Poluslomljena noga

poruka: 11
|
čitano: 6.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

Jeli moguce da npr nogu malo odnosno stopalo malo nacikne ili nakrhkne ali se to na rendgenu ne vidi bas dobro.. i jeli moguce da se kroz 1-2 dana noga kao vise nacikne ili cak vise slomi i da se to na rendegnu vidi ?? I kada stopalo negdje natekne i poplavi jeli znaci da je slomljeno ili?

18 godina
Poluslomljena noga

Lom se mora viditi na rendgenu osim ako nije rijec o nekakvoj mikro frakturi koju ces izlijeciti mirovanjem, a za sva ostala pitanje nisam siguran, ali mozda bi ti dok - tuor ili kako se vec kaze znao vise reci o tome.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 22:21 (Sint1).
13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

ali nije ni rendgen 100% siguran... nego mene zanima jeli moguce tek da se kasnije vidi lom.. jer ja ne mogu cak niti cijelim stopalom stati na nogu!

15 godina
neaktivan
Poluslomljena noga

To sto ti je plavo znaci da su ti popucale kapilare tj, da imas potkozni izljev krvi (uff sto opasno zvuci). U narodu receno "masnica", "sljiva", "modrica". Nema veze sa puknucem. Jeli bas boli u stopalu ili je zglob? Sto god da je mirovanje ti je way to go.

P.S. kod nekih prijeloma kost potrga jos zilica, pa bude stvarno modro, ali ako se prijelom ne vidi na rendgenu onda nije mogao to prouzrociti.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 22:28 (GimmieCorsair).
14 godina
Re: Poluslomljena noga
Ja mislim da je moguce, meni se jednom dogodilo nesto takvo kad me lopta pogodila u prst i ja mislim da je napukao ali na rendgenu nisu nista vidjeli. Naime dan danas i dalje osjecam bol kad jako naprazem taj prst. Istu bol osjecam u istom prstu ali na drugoj ruci koji sam slomio tako da eto moguce je.
13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

Ja sam skocio s stepenice i izvrnuo nogu... isao sam na hitnu jer mi je nateklo i poslali su me na snimanje i tamo nisu nista vidili ali mene i dalje boli da ne mogu cijelim stopalom stati jedino petom.... i nateklo je sve vise i vise i polako plavi... tako mi je bilo prosle godine isto to.. samo sto nisam isao doktoru nego tek dan poslije i stavili su me u gips... Nije normalno da ovoliko boli a da nista nije slomjeno!

13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

Tetive? Ligamenti? Jako bolno...

13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

Nezz bas pre jako boli.... bas ositim kost da me boli kada stanem... nezz bas... mislim da je ovo malo slomljeno... a jeli se moze kao noga samo vise pogorsavati sto se vise kreces... npr da se kao "slomi"..

15 godina
neaktivan
Re: Poluslomljena noga
11luka33 kaže...

Nezz bas pre jako boli.... bas ositim kost da me boli kada stanem... nezz bas... mislim da je ovo malo slomljeno... a jeli se moze kao noga samo vise pogorsavati sto se vise kreces... npr da se kao "slomi"..

Ligamenti, boli, nije puknuce. Bolit ce jos dugo, samo se nadaj da ti nije zglob otisao. Nabavi si magnezij klorid i napravi si kupku za nogu u tome, rijesiti ce otok.

Gamers Don't Die, They Respawn.
13 godina
protjeran
Poluslomljena noga

a ovo sto je poplavilo?

16 godina
neaktivan
Poluslomljena noga

slicna stvar kod mene:

isao sam niz stepenice i poskliznu se te nezgodno sta na nogu, peklo je nemoguce isti dan.
isao doktorici, rekla ligamenti se istegnuli il sta(ne sjecam se) i da trebam mirovati mjesec -dva mjeseca ako si necu zakomplicirat zivot, naravno, nisam je slusao, isao sam na treninge, svaki put je boljelo, sad mirujem vec 3 mjesec i pocelo je lagano prestajat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice