Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.259.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
17 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

koristite javne trackere onda. ili demonoid. ionako je demonoid bog za sve liit trackere.

a vjerujte da neki trackeri itekako vrijede ekskluziviteta i rigoroznih pravila.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 13:13 (listopad).
16 godina
protjeran
Re: Privatni torrent trackeri P&O
listopad kaže...

koristite javne trackere onda. ili demonoid. ionako je demonoid bog za sve liit trackere.

a vjerujte da neki trackeri itekako vrijede ekskluziviteta i rigoroznih pravila.

pa zato sto vrijede rade takva glupa pravila , da to rade na nekim slabijim trackerima ekipa bi otisla 

bitno je da se seeda ,a tko,kako i zasto nije uopce bitno

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 13:14 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

jel vam radi partis?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
17 godina

85% liit trackera je sranje, to vam mogu iz iskustva reci.

Ne vrijede vašeg vremena i truda jel naposlijetku ih necete niti koristiti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ovo mogu potvrditi za e-learning. Bitme/bitsypder/.bz familija kad se usporede sa demonoidom/warez-bb su shit. Sve sto sam do sada trazio sto se tice programiranja i self-help uglavnom je originalno postavljeno na demonoid ili w-bb.

Postoji i super 1337 (tako kazu) Feedthebrain.net .No o njemu nemam nikakvih informacija, niti znam kako dobiti invajt. Mozda jednog dana...mozda.  

Edit: Mislim da je otisao down4ever prije sedmicu dana. Mozda...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 15:45 (Arxi).
14 godina
protjeran
Može mi netko preporučiti privatni tracker (HD filmovi) koji je dobar, a da nije teško nabaviti pozivnicu za njega?
16 godina
neaktivan
Hudson kaže...
Može mi netko preporučiti privatni tracker (HD filmovi) koji je dobar, a da nije teško nabaviti pozivnicu za njega?

HD-Space i BIT-HDTV

P.S.

Samo za HD trackere je neizbježan box ili zbilja dobra internetska veza!

15 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
Hudson kaže...

HD-Space i BIT-HDTV

P.S.

Samo za HD trackere je neizbježan box ili zbilja dobra internetska veza!

Moš i HDME.

Lako je držat ratio, ima puno freleecha a i bonus bodovi se dobivaju brzo. A ni pozivnicu nije teško za nabavit.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Jeste, PTN, FTN, FSC, UK-T nisu po ničemu posebni, dobro, možda ima par unique izdanja, ali to prije ili kasnije dođe i na ostale trackere.

Jedino su dobri po communityju, koji zaista ostvaruje skoro sve vaše requestove.  {#}

Naprednijem korisniku su sasvim dovoljni:

1 general tracker (IPT/TL)

2 serije (BTN/TvT)

3 Filmovi/HD filmovi (PTP, HDT, BHD)

4 muzika (What/waffles)

5 neki domaći (Yuwa/THR)

I to je to, i s tim se možete gurati zauvijek i sasvim je dovoljno, sem ako vam ne treba neki specijalni (crtići, e learning i ostalo)..

PS: Izuzetak je SCC, koji je stvarno jedan od najboljih trackera, ratio se može nabiti vrlo lako, a pretime im je odličan. (juče izašao Thor tamo, ja stavio da se skida, otišao vani, vratio se nakon sat-dva i tek onda je osvanuo na warezu)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 21:02 (ulinsky).
16 godina
protjeran

je znate gdje ima mozda BDMV filmova (Bluray disc movie ,znaci bluray diskovi 25-50GB ili BDISO) 

ne mislim da bluray ripove

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

je znate gdje ima mozda BDMV filmova (Bluray disc movie ,znaci bluray diskovi 25-50GB ili BDISO) 

Ako mislimo na isto, onda možda ovo...

Nisan siguran jel to to šta tražiš, reka si BDMV, tamo je BD25, i je svaki fim je tako negdi 25-50 GB.

Tu san upa dok je bilo otvoreno, ali nisan ništa skinia, pari mi se bespotrebno 25GB, kad mi je slika dovoljno dobra i na običnom 1080p od cca 8GB.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ako mislimo na isto, onda možda ovo...

Nisan siguran jel to to šta tražiš, reka si BDMV, tamo je BD25, i je svaki fim je tako negdi 25-50 GB.

Tu san upa dok je bilo otvoreno, ali nisan ništa skinia, pari mi se bespotrebno 25GB, kad mi je slika dovoljno dobra i na običnom 1080p od cca 8GB.

Meni treba jer ja radim ripove ,a ne da bi tako gledao film

btw. hvala za tracker

16 godina
Pozdrav, jel zna netko gdje ima HD Moods Fire ili Aquarium a da ima seedera ?
moze i na pp :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina

Jucer sam uzeo box 3-XL Performance kao i svaki mjesec kod Xirvika, nesto je bio spor pa sam odmah poslao mail supportu.

Za cca sat vremena su me u znak isprike prebacili na njihov najveci semidedicated box tj na 4XL-Storage besplatno i jos se lijepo ispricali.

Eto...to ja zovem vrhunskim supportom i odlicnom uslugom...i naravno da cu se uvijek kod njih vratit nakon takvih stvari.

Inace, onaj box prvi koji sam jucer uzeo je nesto sporije radio tj. download nije bio brz kao inace, a ni upload nije bas briljirao....sve je radilo, ali nije bilo to-to....znam da bi neki drugi zavlacili (imao sam takva iskustva, na zalost) i izmisljali price dok su ovi bez beda odmah sve prebacili na novi, veci server.

Sve pohvale Xirviku za ovakve stvari i naravno ovaj box radi odlicno kao i svi ostali koje sam imao do sada kod njih!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
dr. zlo kaže...
Joco55 kaže...
Hudson kaže...

BIT-HDTV

Moš i HDME.

Lako je držat ratio, ima puno freleecha a i bonus bodovi se dobivaju brzo. A ni pozivnicu nije teško za nabavit.

Ovome bih dodao IPT. Također ima puno freelecha, odseeda se traženo vrijeme, lako se vrati skinuto, bonus bodovi se isto mogu dobit a i nije problem nabit upload. A može biti i kao generalni tracker za sve. JAKO, jako dobar sajt. Preporuka.

h=f^3
17 godina
neaktivan

Izgleda da fora sa tehif.eu ne pali više za Zamundu, mojas preporuka je da korisrtite ovaj link:

http://www.mybgproxy.com/

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
17 godina
F1-IVO kaže...

Izgleda da fora sa tehif.eu ne pali više za Zamundu, mojas preporuka je da korisrtite ovaj link:

http://www.mybgproxy.com/

šteta za Zamundu, da se ne može 'normalno' pristupiti. bio mi je baš, nekako najdraži sajt prije godinu-dvije (ne sjećamse kad je počelo ovo sa nedostupnosti osim preko proxya)

h=f^3
16 godina
Jel zna netko stranicu s kojom mogu pretrazit sve privatne trackere ? Konkretno trazim hd moods pack ili hd moods aquarium a da ima seedera
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Mitch kaže...
Jel zna netko stranicu s kojom mogu pretrazit sve privatne trackere ? Konkretno trazim hd moods pack ili hd moods aquarium a da ima seedera

Nemoguce!

Koliko vidim jedino ima na hdbits-u:

http://img143.imageshack.us/img143/3596/aaaid.jpg

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 23:53 (BORG).
15 godina
Mitch kaže...

Ima i na HDt.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 1:56 (sejo23).
15 godina

PTN otvoren:

External Application is currently open!

It will be automatically closed in 13d 19h 11m 37s

For the next 2 weeks External Application will be open. If you have a friend that want in then now is the time, this might be the last External Applications for some time.

Who knows, maybe v3 is closer then you think or maybe not, so now is the time.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Nakon crasha boxa imam problem sa statistikom na THR-u. Na leechu mi je ostao torrent čije je preuzimanje restartano i ne može nastaviti download.

Dying is easy, it's living that scares me to death. (Annie Lennox)
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Nakon crasha boxa imam problem sa statistikom na THR-u. Na leechu mi je ostao torrent čije je preuzimanje restartano i ne može nastaviti download.

koji status ima torrent: downloading, seeding il je pod error...

probaj napravit force re-check na tom torrentu...

i meni se whatbox srusio neki dan ;)

ako naravno imas tam box :)

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...

koji status ima torrent: downloading, seeding il je pod error...

probaj napravit force re-check na tom torrentu...

i meni se whatbox srusio neki dan ;)

ako naravno imas tam box :)

Tamo sam, pod errorom je.

15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Tamo sam, pod errorom je.

probaj onda force re-check, a ak to ne upali probaj ga izbrisat iz rTorrenta i probaj ponovno skinut...

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...

probaj onda force re-check, a ak to ne upali probaj ga izbrisat iz rTorrenta i probaj ponovno skinut...

Jesam već, problem je samo na THR-u, IPT normalno radi. Sačekat ću malo dok se osvježi statistika, mislim da je svakih pola sata na THR-u.

17 godina
GigaGirl kaže...
SeleS kaže...

Jesam već, problem je samo na THR-u, IPT normalno radi. Sačekat ću malo dok se osvježi statistika, mislim da je svakih pola sata na THR-u.

Već više ljudi je javilo da ima problema sa downloadanje i re-downloadanjem torrenta, ali stavi kaže da nije do trackera ofkors. Osobno isto imam problema na nekim torrentima koji nikako da krenu sa THR, isprobao ffox, chrome, ie, opera čak ni njihov prijedlog za čišćenjem cache i cookies ne pomaže.

Strpi se, s vremenom će valjda proći samo od sebe.

Problem koji imam ja je vidljiv na slici.

EDIT: sad radi {#}

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 2:39 (jollyb).
15 godina
neaktivan

Evo ljudi, ja napokon na seedboxu. {#}  Ali neznan ništa.....jel mi možete samo reć kako da ja dodan tu torrent pa ću se dalje snać. Iman Whatbox.

EDIT: sređeno xD

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 19:37 (dr. zlo).
17 godina
win32 kaže...

Jucer sam uzeo box 3-XL Performance kao i svaki mjesec kod Xirvika, nesto je bio spor pa sam odmah poslao mail supportu.

Za cca sat vremena su me u znak isprike prebacili na njihov najveci semidedicated box tj na 4XL-Storage besplatno i jos se lijepo ispricali.

Eto...to ja zovem vrhunskim supportom i odlicnom uslugom...i naravno da cu se uvijek kod njih vratit nakon takvih stvari.

Inace, onaj box prvi koji sam jucer uzeo je nesto sporije radio tj. download nije bio brz kao inace, a ni upload nije bas briljirao....sve je radilo, ali nije bilo to-to....znam da bi neki drugi zavlacili (imao sam takva iskustva, na zalost) i izmisljali price dok su ovi bez beda odmah sve prebacili na novi, veci server.

Sve pohvale Xirviku za ovakve stvari i naravno ovaj box radi odlicno kao i svi ostali koje sam imao do sada kod njih!

Jel CPU bio cijelo vrijeme na 100%?

To je meni i par kolega bilo na xirviku, da je netko mučio server stalno i brzine su bile upola manje nego što su trebale biti, ak ne i više. Sada na evoboxu nema problema s tim, procesor je intel xeon quad sa HT-om i nikad nije jako opterećen.

Uzeo sam sa dvoje kolega s faksa 3-XL (250GB mislim), a zabunom su nam dali 4-XL (340GB mislim), mi se nismo bunili i tako je ostalo do kraja mjeseca :D

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
dr. zlo kaže...

Evo ljudi, ja napokon na seedboxu. {#}  Ali neznan ništa.....jel mi možete samo reć kako da ja dodan tu torrent pa ću se dalje snać. Iman Whatbox.

Dodaj torrent kao i na uTorrentu koji ti je instaliran na kompu.

Evo ti screenshot pa ti mozda bude jasnije:

http://i52.tinypic.com/20jr4u9.jpg

@ Hyperion

Ne, nije bio problem sa procesorom vec u brzinama tj. kod njih jako dugo imam box i sada sam nesto kemijao posto sam mislio isprobat What, ali kako mi ovi nisu odgovarali na upite i kada sam vidio da je sve to kod njih malo lutrija tako sam i odustao od svega i opet platio Xirviku.

Kada su mi poslali podatke od novoga boxa tako mi nisu valjale brzine, ostavio sam box cca sat vremena da radi te sam im poslao mail posto je bilo sve jako sporo (download i upload) pa su mi i odmah sve to zamjenili i dali veci box (ajde da i ja jednom dobijem nesto gratis).

Istina je da Xirvik i nije bas najpovoljniji, ali sada mi ova cijena svakako odgovara posto mogu ovaj box koristit koliko god dugo hocu no placam samo onu cijenu koju ima 3XL.

Osim ovog "incidenta", nikada nisam imao problema sa njima...uvijek su up, nikada se do sada nije dogodilo da nesto ne radi ili bilo sta sl., a kod njih sam oko godinu dana.

Ovo za CPU nisam primjetio, budem gledao malo ovih dana pa javim ako ce se cudno ponasat...no do sada je bilo sve ok.

Jedino sto mi malo nekada nedostaje to je neki remote posto sam na npr. Seedplace mogao koristit NX Client sto mi je u dosta stvari olaksavalo zivot no sta je tu je.

P.S.

Nisu vam dali zabunom 4XL-Performance vec je 3XL-Performance veci box nego sto je to navedeno na netu, izgleda da je ono na netu neka zabuna ili nesto posto su im 3XL boxevi dosta veci od navedenog....jedino ako uistinu nije doslo do neke zabune pa ti nisu dali 4XL (super ako je tako {#}).

Inace kakav ti je Evo, koliko ga placas? Kakve su brzine i dali ima nekih resenja i sl? Kakav je support?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:02 (win32).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice