Pozdrav, duga priča je pa mi se neda sve pisat, ugl. frend mi se dero nešto malo pripit ispred policijske stanice, policajac je izasao, on se nije snašao jer je bio pripit i policajac ga je odvukao u stanicu, tamo mu je prijetio da će ga našamarat, pitao ga osobnu i pogledao dali je kažnjavan, ovaj nije bio te ga je pustio. Zanimljivo je još to da je policajac na početku bio jako bezobrazan, derao se, prijetio da ce mu samar opalit, cak ga je i cimnuo, a kasnije kad je vidio da nije kažnjavan počeo se ispričavat, bit dobar itd. Nije primjetio da je frend malo popio, jer je stvarno samo malo popio, onako da bude vesel:) On nam je to sve kasnije ispričao.
Mene sad zanima koja prava policija ima prema maloljetnicima, dali oni mogu mene, prijatelja ili nekog trećeg odvest u stanicu i tamo našamarat, istuć itd.?
Zanima me isto to, samo za punoljetne osobe, kako se onda postupa. Jel ima netko iskustva sa time, da znam kako da se postavim u slučaju da mene ulove tako, iako ja nebi takve gluposti radio, ali tko zna.