Pomoć oko završnog rada iz

poruka: 3
|
čitano: 785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Završni rad (studij informatike) - 4G Tehnologija

Pozdrav svima!

Evo ovako stoje stvari, došao je kraj mom studiju iz informatike i sada radim završni rad na temu "4G Tehnologija". Samo radim teorijski opis jer baš i nemam pristupa toj tehnologiji pa je stvar relativno jednostavna... mo'š mislit.

Kaže profa da svoj rad utemeljim na člancima iz časopisa. Prvo čega sam se sjetio je BUG, ali ima samo jedan kratak članak iz br. 194 kojeg sam se dočepao, i tu mi treba Vaša pomoć...
Da li netko od Vas zna ili ima nekakav informatički časopis (Nebitno da li na njemačkom, engleskom ili hrvatskom jeziku) koji je u nekom broju obradio tu temu? Što detaljnije to bolje. Ako imate nekakvu stručnu literaturu za preporučit i to bi pomoglo.

Unaprijed hvala! 

15 godina

Ako završavaš studij iz informatike i ne znaš kako na internetu naći stvari o informatici onda stvarno...

Za početak pročitaj članke na wikipediji o 4G, LTE i još poneki povezani, na dnu svakog članka imaš reference na određene web stranice, knjige i časopise, prosurfaj to.

LTE Encyclopedia, 4G: LTE/LTE-Advanced for Mobile Broadband, knjiga, može se naći u PDF-u relativno lako, 4Gamericas.org, The Evolution to 4G cellular systems: LTE-Advanced (PDF)

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan

Imam osjećaj da se ne razumijemo...

Već sam to sve pronašao, i to su dobri materijali. Ali bi mi trebalo par imena dobrih informatičkih časopisa (osim BUG-a!) koje bih mogao kontaktirati vezano za njihove članke o 4G tehnologijama, jer ne mogu da nađem tiskane članke online! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice