box nema veze s tvojom kucnom vezom
Pa okej svejedno, to san spomenia samo jer želin da mi upload bude otprilike jednak downloadu.
box nema veze s tvojom kucnom vezom
Pa okej svejedno, to san spomenia samo jer želin da mi upload bude otprilike jednak downloadu.
Da li zna netko na kojem trackeru ima najviše dokumentarnih filmova od history channela i discovery-a i kako do pozivnice!
Hvala!
ScienceHD. Nije tesko doci do pozivnice. Najobicniji request ce posluziti
A, to mi se čini malo puno, uf....
Ili ću ga toliko PLATIT, a ne plaćat?
Ja san pita koliko ću ga plaćat, mislia san da je to na pretplatu.
Dakle jel to na pretplatu(mjesečno) ili se odjedanput plati?
I mislin za svoju trenutnu brzinu. Oću da mi upload bude otprilike jednak downloadu. (u prošlon san postu ostavia link za svoj speedtest)
I jel to ubrzava i download isto? Ili samo upload?
Box se placa na mjesecnoj bazi, makar se moze napraviti da ga platis odjednom na duze vrijeme.
Ako ti ne treba velik HDD, mozes za cca 120-ak kn dobiti nekih 100-tinjak GB na seedplace.org.uk ili na seedbox4u evo sta dobijes za 19 eura (sto je stvarno malo):
1x250GB
Unlimited bandwidth
Unlimited active torrent
Client rTorrent+ruTorrent
Shared with max - 4 users
100Mbps unlimited
FTP Access
VNC Access
Setup Fee - Free
Izgleda da ti jos ne kuzis sta je seedbox ili...!? Seedbox nema bas nikakve veze sa tvojom kucnom vezom, on ti nece ubrzati tvoj ni uploan i download.
Kod tvoje kucne veze ti je onda vazan samo download jer sve skidas preko ftp-a (ili http-a ako bas hoces i tako).
Zamisli si seedbox kao na neki udaljeni komp koji ima brzinu 10 MB upload i download, a ti mu pristupas putem FTP-a i putem FTP-a si skidas sve na svoj komp onom brzinom koja ti je vec dostupna.
Seedbox ti naravno stalno radi, te stalno i seeda tako da nemas brige oko uploada.
Sto se tice torrenta, imas webui tj. zamisli samo da kada otvoris npr. neku stranicu na netu i otvori ti se npr. uTorrent.....i samo ga filas sa torrentima.
Ako ti nesto nije jasno samo pitaj, ali sve ce ti biti jasnije dok si uzmes box.
Evo ti kratki popis providera:
Feral Hosting -> radi ogranicenog uploada od 1TB na dalje ga nikako ne preporucam posto prosjecno mjesecno radim od cca 4TB na dalje uploada
Whatbox -> ok boxevi po pristojnoj cijeni
Xirvik -> od svih boxeva koje sam koristio (a bilo ih je bogme puno), Xirvik mi je imho trenutno najbolji
Seedbox.cc -> ovo nikako ne preporucujem, zobilaziti svakako....ovo sam stavio samo zato da se ne zeznes i ne uletis bas slucajno na njihov box
Seedplace.org.uk -> odlicni boxevi sa stvarno dosta mogucnosti i prihvatljivom cijenom, ali na zalost dosta mali hardovi (jedni od najstabilnijih boxeva koje sam koristio)
Seedbox4u -> ok boxevi sa obzirom na kolicinu mjesta na serveru i na mogucnosti. Minus je bio spor support, ali Mark je javio svima okolo da ih je sada vise u supportu tako da se nadam da ce sada sve oko supporta sada biti puno brze...makar sto manje komuniciranja sa supportom to bolje!
.....eto, ovo je neki mali popis nekih providera.
Neka se ljudi slobodno dopune sa svojim nekim boxevima jer ih ima stvarno jako puno i neda mi se sve popisivat.
Hvala na objašnjenju!
Uzeo sam nedavno Xirvik seedbox i mogu reći da sam jako zadovoljan brzinama.
Ja skidam s Partisa i uvijek imam maksimalne brzine.
Ja sa Tl-a i BTN-a i imam odlične brzine....
Nisum siguran dal je ovdje tema o tome ali tracker hd-space mi od jučer neće
pa ako se neko može izjasniti ili samo meni neće
Down je...kod mene ista situacija.
bokk...jel ima ko pozivnicu za torrent hr?? plisss..ili kako se to vec moze nabavit =)
ee..jel znas neki hrvatski torrent za skidanje hrvatskih crtica ili filmova :D bilo koj
Šta znači ovo "snatch"? Često se spominje u vezi sa seedanjem.
@garo1214
Sumnjan da će ti iko tako dat invite. Nemaš staža na forumu, upadaš tek tako, bez ikakvih proofova....
aha..ok
ima tko kakvih novih informacija oko hd-spejsa?
imali su freeleech i stavih skidati kojesta i onda su pali i sad mi dosta toga nedovrseno visi...
Ja sa Tl-a i BTN-a i imam odlične brzine....
Kako ide BTN ? Vidim za nedelju dana si skinuo 300 GB,fino :) Pošto ti vjerujem ako hoćeš mogu ti dati i pozivnicu za IPT, general tracker.
Šta znači ovo "snatch"? Često se spominje u vezi sa seedanjem.
Snatch (uhvaćeno, preuzeto) koliko je koji fajl skinut puta
ima tko kakvih novih informacija oko hd-spejsa?
imali su freeleech i stavih skidati kojesta i onda su pali i sad mi dosta toga nedovrseno visi...
Dear members,we have hard disk drive problems with our server. We are waiting for new one to replace it.
Soon we will be online again,dont give up. :) Thank you for the patience.
Hmmm....on je otvoren skoro pa stalno, ali hvala na info....odlican je tracker te ga preporucam svima koje zanimaju e-learning stvari!
Hmmm....on je otvoren skoro pa stalno, ali hvala na info....odlican je tracker te ga preporucam svima koje zanimaju e-learning stvari!
A stalno je otvoren, aha.... Novi san u privatnim trackerima.... To san bia pročita ovaj review, tu je pisalo da je otvoren, pa....
Da BTN me definitivno oduševio, jedan od boljih uređenih trackera, nisam vidio sve tako da mogu reći da je najbolji.:)
BTN je vrhunski sređen sajt, plus je no ratio, sad jedino dolazi do problema jel na starijim torrentima se moze lako naici na slabo seedane torrente, pa se zna vuci po 50kb/s i manje.
Potukli su i dobro poznati BitmeTV koji je nakon dugo vremena otvorio registracije, a ako se nevaram i freshon je otvorio nedavno također nakon dugo vremena.
Sve u svemu najbolji su TV torrent sajt :)
BTN je vrhunski sređen sajt, plus je no ratio, sad jedino dolazi do problema jel na starijim torrentima se moze lako naici na slabo seedane torrente, pa se zna vuci po 50kb/s i manje.
Potukli su i dobro poznati BitmeTV koji je nakon dugo vremena otvorio registracije, a ako se nevaram i freshon je otvorio nedavno također nakon dugo vremena.
Evo, imam freshon, TVT.com, i nedavno bitme.tv zbog tih otvroenih registraciaj što me jako začudilo, plus za hd još bit-hdtv, hdme.eu, ipt, ahd - recite je li mi potreban ovaj BTN?
jer iako ga hvalite toliko, ne bih još i jedan tracker :) većinom skidam samo hd 720 filmove/seriije i serije u dvdrip koje nisu moguće za nabavit u hd.
fala
Evo, imam freshon, TVT.com, i nedavno bitme.tv zbog tih otvroenih registraciaj što me jako začudilo, plus za hd još bit-hdtv, hdme.eu, ipt, ahd - recite je li mi potreban ovaj BTN?
jer iako ga hvalite toliko, ne bih još i jedan tracker :) većinom skidam samo hd 720 filmove/seriije i serije u dvdrip koje nisu moguće za nabavit u hd.
fala
po meni freshon ti je dovoljan.Član sam tamo vec dugo i ima sve sto i na drugim treckerima,dobre su brzine,lako se skida,nedavno sam se i ja registrirao na bitmetv i mogu ti reci da mi se freshon 100 puta više sviđa,
da se razumijemo freshon je i vise nego odlican tracker. al je ruzan za po*izdit. ali btn je i odlican i lijep s dobrim communityem. i ja ga rado preporucujem jer je k svemu no ratio. seed 24h za seriju, 5 dana za season pack i to je to.
Imam problem sa demonoidom i upload ratiom, a možda i sa uTorrentom.
Već neko vrijeme uopće mi ne očitava upload ratio na demonoidu, unatoč mojim naporima da nastojim shareati barem do 1.0 sve što skinem.
Na stranici piše da se stanje provjerava na dnevnoj bazi, međutim meni je isto već mjesecima, mislim da mi se jedino download poveća.
Pročitao sam u FAQ-u da bi problem mogao biti ako je uključen DHT u torrent klijentu. Negdje drugdje sam opet pročitao da je DHT dobra stvar i da zaštićuje krajnjeg korisnika.
Što mi je činiti da aktiviram ponovo upload; što je zapravo DHT i što gubim ili dobivam s uključenim DHT-om u uTorrentu ? (znam da ratio zapravo ne utječe na ništa što se tiče demonoida, ali svejedno volim imati dobar ratio)
thx.
TVT.com je bolji od sve trojce koje si naveo.
Danas sam se registrirao na torrentsnatch. No primjetio sam da mi piše da imam 5gb uploada.Ne znam odakle mi to jer nisam uopće uploadao toliko. Zna li netko u čemu je problem?!
Danas sam se registrirao na torrentsnatch. No primjetio sam da mi piše da imam 5gb uploada.Ne znam odakle mi to jer nisam uopće uploadao toliko. Zna li netko u čemu je problem?!
Bonus tj. poklon zato jer si novi član. Većina trackera ima to
da se razumijemo freshon je i vise nego odlican tracker. al je ruzan za po*izdit. ali btn je i odlican i lijep s dobrim communityem. i ja ga rado preporucujem jer je k svemu no ratio. seed 24h za seriju, 5 dana za season pack i to je to.
ja promijenio temu na freshon i meni odlicno izgleda :D a bitme ruzan za popiz**t :)
ali o ukusima se ne raspravlja ;)
o no-ratiu, 2h seed-time, odlicnom izboru serija i dokumentaraca, brzinama koje su za nase podrucje skoro pa uvijek max. bi se već dalo raspravljati :)
zato nikada i ne dajem freshon pozivnicu jer ga ne želim izgubiti nikako
Forwardao sam svoj ruter. E sad ovo mi govori da je taj port otvoren, utorrent mi govori da nije. Na torrentsnatchu mi malo piše da sam spojiv, pa malo da nisam spojiv. Zna li netko rješenje?!