Cekaj, sta su rekli na kraju zasto je tocno...si editirao post ili sta pa se ne vidi?
Nego, kakav je tracker sto se tice sadrzaja? Dali se isplati registrirat? samo povuci neku usporedbu molim te sa ona dva koja sam naveo...naravno ako ih imas. TNX
Piše "ban reason: leaks", tako su mi i na IRC-u rekli. Ja san in reka da nisan ništa, i onda mi je taj staff reka da će pričat s ovin drugin koji me bana pa će vidit.
I, ma ne.... Nemože bit da su me banali radi tog reviewa, pa ima ih još stvarno pun k.... A i na chatu mi nisu rekli ništa protiv toga, niti u pravilima piše išta za to.
Sry tek sad vidin da si pita to za tracker
Sve starije od 2-3mj. je mrtvo tako da....a meni to i nesmeta, pratin ja sve oko te muzike tako da mi uglavnon treba samo novo.
Ratio se lako održava, sa bonus bodovima i ima puno freelecha, za razliku od jednog TranceTraffic-a.
S obziron da je to specificirano za elektroniku, bude sve šta izađe na scene.
Sa Torrentech-om ga nemogu uspoređivat jer na njemu nisan ni bia, od njega san odusta nakon šta san vidia da ima malo iz trancea(moj omiljeni žanr :D) i na IRC-u san skužia da tamo niko nevoli trance.
What iman i na SCMT uvik bude više, i prije stigne, ali ponavljan za 2-3mj. je mrtvo.
A od TranceTraffic-a mislin da je lošiji. TT ima i starih stvari i brzine su veće jer ima jako malo freeleecha i nema bonus bodova.