Poskupljenje casopisa zaključana tema

poruka: 67
|
čitano: 7.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

dali ce i BUG poskupjeti za koji mjesec?

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Naravno. Sve će poskupiti. To se zove INFLACIJA i boli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 5:14 (žaki).
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

Poskupljenje bi moglo biti na 40 kn,a onda će Bug vjerojatno biti časopis sa mnogo bivših čitatelja,što zbog mogućnosti dobivanja informacija na internetu,što zbog   repriza tema o fotoaparatima,laptopima i sl..........

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Milsim da bi svakako trebali pokušati zadržati cijenu od 35kn, ali opet..  ako sve ide gore idu i tiskovine (porast cijene energenata, goriva i sl. pa nije ni čudno).

S druge strane, povišenje cijene od par kuna nije ništa dramatično, no ima psihološki učinak na mase.

(recimo da i poskupi za 5kn to je 5kn MJESEČNO za koliko se ne može dobiti ni kava više..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Poskupljenje casopisa

Slažem se. Ova cijena od 35 kuna je i previše s obzirom na količinu reklama u časopisu.

Ako poskupe, prestajem kupovati. Ionako je internet brži i informativniji.

BUG je od stručnog časopisa postao masovni proizvod koji u ničem nije dobar.

Core2Duo E8400 @ 4.0GHz 4GB OCZ DDR2-800 ASUS Geforce 8800GT 512 Gigabyte P35-DS3R Samsung 500GB SATA2 Creative X-Fi Extreme Music Technisat Skystar 2 Xilence 600W ATX2
17 godina
neaktivan
RE: Poskupljenje casopisa
akramar kaže...

Slažem se. Ova cijena od 35 kuna je i previše s obzirom na količinu reklama u časopisu.

Ako poskupe, prestajem kupovati. Ionako je internet brži i informativniji.

BUG je od stručnog časopisa postao masovni proizvod koji u ničem nije dobar.

ovak ga kupujem svaki mjesec, al ak poskupi, onda ću prvo pogledat kaj ima na DVD DL-u na BUG Onlineu , inače 35kn je previsoka cijena za časopis u kojem su na svakoj 2. str. reklame
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Slažem se s vašim stajalištima. Premda ga ja ne kupujem svaki mjesec nego kad me nešto interesira, ipak smatram da je i tih 35kn previše. A cijena će svakako skočiti. Volim časopise,taj 'miris tiska'Smijeh, ali puno jeftinije prođem kad surfam...Jednostavno se ne isplati

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Pdv na casopise je pao a oni dizu cijene..pa to samu kod na s ima...btw 35kn je dovoljno za BUGNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

joj ma dajte nije vam bed dat za neki komad hardvera u jednom dučanu dok je u drugom 20 kn jeftiniji a sad bi ste ovdje prestali kupovat bug zbog 4-5 kn veće cijene koja je ista kolko već godina

a što se tiće reklama a njima si pune buđet i one spriječavaju da se cijena buga ne poveća

17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

evo malo sam istraživao u   brojevima 120 i 140 ima više reklama nego u zadnjem dok je cijena bila samo 2 kn manja pa se sad žalite na reklame kojih je čak i manje nego prije

17 godina
neaktivan
// Najbolji potez koji BUG može napraviti jest da SNIZI cijenu na 29kn to bi skoro udvostručilo prodaju, a cilj i jest da se zaradi VIŠE, kaj ne?
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

ma to je mazanje ociju ljudima

samo mi nije jasno kak vlada ne zna da ce se narod jednom uzbuniti

budu oni svi skupa dobili po nosu

ovo je ista stvar kao i cijena nafte..........

kad se digne cijena nafte onda raste cijena benzina al kad cijena nafte padne onda cijena ostaje ista(benzina)

i onada na sljedecem podizanju cijene nafte benzin jos raste

i tako u nedogled.....................

kad je bilo nekaj u Francuskoj(neznam vise kaj) vise od pola pariza je izgorilo.....

ljudi su izasli na ulice

po meni ovo ne vodi nikamo

osim ak se nemas priliku preselit u schweiz ili nekam drugam.............

a za sve su krivi biseri koji su glasovali za HDZ((((( onaj vrlo poznati ;;;;;idemo dalje;;;;;;))))))))

ali

kao sto rece Bog..............OSVETA JE MOJA.................

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

ma to je mazanje ociju ljudima

samo mi nije jasno kak vlada ne zna da ce se narod jednom uzbuniti

budu oni svi skupa dobili po nosu

ovo je ista stvar kao i cijena nafte..........

kad se digne cijena nafte onda raste cijena benzina al kad cijena nafte padne onda cijena ostaje ista(benzina)

i onada na sljedecem podizanju cijene nafte benzin jos raste

i tako u nedogled.....................

kad je bilo nekaj u Francuskoj(neznam vise kaj) vise od pola pariza je izgorilo.....

ljudi su izasli na ulice

po meni ovo ne vodi nikamo

osim ak se nemas priliku preselit u schweiz ili nekam drugam.............

a za sve su krivi biseri koji su glasovali za HDZ((((( onaj vrlo poznati ;;;;;idemo dalje;;;;;;))))))))

ali

Tako je, reklama je ionak i ovak preveć.
Sad otvaram novi Bug da vidimo gdje su sve reklame : str.2,3,6,9,11,13,15,17,19,21,23,25,....- shvaćate kaj hoću reći, doslovce su na svakoj drugoj stranici reklame, prvih par stranica su svugdje reklame i to razumijem, al to kaj Bug radi je pretjerivanje, bez uvrede jer ste najkvalitetniji časopis u Hrvatskoj (loša strana:reklame). Još 35kn dati za časopis di je svaka druga strana reklama, nema šanse, ja ga kupujem većinom zbog DVD DL-a jer je odličan i treba mi zato jer imam 1gb ograničenog prometa. Ak se nastavi tempom IDEMO DALJE! onda s**nje. Moto bi trebal ići IDEMO DALJE, ALI PRAVIM PUTEM! za dobrobit i volju naroda.
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan

Mislim da je to stvarno previse.

Ovak siromasnom narodu poskupit sve a nis ne dati.

Nije ni BUG sto je nekad bio.Volim ga citati ali i oni su previse usli u biznis.Previse reklama...

Bas me zanima kaj buju drugi casopisi napravili...

Za sve je kriva ova losa vlada kaj dopusta da nas potkradaju(jos suraduje s njima).

17 godina
neaktivan
Zendo21 kaže...

Mislim da je to stvarno previse.

Ovak siromasnom narodu poskupit sve a nis ne dati.

Nije ni BUG sto je nekad bio.Volim ga citati ali i oni su previse usli u biznis.Previse reklama...

Bas me zanima kaj buju drugi casopisi napravili...

Za sve je kriva ova losa vlada kaj dopusta da nas potkradaju(jos suraduje s njima).

ja i ne krivim previse proizvodjace i svu tu malu masineriju
po meni ak je vlada vrhovna vlast u drzavi............ona bi mogla(morala moci ) prisiliti ducane i ostala trgovacka tijela da snize cijene...
tko nece nemora radit..........nek propadnu.............
pogotovo sta se tice hrane.......................
ak pekari dignu cijenu.....po meni vladin odgovor treba glasiti..........
a-a.nema poskupljenja...mi to ne dopustamo.....
je....alo njih njihovo povjerenstvo z apracenje cijena.......
onaj koji je u tom povjerenstvu jedino kaj ima jos vecu placu.nis drugo
ja nisam protiv toga da oni iimaju veliku placu(nek imaju i 80 000 tisuca kuna) ali onda nek obavlja taj posao za dobrobit nas.....
kad se sjetim onog uvlacenja eu u guziicu muka mi dodje.........
kad bih se sastao s sanaderom imao bih za njega samo jedno jedino pitanja.........
jel oni to namjerno rade ili misle da je tako najbolje..........Viče
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

...učlanite se u najbližu knjižnicu koja ima Bug, te tamo čitajte badava, a ako postoji članarina, ona  obično vrijedi godinu dana i plaća se jednokratno.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

ali

Moraš biti svjestan da je bilo koja druga stranka na vlasti situacija bi bila identična, sjeti se kako je bilo kada je SDP bio na vlasti. Shvatite da je energija sve skuplja (barem ova koju koristimo). Alternativa postoji, no odvratna ekonomija nas je*e u mozak. Negdje su poskupljenja realna a neki energiju koriste samo kao izgovor da bi digli cijene.

Nije mi jasno šta vi seruckate kada sve informacije možete naći na netu i to puno prije nego u BUG-u ili bilo kojem drugom časopisu. Odreknite se BUG-a i spremite 35 kn. Naučite se prilagoditi situaciji a ne kukati ko babe na pijacu i srati protiv vladajuće stranke (HDZ ili SDP). Nekad se nečega potrebno i odreći.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2008 2:54 (PROTECTOR).
17 godina
protjeran
Poskupljenje casopisa

Ufff...Gameplay 20 kn!

Sad ce Bug na 45 slusaj me..

Mama hocu 4870!
17 godina
natan13 kaže...

Ufff...Gameplay 20 kn!

Ja ga u Bosni i Hercegovini ionako vec odavno kupujem za 11 KM sto bi preracunato po lokalnom omjeru KM-KN bilo 44 kn.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Ajde maknite se od politike...

Ako BUG poskupi odustajem od kupovine. Sve tako i tako na netu imam... Nadam se da će se netko iz redakcije izjasniti ovdje... Pozz
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
natan13 kaže...

Ufff...Gameplay 20 kn!

Ja ga u Bosni i Hercegovini ionako vec odavno kupujem za 11 KM sto bi preracunato po lokalnom omjeru KM-KN bilo 44 kn.

Pa kaj bi ti. Treba to prevaliti do BiH...
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

nikome nije palo na pamet da bi bug bio skuplji da nema tolko reklama :P, a tko vas sili kupovati bug svaki mjesec?

ja volim bug al ga ne kupujem svaki mjesec, samo dok mi ima nesto zanimljivo (to je obicno svaka 3 mjeseca)

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
odjavljen
boxer kaže...
natan13 kaže...

Ufff...Gameplay 20 kn!

Također... i ja sam iz BiH i plaćam 11KM pa se nebunim.... sta se moze... cijene idu gore, a place il ostaju iste ili postaju manje...
17 godina
cozmika kaže...
boxer kaže...
natan13 kaže...

Ufff...Gameplay 20 kn!

Pa kaj bi ti. Treba to prevaliti do BiH...
 Nebi nista hvala. Smijeh Nisam ni komentirao poskupljenje, nego sam samo rekao da odavno kupujem za 44kn. Ali vi vec kukate a imate ga po 35 Kn. Sta da ti kupujes casopis u BIH, nebi tako rekla. I znam zasto je skuplji da mi nemoras objasnjavati. Smijeh
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Ma znam ali sam to tak napisala. No hard feelings ;)
17 godina
cozmika kaže...
Ma znam ali sam to tak napisala. No hard feelings ;)
 OK- razumijemo se. Smijeh
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

jednostavno, neka snize cijenu na 30 kn a cijenu reklama nek povećaju bar 50%, pa ćemo imat jeftiniji časopis sa malo reklama a prihod neće pasti

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 21:09 (dinamo82).
17 godina
neaktivan
Poskupljenje casopisa

Sva sreca da imamo MreznuBubu :)

17 godina
odjavljen
Poskupljenje casopisa

Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe

17 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

Nekako mrežna buba nije isto kao kad drzis novine u rukama i listas lijepo... osijecaj za sebe

a da ne spominjem da na mreznoj bubi nisu tako fency slike dok se npr testira high end kartica *droooolz*
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice