Nisu vam dali zabunom 4XL-Performance vec je 3XL-Performance veci box nego sto je to navedeno na netu, izgleda da je ono na netu neka zabuna ili nesto posto su im 3XL boxevi dosta veci od navedenog....jedino ako uistinu nije doslo do neke zabune pa ti nisu dali 4XL (super ako je tako ).
Inace kakav ti je Evo, koliko ga placas? Kakve su brzine i dali ima nekih resenja i sl? Kakav je support?
Evobox(1Gbit, 300GB mislim) i whatbox(115GB) smo uzeli ja i par forumaša, neću ih imenovat :D
Evo kakve su brzine na whatboxu 1/2 njegovog maks downloada, ograničenje 1Gbit veze je hard disk.
http://www.pohrani.com/f/2m/10v/jQXUNxc/1.jpg
Mislim da je par puta server pao otkako ga imamo, ruTorrent nikako nemožemo konfigurirat pa koristimo deluge kao što se vidi na slici. Server ima neku verziju linuxa, neznam koju, sa 4 workspace-a.
Stavili smo firefox, jdownloader, deluge, MKV Toolnix i još par programa. Uglavnom brz je i jak (Intel Xeon quad sa HT-om, po potrebi se sam clocka). Podrška je ok no većinom sami rješavamo stvari.
Eh da moraš sam konfigurirat sve to, 1Gbit serveri su teško dostupni (mora se čekat tjednima da se netko odustane i oslobodi se mjesto) i treba čekat do 7 dana da ga kofiguriraju. To je zato jer su jako traženi, ipak za te pare kod xirvika dobiješ 250-300GB prostora i 100Mbit vezu te samo rutorrent. A ovdje dobiješ linuxe, 1Gbit vezu i velik prostor na hard disku.