Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.259.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
17 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
win32 kaže...

Nisu vam dali zabunom 4XL-Performance vec je 3XL-Performance veci box nego sto je to navedeno na netu, izgleda da je ono na netu neka zabuna ili nesto posto su im 3XL boxevi dosta veci od navedenog....jedino ako uistinu nije doslo do neke zabune pa ti nisu dali 4XL (super ako je tako {#}).

Inace kakav ti je Evo, koliko ga placas? Kakve su brzine i dali ima nekih resenja i sl? Kakav je support?

Evobox(1Gbit, 300GB mislim) i whatbox(115GB) smo uzeli ja i par forumaša, neću ih imenovat :D

Evo kakve su brzine na whatboxu 1/2 njegovog maks downloada, ograničenje 1Gbit veze je hard disk.

http://www.pohrani.com/f/2m/10v/jQXUNxc/1.jpg

Mislim da je par puta server pao otkako ga imamo, ruTorrent nikako nemožemo konfigurirat pa koristimo deluge kao što se vidi na slici. Server ima neku verziju linuxa, neznam koju, sa 4 workspace-a.

Stavili smo firefox, jdownloader, deluge, MKV Toolnix i još par programa. Uglavnom brz je i jak (Intel Xeon quad sa HT-om, po potrebi se sam clocka). Podrška je ok no većinom sami rješavamo stvari.

Eh da moraš sam konfigurirat sve to, 1Gbit serveri su teško dostupni (mora se čekat tjednima da se netko odustane i oslobodi se mjesto) i treba čekat do 7 dana da ga kofiguriraju. To je zato jer su jako traženi, ipak za te pare kod xirvika dobiješ 250-300GB prostora i 100Mbit vezu te samo rutorrent. A ovdje dobiješ linuxe, 1Gbit vezu i velik prostor na hard disku.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
Privatni torrent trackeri P&O

Koji Linux ste stavili? 

Vidim da se standarne distre mogu trazit, a ja sam imao na svome Ubuntu 10.04 no stavio sam gore uTorrent....isto sam stavljao na taj box sve sta hocu.

Cekaj, pa koliko mi se cini na ovome ne moras sam stavljat gore Linux kao na nekim dedicated boxevima vec dolazi sa predinstaliranim OS-om po izboru (od pet ponudenih).

Sto se tice djeljenja, jednom i nikada vise...a i vec dugo nisam uzimao dedicated box, jedino prije dok sam ganjao upload....sada mi je samo vazno da radi kako treba i na nekoj ok brzini.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...

Koji Linux ste stavili? 

Vidim da se standarne distre mogu trazit, a ja sam imao na svome Ubuntu 10.04 no stavio sam gore uTorrent....isto sam stavljao na taj box sve sta hocu.

Cekaj, pa koliko mi se cini na ovome ne moras sam stavljat gore Linux kao na nekim dedicated boxevima vec dolazi sa predinstaliranim OS-om po izboru (od pet ponudenih).

Sto se tice djeljenja, jednom i nikada vise...a i vec dugo nisam uzimao dedicated box, jedino prije dok sam ganjao upload....sada mi je samo vazno da radi kako treba i na nekoj ok brzini.

Eh to pitaj hrvatskafarkaševec-a, nekužim se ja u linuxe. Neznam ni firefox instalirat :D

Ako se dobro sjećam nisu nam ništa ponudili nego smo tako dobili, uTorrent niti neznamo instalirat i ostali u grupi ga nevole osim mene -.-

16 godina
protjeran
win32 kaže...

Koji Linux ste stavili? 

gore je ubuntu 10.04 sa fluxboxom (ubuntu je predinstaliran ,a mi stavljamo fluxbox ili gnom ili vec kaj hocemo)

sta se tice djeljenja on nama sluzi nekoj drugoj svrsi nitko od nas zapravo i niti ne koristi taj box za neke privatne svrhe (iako moze , no nitko ne ganja upload)

i krivo je hyperion rekao nije 1Gbit 300Gb nego 450Gb

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 5:27 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

gore je ubuntu 10.04 sa fluxboxom (ubuntu je predinstaliran ,a mi stavljamo fluxbox ili gnom ili vec kaj hocemo)

sta se tice djeljenja on nama sluzi nekoj drugoj svrsi nitko od nas zapravo i niti ne koristi taj box za neke privatne svrhe (iako moze , no nitko ne ganja upload)

i krivo je hyperion rekao nije 1Gbit 300Gb nego 450Gb

Anime encoding biznis {#}

16 godina
neaktivan

Da li je koristio ko Whatboxov 300 mbs heat paket? Ne znam da li da uzmem, brzine mi odgovaraju, nekako ćemo se snaći za prostor, samo ne bih želio da mi box bude bagovit kao ovaj njihov unmetered paket ;(

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
neaktivan

Jeli se seedbox može namistit da automatski skida torrente iz neke određene kategorije ili sa cilog trackera? Mislin da san to negdi već ćua.....

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Jeli se seedbox može namistit da automatski skida torrente iz neke određene kategorije ili sa cilog trackera? Mislin da san to negdi već ćua.....

Promuvaj se malo po forumu, tamo vjerovatno imas vec par tutoriala. Mozes skidati preko RSS feeda ili preko IRC auto downloadera.

15 godina
dr. zlo kaže...

Mozes, ali ne na svim trackerima....bar koliko ja znam. 

Mozes npr. preko RSS-a jednostavno namjestit da ti odmah skida odredene kategorije cim netko napravi upload na tracker.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran

jel zna netko za skriptu za torrent index stranicu ?

Hvala

17 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Da li je koristio ko Whatboxov 300 mbs heat paket? Ne znam da li da uzmem, brzine mi odgovaraju, nekako ćemo se snaći za prostor, samo ne bih želio da mi box bude bagovit kao ovaj njihov unmetered paket ;(

Ja ti ga imam već par mj i jako sam zadovoljan brzinama, čak sam platio sve do kraja god za njega. Moja preporuka ako oćeš jeftino a i brzo.

16 godina
protjeran
hellbyte0 kaže...
ulinsky kaže...

Ja ti ga imam već par mj i jako sam zadovoljan brzinama, čak sam platio sve do kraja god za njega. Moja preporuka ako oćeš jeftino a i brzo.

koju si najvisu brzinu uplouda imao ?

17 godina
protjeran

Čuj ja ti to nepratim samo stavim torrente ili rss pustim da to sam skida pa si samo općenito preko ftpa pristupam boxu.

Ali na početku se sjećam kad sam gledo i kad je bio noviji torrent sa trackera bilo je do 20 Mb/s upload a download oko 40 Mb/s.

To ti onaj drugi Heat upload mj 5TB kojih nikad nepotrošim :D

Nemoj me držat za riječ oko tih brzina jer stvarno ne idem za time, evo sad išao gledat malo box i jedan novi torrent dodao sad je upload 3Mb/s.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 17:04 (hellbyte0).
16 godina
protjeran
hellbyte0 kaže...

Čuj ja ti to nepratim samo stavim torrente ili rss pustim da to sam skida pa si samo općenito preko ftpa pristupam boxu.

Ali na početku se sjećam kad sam gledo i kad je bio noviji torrent sa trackera bilo je do 20 Mb/s upload a download oko 40 Mb/s.

ah meni bi to bilo premalo ja znam po 2TB napravit samo na jednom torrentu

17 godina
protjeran

Ma meni netreba više od toga jer sam se više umorio sa tim trackerima kroz godine (ispuco sam se :D).

Sad si samo više manje skidam filmove x264 720p ili 1080p, serije i glazbu u FLAC formatu.

Inače svaki torrent seedam min 1 tj a ako je neki paket veličine tipa 50 GB kao neki anime onda seedam 1 mj.

15 godina
hellbyte0 kaže...

Daj mi molim te pokazi to na kojem trackeru radis prosjecno 2 TB po torrentu?

Ne kuzim ljude koji ganjaju taj upload, glavno da sve radi kako treba i da imam dovoljno mjesta na hardu.

No svatko ima svoje veselje.....

17 godina
protjeran
win32 kaže...

Ne kuzim ljude koji ganjaju taj upload, glavno da sve radi kako treba i da imam dovoljno mjesta na hardu.

Vjerojatno je uploader na nekom trackeru pa zato ima tolko prometa.

16 godina
protjeran
win32 kaže...
hellbyte0 kaže...

vec sam ti napisao da ne ganjamo taj upload 

to radim na otvorenom trackeru gdje seedam svoj release

onakav seedbox nam treba zbog programa kao unrar,Mkvtoolnix,filezilla,tsmuxer.... itd. koji nam sacuvaju jako puno vremena 

btw. nasao sam si skriptu 

http://webscripts.softpedia.com/script/File-Management-Perl/File-sharing/WebTorrent-Com-36155.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 21:10 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
hellbyte0 kaže...
win32 kaže...

Vjerojatno je uploader na nekom trackeru pa zato ima tolko prometa.

Da, i sam sam uploader pa nemam na privatnim trackerima takav upload...gotovo nemoguca misija je tako nesto uploadat na nekom privatnom treckeru, a ako skidas sta sa THR-a i sl. trackera onda 100% skidas i moje torrente.

@ hrvatskafarkasevec

Samo vi udarajte ako imate volje, ali sa javnim trackerima nemam nikakve veze niti mi se da trosit bilo sta na njih...pogotovo ne bandwidth ili moje slobodno vrijeme.

17 godina
protjeran

Ja mislim da je moguće jer evo npr. na jednom hd trackeru gdje imaš encodere koji uploadaju 1080p filmove koi su po 20 GB a i uploadaju pakete kompletnih bluray koji su po 200GB tako da oni bez beda povuču 1TB prometa.

Za THR ti nemam pojma jer me to ne zanima, ja sam ti stariji torrentaš pa se držim nekih svojih trackera koji mi se dopadaju.

15 godina
hellbyte0 kaže...

Ja mislim da je moguće jer evo npr. na jednom hd trackeru gdje imaš encodere koji uploadaju 1080p filmove koi su po 20 GB a i uploadaju pakete kompletnih bluray koji su po 200GB tako da oni bez beda povuču 1TB prometa.

Za THR ti nemam pojma jer me to ne zanima, ja sam ti stariji torrentaš pa se držim nekih svojih trackera koji mi se dopadaju.

Onda je moguce...nije vazno, a i ovaj primjer koji si dao je jako rijedak i nema bas toliko puno takvih packova (da, i ja koristim HD trackere i nisam naisao bas na jako puno takvih packova no nije vazno...a i to je 1TB, nije 2TB...no kazem, nema veze jer nema smisla trosit rijeci na to koliko tko uploada i svatko moze imati svoje misljenje).

Stariji torrentas kazes...heheh..onda se ja zovem Cica Tomina koliba! :)

Naravno da i ja koristim i druge trackere, ali na THR radim upload...ok, radim i na Cinemageddon te npr na Karagargu, ali u manjem omjeru naravno.

Na trackere koje jos koristim kao sto je SCC, RevTT, PTN, PTP, GFT i sl. mi se ni ne isplati radit upload,a nije ni potrebno...na npr. IPT i TL ni nemam volje bilo sta uploadat jer uploadera ima i previse.

17 godina
protjeran
win32 kaže...
Onda je moguce...nije vazno, a i ovaj primjer koji si dao je jako rijedak i nema bas toliko puno takvih packova (da, i ja koristim HD trackere i nisam naisao bas na jako puno takvih packova no nije vazno...a i to je 1TB, nije 2TB...no kazem, nema veze jer nema smisla trosit rijeci na to koliko tko uploada i svatko moze imati svoje misljenje).

Stariji torrentas kazes...heheh..onda se ja zovem Cica Tomina koliba! :)

Naravno da i ja koristim i druge trackere, ali na THR radim upload...ok, radim i na Cinemageddon te npr na Karagargu, ali u manjem omjeru naravno.

Na trackere koje jos koristim kao sto je SCC, RevTT, PTN, PTP, GFT i sl. mi se ni ne isplati radit upload,a nije ni potrebno...na npr. IPT i TL ni nemam volje bilo sta uploadat jer uploadera ima i previse.

Ma nema frke samo kažem da je moguće 1TB povuć pa i više.

Eh kolko sam ja trackera prošao kroz godine, na početku sam samo varao sa RM i sličnim stvarima {#} pa poslije lagano počeo sa seedboxovima kad su cijene počele bit dostupnije.

THR mislim da sam jednom i imao account pa mi se nije svidio i pustio da mi disejblaju acc zbog neaktivnosti. Inače koristim SCC, TL, RevTT, HD torrents, TVTorrents, Bitme, UG, Bitgamer i još neke za elearning.

Ma imam ih još po bookmarks ali ove koristim najviše.

16 godina
protjeran
win32 kaže...
hellbyte0 kaže...

@ hrvatskafarkasevec

Samo vi udarajte ako imate volje, ali sa javnim trackerima nemam nikakve veze niti mi se da trosit bilo sta na njih...pogotovo ne bandwidth ili moje slobodno vrijeme.

anime scena malo drugacije funkcionira 

sve novo sta dođe sve ide na nyaa.eu kasnije se stavlja na bakabt ili vec gdje 

nama je cilj da cim vise ljudi od nas skida ,a to kolko ce netko dugo drzat moj torrent na seedu uopce me ne dira 

15 godina
neaktivan

Evo ljudi ja san zapea na ovon RSS feedu. Dakle želin namistit da mi box sam skida torrente. Ovde san naša tutorail, ali nije opisano ovo nešto "regex filters".... Dakle imaju znači ove 2 metode, ja bi ovu drugu di ih on automatski sam skida, ali nez ovo regex files, pa ako neko zna.....

To mi treba na TranceTraffic-u, i nije samo za jednu kategoriju nego sve sa trackera.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina

Danas sam tek pogledao mail koji mi sluzi iskljucivo za trackere i tek sam sada skuzio da HD.bits.ro ima novu adresu i da zato nisam mogao pristupit trackeru....a ja vec pomislio da su stavili kljuc u bravu.

Uglavnom, nova adresa je ova (ne stavljam link posto ne znam dali se ovakvi linkovi smiju stavljati u temi)....eto ako nekome slucajno treba.

15 godina
neaktivan

Mene je jučer banalo s jednog trackera. {#}

Nisan zna zašto, tj. i dalje neznan.... Kad iden na login piše samo "this acc is disabled", a kad iden na forum login onda kaže "ban reason: leaks" - šta bi to točno trebalo značit?

Iša san i na IRC da pitan nekog stafa, ali nema ih.....

Riječ je o SCMT.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Nisan zna zašto, tj. i dalje neznan.... Kad iden na login piše samo "this acc is disabled", a kad iden na forum login onda kaže "ban reason: leaks" - šta bi to točno trebalo značit?

Riječ je o SCMT.

Da nisi mozda sadrzaje trakera (torrente, ili screenove) objavljivao na nekim drugim mjestima?

15 godina
dr. zlo kaže...

Riječ je o SCMT.

Losa karma.... {#}

Visi na IRC-u i cekaj staff....no da ti nije mozda bio ukljucen PEX ili DHT u torrent klijentu?

Na tom PEX-u sam se gadno opekao (a ni danas ne znam cemu sluzi tocno) i sada cim dobijem novi box prvo sto napravim gasim PEX i DHT.

Imam jedino problem sa Xirvikom gdje se svako malo taj PEX sam od sebe ukljuci.....mozda se resetiraju postavke ili nesto pa ga svako malo moram gasit, jos mi samo treba da popusim ban negdje radi toga!

Nego, kakav je tracker sto se tice "elektronike"? 

Dali imaju dobar izbor glazbe...puno materijala? 

Kakav je u odnosu na npr. Music Torrents ili npr. Torrentech?

Sa WhatCD ga necu usporedivat...OFC, ni ne ocekujem tako nesto od toga trackera (a i imam What pa niej vazno).

Hvala unaprijed na "recenziji"! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 21:55 (win32).
15 godina
neaktivan

Evo bia sa na IRC-u i da, ovo je šta @Arxi kaže. Ali ja mislin da nisan, da su oni tu nešto falili....

Jedino san radia review trackera na UBC-u, i posta slike od trackera. Pa zar se to nesmi?! tamo i na svakon drugon forumu za trackere ima krc tih.... Pa stvarn mi nije moglo past na pamet da će me zbog toga banat....!! Čak san taj review spomenia tamo na njihovom chatu(od trackera) i niko nije reka ništa protiv, a sad i pravila ponovo pročita i nepiše ništa u vezi toga.

I bia san na IRC-u i pita staffa, sad se misle šta će....

@win32, DHT mi je isključen, a za PEX nisan uspia ni nać u opcijama.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:40 (dr. zlo).
15 godina
dr. zlo kaže...

Evo bia sa na IRC-u i da, ovo je šta @Arxi kaže. Ali ja mislin da nisan, da su oni tu nešto falili....

Jedino san radia review trackera na UBC-u, i posta slike od trackera. Pa zar se to nesmi?! tamo i na svakon drugon forumu za trackere ima krc tih.... Pa stvarn mi nije moglo past na pamet da će me zbog toga banat....!! Čak san taj review spomenia tamo na njihovom chatu(od trackera) i niko nije reka ništa protiv, a sad i pravila ponovo pročita i nepiše ništa u vezi toga.

I bia san na IRC-u i pita staffa, sad se misle šta će....

@win32, DHT mi je isključen, a za PEX nisan uspia ni nać u opcijama.

Cekaj, sta su rekli na kraju zasto je tocno...si editirao post ili sta pa se ne vidi?

Nego, kakav je tracker sto se tice sadrzaja? Dali se isplati registrirat? samo povuci neku usporedbu molim te sa ona dva koja sam naveo...naravno ako ih imas. TNX

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice