Poskupljenje casopisa zaključana tema

poruka: 67
|
čitano: 7.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

A jbg nisam znao da je tako u Bihu...A kako je tek u Srbiji xD

Mama hocu 4870!
17 godina
odjavljen
Poskupljenje casopisa

kod njih je onda oko 450 dinara, po nekoj logici

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Sumnjam da ce se dogoditi to poskupljenje, nema razloga.

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
protjeran
RE: Poskupljenje casopisa
Sonny kaže...

Vec se dogodilo..novine poskupile..i Gameplay sa 18 na 20 xD
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...
Sonny kaže...

Vec se dogodilo..novine poskupile..i Gameplay sa 18 na 20 xD
 Ajmo ovako, koliko se BUG-u nije mijenjala cijena??
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

Mozda godinu dana dvije

Znam da je bio 40kn prije...:S

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe

Nekako ne patim na mjesečno sakupljanje papira, tak dobra tiskovina nije :).  Ak zaista ima neka meni zanimljiva tema, onda kupim. Često kupim i neki stari broj na kolodvoru u po cijene.
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Danas u doba kad gotovo svatko ima internet ne znam zašto uopce itko kupuje bilo koji casopis.

SVE ama baš SVE nađete na netu.

2mbit/s + flat kod t-com su sasvim pristupacni, još bolja solucija je 8mbit/s

Sve se nađe na netu samo treba malo znanja.

Vidim da vecina se tu izjasnila da kupuje bug samo radi DVD-a WTH?

Pa pređite na FLAT i amen. Koja kavica manje, manje đeparca, koji glupi casopis manje  Smijeh te manji budget vikendom i evo ga ;)

A i netko je dao dobar primjer za knjizinicu :)

May The Force be With You DuDe!
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

....u navali divljanja cijena, dobro bi bilo obratiti pozornost na ono što se nudi besplatno na korištenje učenicima i studentima, radi se o jednom isto tako informatičkom časopisu, evo link-a.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
protjeran
stef kaže...
Amrapheus kaže...

Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe

Nekako ne patim na mjesečno sakupljanje papira, tak dobra tiskovina nije :).  Ak zaista ima neka meni zanimljiva tema, onda kupim. Često kupim i neki stari broj na kolodvoru u po cijene.
 Ne samo to: neki nemaju laptop :) Starci mi ga neće kupiti... (pa čak ni Asus Eee D': ) Preko šk. god. i tako nisam skoro ništa na kompu (samo vikendom) a što ću raditi kad odem kod bake i djeda (što je često)... Meni je kupovanje Bug-a obavezno ako se želim informirati o računalnom svijetu.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Zendo21 kaže...

Mislim da je to stvarno previse.

Ovak siromasnom narodu poskupit sve a nis ne dati.

Nije ni BUG sto je nekad bio.Volim ga citati ali i oni su previse usli u biznis.Previse reklama...

Bas me zanima kaj buju drugi casopisi napravili...

Za sve je kriva ova losa vlada kaj dopusta da nas potkradaju(jos suraduje s njima).

ja i ne krivim previse proizvodjace i svu tu malu masineriju
po meni ak je vlada vrhovna vlast u drzavi............ona bi mogla(morala moci ) prisiliti ducane i ostala trgovacka tijela da snize cijene...
tko nece nemora radit..........nek propadnu.............
pogotovo sta se tice hrane.......................
ak pekari dignu cijenu.....po meni vladin odgovor treba glasiti..........
a-a.nema poskupljenja...mi to ne dopustamo.....
je....alo njih njihovo povjerenstvo z apracenje cijena.......
onaj koji je u tom povjerenstvu jedino kaj ima jos vecu placu.nis drugo
ja nisam protiv toga da oni iimaju veliku placu(nek imaju i 80 000 tisuca kuna) ali onda nek obavlja taj posao za dobrobit nas.....
kad se sjetim onog uvlacenja eu u guziicu muka mi dodje.........
kad bih se sastao s sanaderom imao bih za njega samo jedno jedino pitanja.........
jel oni to namjerno rade ili misle da je tako najbolje..........Viče

Htjeli smo kapitalizam , evo nam ga. Vlada ne može nikome naređivati kakve će cijene imati, jel ovo je slobodno tržište (barem se takvim deklarira).

17 godina
moderator
ROADRUNNER kaže...

Htjeli smo kapitalizam , evo nam ga. Vlada ne može nikome naređivati kakve će cijene imati, jel ovo je slobodno tržište (barem se takvim deklarira).

Ne. U zapadnim zemljama nije (vise) kapitalizam vec trzisna privreda. Trziste zapadnih zemalja je, za razliku od kapitalizma (koji nema milosti), djelimicno uredjeno od strane drzave (npr. monopolske situacije, cijena kruha, ostalih zivotnih namirnica, gorivo) i ne dopusta skakanje cijena koje ce ugroziti standard stanovnistva.

Problem je samo sto inf. casopis ne spada u tu kategoriju, nije neophodan (tako da nije potrebna intervencija drzave), tako da ako ga preskocis, neces umrijeti (mozda neki i hoce :)))
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Ja inako kupujem samo kad idem kod babe ili na selo pa da imam što čitat kad sam tamo ...

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

ja ga najvise kupujem kako bi imao nesto citati na wc-u, ispred racunala i na poslu ionako procitam vecinu.

povecanje cijene od 1 kune bi meni bilo kap koja preljeva casu, jer iovako sam razocaran kvalitetom tema i brojem oglasa.

A naravno i netko je spomenuo rapriziranje tema o digitalcima i laptopima, casopis postaje kao popodnevni program RTL-a, repriza na reprizi.

Eto jedino cijenim kolumne i dio gdje nesto sami sastave (kao onaj daljinski u proslom broju).

1 kuna koju bi mozda trebao izdvojiti za taj casopis uskoro, vise ce povuci prgavost u meni nego sta ce mi tesko pasti na novcanik.

A eto, jedino mi zao sto necu imati sto na Wc-u tada citati...

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

1 kuna koju bi mozda trebao izdvojiti za taj casopis uskoro, vise ce povuci prgavost u meni nego sta ce mi tesko pasti na novcanik.

evo slažem se potpuno... stvar inata...

btw zašto ponekad kad citiram nekoga ne mogu napisati ništa van ovog prozora, bez obzira koliko ja klikao van njega... totalno me frustrira! :(

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
reservoir dog kaže...
pixelatem kaže...

evo slažem se potpuno... stvar inata...

btw zašto ponekad kad citiram nekoga ne mogu napisati ništa van ovog prozora, bez obzira koliko ja klikao van njega... totalno me frustrira! :(

Jeste da je offtopic al eto. Klikni na bijeli dio ispod citata i moci ces citirati izvan sivog djela ili ako slucajno kliknes na sivi dio nekoliko puta enter i prebacit cete u bijeli dio. Smijeh
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Poskupit će sigurno, samo dali će to biti 40 kuna ili možda koju kunu manje vidjećemo. Mada je Gameplay poskupio 2 kune, nebi me čudilo da bug poskupi pet, mada su to za sada, pusta nagađanja o visini poskupljenja, i 35 je too much, al je šta je 40 kuna je previše. Vidjet ćemo. Nismo mi baš tolko bogatiMršti se.

17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

Nismo mi uopce bogati Smijeh

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan

Ukoliko poskupi na 40kn vjerojatno ću ga ćešće krasti iz knjižnice Namigiva

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran
momak kaže...

Ukoliko poskupi na 40kn vjerojatno ću ga ćešće krasti iz knjižnice Namigiva

LOL
Cheater! Smijeh
Mama hocu 4870!
17 godina
Poskupljenje casopisa

bug i ostali su postali preskup sport, za ono što nude

broj čitatelja se smanjuje, a reklama sve više. ako tako mora biti onda neka bude

ja dam radije 50 kn gradskoj knjižnici i čitam radije knjige. jednom mjesečno kad izađu pc časopisi i njih pročitam isto (ili na faksu u knjižnici)

kupovati sam prestao prije par godina. istina bog, kupim ako ima neka tema broja koja me baš zanima, ali svejedno mi je žao novaca

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 10:10 (jollyb).
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Bilo bi lijepo kad bi izlazio časopis u kojem bi bile samo reklame tako da nas ne dave po ostalim novinama s tim.

Doduše prodaja bi mu bila cca. par desetaka komada mjesečno ali bi mi bili slobodni!!

Samo nam otežavaju život a nitko pametan ionako ne kupuje ništa samo radi reklame.

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Kad i ako poskupi neću ga također kupovati. Bio sam par godina pretplatnik i onda je došao Metro.

Kod njih uzmeš katalog (mali, ali informativan) gdje se nudi informatička oprema i to je to za 0 kn po katalogu i po toj cijeni.

Stvarno ste pretjerali sa reklamama, a što je najtužnije takvi su svi informatički magazini u svijetu.

I zato nije čudno što magazini propadaju. Ne "copram" da će BUG propast, ali ako se ne uozbiljite i počnete pisat, a ne reklamirat, ne vidim dobro.

Puno skupe boje se potroši da bi reklama bila šarena, znam da od toga živite, ali od cca. 200 str, da 120 stranica moraju bit reklame, nije istina.

Imate dobre kolumniste iskoristite to. Malo više softverskih tema, baza podataka, open sourcea, iskustava ljudi koji stvaraju i sl.

U takvim stvarima nema muljanja, jer tak i tak ona cijena koju napišete za hardver nije ona prava ili je "na upit" (to mi najjače, koji "k" predstaljaš nešto, ak te moram još i zvat)

Ajd u zdravlje

17 godina
protjeran

netko je ovo napisao... zanima me samo kako bi u SFRJ čitao ili smio čitati BUG itd. pogledaj kinu

"Htjeli smo kapitalizam , evo nam ga. Vlada ne može nikome naređivati kakve će cijene imati, jel ovo je slobodno tržište (barem se takvim deklarira)."

Z
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

Časopisu treba smanjiti cijenu barem na 30kn.Siguran sam da će tada biti veći broj čitatelja

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Ne radi mi wireless doma (nis od laptopa), pa ak poskupi (a i nije da kupujem svaki broj, prestao odavno, samo one koji me zanimaju) lijepo ja kompjuter u kupaonu, pred wc, s internetom, pa bit će za čitat =), a jos i muziku mogu slusat, hehe, nije ni losa ideja..

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
Ako hoće ja ću ga prestat kupovat.
Evo vam dobro pitanje za anketu!
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Ma na ovome svijetu će se početi plaćati život ako prestaneš plaćati upucaju te. Zadnje što nam treba su poskupljenja. Ako BUG poskupi onda zaista će biti previše za 40kn mogu neonku u komp stavit, za 40kn mogu više od 4 litre benzina kupit. Ako bude 40kn samo će si smanjit zaradu JER ĆE MANJE LJUDI KUPOVATI ČASOPIS!VičeKada vanzemaljci dođu možemo se samo osramotiti ovim svijetomBelji se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Ma na ovome svijetu će se početi plaćati život ako prestaneš plaćati upucaju te. Zadnje što nam treba su poskupljenja. Ako BUG poskupi onda zaista će biti previše za 40kn mogu neonku u komp stavit, za 40kn mogu više od 4 litre benzina kupit. Ako bude 40kn samo će si smanjit zaradu JER ĆE MANJE LJUDI KUPOVATI ČASOPIS!VičeKada vanzemaljci dođu možemo se samo osramotiti ovim svijetomBelji se

i to je naknapIzlanuo se
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Ma ja kupujem bug pretezito zbog kolumni na pocetku i zbog toga sto mi sve te informacije ostaju spremljene na polici i brzo ih mogu naci! Za 50 godina cu se onda smijat kad otvorim recimo bug iz 2005 godine, kakve su ljudi onda slabe kompove imali!! Smijeh

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice