Danas dobijem sms kod za pristup "Moj telekom ID", koje nisam zatražio, malo zatim zove osoba i traži taj kod, jer je kao krivo poslan na moj broj. Naravno nisam joj dao, nego je blokirao, jer je nastavljala zvati. Broj je 133 9673, predbroj 098.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da nije to ono sta sam nedavno citao, kao da ti posalju nest prek smsa, pa te onda to isto traze, no taj razgovor od tipa minutu ti naplate ono po 50kn ?
Da nije to ono sta sam nedavno citao, kao da ti posalju nest prek smsa, pa te onda to isto traze, no taj razgovor od tipa minutu ti naplate ono po 50kn ?
Nije, ovo je kod za prstup korisničkom računu HT_a, gdje mogu uzeti novce sa simpa računa, kupiti nešto u web shopu.
Nije, ovo je kod za prstup korisničkom računu HT_a, gdje mogu uzeti novce sa simpa računa, kupiti nešto u web shopu.
aha, ali ono, dosta fora u zadnje vrijeme ima sa tim... kad sam vidio ovo da za minutu mogu uzet ono 50kn jos me vise strah javljat se nekim brojevima

aha, ali ono, dosta fora u zadnje vrijeme ima sa tim... kad sam vidio ovo da za minutu mogu uzet ono 50kn jos me vise strah javljat se nekim brojevima
-besmislen strah.. tj nije stvar u tome da oni zovu, nego da ti ne zoveš.. + korak dalje, prijavi nadležnima (operater+hakom+policija) ako ti se da, tj tako ćemo se jedino riješiti tog smeća.