Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.258.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
win32 kaže...

Cekaj, sta su rekli na kraju zasto je tocno...si editirao post ili sta pa se ne vidi?

Nego, kakav je tracker sto se tice sadrzaja? Dali se isplati registrirat? samo povuci neku usporedbu molim te sa ona dva koja sam naveo...naravno ako ih imas. TNX

Piše "ban reason: leaks", tako su mi i na IRC-u rekli. Ja san in reka da nisan ništa, i onda mi je taj staff reka da će pričat s ovin drugin koji me bana pa će vidit.

I, ma ne.... Nemože bit da su me banali radi tog reviewa, pa ima ih još stvarno pun k.... A i na chatu mi nisu rekli ništa protiv toga, niti u pravilima piše išta za to.

Sry tek sad vidin da si pita to za tracker

Sve starije od 2-3mj. je mrtvo tako da....a meni to i nesmeta, pratin ja sve oko te muzike tako da mi uglavnon treba samo novo.

Ratio se lako održava, sa bonus bodovima i ima puno freelecha, za razliku od jednog TranceTraffic-a.

S obziron da je to specificirano za elektroniku, bude sve šta izađe na scene.

Sa Torrentech-om ga nemogu uspoređivat jer na njemu nisan ni bia, od njega san odusta nakon šta san vidia da ima malo iz trancea(moj omiljeni žanr :D) i na IRC-u san skužia da tamo niko nevoli trance.

What iman i na SCMT uvik bude više, i prije stigne, ali ponavljan za 2-3mj. je mrtvo.

A od TranceTraffic-a mislin da je lošiji. TT ima i starih stvari i brzine su veće jer ima jako malo freeleecha i nema bonus bodova.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:57 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Iman jedno pitanje u vezi seedboxa:

Jeli mogu sa njega nekako skinit cili torrent a ne datoteku po datoteku?

(Whatbox, ruTorrent)

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
Uvjerljivo najbolji od svih je Partisi.si
brzine su odlične a i izbor je takođe odličan

koristim ratio master da me nebanaju ali svjedno ostavim da se uplouda iz solidarnosti;)

definitivno moja preporuka kante se tih ostalih partisi rula
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
14 godina
protjeran
teodosije kaže...
Uvjerljivo najbolji od svih je Partisi.si
brzine su odlične a i izbor je takođe odličan

koristim ratio master da me nebanaju ali svjedno ostavim da se uplouda iz solidarnosti;)

definitivno moja preporuka kante se tih ostalih partisi rula

Općenito nije loš, ali niti je specijaliziran za određene stvari, niti je velik poput TL-a i sličnih. Ima i puno boljih stvari sve u svemu.

14 godina
neaktivan
a bogati ja šta god sam tražio naša sam na partisiju neznam kaki su tebi zahtjevi ali za prosječnog korisnika koji nema neke specjalne zahtjeve partisi je prava stvar.
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Iman jedno pitanje u vezi seedboxa:

Jeli mogu sa njega nekako skinit cili torrent a ne datoteku po datoteku?

(Whatbox, ruTorrent)

Možeš preko FTP klijenta tipa FileZilla.

17 godina
neaktivan

Molim Vas za pomoć...

inače imam više mailova i to mi je već uzrokovalo glavobolje ali ne i ko sad...

Imam na THR-u račun i sad sam si reinstalirao windowse i odu mi sve lozinke...

Na thr se ne mogu prijaviti jer ne znam lozinku, a ne mogu povratiti jer ne znam koji sam mail koristio...

Jel mi može netko pogledati možda u profilu mail??

ili mogu nekako doći izvana do stafa pa da mi možda pomognu...

nadimak mi je DEM0 ili DEMO nisam siguran!

Unaprijed Hvala!

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
15 godina

Merilins- loft možda najbolji sci-fi tracker open.

https://www.merlins-loft.org.uk/Main/?act=Signup&id=18&hash=4a11c56d8d82f1b74c1cc56ea2c56fdd

Key: zmjili

13 godina
neaktivan

Ljudi pozdrav svima kolko vas ima :) 

Novi sam ovdje !!!

Meni treba netko tko mi može preko teamvivera rjesit da budem spojiv ( radi se o torenthru.) hvala!

P.S. u ruteru imam postavke napravite od prije ,al mislim da to stoji do novog eseta 5 ......

pa tko zna da to rjesimo....

hvala1

15 godina
neaktivan

Na THR-u odeš na help IRC channel i ekipa sa ti to odradi za 10 minuta maximalno.

BTW koji bi od sljedećih otvorenih glazbenih trakera (sa slike) preporučili? Hvala

15 godina
GigaGirl kaže...

Na THR-u odeš na help IRC channel i ekipa sa ti to odradi za 10 minuta maximalno.

Mislim da na THR-u ekipa vise nece radit takve stvari.

Dali itko ne svijetu....ali itko radi ljudima takve stvari kao staff na THR-u? Znas oko cega sve ljudima pomazu i sta ih sve ljudi traze....koma!

Bila je i obavijest na THR-u vezana uz to tako da nemojte iskoristavat ljude te naucite koristit taj Google i pogledajte sta znaci port forward!

Ako ne skuzite iz doslovce nacrtanih stvari kako i sta namjestit, onda bolje nemojte ni koristit trackere (bez uvrede).

Najlakse je otici na IRC i naslonit se u naslonjacu dok drugi rade umjesto tebe... 

P.S.

Ovo se Giga ne odnosi na tebe, vec se odnosi na sve ljude koji iskoristavaju ljude za sve i svasta bez da bi se samo malo potrudili oko necega!

Sto se tice glazbenih trackera koje si navela, niti jedan nije ok i svi su smece te ces bezveze gubiti vrijeme na njima.

Vise stvari ces naci na TL, IPT i sl.

Meni je najdrazi What i sve vecinom skidam sa njega u FLAC-u....eventualno imas i Waffles no nisam clan doticnog pa ne mogu nesto posebno reci o njemu.

Za glazbu koristim jos i Torrentech posto ima odlicnu ekipu i super izbor elektronike.....ako ne slusas takvu glazbu onda se nemoj ni trudit nabavit invite kojega ces ionako jako tesko nabaviti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:24 (win32).
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

BTW koji bi od sljedećih otvorenih glazbenih trakera (sa slike) preporučili? Hvala

niti jedan jer ne vjerujem da su icemu :)

ako volis rock i lossless probaj s ovim http://rockhard-lossless.com/index.php?page=signup

a trenutno je i freeleech pa ono...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:45 (listopad).
15 godina
neaktivan

Nemam neki specifičan glazbeni ukus, ali kada mi se nešto svidi volim imati cijelu diskografiju što je ponekad teže pronaći na general trackerima. Za sada najviše glazbe pronađem na IPT-u i Partisu, ali mi se zna dogoditi da ne mogu pronaći neki specifični album ili slično pa onda se moram napatiti sa sharing servisima dok pronađem što mi treba (često kvaliteta bude loša). Tako da mi ne treba neka egzotika, ali često tražim starije stvari koje je nekad prava muka pronaći. Zato tražim neki glazbeni traker kako bi otprilike sve našla na jednom mjestu da se ne moram patiti okolo. Pošto su ovi trenutno otvoreni mislila sam da bi jedan od njih mogao biti OK što se toga tiče.

Hvala na savjetima. {#}

17 godina
neaktivan

a slusaj, what.cd je ono sto ti treba ;) ili waffles, ali what ima skoro sve :)

17 godina
listopad kaže...

a slusaj, what.cd je ono sto ti treba ;) ili waffles, ali what ima skoro sve :)

savrsenstvo su, samo da je veliki buffer na doticnima :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Kako je na TorrentTunez?

17 godina
GigaGirl kaže...

Kako je na TorrentTunez?

Izgleda da je to zatvoreno.

13 godina
neaktivan

da istina je nece vise da to rade zbog odredeni razloga....

pa ako ima netko...

16 godina
neaktivan

Otvorene registracije na THR-u do 17h sutra. {#}

16 godina

Kada se već THR spominje, imam pitanje. Ima li u staffu itko stariji od 18? Ponašaju se kao da svi skupa nemaju toliko godina. Zanima me je li i na TS-u tako, i vrijedi li prelaziti tamo.

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Kada se već THR spominje, imam pitanje. Ima li u staffu itko stariji od 18? Ponašaju se kao da svi skupa nemaju toliko godina. Zanima me je li i na TS-u tako, i vrijedi li prelaziti tamo.

lol.

Ja poznam dobro Staff od TS-a.

Kolko je meni poznato rijetko da ima mladih od 25 godina (samo mi je jedan poznat a i taj vise nije mod kolko znam ;) )

Eto pa odluci sam.

Trebas invite?

Posalji mi mail na PM i stize

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 11:50 (LUXX).
15 godina
neaktivan

Meni je na seedboxu tako da ja moran sam pazit da ne priđen limit na HDD-u. (jel i kod drugih tako?)

Uglavnom, šta ako priđen?? Već jednom jesan(i to malo više; slučajno; nije dugo stalo) i nije bilo ništa.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Meni je na seedboxu tako da ja moran sam pazit da ne priđen limit na HDD-u. (jel i kod drugih tako?)

Uglavnom, šta ako priđen?? Već jednom jesan(i to malo više; slučajno; nije dugo stalo) i nije bilo ništa.

da, svi moraju pazit na svoj "dio" hdd.a i na njegov prostor i iskoristenje...

ako si na whatbox.ca, onda to nije tesko jer u lijevom doljnjem kutu imas "signalizator" koliko ti je prostora zauzeto i koliko jos imas slobodno, i to prikazano i graficki i brojkama...

to je za WebUI, a imas i na whatbox.ca profilu pod "manage" sve to jos detaljnije i bolje objasnjeno...

a sto ako prijedes limit, hmm, to ne znam jer mi se jos nije dogodilo, neki dan skoro al nije xD

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...
a sto ako prijedes limit, hmm, to ne znam jer mi se jos nije dogodilo, neki dan skoro al nije xD

Meni je danas prišlo za 40-50 GB i prije par dana isto tako, i nisu mi ništa {#} (Whatbox, 115 GB)

Pitan samo šta se može dogodit ako oni skuže i poduzmu neštu u vezi toga.

A kad će onaj link na pm? {#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 18:02 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Meni je danas prišlo za 40-50 GB i prije par dana isto tako, i nisu mi ništa {#} (Whatbox, 115 GB)

Pitan samo šta se može dogodit ako oni skuže i poduzmu neštu u vezi toga.

A kad će onaj link na pm? {#}

Da, istina, taj unmetered box stvarno ima mali hdd, al za $15 mislim da se nemamo sta zaliti xD 

Inace, sve u svemu sam zadovoljan sa njime :D

A sto se tice linka, to nemam pojma koji je...

Nisu mi jos nista poslali a i sumljam da budu jer sam se odjavio kod njih pa su me mozda maknuli sa te liste za korisnike (obavijesti itd...)

ovdje im je jos stara stranica sa starim cijenama i ponudama, a za novu neznam, iako mi je lik prije rekao da ce na toj istoj adresi stavim nove ponude itd, al izgleda da nist od tog...

15 godina
neaktivan

Na trackeru za jedan torrent mi piše peers:100, a na boxu 30...

Jel mi nešto nije u redu s njim...

Mislin, sigurno bi puno bolje seedalo da ih vidi svih 100.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Na trackeru za jedan torrent mi piše peers:100, a na boxu 30...

Jel mi nešto nije u redu s njim...

Mislin, sigurno bi puno bolje seedalo da ih vidi svih 100.

seeders - ljudi koji su vec skinuli torrent i seedaju ga

leechers - ljudi koji tek skidaju torrent, seederi im daju brzinu

peers - ukupan broj seedera i leechera na torrentu, tj. svi "user" zajedno na tom torrentu...

znaci u tvom slucaju ima 100 peersa, a seedas njima 30, tj. imaju 30 leechera spojena na tebe a ostalih ~70 su seederi il su spojeni na druge seedere....

14 godina
neaktivan

Jel ovo moguće.  

Seed/peer=0/0

Download speed =607 kB/s

sorry ako je off topic

15 godina
bruslii kaže...

Jel ovo moguće.  

Seed/peer=0/0

Download speed =607 kB/s

sorry ako je off topic

Nije ti uključeno da se vidi peers lista, daje ti neko ko nema 100% završen torentl.

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Ništa. Meni je brzina 300/300 mbps, a HDD 100 GB, jednom sam bio u minusu 300 GB, samo što se brzine malo smanje, ostalo je u redu.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice