Preporuka Banke

poruka: 3
|
čitano: 1.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka Banke

Pozdrav,

Trebao bih preporuku banke za tekuci racun, s tim da ne mogu praviti prekoracenje na njoj te da ima opcija placanja preko neta tipa pay pal.

//EDIT//

//RACUN MI TREBA ZA PRIMANJE STIPENDIJE, IMAM TEKUCI RACUN U HPB-u NA KOJI SAM PRIMAO SREDNJOSKOLSKU STIPENDIJU, SADA NE ZNAM DA LI DA OSTAVIM STARI RACUN, JER JE U UGOVORU ZAKONSKI ZASTUPNIK MOJ OTAC, A VLASNIK JA, HOCE LI TO STVARATI PROBLEME SADA, JER OSIM TEKUCEG IMAM I ZIRO RACUN OTVOREN. 

PROCEDURA UPLATE OD NJIH PREMA MENI JE ISLA PRVO NA ZIRO PA BANKA PREBACI NA TEKUCI(DA NE PLACAM NAKNADE).

STA SAVJETUJETE//

Receno mi je da je PBZ vrlo zafrknut po tome, sto se tice sustava trebala bi mi podeblja knjiga da pohvatam sve izraze.

Takoder koja od svih banaka uzima najmanju proviziju. Do sad sam poslovao s HPB bez problema, recite vase misljene o njoj.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 17:11 (Wuk19).
16 godina
Preporuka Banke

Što se tiče prekoračenja na tekućem računu, kada otvaraš račun, samo napomeni da ne želiš da ti omoguće prekoračenje i morati će te poslušati.

A što se tiče PayPal - a, koliko sam ja upoznat, sve banke, osim Zagrebačke (navodno ljudi imaju dosta problema s njima, a i ja isto nisam mogao svoju MasterCard ZABA ni Visa karticu prijaviti na PayPal..), normalno se mogu koristiti s PayPalom. Mislim da ti je najbolje odvojiti jedno popodne i prošetati se po poslovnicama banaka te na licu mjesta pitati sve što te zanima, jer čitajući ovako po netu, pogubiti ćeš se u svim tim njihovim "stručnim" izrazima.

16 godina
neaktivan
Preporuka Banke

Ja koristim Erste i PBZ i njihov internet net banking. PBZ je puuuuuno jednostavniji , po mojem mišljenju ali su oni kao banka puno zahebaniji. Nedaj bože da si na kraju dana 1 lipu u minusu gubiš dozvoljeni minus sve, makar recimo si danas imao 6 kuna na računu sutra ujutro vidiš da su oni sa datumom od prije 6-7-8 dana ti skinuli naknadu za vođenje i makar si bio u plusu , ti si u minusu. Erste je tu puuuno fleksibilnija. To kaj si dan dva, 3-5 u minusu , brige ih a u PBZ vele "sve radi kompjuter mi ništa nemožemo".

Ako češ koristiti samo za plačanje , i biti uvijek u plusu , a bitnija ti je jednostavnost web sučelja i mogučnosti internet bankarstva, moja preporuka ti je PBZ prije Erste Makar PBZ kao banku organski ne podnosim , ali ionako je imam samo za penziju i plačanje računa. Znači SAMO u slučaju da ti je najbitnije internet bankarstvo onda PBZ a u BILO kojem drugom slučaju preskoči ih , odvratni su kao banka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 18:46 (Crotiger).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice