dali ce i BUG poskupjeti za koji mjesec?
Naravno. Sve će poskupiti. To se zove INFLACIJA i boli.
Poskupljenje bi moglo biti na 40 kn,a onda će Bug vjerojatno biti časopis sa mnogo bivših čitatelja,što zbog mogućnosti dobivanja informacija na internetu,što zbog repriza tema o fotoaparatima,laptopima i sl..........
Milsim da bi svakako trebali pokušati zadržati cijenu od 35kn, ali opet.. ako sve ide gore idu i tiskovine (porast cijene energenata, goriva i sl. pa nije ni čudno).
S druge strane, povišenje cijene od par kuna nije ništa dramatično, no ima psihološki učinak na mase.
(recimo da i poskupi za 5kn to je 5kn MJESEČNO za koliko se ne može dobiti ni kava više..)
Slažem se. Ova cijena od 35 kuna je i previše s obzirom na količinu reklama u časopisu.
Ako poskupe, prestajem kupovati. Ionako je internet brži i informativniji.
BUG je od stručnog časopisa postao masovni proizvod koji u ničem nije dobar.
Slažem se. Ova cijena od 35 kuna je i previše s obzirom na količinu reklama u časopisu.
Ako poskupe, prestajem kupovati. Ionako je internet brži i informativniji.
BUG je od stručnog časopisa postao masovni proizvod koji u ničem nije dobar.
Slažem se s vašim stajalištima. Premda ga ja ne kupujem svaki mjesec nego kad me nešto interesira, ipak smatram da je i tih 35kn previše. A cijena će svakako skočiti. Volim časopise,taj 'miris tiska', ali puno jeftinije prođem kad surfam...Jednostavno se ne isplati
Pdv na casopise je pao a oni dizu cijene..pa to samu kod na s ima...btw 35kn je dovoljno za BUG
joj ma dajte nije vam bed dat za neki komad hardvera u jednom dučanu dok je u drugom 20 kn jeftiniji a sad bi ste ovdje prestali kupovat bug zbog 4-5 kn veće cijene koja je ista kolko već godina
a što se tiće reklama a njima si pune buđet i one spriječavaju da se cijena buga ne poveća
evo malo sam istraživao u brojevima 120 i 140 ima više reklama nego u zadnjem dok je cijena bila samo 2 kn manja pa se sad žalite na reklame kojih je čak i manje nego prije
ma to je mazanje ociju ljudima
samo mi nije jasno kak vlada ne zna da ce se narod jednom uzbuniti
budu oni svi skupa dobili po nosu
ovo je ista stvar kao i cijena nafte..........
kad se digne cijena nafte onda raste cijena benzina al kad cijena nafte padne onda cijena ostaje ista(benzina)
i onada na sljedecem podizanju cijene nafte benzin jos raste
i tako u nedogled.....................
kad je bilo nekaj u Francuskoj(neznam vise kaj) vise od pola pariza je izgorilo.....
ljudi su izasli na ulice
po meni ovo ne vodi nikamo
osim ak se nemas priliku preselit u schweiz ili nekam drugam.............
a za sve su krivi biseri koji su glasovali za HDZ((((( onaj vrlo poznati ;;;;;idemo dalje;;;;;;))))))))
ali
kao sto rece Bog..............OSVETA JE MOJA.................
ma to je mazanje ociju ljudima
samo mi nije jasno kak vlada ne zna da ce se narod jednom uzbuniti
budu oni svi skupa dobili po nosu
ovo je ista stvar kao i cijena nafte..........
kad se digne cijena nafte onda raste cijena benzina al kad cijena nafte padne onda cijena ostaje ista(benzina)
i onada na sljedecem podizanju cijene nafte benzin jos raste
i tako u nedogled.....................
kad je bilo nekaj u Francuskoj(neznam vise kaj) vise od pola pariza je izgorilo.....
ljudi su izasli na ulice
po meni ovo ne vodi nikamo
osim ak se nemas priliku preselit u schweiz ili nekam drugam.............
a za sve su krivi biseri koji su glasovali za HDZ((((( onaj vrlo poznati ;;;;;idemo dalje;;;;;;))))))))
ali
Mislim da je to stvarno previse.
Ovak siromasnom narodu poskupit sve a nis ne dati.
Nije ni BUG sto je nekad bio.Volim ga citati ali i oni su previse usli u biznis.Previse reklama...
Bas me zanima kaj buju drugi casopisi napravili...
Za sve je kriva ova losa vlada kaj dopusta da nas potkradaju(jos suraduje s njima).
Mislim da je to stvarno previse.
Ovak siromasnom narodu poskupit sve a nis ne dati.
Nije ni BUG sto je nekad bio.Volim ga citati ali i oni su previse usli u biznis.Previse reklama...
Bas me zanima kaj buju drugi casopisi napravili...
Za sve je kriva ova losa vlada kaj dopusta da nas potkradaju(jos suraduje s njima).

...učlanite se u najbližu knjižnicu koja ima Bug, te tamo čitajte badava, a ako postoji članarina, ona obično vrijedi godinu dana i plaća se jednokratno.
ali
Ufff...Gameplay 20 kn!
Sad ce Bug na 45 slusaj me..
Ufff...Gameplay 20 kn!
Ako BUG poskupi odustajem od kupovine. Sve tako i tako na netu imam... Nadam se da će se netko iz redakcije izjasniti ovdje... Pozz
Ufff...Gameplay 20 kn!
nikome nije palo na pamet da bi bug bio skuplji da nema tolko reklama :P, a tko vas sili kupovati bug svaki mjesec?
ja volim bug al ga ne kupujem svaki mjesec, samo dok mi ima nesto zanimljivo (to je obicno svaka 3 mjeseca)
Ufff...Gameplay 20 kn!
Ufff...Gameplay 20 kn!

jednostavno, neka snize cijenu na 30 kn a cijenu reklama nek povećaju bar 50%, pa ćemo imat jeftiniji časopis sa malo reklama a prihod neće pasti
Sva sreca da imamo MreznuBubu :)
Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe
Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe