i davanje iluzije sudjelovanja i prava istima.

16 godina
Prosvjedi u Varšavskoj

No ekipa,ide sad i mesic na ljetovanje na racun DRZAVE..Mogo bi i ja. Izlanuo se

18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

No ekipa,ide sad i mesic na ljetovanje na racun DRZAVE..Mogo bi i ja. Izlanuo se

A bila je spika da će si to sam platiti iz vlastitog džepa - yeah riiiight! Izlanuo se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Koliko sam ja shvatio, Mesiću nude u najam (dakle da on plati) neku vilu što on ne želi.

Uostalom, kakve veze ima ova žuta vijest (koja je BTW osvanula na naslovnici papirnatog izdanja Večernjeg -.- ) s Varšavskom? Samo još jedna vijest za odvraćanje pozornosti i punjenje redaka...

~~~ Hur tycker du om dem applen??? ~~~
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Fake_Alert kaže...

A bila je spika da će si to sam platiti iz vlastitog džepa - yeah riiiight! Izlanuo se

Kad svi vec kradu moze i on.

18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Koliko sam ja shvatio, Mesiću nude u najam (dakle da on plati) neku vilu što on ne želi.

Pa naravno da ne želi ako može proči 'za đabe' hehehe..  sve na račun poreznih obveznika (iliti 'lako je s tuđim pimpe*** po plotu lupati') Belji se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Prosvjedi u Varšavskoj

Glupo mi je što oni prosvjeduju protiv same modernizacije Varšavske, a ne lopovluka i namještaljki koje stoje iza te modernizacije. Ima toliko pametnijih stvari za radit od prosvjedovanje protiv Horvatinčića.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice